#Ancak kapı açıldığında İçerisine İnanamayacaksınız

Preview- Mickey Hosts Her First Sleepover Ever - Season 1 Ep. 15 00:15

Preview- Mickey Hosts Her First Sleepover Ever - Season 1 Ep. 15

Bu çirkin, şımarık çocukları dürüst, çalışkan ve toplumun dürüst üyelerine dönüştürmek - bu çirkin ağızlı, debelen ve tamamen kendi kendine yetmeyen kadının kesinlikle hiçbir şey bilmediği bir şey. Anne olmak Mickey'nin ..

Arıkuşlarının Böcek Avı İçin Dahiyane Planı 04:00

Arıkuşlarının Böcek Avı İçin Dahiyane Planı

Arıkuşları muhteşem hava avcılarıdır. Böcekleri havada yakalama konusunda ise ustadırlar. Ancak çim içindeki avlarına ulaşmaları konusunda zorlanırlar. Onlar için bu işi yapacak birilerinin olması gerekir...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.388 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya'dan Bir Skandal Daha 01:24

Almanya'dan Bir Skandal Daha

Terör örgütleri ve teröristlere her fırsatta destek veren Almanya, bir skandala daha imza attı. Geçtiğimiz ay, ülkenin önde gelen gazetelerinden biri olan Bild, ırkçı ve küstah bir manşet atmış, Sabah Avrupa da, o manşet..

Xander Cage Resmi Trailer 1 Dönüşü (2017) - Vin Diesel Film 02:24

Xander Cage Resmi Trailer 1 Dönüşü (2017) - Vin Diesel Film

Xander Cage bir olaydan sonra ölüme terk edildi, ancak işvereni Augustus Gibbons ile yeni, zorlu bir görev için gizlice harekete döndü...

Roller Coaster Üzerindeki Adama Çarpan Kuşun Hazin Sonu 01:46

Roller Coaster Üzerindeki Adama Çarpan Kuşun Hazin Sonu

Saniyeler içerisinde yüzlerce kilometre hıza ulaşan bir Roller Coaster'da bulunan adama kuş çarptı. Suratına çarpan kuş sonrası şaşkına dönen adamın durumu iyi ancak kuş için aynı şeyi söylemek zor.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.302 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rus Muhalif Lider Navalny Tahliye Oldu 00:53

Rus Muhalif Lider Navalny Tahliye Oldu

Rus muhalif lider Alexei Navalny iki haftalık hapis cezasının ardından tahliye edildi. Ancak Navalny'yi karşılamak için cezaevinin önüne giden basın mensupları ve Navalny taraftarları büyük bir şaşkınlık yaşadı. Navalny'..

Hızlı ve Öfkeli Serisinin 16 Yıllık Evrimi 06:47

Hızlı ve Öfkeli Serisinin 16 Yıllık Evrimi

Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filmi bu hafta vizyona giriyor. Serinin derin mazisini hatırlamayanları bu yedi dakikalık videoyu izlemeye davet ediyoruz. 2001’de hayatımıza giren Hızlı ve Öfkeli serisi 16 yıldır aksiyon..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Büyük Set Resifi İçin Ölüm İlanı 01:47

Büyük Set Resifi İçin Ölüm İlanı

Avustralya'daki büyük set resifi, sayısız deniz canlısına ev sahipliği yapıyor. Ancak dünyanın en büyük resifi, küresel ısınma nedeniyle tehdit altında. Uzmanlar, uzaydan görülebilen tek canlı olan resiften umudu kesmeye..

Dünyanın Dört Bir Yanından İnsanlar Dünyanın En Kötü Likörünü Deniyor 03:23

Dünyanın Dört Bir Yanından İnsanlar Dünyanın En Kötü Likörünü Deniyor

Dünyanın en kötü likörü olarak açıklanan Malort'u dünyanın dört bir tarafından insana denettiler. Tadı ne kadar kötü veya gerçekten en kötüsü mü bilmiyoruz ancak insanların tepkilerinden anladığımız kadarıyla pek hoşları..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fox Broadcastıng  Fragmanı 00:30

Fox Broadcastıng Fragmanı

Altı ay önce Yemen'de, Çavuş ERIC CARTER (Corey Hawkins, Düz Outta Compton ) liderliğindeki seçkin bir Amerikan Ordu Rangers birliği terörist lideri Şeyh İbrahim Bin Halid'i öldürdü. Bundan sonra, Bin-Halid'in takipçile..

