#Anadolu şairi

ABD’ye Tepkiler Büyüyor 02:25

ABD’ye Tepkiler Büyüyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını protesto eden yaklaşık 500 kişilik grup, akşam saatlerinde ABD Büyükelçiliği önüne toplandı. Grup “Kudüs evimiz, kırmızı çizgimiz”, “Katil İs..

Pınar Başı Burma Burma - Orhan Hakalmaz 02:22

Pınar Başı Burma Burma - Orhan Hakalmaz

Pınar Başı Burma Burma Orta Anadolu-Yöre Ekibi-Emin Aldemir-Behçet Bostan Hey Hey... Pınar Başı Burma Burma, Yar Yar Yar Yar Yar Yar Aman. Yaz Gelince Öter Durna, Leylim Leylim Leylim Aman. Çayırda Buldum ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.114 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sarıeroğlu Taşeron Düzenlemesinin Detaylarını Açıkladı 01:53

Sarıeroğlu Taşeron Düzenlemesinin Detaylarını Açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda taşeron düzenlemesinin detaylarını açıkladı...

Seydişehir - Antalya Karayolunda Trafiğe Kar Engeli 03:11

Seydişehir - Antalya Karayolunda Trafiğe Kar Engeli

İç Anadolu’yu Akdeniz'e en kısa yoldan bağlayan Seydişehir-Antalya karayolu yoğun kar yağışı nedeniyle sürücülere zor anlar yaşatıyor. Karayolunda çekici türü araçlar ile zincirsiz ve kar tipi lastiği bulunmayan araçları..

Şehitler İçin Söyle 05:39

Şehitler İçin Söyle

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı ve Anadolu Sinema ve Televizyoncular Meslek Birliği iş birliğinde, geçen yılki saldırıda şehit olan polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can için İzmir Adliyesi personeli Şehitler için ..

Direniş Karatay Teaser 00:34

Direniş Karatay Teaser

Guyaseddin, babası Alaattin Keykubat’ın zehirlenerek öldürülmesi üzerine tahta geçmiştir. Fakat o, babası gibi yetenekli bir devlet adamı değildir. Bu durum Moğol baskılarının artmasına neden olur. Emir Celaleddin Karata..

Şiirini Okuyup Denize Atlayan Okul Müdürü 01:15

Şiirini Okuyup Denize Atlayan Okul Müdürü

Anadolu Lisesi Müdürü Feremez Balaman, kış ortasında İskenderun Denizciler Sahilinde şiir okuyarak denize atladı..

  • JET TV tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülizar 1972 Türk Filmi İzle 1:13:03

Gülizar 1972 Türk Filmi İzle

Konusu: İki Karadenizli ailenin çocukları olan Pervin ile Suat küçükken Anadolu'da yaygın olan beşik kertmesi ile sözlenmişlerdir. Suat eğitimi için gittiği Avrupa'dan dönmüştür ve ailesinin baskısı ile Pervin ile evlend..

Hacı Bektaşı Veli 1967 Türk Filmi İzle 1:14:00

Hacı Bektaşı Veli 1967 Türk Filmi İzle

Konusu: İslamiyeti Anadolu'da yaymak için uğraş veren Hacı Bektaş'ın öyküsü Yapımı : 1967 - Türkiye Tür : Dram Süre: 90 Dak. Yönetmen : T. Fikret Uçak Oyuncular : Ali Şen , Ahmet Turgutlu , Gülgün Erdem , Cüneyt Gökç..

Japon patronun Kangal köpeği sevgisi 04:35

Japon patronun Kangal köpeği sevgisi

Dünya devi Honda'nın Türkiye Başkanı Takuya Tsumura, ziyarete geldiği Sivas'ta “Anadolu aslanı” olarak bilinen Kangal köpekleriyle yakından ilgilendi...

