#Anadolu ankası 2018 tatbikatı sona erdi haber izle

 Hayvanlar Şehri  Zootopia Film İzle 1:48:32

Hayvanlar Şehri Zootopia Film İzle

Zootopia – Zootropolis Hayvanlar Sehri - Zootopia Walt Disney Stüdyoları’ nın sinema severler ve animasyon tarihi için sunmuş olduğu hizmetin bir hayli önemli olduğu konusunda sanırım her kesim hem fikir olabilir. Niteki..

  • PengoTV tarafından
  • 33.754 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deadpool 2 Türkçe Dublaj İzle 2:13:59

Deadpool 2 Türkçe Dublaj İzle

Deadpool 2 2018 1080p Full HD Film izle Wade Wilson yani Deadpool hayatının aşkı olan Vanessa’yı kaybettikten sonra bir süre intihar etmeyi bile düşünür ve hayattan elini etiğini çeker. Deadpool’un hayata bağlanması için..

Karlar Ülkesi Film İzle 1:42:13

Karlar Ülkesi Film İzle

Ülke, Karlar Kraliçesinin laneti sonrasında ömürboyu sürecek bir kış mevsimine mahkum edilmiştir. Bir inanca göre, bir krallığı sonsuza dek kar yağışına mahkum edince korkusuz ve iyimser Anna, cesur dağ adamı Kristoff ve..

  • Tv Series tarafından
  • 4.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocukları Kurtar Türkçe Dublaj İzle 1:29:52

Çocukları Kurtar Türkçe Dublaj İzle

Tarım arazilerinin olduğu ağaçların yani insanların kendini iyi hissettiği nefes aldığı bir bölgede oluşturulan rehabilitasyon merkezinde uyuşturucu batağına saplanmış ve ordan kurtulmak isteyen insanların bir araya geld..

Black Mirror Bandersnatch Türkçe Dublaj İzle 1:25:46

Black Mirror Bandersnatch Türkçe Dublaj İzle

Black Mirror Bandersnatch filminin yönetmeni David Slade ve senaryosu Charlie Brooker tarafından yazılmıştır. İngiltere ve Abd yapımı olan film Dram, Gizem, Bilim-Kurgu türündedir. 02 Aralık 2018 (ABD)'de yayınlanan film..

Yakın Tehdit İzle 1:40:31

Yakın Tehdit İzle

2015 yapımı, baştan sona gerilim ve aksiyon odaklı bir film olan Yakın Tehdit; vizyona girdiği vakitlerde inanılmaz hasılatı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Bir banka yöneticisinin birkaç saat içerisinde, yüklü bir para..

Savaş Atı Film İzle 2:26:39

Savaş Atı Film İzle

1. Dünya Savaşı sırasında kırsal İngiltere ve Avrupa arasında geçen “Savaş Atı”, Joey adlı bir at ile onu evcilleştirip eğiten Albert adında genç bir adam arasındaki muazzam dostlukla başlıyor. İkili mecburen ayrı düşüyo..

  • Tv Series tarafından
  • 25.589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Transformers 4 Kayıp Çağ İzle 2:46:12

Transformers 4 Kayıp Çağ İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Görev 2013 Türk Filmi İzle 1:30:05

Görev 2013 Türk Filmi İzle

Konusu: İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masada görevli Başkomiser Tahsin ( Teoman Ayık) , ve ekibi Ferhat ( Doğuş) , Buse ( Şirin Yıldırım) , Emre ( Cemre Çimen ) ve Ecrin ( Özge Pirçek ) bir çocuk cinayetini çözmek i..

Taş Devri Firarda Türkçe Dublaj İzle 1:28:39

Taş Devri Firarda Türkçe Dublaj İzle

Kabilesiyle birlikte ilkel bir hayat yaşayan genç büyük bir gürültü ile korkarak saklanmış bir şekilde kendilerini bulduklarında hiçbirşey anlayamazlar. Dünya'dan daha doğrusu diğer insanlardan ayrı yaşadıkları için bron..