Anne 23. Bölüm - Melek Hırsızlığa Zorlanıyor 02:38

Anne 23. Bölüm - Melek Hırsızlığa Zorlanıyor

Cengiz Melek'e hırsızlık yapması için baskı yapar ancak pek başarılı olduğu söylenemez...

Hastaneden Ustalıkla Kaçan Köpeğin Helal Olsun Dedirten Görüntüsü 01:17

Hastaneden Ustalıkla Kaçan Köpeğin Helal Olsun Dedirten Görüntüsü

General isimli zeki köpek dostlarının kısa bir süre tatile çıkması üzerine hayvan hastanesine bırakıldı. Ancak kendisi pek memnun kalmamış olacak ki en kısa sürede firar etti. Azmiyle büyük bir alkışı hak eden köpek kısa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
IMF : Siyasi Riskler Küresel Ekonomiyi Canlandırabilir 01:27

IMF : Siyasi Riskler Küresel Ekonomiyi Canlandırabilir

Uluslararası Para Fonu Yönetici Direktörü Christine Lagarde, küresel ekonomik iyileşme ivme kazanıyor ancak şu anda küresel ticareti tehdit eden bir korumacılık kılıcı ile kesilebilir...

Kemal Sunal Doktor Civanım Mutlu Son 00:36

Kemal Sunal Doktor Civanım Mutlu Son

Şehirde bir hastanede hademelik yapan Kemal kendi köyüne döndüğünde bir doktormuş gibi karşılanır. Bu durumu bozmayan Kemal köyün doktoru haline gelir. Ruşen Ağa'nın kızı Sümbül'e aşık olan Kemal'in rakibi İhsan Ağa'nın ..

Recep Tayyip Erdoğan ''Yine Ters Köşe Oldular'' 02:08

Recep Tayyip Erdoğan ''Yine Ters Köşe Oldular''

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki toplu açılış töreninde konuştu. Beklentinin üzerinde gelen büyüme rakamlarını değerlendiren Sayın Erdoğan, Bazıları bu rakamı küçümsemeye kalkabilir. Aynı dönemde..

Seni Seviyorum Hiçbirşey Umrumda Değil 00:52

Seni Seviyorum Hiçbirşey Umrumda Değil

Acı Hatıralar. Osman (Sadri Alışık) adlı bir gazinocunun yanında koroda vokal yapan Emel (Emel Sayın) bir gün tek başına şarkı söylediğinde çok beğenilir. Müşteriler arasında aslında kaçakçılık yapan Kemal (İreç Kadiri) ..

 He-Man 9. Bölüm - Türkçe Dublaj 20:56

He-Man 9. Bölüm - Türkçe Dublaj

Ejderha İstilası - He-Man 9. Bölüm Beast Man'ın yardımıyla, İskeletçi Eternia'ya bir ejder ordusu kurduktan sonra Grayskull'ı istila edip Büyücüyü zayıflatmak ve hapsedilmek için güçlü Dragon Pearl kullanıyor. Orko, izl..

  • ANKA tarafından
  • 913 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diva ve Safiye Soyman Küslüğü 2 Ay  Sürdü! 03:32

Diva ve Safiye Soyman Küslüğü 2 Ay Sürdü!

Ben lokomotifim onlar vagon diyen diva Bülent Ersoy'un açıklamalarından sonra televizyon ekranlarından hararetlenen tartışma sonucunda iki ünlü sanatçı birbirleriyle görüşmeyi kesmişlerdi. Çoğu kimsenin artık biraraya ge..

  • ANKA tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bacağını Sakat Eden Adamın Selamı Var De 00:49

Bacağını Sakat Eden Adamın Selamı Var De

Mehmet oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. B..

Erkekler Ağlamaz 01:37

Erkekler Ağlamaz

Mehmet oğlu ve eşinin mutlu bir aile tablosu vardır. Birbirlerini çok sevmektedirler. Ancak Mehmet çok sevdiği eşini kaybeder. Artık oğlu ile baş başa kalmışlardır. Mehmet'in lakabı yangındır Erkekler Ağlamaz filminde. B..

