#Ananın feysine beğendim yazsam babana ayıp olmaz mı

Botobüs Nedir 01:15

Botobüs Nedir

A aa o da neyin nesiymiş dediğini duyar gibiyiz. Botobüs nedir? bilmemek ayıp değil, hala videoyu izlememek ve öğrenmemek ayıp!..

Ay Ben Yumurta Kıramam Yeni Nesil 10:20

Ay Ben Yumurta Kıramam Yeni Nesil

Önemli olan yumurtayı kırmayı bilmemek ayıp değil, inretneten tarif videosu izlememek ayıp...

  • JET TV tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı 05:59

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı

Sezen Aksu - İstanbul İstanbul Olalı ( Ever since Istanbul is Istanbul ) Lyrics İstanbul İstanbul Olalı Söz-Müzik: Sezen Aksu Uzanıp Kanlıca’nın orta yerinde bi taşa Gözümün yaşını yüzdürdüm Hisar’a doğru Yapacak hiçbir..

Rafet El Roman - Kaybolan Cennet 03:15

Rafet El Roman - Kaybolan Cennet

Rafet El Roman - Kaybolan Cennet Bugün son balinayı gördüm Bedeni yağ, çamur içinde sahile vurdu Ölüme mahkum oldu O denizlerin efendisi Okyanusların hakimi, sultanı En derin sularda dahi Rahat vermedi insan, durmak bil..

  • Candy tarafından
  • 917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Echa - Hodri Meydan 03:50

Echa - Hodri Meydan

Hodri Meydan şarkı sözleri ile... Körfesin suyu gibi mevzum derin bu kaleme sadece menzil verin Bu kaleme sadece menzil verin Para pula düşkün bencil herif Cahil biri Delil mi istedin ? yaptığın sadece basit bi flow K..

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı 07:45

45 Yıllık Kalıplarla ve Özel Tarifle Ev Yapımı Gofret Üretmeye Başladı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kurduğu üretim yerinde 45 yıllık kalıplarla ve özel tarifle günlük ev yapımı gofret üreten işletme sahibi Seyfettin Kısmet, “45 yıl öncenin tadını, insanların çocukluğunda yediği tadı şuan da..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu 02:03

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Batı’yı Topa Tuttu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artık kendi kararını kendi veren, kendi göbeğini kendi kesen bir millet var dedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da dü..

Ege Çubukçu  Bana Ne 04:16

Ege Çubukçu Bana Ne

Ege Çubukçu - Bana Ne Şarkı Sözleri gülünç olma, hangimiz normal? biri haddini bildirine kadar çal korna caddelerde donla gez uç ama konma şarkı yok fonda, yaşarsın biter, ismin yazmaz sonda hemen asma yüzünü yok sana ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sinan Özen - Sen Treni Kaçırdın (Official Video) 03:19

Sinan Özen - Sen Treni Kaçırdın (Official Video)

Sinan Özen'in Sen Treni Kaçırdın isimli akustik video klibi yayında... Söz: Hakkı Yalçın Müzik: Sinan Özen Düzenleme: Emre Bayar Mix-Master: Özgür Yurtoğlu Stüdyo: Sinan Müzik Yapım: Sinan Müzik Styling: Selma Özen Me..

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam 03:32

Burak Epik - Batıhan Ayvaz - Tekrar Dokunmam

Tekrar Dokunmam şarkı sözleri ile Zaman en büyük israf Varmı zaman satan zarraf Çek üstünden sinsi kara bulutları Dokunamasın kötü hayat şartları Geçen zamanın yaraları Yüreğime tuz bas bu sokaklar benim Önümden gelen..

İbrahim Erkal - Sırılsıklam 03:54

İbrahim Erkal - Sırılsıklam

Sırılsıklam sözleri: gece boyu uyumasam siir yazsam hayal kursam sokagin basinda aglasam sabahlasam sirilsiklam asik olsam asik olsam sirilsiklam asik olsam sirilsiklam sirilsiklam asik olsam sirilsiklam asik olsam asi..

  • Candy tarafından
  • 1.385 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Havalimanında İlginç Evlilik Teklifi 03:57

Havalimanında İlginç Evlilik Teklifi

Atatürk Havalimanı’nda çalışan Necef Daşdan, kız arkadaşına ilginç bir evlilik teklifi yaptı. Sevdiği kızı etkilemek için özel pankart hazırlatan ve başından güller döktüren Necef Daşdan’ın bu çabaları boşa gitmedi. Kı..

İbrahim Erkal - Sırılsıklam 03:17

İbrahim Erkal - Sırılsıklam

Gece boyu uyumasam siir yazsam hayal kursam Sokagin basinda aglasam sabahlasam Sırılsıklam aşık olsam Aşık olsam sırılsıklam Aşık olsam sırılsıklam Sırılsıklam aşık olsam Sırılsıklam aşık olsam Aşık olsam sırılsıklam A..

Vatanım Sensin 21.Bölüm -  Yürek Burkan Sahne 03:32

Vatanım Sensin 21.Bölüm - Yürek Burkan Sahne

Vatanım Sensin 21. bölümünde, Hasibe ananın yürek burkan dramı sizlerle, iyi seyirler dilerim...