Yüzeyi buzla kaplanan Çıldır Gölü muhteşem manzara oluşturdu 02:07

Yüzeyi buzla kaplanan Çıldır Gölü muhteşem manzara oluşturdu

Doğu Anadolu Bölgesi'nin ikinci büyük gölü olan Ardahan’daki Çıldır Gölü, soğuk havayla birlikte buz tuttu. Yüzeyi buz tutan göl, muhteşem bir görüntü oluştururken, çocuklar buzda kaymanın keyfini yaşadı, balıkçılarda kı..

Dans Etmekte Çığır Açan Yurdum İnsanı 04:42

Dans Etmekte Çığır Açan Yurdum İnsanı

Dolu dolu Anadolu işte yurdum insanımızın muhteşem yöresel dansları . İzliyoruz efenim ...

  • JET TV tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK Belaları Var' 06:29

Bakan Özhaseki 'Türkiye’nin Yeraltında Deprem, Yerüstünde FETÖ Ve PKK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cizre ve Silopi ilçelerinin ardından açılış ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şırnak’a geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Şırnak ..

İsrail Polisi Gazetecilere Saldırdı 00:21

İsrail Polisi Gazetecilere Saldırdı

İsrail polisi cuma namazı sonrası aralarında Anadolu Ajansı’nın Kameramanı Mustafa el-Haruf’un ve AA’nın serbest gazeteci foto muhabiri Mahmud İbrahim’in de bulunduğu bazı gazetecileri darp etti...

Ölümlü Dünya Fragmanı 02:50

Ölümlü Dünya Fragmanı

Mermer Ailesi, 8 kişiden oluşan geniş bir ailedir. Yıllardır Haydarpaşa Garı’nda Anadolu Tat Lokantasını işletirler. Ailenin, kendi halinde, sıradan gözüken hayatları aslında pek de gözüktüğü gibi değildir. Bu ailenin uz..

Sofra Sırları Fragman 02:01

Sofra Sırları Fragman

Hayatını kocası ve eşine adamış Neslihan, dışarıdan bakıldığında sevimli ve utangaç bir ev hanımıdır. Eşinin işi sebebiyle uzun yıllardır Anadolu kasabalarında yaşayan Neslihan, iyi de bir aşçıdır ve tüm çevresi onun yem..

Son 14 Yılda Eğitim Sisteminde Yapılan Değişiklikler 07:12

Son 14 Yılda Eğitim Sisteminde Yapılan Değişiklikler

Ülkemizde eğitim sistemimiz için net bir istikamet belirlenmiş değil. Her yıl her ay hatta bazen her hafta yaşanılan değişiklikler sebebiyle hem öğrencinin hem de öğretmenlerin kafası karışmış durumda .Gelin son 14 yılda..

İstanbul'da HDP Pendik İlçe Başkanlığı'na Saldırı Sonrası Gözaltılar 01:35

İstanbul'da HDP Pendik İlçe Başkanlığı'na Saldırı Sonrası Gözaltılar

İstanbul'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) Pendik İlçe Başkanlığı'na Pazar günü saldırı düzenlendi. Kapıları kırdıktan sonra içeri giren bazı kişiler, eşyaları tahrip ettikten sonra binayı ateşe verdi. Saldırıda öl..

Yeni Zelanda Arşivlerinden Çıkan Görüntülerde Bakın Kimler Var 00:58

Yeni Zelanda Arşivlerinden Çıkan Görüntülerde Bakın Kimler Var

1921 yılında çekilmiş görüntüler sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Görüntülerde Halide Edip Adıvar, Falih Rıfkı Atay, Yakup Kadri, Adnan Adıvar, Mehmet Asım ve Yusuf Tengirşenk bir arada bulunuyor. Videoyu yayınlayan ta..

  • JET TV tarafından
  • 862 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Müjdeleri Çiftçiyi Sevindirdi 01:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Müjdeleri Çiftçiyi Sevindirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Çiftçiler Buluşması; Üreten Çiftçi, Büyüyen Anadolu, Gelişen Türkiye adlı programda mazot desteğinden hayvancılığa kadar verdiği müjdeler çiftçileri sevindirdi ve geleceğe dair um..