Alnından Çıkan Sıvıyla Adeta Beynini Akıtan Kadın 01:58

Alnından Çıkan Sıvıyla Adeta Beynini Akıtan Kadın

Bazı insanların çok zevk alacağı ancak bazılarının ise aşırı iğrenç, hatta bugüne kadar izleyeceği en iğrenç bir video bu. Daha genç gözükmek için alnına dolgu yaptıran 41 yaşındaki Nong Guang isimli bu kadın zaman içind..

1000 Yumurta Pişirip Dağıtan Güzel İnsanlar 14:55

1000 Yumurta Pişirip Dağıtan Güzel İnsanlar

Hayat Mükemmel Değil Ancak O Kadar da Kötü Değil: 1000 Yumurta Pişirip Dağıtan Güzel İnsanlar..

Tuğçeden OLAY Şarkı! Duşta Söylediği Gibi Söyledi 11:01

Tuğçeden OLAY Şarkı! Duşta Söylediği Gibi Söyledi

İşte Benim Stilim 7. Sezon 21 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 125. bölümünde Tuğçe Ekim konseptinde şarkıcı olduğunu söyleyince Öykü Serter, Tuğçe'nin sesinin nasıl olduğunu sordu. Tuğçe ise ancak duşta şarkı söylediğini..

  • ANKA tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fransa'nın Eski Sanayi Bölgesi Le Pen'in Kalesi 02:45

Fransa'nın Eski Sanayi Bölgesi Le Pen'in Kalesi

Fransa’nın doğusundaki Hayange , Rma döneminden kalan madencilik sektörünün zengin ettiği bir kentti. Ancak geçen yıllarda ekonominin çökmesiyle tırmanan hoşnutsuzluk, bu kenti Fransa’nın aşırı sağcı ve göçmen karşıtı Cu..

Dünya Haber: Bm Uluslararası Araştırma Komisyonu: 00:57

Dünya Haber: Bm Uluslararası Araştırma Komisyonu: "İdlib'deki Saldırıd

Birleşmiş Milletler Uluslararası Bağımsız Suriye Araştırma Komisyonu İdlib'de düzenlenen kimyasal silahlı saldırıda sarin gazının kullanıldığını ancak birçok sivilin hava bombardımanları sonucu hayatını kaybettiğini açık..

Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na Dilimizde Tüy Bitti 02:13

Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na Dilimizde Tüy Bitti

İlk defa bir 23 Nisan özel oturumu Genel Kurul'da tartışmalarla başladı. Cumhurbaşkanı'na vekalet etme yetkisi Kılıçdaroğlu tarafından tartışmaya açıldı. Meclis Başkanı Kahraman Kılıçdaroğlu'na Dışarıdan atanan bakanlar..

Şu Anda Dünyanın En Mutlu Erkeği Benim 01:00

Şu Anda Dünyanın En Mutlu Erkeği Benim

Fakir ama gururlu Fadik adında güzel bir kız vardır. Bu kız yanındaki üç çalgıcı ile beraber şarkı türkü söyler. Çok eğlenceli olduğu için ona Şen Fadime derler. Ancak çok fakirdiler ve kazandıkları para esnafa ve ev kir..

Kamyonete Çarpan Otomobilin Metrelerce Sürüklenmesi 01:48

Kamyonete Çarpan Otomobilin Metrelerce Sürüklenmesi

Gerçekten fark etmedi mi yoksa aralarında bir sürtüşme mi oldu bilmiyoruz. Ancak otomobilin içindeki adamın çaresizliği yüzünden okunuyor.....

  • JET TV tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bıçak Ustası Robot Kol Parmak Arası Bıçak Oyunu 00:45

Bıçak Ustası Robot Kol Parmak Arası Bıçak Oyunu

Bir robotun eline bıçak yerleştirmek ne kadar sağlıklı bilinmez ancak Stäubli TX40 robotu verilen görevi başarıyla yerine getirdi. İnsanların sarhoşken oynadığı ve sonunda ciddi yaralanmalara sebep olan oyunu şimdi bir r..

  • JET TV tarafından
  • 1.346 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gece Takibi İzle 1:54:21

Gece Takibi İzle

Uzun süre mafya babası Shawn Maguire’ın en iyi arkadaşı olan tetikçi Jimmy, artık formunda değildir ve yaşlanmıştır ancak mafya babası patronu onu bir göreve daha zorlar. Jimmy, kendisinden uzun zaman önce uzaklaşmış oğl..