Alkarısı Cinnet Türk Filmi Hd İzle 1:12:39

Alkarısı Cinnet Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Korku ve gerilim türündeki Alkarısı: Cinnet filmi, adını yerleşik bir Anadolu efsanesinden alıyor. Genellikle lohusa kadınlara ve atlara musallat olduğu rivayet edilen ve anlatılarda uzun saçlı, çirkin bir kadın..

Şeref Madalyası Film İzle 1:50:16

Şeref Madalyası Film İzle

Şeref Madalyası izle, Şeref Madalyası türkçe dublaj izle, Şeref Madalyası full izle, Şeref Madalyası hd izle, Bir CIA ajanının kaçırılması ile ajanın kurtarılması için kurulan ekibin verdiği zorlu mücadeleyi konu alan bi..

  • Tv Series tarafından
  • 5.590 görüntüleme
  • 7 yıl önce
6 Ekim 1923 İstanbul'un Kurtuluşu izle 02:16

6 Ekim 1923 İstanbul'un Kurtuluşu izle

Türk ordusunun İstanbul'a girişi ve işgalin sona ermesi...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.444 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cagliari 2 - 3 Torino  Maç Özeti  Hd İzle 03:17

Cagliari 2 - 3 Torino Maç Özeti Hd İzle

Cagliari ligde son hafta Palermo'yu 3-1 gibi net bir skor ile mağlup etti.Son 5 haftada ise 2 mağlubiyet 2 galibiyet ve 1 beraberlik aldı.Ligde ise 35 puan ile 13.sırada yer alıyor. Torino ise ligde son hafta Udinese ile..

Ölüm Kalim Evi İzle 1:22:44

Ölüm Kalim Evi İzle

Kelly, erkek arkadaşının korunaklı evine gece vakti tehlikeyi göze alarak bir gölge gibi gizlice sızar. Amacı sevgilisinin 18. yaşgününü sürpriz bir şekilde kutlamak ve geceyi onunla odasında başbaşa geçirmektir. Önce te..

Braven Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:36

Braven Türkçe Dublaj Hd İzle

ABD ve Kanada sınırı üzerinde oturmakta olan Ağaç kesim ustası Joe Braven'in uyuşturucu satıcıları ile başı büyük bir belaya girmiştir. Uyuşturucu satıcılığı yapan çete, ellerinde bulunan uyuşturucuları muhafaza etmek iç..

Lezzetler Ve Renkler Türkçe Dublaj İzle 1:35:10

Lezzetler Ve Renkler Türkçe Dublaj İzle

Simone adında lezbiyen olan bir kadın ailesine durumu yıllardır anlatmamış ve saklamıştır. Artık zamanı geldiğini düşünür ve konuyu açmaya karar verir. Nasıl konuya girmesi gerektiğini düşünürken bu arada aşçılık yapan S..

Gizemler Diyarına Yolculuk 22.Bölüm İzle 10:14

Gizemler Diyarına Yolculuk 22.Bölüm İzle

Gizemler Diyarına Yolculuk 22. Bölüm Anadolu Parsının Peşinde Türkçe Hd Çizgi Film İzle..

  • KAPALI SET tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mucize Film İzle 2:16:23

Mucize Film İzle

Yönetmenliğini,senaristliğini ve oyunculuğunu Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı Mucize filmi sinemada büyük ses getirmiştir.İzleyici tarafından oldukça beğenilen filmin dğer başröl oyuncuları Mücahit Avci, Cezmi Baskin,Yildiz..

  • Tv Series tarafından
  • 58.290 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hacı Bektaşı Veli 1967 Türk Filmi İzle 1:14:00

Hacı Bektaşı Veli 1967 Türk Filmi İzle

Konusu: İslamiyeti Anadolu'da yaymak için uğraş veren Hacı Bektaş'ın öyküsü Yapımı : 1967 - Türkiye Tür : Dram Süre: 90 Dak. Yönetmen : T. Fikret Uçak Oyuncular : Ali Şen , Ahmet Turgutlu , Gülgün Erdem , Cüneyt Gökç..

