#Anadolu aksanlı İngiliz kavgası

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor 00:58

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor

Soğuk hava tüm yurtta etkisini gösterirken bir açıklama da İstanbul için geldi. AKOM, ''bu gece İstanbul'da sulu kar bekleniyor'' dedi. AKOM'dan İstanbul'a uyarı: Bu gece sulu kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle ..

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil 06:41

'Cumhuriyet Kimsenin Babasının Malı Değil

Adalet bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz’da tarihi bir dönüm noktasını yaşandığını belirterek, “Artık bu ülkede kimse kendisini Cumhuriyetin yegâne muhafızı, Cumhuriyeti bir azınlığın mülkiyetinde görmemelidir. Cumhuriyet h..

Alkarısı Olayı Gizemli Cin Vakaları 20:01

Alkarısı Olayı Gizemli Cin Vakaları

Alkarısı Yüzlerce yıldır Anadolu’da anlatılır ve özellikle yeni doğum yapmış kadınlara görüldüğü rivayet edilen bir cinnidir.Aslında kendi kabilelerinden dışlanan bir takım dişi cinnilere verilen genel bir isim olduğuda ..

  • ZULMA tarafından
  • 1.905 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar 45:31

Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar

Anadolu’nun orta vilayetlerinden bir köyde toplanan odunlar, köye yakmak için getirilmiş. Bu odunların getirildiği hane, cinler tarafından adeta cezalandırılıyor ve yasak odunların bulunduğu hanede peş peşe yangınlar çık..

  • ZULMA tarafından
  • 1.765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yabancı Turistler Kangal Köpeğine Hayran Kaldı 06:24

Yabancı Turistler Kangal Köpeğine Hayran Kaldı

Dünyanın 10 farklı ülkesinden Sivas'a gelen yabancı turistler 'Anadolu Aslanı' diye tabir edilen dünyaca ünlü meşhur Kangal köpeğine hayran kaldı. Tur operatörleriyle Amerika, Tayland, Hindistan, Malezya, Pakistan, Roman..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması 02:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden bazı kanaat önderlerine hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, IKBY'deki gayrimeşru referanduma ilişkin, Buyurun şimdi bütün hava sahaları da kapatılacak, uçuşl..

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise 03:56

Antalya'da Öğrencileri Hayallerine Uçuran Lise

Antalya’nın Aksu ilçesindeki Türkiye'nin ilk tematik lisesi Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesindeki Boeing 737-400 uçağının kokpitine Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve BAKA’nın desteği..

Sarhoş Kadınların Sokak Ortasında Kavga Etmesi 00:37

Sarhoş Kadınların Sokak Ortasında Kavga Etmesi

ABD'nin Teksas eyaletinde gece kulübünden çıkan kafası güzel kadınlar nedenini bilmediğimiz bir tartışmadan dolayı bir anda birbirine girmişler. Tekme ve yumrukların konuştuğu, saç baş yolmalı kız kavgası kameraya böyle ..

  • JET TV tarafından
  • 2.152 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bertrand Russell’ın 1959 Yılından Gelecek Nesillere Bıraktığı Tavsiyeler 01:58

Bertrand Russell’ın 1959 Yılından Gelecek Nesillere Bıraktığı Tavsiyel

Nobel Ödüllü İngiliz filozof Bertrand Russell (1872-1970), 1959 yılında, BBC'nin Face to Face programında kendisine sorulan soruları yanıtlıyor...

  • PengoTV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok 01:02

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok

Hawking: İnsanoğlunun 1000 Yıl Bile Ömrü Yok Dünyanın en ünlü fizikçisi olarak görülen İngiliz bilim insanı Stephen Hawking, insanoğlunun sonunun yakın olduğunu söyledi. 'Oxford Union Society' için insanoğlunun kökenl..

Doktorları Dinlemedi, Mucizeyi Gerçekleştirdi 00:42

Doktorları Dinlemedi, Mucizeyi Gerçekleştirdi

Doğum Kontrol Hapını Kusunca Hamile Kaldı . İngiliz Kadın Doktorları Dinlemedi, Hastalığa Meydan Okudu, Bebeğini Kucağına Aldı Her yediğini kusan akalazya hastası kadın, doğum kontrol hapını da kusunca hamile kaldı. Dok..

