#Ancak

Kuzucuk Deney 03:42

Kuzucuk Deney

Leylek, Kuzucuk ve Horoza bir laboratuvarda deney yapmayı öğretiyordur. Yaptığı deney, kuzucuk ve horozu çok etkiler. Bu yüzden leylek ara verdiğinde çaktırmadan laboratuvara girerler ve deneyi kendi başlarına yapmaya ça..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.171 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Resim Günü 04:13

Kuzucuk Resim Günü

Kuzucuk resim yapıyordur. Kendisine modellik yapacak bir şey arar. Önce uyumakta olan leyleği çizmeye karar verir ancak leyleğin uyanıp uçmasıyla bundan vazgeçer. Sonra iskelede resim yapmakta olan horozun yanına gider. ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzucuk Rüzgar Gülü 03:44

Kuzucuk Rüzgar Gülü

Kuzucuk sabah kalkıp sütünü içer ve dışarı çıkar. Dışarıda güzel bir rüzgâr vardır, eline rüzgârgülünü alır ve uçurarak koşturmaya başlar. Ancak ayağı takılınca düşer ve rüzgârgülü uçarak gider, kuzucuk da peşinden koşar..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Sağlık Bakanı Recep Akdağ_ Türkiye'de Her Üç Kişiden Biri Obez 01:28

Sağlık Bakanı Recep Akdağ_ Türkiye'de Her Üç Kişiden Biri Obez

Sağlık Bakanı Akdağ, Toplumun üçte biri obez, üçte biri kilo fazlası, üçte biri de normal. Bu durumda dünyada 10 ülke ancak var. Biz de o 10 ülke içine girdik. Kötü 10'dayız. dedi...

Hong Kong'un 2 Metrekarelik Tabut Evleri 01:24

Hong Kong'un 2 Metrekarelik Tabut Evleri

Metropollerde kiralar el yakıyor ancak Hong Kong'da durum gerçekten çok kötü. Kiralar ve ev fiyatları o kadar yüksek ki onbinlerce kişi, sadece 2 metrekarelik evlerde yaşamak zorunda kalıyor. Bu evlere tabut benzetmesi y..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

Bu Horoz Öterken Kahkaha Atıyor 03:11

Bu Horoz Öterken Kahkaha Atıyor

Uşaklı bir süs tavuğu yetiştiricisinin yurt dışından getirttiği Ayam Ketawa ırkı horoz, öterken çıkardığı kahkaha sesiyle dikkati çekiyor. 8 aylık horozla birlikte 4 dişisine 15 bin lira teklif ettiler ancak satmayı d..

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı 03:15

Bahçeli'den AK Parti'ye Kritik Çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısında, AK Parti idam cezasında samimiyse MHP’nin sözü söz olsun, buna kayıtsız şartsız destek verecektir dedi. 15 Temmuz'un Türkiye için dönüm noktası olduğunu ve Türkiye..

Engin Akyürek İle Tuvana Türkay Aşkında Son Nokta! 01:13

Engin Akyürek İle Tuvana Türkay Aşkında Son Nokta!

Yakışıklı oyuncu Engin Akyürek ile güzel oyuncu Tuvana Türkay meğer Aşk Yaşıyorlarmış.Ama Biz Ancak Onlar Ayrılınca Bunu Öğrendik diyede şaşırttılar. Aklınızda Kalmasın program sunucuları ikilinin ayrılık haberini verirk..

  • ANKA tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alıen Covenant Trailer 2 (2017) Sci-Fi Horror Movie 02:34

Alıen Covenant Trailer 2 (2017) Sci-Fi Horror Movie

Alien Covenant Film Hakkında için Bound Walter içeren galaksinin uzak tarafında uzak bir gezegen, koloni gemisi Sözleşme'nin mürettebat, bir de keşfedilmemiş bir cennet olduğuna inandığımız bulmak, android David, mahkum..

  • PITIRCIK tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sihirli Annem 6.Bölüm Dizi İzle 59:54

Sihirli Annem 6.Bölüm Dizi İzle

2003'te başlayan dizinin klasik bölümlerinde; tatlı bir peri olan Betüş, iki çocuklu ve dul olan Sadık ile evlenir. İkisi dle birbirlerini çok sevmektedir. Ancak Betüş'ün annesi Dudu bu evliliğe şiddetle karşı çıkar. Büt..

Havayolu Şirketleri Neden Fazladan Bilet Satarlar? 04:59

Havayolu Şirketleri Neden Fazladan Bilet Satarlar?

Dün ABD'de bir olay yaşandı ve tüm dünyadan tepkileri çekti. O olayda United Airlines şirket çalışanlarına yeterli yer kalmadığı için uçaktan 4 kişiyi indirmek istedi. Ancak içlerinden birisi reddetti ve direndi. Ancak g..

  • PITIRCIK tarafından
  • 936 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ters Yöne Girip Acayip Şekilde Rezil Olan Sürücü 01:48

Ters Yöne Girip Acayip Şekilde Rezil Olan Sürücü

Trafikten kurtulmak için ters yöne girdi ancak karşı yönden gelen araçla karşı karşıya kalan sürücü, önündeki araca yol vermek istedi ancak geri geri gitmeyi başaramayınca adeta hatasının bedelini ödedi...