Boş Beşik Türk Filmi İzle 1:12:23

Boş Beşik Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Anadolu’nun orta yeri… Aralarında büyük bir sevgi olan Ağa kızı Fatma ile oba beyi Ali, evlenirler. Büyük beklentilere rağmen bu çiftin bir türlü çocukları olmamaktadır. Çevreden gelen yoğun baskılara ve y..

  • Tv Series tarafından
  • 4.135 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülizar 1972 Türk Filmi İzle 1:13:03

Gülizar 1972 Türk Filmi İzle

Konusu: İki Karadenizli ailenin çocukları olan Pervin ile Suat küçükken Anadolu'da yaygın olan beşik kertmesi ile sözlenmişlerdir. Suat eğitimi için gittiği Avrupa'dan dönmüştür ve ailesinin baskısı ile Pervin ile evlend..

Kanal-i-zasyon 2009 Türk Filmi İzle 1:52:36

Kanal-i-zasyon 2009 Türk Filmi İzle

Konusu: Okan Bayülgen'in başrolde yeraldığı bu yapım bir televizyoncunun yükseliş hikayesi. Bayülgen'in gerçek hayattaki televizyoncu kimliğiyle cuk oturduğu bu yapım, bir televizyon kanalı olan Kanal-İ’de geçen komik ol..

Meçhul Kahramanlar 1958 Türk Filmi İzle 1:37:08

Meçhul Kahramanlar 1958 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Anadolu'nun işgal edildiği dönemde vatanın kurtuluşu için mücadele eden askerlerin öyküsü anlatılır. Ayşe, Milli Mücadele’ye karşı padişahın tarafını tutan bir babanın kızıdır. İstemediği halde bir yüzb..

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle 1:20:37

Azem 3 Cin Tohumu Hd İzle

Konusu : 1917 yılında Orta Anadolu'da, Kızılırmak kenarında bir köyde gerçekleşen bir olay, iki yakın aile arasında ve sonrasında tüm köyde senelerce süren gizemli durumlara yol açar. Cinler ile köy halkını birbirlerind..

Ver Elini İstanbul 1962 Türk Filmi İzle 1:40:15

Ver Elini İstanbul 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Anadolu'dan İstanbul'a gelen bir gencin yaşadığı olayları konu edinir. İstanbul'a gitme hayali kuran Kemal ile Cebbar, Adana'daki dükkânlarını satarlar. Kemal, dükkân parasını almak için İstanbul'a gelir...

1923 Cumhuriyetin İlanı izle 02:38

1923 Cumhuriyetin İlanı izle

2. TBMM seçimleri, Anadolu ve Rumeli Müdafai Hukuk Cemiyeti'nin yayınladığı 9 ilke, cumhuriyetin ilanı ve Mustafa Kemal Atatürk'ün ilk cumhurbaşkanı seçilmesi..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1. Dünya Savaşı Sonrası Yaşanan Gelişmeler Ve Milli Mücadele izle 05:47

1. Dünya Savaşı Sonrası Yaşanan Gelişmeler Ve Milli Mücadele izle

1. Dünya Savaşı sonrasında Anadolu'da yaşanan işgaller ve Kurtuluş Savaşı..

Erzurum Kongresi 2  izle 11:55

Erzurum Kongresi 2 izle

Kurtuluş Savaşı öncesinde Anadolu'da Mustafa Kemal Atatürk tarafından başlatılan ilk mücadelenin konu edildiği programda; Erzurum’un Kurtuluş Savaşı sırasındaki önemi ve Erzurum Kongresi yer almaktadır...

Tarihte Bu Ay 34.Bölüm izle 20:14

Tarihte Bu Ay 34.Bölüm izle

Hayri Küçükdeniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 34. bölümünde; 1. Dünya Savaşı, Anadolu'nun düşman işgalinden kurtuluşu, Kahramanmaraş'ın işgali, Türk Hukuk İnkılabı ve Türk Medeni Kanunu'nun kabulü konu edilmektedir...