#Ancak kapı açıldığında İçerisine İnanamayacaksınız

BUNLAR DA KAPI ÇALAN HIRSIZLAR! 01:27

BUNLAR DA KAPI ÇALAN HIRSIZLAR!

Havaların soğumasıyla birlikte sokakların sakinliğini fırsat bilen hırsızlar 'Hırsız kapı çalmaz' sözünü çürüttü...

Düşen Personeli Yakalayan Kapı 00:13

Düşen Personeli Yakalayan Kapı

Mutfağa giren personel ayağı kayınca düşmüş. Personel düşerken kıyafeti kapının koluna takılmış. Kapı bir nevi personeli düşerken tutmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 25 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Barış Manço Dört Kapı 05:01

Barış Manço Dört Kapı

Tuz ekmek hakkı bilerek Sofra kurmasan da olur Ilık bir tas çorba yeter Rızkım buymuş der içerim Kadir kıymet anlayana Sandık açmasan da olur Kırk yamalı hırka yeter İdris biçmiş der giyerim Bir çorbayla karnım doydu H..

Sinan Akçıl - Kapı 03:50

Sinan Akçıl - Kapı

Olacakları Önceden Gördüm Dedimki Boş Yere Öldüm Gecelerden Gündüze Döndüm Işıkta Kendimi Gördüm Bana Bi Ağlama Boşuna Zorlama Kaderi Gördüğün Herkese Bağlama Değilki Umrumda Iyice Duydun Ya Senden Vazgeçiyorum K..

Yemek Verilen Kapı Deliğinden Kaçmak İsterken Karakolun Kapısına Sıkışan Hırsız 01:56

Yemek Verilen Kapı Deliğinden Kaçmak İsterken Karakolun Kapısına Sıkış

Brezilya'da gerçekleşen olayda, mücevher deposu soygunu sırasında yakalan hırsız konulduğu karakol hücresinden kaçmak istedi. Ancak kaçma planını yemek verilen dar delikten çıkarak yapmayı düşünen hırsız kapıya sıkışarak..

  • PengoTV tarafından
  • 1.401 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çalışkan Ufaklığın Demir Kapı ile İmtihanı 00:41

Çalışkan Ufaklığın Demir Kapı ile İmtihanı

Çalışkan ufaklık ailesine yardım etmek istemiş ancak önce önündeki demir kağıyı aşması gerekiyorsun. Ufaklık biraz zorlansa da sonunda başarmış...

  • PengoTV tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İnanılmaz Kaza!  Bir Anda Açılan Kapı Sonu Oldu! 00:29

İnanılmaz Kaza! Bir Anda Açılan Kapı Sonu Oldu!

Çin'de aracın dikkatsiz biçimde açılan kapısı, bir bisikletlinin ölümüne yol açtı...

Kendisini Kaybetmiş Kapı 00:05

Kendisini Kaybetmiş Kapı

İzlerken insanın başı dönüyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.087 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankara'daki Hastane Saldırısında Kapı Arkasında Yaşananlar Ortaya Çıktı 02:19

Ankara'daki Hastane Saldırısında Kapı Arkasında Yaşananlar Ortaya Çıkt

Ankara Keçiören'de hastane basanlardan 2'si tutuklandı. Ayrıca saldırı girişiminde kapının arkasında neler olduğunu gösteren fotoğraf kareleri ortaya çıktı. Bakın ölüm haberini alan saldırganlar yoğun bakım ünitesine nas..

Bilal Sonses - Çat Kapı

1440..

Bilal Sonses - Çat Kapı 14:04

Bilal Sonses - Çat Kapı

samsung..

Gizli kapı değil sanki sihirli bir geçit! 01:30

Gizli kapı değil sanki sihirli bir geçit!

BİR GÜN EKİPLERİN, EVİNE BASKIN YAPACAĞINI BİLİYORDU... KENDİNCE HAZIRLIK YAPTI... YATAK ODASINA ACİL DURUMLAR İÇİN, ADETA 'ORTADAN KAYBOLMA' KAPISI YAPTI... AMA EVDEKİ HESAP ÇARŞIYA UYMADI...

Melek Mosso - Çat Kapı 04:32

Melek Mosso - Çat Kapı

2 SES, 1 NEFES… Türk müziğinin iki başarılı yorumcusu Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi aynı sahnede bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” izleyicisiyle buluşuyor ..

Passenger _ Let Her Go 04:14

Passenger _ Let Her Go

Let Her Go Well you only need the light when it's burning low, Only miss the sun when it starts to snow, Only know you love her when you let her go... Only know you’ve been high when you’re feeling low, Only hate th..

  • PengoTV tarafından
  • 1.271 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Dünyanın En İyi Karavanı 04:41

Dünyanın En İyi Karavanı

Dışardan Normal Bir Otobüs Gibi Görünüyor, Ancak Kapı Açıldığında İçerisine İnanamayacaksınız..

  • JET TV tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Poşe Yumurta Nasıl Yapılır 03:30

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır? Bizim kültürümüzde çılbır olarak bilinen poşe yumurtanın birden fazla yapılış yöntemi vardır. Birkaç tane püf noktasını da bildikten sonra poşe yumurta yapmak aslında çok kolay. İlk yöntemimiz..