  • Cowboy tarafından
  • 1.048 görüntüleme
  • 8 yıl önce
George Michael 53 Yaşında Öldü 00:30

George Michael 53 Yaşında Öldü

Ünlü İngiliz müzisyen George Michael 53 yaşında hayata veda etti. Menajeri, sanatçının İngiltere’nin Oxford kentindeki evinde dün gece öldüğünü duyurdu. Polis, pop yıldızının ölümünde ‘şüpheli bir durum bulunmadığını’ b..

İngiltere ve AB'de Gözler May'in Konuşmasında 01:07

İngiltere ve AB'de Gözler May'in Konuşmasında

İngiltere Başbakan Theresa May’in üst düzey diplomatlar önünde yapacağı Brexit konuşmasına kilitlendi. Sızan bilgiler May’in, yumuşak geçiş beklentilerinin aksine kapsamlı bir hamleye hazırlandığı yönünde. Göreve geldiği..

Başbakan Yıldırım_ İki Ülke Yeni Bir Savaş Uçağı Geliştirme Projesi Üzerinde Çalışacak 01:03

Başbakan Yıldırım_ İki Ülke Yeni Bir Savaş Uçağı Geliştirme Projesi Üz

Başbakan Yıldırım, Milli Muharip Uçak Projesi'ni geliştirmeye yönelik Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. ile İngiliz savunma devi BAE Systems arasında çerçeve sözleşme imzalandığını bildirdi...

Türkiye Abd'ye Sırt Çevirince Sadırılar Başladı 05:28

Türkiye Abd'ye Sırt Çevirince Sadırılar Başladı

İngiliz Gazeteci Tony Gosling 15 Temmuz'dan sonra Türkiye'nin ABD'ye güvenmediğini söylemesi üzerine saldırıların başladığını dile getirdi. Reina saldırısını yapan teröristin mutlaka Batılı ülkelerle bağlantılı olduğunu ..

İngilizler Türkiye-Rusya Yakınlaşmasından Rahatsızlar 07:39

İngilizler Türkiye-Rusya Yakınlaşmasından Rahatsızlar

İngiliz The Economist gazetesinin yaptığı habere atıfta bulunan Gazeteci-Yazar Bekir Hazar, İngiliz gazetenin 'Türkiye'nin yüzyıllardır Rusya ile savaş halinde bulunduğunu bu yüzden bu yakınlaşmanın' oldukça ilginç oldu..

Gambiya'da Tansiyon Artıyor 01:09

Gambiya'da Tansiyon Artıyor

Gambiya’da tansiyon yükseliyor. Gambiya Devlet Başkanı Yahya Jammeh’in seçimleri kaybetmesine rağmen görevden ayrılmayı reddederek ülkede 90 günlük olağanüstü hal ilan etmesiyle çıkan siyasi kriz, Senegal güçlerinin sını..

_Denial_ Sinemalarda 01:57

_Denial_ Sinemalarda

Amerikalı tarihçi Deborah E. Lipstadt’ın, Holokost inkarcısı ilan ettiği İngiliz yazar David İrving’e karşı yürüttüğü yasal mücadelesini anlatan “Denial/İnkar” filmi gösterime girdi. Film’de tarihçi Deborah Lipstadt’ı R..

Yedi kadın Antarktika misyonuna hazırlanıyor 01:08

Yedi kadın Antarktika misyonuna hazırlanıyor

Antarktika kıtasını bir uçtan diğerine yürüyerek geçmeyi planlayan yedi İngiliz kadın asker, bu zorlu sınava Norveç'te hazırlanıyor. Eylül ayında başlayacak olan misyona 'Buz Kızları' adı verildi...

  • Umut Tv tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünyaca ünlü yıldızdan büyük skandal! 00:26

Dünyaca ünlü yıldızdan büyük skandal!

Dünyaca ünlü İngiliz müzisyen Rod Stewart, eşi Penny Lancaster ve arkadaşlarıyla Abu Dabi'de gezerken çektiği bir video, DEAŞ katliamlarını anımsattığı için eleştiri oklarının hedefi oldu. İngiliz Daily Mail gazetesinin ..