  • JET TV tarafından
  • 644 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bisiklet Yoluna Park Eden Araçlara Bilerek Çarpmak 03:03

Bisiklet Yoluna Park Eden Araçlara Bilerek Çarpmak

Yine bir aynısını burada yapsak ... olur diyeceğimiz bir video. Bisiklet oylnda sürmediği için 50 dolar ceza kesilen adam polise durumu anlatıyor ancak polis yobazlığa vurup cezayı eksiyor. Ancak polis bisiklet yoluna pa..

  • JET TV tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 7 yıl önce
New York Metrosundaki Efsane Kavga 02:00

New York Metrosundaki Efsane Kavga

New York Metrosunda sürekli gerçekleşen, genelde siyahilerin neden olduğu tipik kavgalardan bir tanesi. Ancak bu sefer içimizin yağlarını eritecek bir hareket göreceğiz. Fazla beklemek istemeyenler 1:03'e atlayabilir ası..

  • JET TV tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzdivaç Programlarının Kaldırılacak Olması Haberine Gençlerin Tepkisi 13:04

İzdivaç Programlarının Kaldırılacak Olması Haberine Gençlerin Tepkisi

zdivaç programlarının kaldırılacağı haberi sosyal medyada yayıldıktan sonra kimileri sevindi kimileri üzüldü. Ancak RTÜK daha sonra düzeltme yaparak yaptırımların ağırlaşacağını açıkladı. Ancak sosyal medyada evlendirme ..

  • JET TV tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Toronto FC 2 1 Orlando City Özet İzle 01:48

Toronto FC 2 1 Orlando City Özet İzle

Giovinco Çarşamba akşamı Toronto FC'yi Orlando City karşısında 2-1'lik bir ev zaferi ile üçüncü düz kazanmak için bir parantez kurdu. İlk yarıda Giovinco'nun golleri geldi, ancak ilk yarıdan önce bir Kaká grevi, Orlando'..

Kaleye Resmen Büyü Yapmışlar 00:26

Kaleye Resmen Büyü Yapmışlar

Arjantin Kupası 1. Tur maçında Huracan takımına konuk olan Defensores Unidos oyuncuları adeta çılgına döndü. Normal süresi 2-2 biten maçta uzatmalara gidildi ancak yine gol sesi çıkmadı. Penaltılara giden maçta Defensore..

Bu Minik Elektrikli Bisikleti Çantanda Taşıyabilirsin 02:17

Bu Minik Elektrikli Bisikleti Çantanda Taşıyabilirsin

Bu, tekerlekli dizüstü bilgisayara benziyor ancak aslında Cocoa Motors tarafından yapılan WalkCar adlı yeni bir scooter. Ve kendi türünün ilk ultra kompakt kişisel taşıyıcı. 13 inçlik bir dizüstü bilgisayarla aynı boyutt..

Çoğu Kişinin Güldüğü Ama Bazılarının İçini Derinden Acıtan Viral Köpek 00:50

Çoğu Kişinin Güldüğü Ama Bazılarının İçini Derinden Acıtan Viral Köpek

İlk başta sanki ufak bir kız çocuğuymuş gibi görünse de o bir köpek. Doğası gereği dört bacağının üzerinde olması gerekiyor, ancak iki bacağı üzerindeyken sırtındaki çantayla minik minik koşan bir çocuğu andırıyor. Hemen..

  • JET TV tarafından
  • 1.255 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Donald Trump'a Kartal Saldırması 01:00

Donald Trump'a Kartal Saldırması

Efendim görüntüler Ağustos ayından ancak daha yeni yayınlanmış. Time dergisinin yılın adamı anketinde finale kalan Trupm'a Amerika'nın simgesi kartal ile fotoğraf çektirtmek istemişler. Ancak hayvan hissetmiş mi dersiniz..

  • JET TV tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaklaşan Kasırgaya Meydan Okurcasına Çimlerini Biçen Adam 00:15

Yaklaşan Kasırgaya Meydan Okurcasına Çimlerini Biçen Adam

Kasırga bu, ancak adam videoda gözükmüyor. Zaten fotoğraf ve video kadın tarafından Güney Afrika'daki ailelerine kasırganın nasıl gözüktüğünü göstermek amacıyla çekilmiş. Ancak yüklenince binlerce insan tarafından farkl..

  • JET TV tarafından
  • 1.248 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Şekerpare -  Önüne Çıkanı Nezarete Atmış 03:55

Şekerpare - Önüne Çıkanı Nezarete Atmış

Karakol amiri Ziver Bey ile çalışan ve ona çok saygı duyan Cumali genelevde çalışan Şekerpare'ye aşık olur. Ancak Şekerpare'ye Ziver Bey'de ilgi duymaktadır. Şekerpare'nin de Cumali'den hoşlandığını anlayan Ziver genele..

Şekerpare - Başlatacaksın Komiserine 04:45

Şekerpare - Başlatacaksın Komiserine

Karakol amiri Ziver Bey ile çalışan ve ona çok saygı duyan Cumali genelevde çalışan Şekerpare'ye aşık olur. Ancak Şekerpare'ye Ziver Bey'de ilgi duymaktadır. Şekerpare'nin de Cumali'den hoşlandığını anlayan Ziver genele..

Şekerpare - Ben Sana Vurulmuşum Şekerpare 03:21

Şekerpare - Ben Sana Vurulmuşum Şekerpare

Karakol amiri Ziver Bey ile çalışan ve ona çok saygı duyan Cumali genelevde çalışan Şekerpare'ye aşık olur. Ancak Şekerpare'ye Ziver Bey'de ilgi duymaktadır. Şekerpare'nin de Cumali'den hoşlandığını anlayan Ziver genele..