Manisalı Öğrencilerden Ay Yıldızlı Koreografi 01:18

Manisalı Öğrencilerden Ay Yıldızlı Koreografi

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde Hayriye Ertürk Anadolu Lisesi'nde eğitim-öğretim gören 450 öğrenci, terörle mücadele eden güvenlik güçlerine destek olmak amacıyla okul bahçesinde ay-yıldızlı koreografi yaptı...

  • JET TV tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muammer Bilgiç: 'Ana Haber Bültenleri Korku Filmi Yayınlar Gibi Sunuluyordu' 02:18

Muammer Bilgiç: 'Ana Haber Bültenleri Korku Filmi Yayınlar Gibi Sunulu

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Genel Başkan Yardımcısı Muammer Bilgiç, 28 Şubat sürecinde ana haber bültenleri korku filmi yayınlar gibi sunuluyordu. 'Postmodern darbe' deniyor ama bunun da sebebi bir algı operasyonunun ..

Kanal-i-zasyon 2009 Türk Filmi İzle 1:52:36

Kanal-i-zasyon 2009 Türk Filmi İzle

Konusu: Okan Bayülgen'in başrolde yeraldığı bu yapım bir televizyoncunun yükseliş hikayesi. Bayülgen'in gerçek hayattaki televizyoncu kimliğiyle cuk oturduğu bu yapım, bir televizyon kanalı olan Kanal-İ’de geçen komik ol..

Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı 02:50

Özel Harekat'tan Turan Şiirinin Tamamı

Bu vatan aşığı evladi yetiştiren anne baba türkiyem icin Evlat degil servet yetiştirmiş ömrün uzun olsun yiğidim ayagina taş değmesin türkiye türkmen diyarı kerkük azerbeycan bişkek kırgız Özel Harekat Polisinden Muhteş..

  • PengoTV tarafından
  • 2.825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Direniş Karatay Fragman 01:55

Direniş Karatay Fragman

Guyaseddin, babası Alaattin Keykubat’ın zehirlenerek öldürülmesi üzerine tahta geçmiştir. Fakat o, babası gibi yetenekli bir devlet adamı değildir. Bu durum Moğol baskılarının artmasına neden olur. Emir Celaleddin Karata..

Mehmetçiğe Bin Bayraklı Selam Havadan Görüntülendi 00:50

Mehmetçiğe Bin Bayraklı Selam Havadan Görüntülendi

75 yıllık Kayseri Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin öğrencileri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıldönümü kutlamaları kapsamında tüm şehitlere ve Afrin Zeytin Dalı Operasyonunda g..

Liseliler Afrin Fatihleri'ne Böyle Teşekkür Etti 03:06

Liseliler Afrin Fatihleri'ne Böyle Teşekkür Etti

Karabük'te lise öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin ilçe merkezinin kontrol altına alınması dolayısıyla Mehmetçiğe teşekkür etmek amacıyla koreografi gösterisi yaptı. Cumh..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Bir Gece Ansızın Gelebiliriz Sözü Her Yer İçin Geçerli 02:07

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Bir Gece Ansızın Gelebiliriz Sözü Her Yer İ

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu...

Tarihi Yalıya Çarpan Gemi Ahırkapı Açıklarına Çekiliyor 01:10

Tarihi Yalıya Çarpan Gemi Ahırkapı Açıklarına Çekiliyor

Anadolu Hisarı'nda dümeni kilitlenerek Tarihi Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na çarpana Malta bayraklı Vitaspirit isimli dev gemi, Ahırkapı açıklarına çekiliyor...

Kiraz Mevsimi Fragmanı #2 00:59

Kiraz Mevsimi Fragmanı #2

Bir Anadolu kasabasında yaşayan Yılmaz, babası ile hayalleri arasında sıkışıp kalmıştır. Kendi işini kurmanın hayaliyle yaşayan Yılmaz, bunun için küçük bir traktör almak ister. Babası ve yaşadığı coğrafyanın şartları on..