  • ANKA tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karlı Sokakta Kayakla Gezen Kadın 00:12

Karlı Sokakta Kayakla Gezen Kadın

Karlı dağlara çıkmaya ne güç var ne para en iyisi doğa ananın bize kar vermesini bekliyoruz değil mi? Yada tertemiz delirdik.....

  • JET TV tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuğunun Rızkını Yiyen Anne Zürafa 00:08

Çocuğunun Rızkını Yiyen Anne Zürafa

Yavrusuna uzatılan yiyeceği, ona çok görerek çekip alan zalım zürafa ananın hainliğini hep birlikte izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bitcoin Nedir 03:54

Bitcoin Nedir

Herhangi bir resmi kuruluş ile bağlantısı olmayan sanal para birimi. “Ben alacağım mala dokunmadan alışveriş yapamam” diyenlerin bile hayallerini süsleyen şey. 2009 yılında Satoshi Nakamoto lakaplı biri ya da birileri..

İsmail Altunsaray - Asker Kınası 05:01

İsmail Altunsaray - Asker Kınası

İsmail Altunsaray - Asker Kınası Sözleri Dinle: Dün gece rüyamda yavrumu gördüm Yün çorap istedi, o sabah ördüm Zarfa, Şırnak yazıp, postaya verdim Askerin anası, erinmez imiş. İzinden dönerken gününü saymış Az değ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.687 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Müslüm Gürses - Seven Olmazki 05:09

Müslüm Gürses - Seven Olmazki

ayrıldık işte ne oldu sanki sende mutluluğu bulamadın ki unutma seni benim kadar seven olmaz ki unutma seni benim kadar seven olmaz ki özlemesende özlüyorum hiç gelmesende bekliyorum rüyamda seni hep görüyorum hala seni..

Sezen Aksu - Perişanım Şimdi 05:22

Sezen Aksu - Perişanım Şimdi

Ne ağzımın tadı var, ne canda huzur Gönül nasıl derin bir kederde Aşkından ümidi kestim Hiç olmazsa evim şenlensin sohbete gel de Sen hiç fark etmeden kalp kırmadın mı Merak edip vicdanına sormadın mı Ne yaptım ben san..

Tarık Mengüç - Naş Naş 04:21

Tarık Mengüç - Naş Naş

Benim Yarimi Kim Üzdü Kim Kırdı Canını Kim Sıktı Benim Aşkımı Da Kim Üzdü… Kim Kırdı Canını Kim Sıktı Benim Güzelimi Kim Üzdü Kim Kırdı Canını Kim Sıktı… Benim Bebeğimi Da Kim Üzdü Kim Kırdı Canını Kim Sıktı! Hadi Hadi H..

Erdem Kınay & Merve Özbey - Duman 03:18

Erdem Kınay & Merve Özbey - Duman

Geçip gider hayat kendi yolunda Umut veda eder aşk yokluğunda Oysa kaybetmek çok kolay yalanlar içinde Seven bir kalp korunmalı bulduğunda Vefan yokmuş be sevgilim içinde aşk yalanlara Yolundan dönme aldırma dumanlara S..

Tüyler Ürperten İstismar Haberi 19:52

Tüyler Ürperten İstismar Haberi

''Söylemezsem Olmaz''ın WhatsApp ihbar hattına gelen görüntüler tüyler ürpertti... ''Söylemezsem Olmaz''ın ihbar hattına gelen 2 yaşındaki bebeğe cinsel istismar iddiası ve iddiaya ait görüntüler dehşete düşürdü. İddi..

  • BETA tarafından
  • 921 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeliz Yeşilmen'in Kocasından Söylemezsem Olmaza Çok Ağır Tehdit Şantaj Hakaret 04:45

Yeliz Yeşilmen'in Kocasından Söylemezsem Olmaza Çok Ağır Tehdit Şantaj

Yeliz Yeşilmen'in kocasının ''atletli'' fotoğrafı basında geniş yer bulmasının ardından ''Söylemezsem Olmaz'' masasında da gündem olmuştu. Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü canlı yayınında hatırlatılan olayla ilgili olarak,..

  • BETA tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Selami Şahin - Yanımda Sen Olmayınca(VOL-14) 05:27

Selami Şahin - Yanımda Sen Olmayınca(VOL-14)

Selami Şahin - Yanımda Sen Olmayınca Şarkı Sözleri Yolunu bekleyen ben olsam neyse Bu şehir bu sokak seni bekliyor Uykusuz geceler gizlese bile Be seher bu şafak seni bekliyor Selami Şahin: Hayatın ne anlamı var Yanımda..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.555 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - İşte Hendek İşte Deve 04:40

Barış Manço - İşte Hendek İşte Deve

Kuyu başına vardım Zeynebi görem diye Nasıl haberin almışsa dayı emmi hep orda Dediler ne ararsın kızı almak mı istersin Sana bir çift sözümüz var hele buysa niyetin İşte hendek işte deve ya atlarsın ya düşersin Ba..

Müzeyyen senar - Sevmekten Kim Usanır 04:50

Müzeyyen senar - Sevmekten Kim Usanır

sevmekten kim usanır sevmeye doyum olmaz hangi gönül uslanır ah sevenle oyun olmaz sevmekten kim usanır tadına doyum olmaz hangi gönül uslanır sevenle oyun olmaz [x2] kaç kere yemin ettim kaç gönülede girdim sensiz yapa..