Canlı Yayının Davetsiz Misafirleri 00:59

Canlı Yayının Davetsiz Misafirleri

Robert Kelly, Güney Kore Devlet Başkanı'nın görevden azledilmesini yorumlamak üzere bir İngiliz televizyonunun yayınına konuk oldu. Yayın, Kelly'in evinden gerçekleştirildi. İngiliz uzman ciddi bir şekilde Güney Kore'dek..

Vatanım Sensin 19 Bölüm - Eşref Paşanın Sürprizi Ne? 04:01

Vatanım Sensin 19 Bölüm - Eşref Paşanın Sürprizi Ne?

İngiliz ajan Charles ile iş birliğine hazırlanan Eşref Paşa, hayatta olduğunu gösteren bir mesaj gönderir...

  • ANKA tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Londra Sokakları Karıştı 04:23

Londra Sokakları Karıştı

Londra'daki terör saldırısı aşırı sağcı ve milliyetçi gruplar tarafından protesto ediliyor. Londra polisinin sıkı güvenlik önlemi aldığı protestoda zaman zaman polisle çatışmalar yaşanıyor. Gelişmeleri A Haber muhabiri ..

Vatanım Sensin 31.Bölüm - Mustafa Kemal Paşaya Suikast Girişimi! 06:05

Vatanım Sensin 31.Bölüm - Mustafa Kemal Paşaya Suikast Girişimi!

İngiliz Charles Hamilton, Tevfik'e son bir vazife verir. Son vazifesi, Mustafa Kemal Paşa'ya düzenlenecek suikasttir. İngiliz ajan Charles Hamilton, İzmir'den gitmeden önce Tevfik'e son bir vazifelerinin olduğunu söyler...

  • ANKA tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama 03:24

THY’den İngiltere Uçuşlarına Yeni Uygulama

İngiliz hükümetinin, Türkiye’den Birleşik Krallık'a doğrudan yapılan uçuşlarda, yolcuların cep telefonundan büyük elektronik cihazlarının kabine alınmasını yasaklamasının ardından Türk Hava Yolları yeni güvenlik önlemler..

Cizreli Mehmet'in Hayali Gerçek Oldu 04:29

Cizreli Mehmet'in Hayali Gerçek Oldu

Ünlü İngiliz şarkıcı Anne Marie'ye Rockabye şarkısında sosyal medya üzerinden eşlik ettiği video ile gündem olan Cizreli Mehmet Ali Şulan, İstanbul'da konser veren İngiliz şarkıcıyla birlikte sahneye çıktı...

Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var 00:43

Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var

İngiliz basını, başkent Londra'nın batısındaki bir metro istasyonunda patlama olduğunu yazdı. Patlama sonucu yaralananlar var. Metro gazetesi Parsons Green metro istasyonundaki patlamanın kaynağının trendeki bir çantanın..

İngiltere'de Rehine Krizi 00:38

İngiltere'de Rehine Krizi

İngiltere akşam saatlerinde Nuneaton kentinde yaşanan rehine kriziyle sarsıldı. İngiliz Polisi Nuneaton şehrindeki “Bermuda Park” adlı alışveriş merkezinde bulunan bowling salonunda av tüfekli bir şahsın çok sayıda kişiy..

Kendisi ile Evlenen Kadın Kendisini Aldattı 01:14

Kendisi ile Evlenen Kadın Kendisini Aldattı

Kendisi ile evlenerek kamuoyunda oldukça ilgi çeken İngiliz Sophie Tanner, bir adamla sevgili olarak kendisini aldattığını söyledi.37 yaşındaki İngiliz kadın Sophie Tanner, 2015 yılında yaptığı bir düğün töreninde kendis..

  • JET TV tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Songül Öden Hakkında Çıkan Aşk İddiaları Hakkında Konuştu 01:55

Songül Öden Hakkında Çıkan Aşk İddiaları Hakkında Konuştu

Güzel oyuncu Songül Öden, Instagram hesabından İngiliz oyuncu Kevor Malikyan ile fotoğraf paylaşmış ve ardından dedikodular yayılmaya başlamıştı. Başarılı oyuncunun, İngiliz oyuncu Kevor Malikyan ile aşk yaşadığı iddia..

  • BETA tarafından
  • 943 görüntüleme
  • 7 yıl önce