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası 05:35

Kıvamında Süzme Mercimek Çorbası

Malzemeler : 1 dolu yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 adet kuru soğan 1 adet patates 2 su bardağı kırmızı mercimek 5 su bardağı et suyu 2 su bardağı su 2 tutam tuz 2 tutam karabiber Üzeri İçin 1 dol..

Kolay El Açması Makarna Tarifi 07:55

Kolay El Açması Makarna Tarifi

Temel Makarna Hamuru Malzemeler Hamur İçin; 250 gr un 50 gr durum buğdayı unu (semolina) 2 yumurta 2 yumurta sarısı 1 tutam tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı Pişirmek İçin; 1 lt su 1 tutam tuz 1-2 yemek kaşığı terey..

 Chia Pudingleri Tatlı Tarifi 06:46

Chia Pudingleri Tatlı Tarifi

Chia Pundig Malzemeler: Kuru Meyveli Chia Puding İçin; 1 su bardağından bir parmak eksik süt 3 yemek kaşığı chia tohumu 1 adet kuru kayısı / küp doğranmış 1 tutam vişne kurusu 1 tutam kuru dut 1 tutam kuru yaban mersin..

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır 06:08

Evde Beze (Mereng) Nasıl Yapılır

Beze (Mereng) Malzemeler: 6 adet yumurta beyazı 400 gr toz şeker 2-3 yemek kaşığı çikolata sos 2-3 yemek kaşığı vişne reçeli Hazırlanışı: Küçük bir sos tenceresinin içerisine yaklaşık iki parmak kadar su koyun ve düşük..

Adele - Someone Like You 04:44

Adele - Someone Like You

I heard that you’re settled down. Duydum ki bir ilişkin varmış That you found a girl and your married now. İstediğin kızı bulmuş ve evlenmişsin I heard that your dreams came true. Duydum ki rüyaların gerçek olmuş Guess ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.861 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Maş Fasulyesi Salatası Tarifi 05:49

Maş Fasulyesi Salatası Tarifi

Malzemeler; 2 avuç akdeniz yeşillikleri 1/2 bağ maydanoz 1/2 bağ dereotu 1/2 limon suyu Zeytinyağı 1/2 su bardağı maş fasulyesi 7-8 adet kornişon turşu 2-3 adet közlenmiş kapya biber 1 avuç ceviz / ince kıyım 2 dal ..

Kuzucuk Uçma Dersleri 03:32

Kuzucuk Uçma Dersleri

Leylek, Kuzucuk ve Horoza bir tepenin kenarında uçma dersleri veriyordur. Ancak Horoz ve Kuzucuk kendi aralarında şımarmaktan dersleri dinlemiyordur. Dersin sözlü kısmı biter ve pratik kısmına geçilir. Kuzucuk kollarına ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Eggs Benedict Tarifi 05:00

Eggs Benedict Tarifi

Eggs Benedict Malzemeler: 1 dilim çavdarlı ekmek 1 adet yumurta 2 yemek kaşığı tereyağı 3 dilim pastırma 4-5 dal frenk soğan Hollandaise Sos İçin; 2 yemek kaşığı sade yağ 2 adet yumurta sarısı 1 yemek kaşığı su 2 yem..

Bayramda Kapıya Gelen Çocuklara Küp Şeker İkram Etmek 00:46

Bayramda Kapıya Gelen Çocuklara Küp Şeker İkram Etmek

Çocukların bayramlarda kapı kapı dolaşıp şeker toplamaları en büyük zevkleridir, ancak çocuklara yapılan bu şaka onların bir daha şeker toplamamasına neden olabilir...

  • JET TV tarafından
  • 990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Kolay Lahmacun Tarifi 07:45

Evde Kolay Lahmacun Tarifi

Malzemeler : Hamuru İçin; 2 su bardağı un ¾ su bardağı su Tuz İç Harcı İçin; 250 gr kıyma / orta yağlı 1 adet sivri biber 1 adet kapya biber 1 adet kuru soğan 2 tutam maydanoz ½ domates / çekirdeksiz 1 yemek kaşı..

Mercimekli Köfte Tarifi 05:38

Mercimekli Köfte Tarifi

Mercimek Köftesi Malzemeleri: 2 su bardağı kırmızı mercimek 4,5 su bardağı su 1 su bardağı ince bulgur ½ su bardağı zeytinyağı 1 adet iri boy kuru soğan 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı biber ..

Pratik Soğuk Tatlı Tarifi 02:48

Pratik Soğuk Tatlı Tarifi

Malzemeler 1/2 su bardağı vişne suyu 1/2 su bardağı toz şeker 3 yemek kaşığı limon suyu 1/4 karpuz Hazırlanışı : Vişne suyu ve şekeri bir sos tenceresinin içerisine koyun ve ocakta karıştırarak şekerin erimesini sağla..

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu 03:38

Kedi Mama Kaplarında Naftalin Görünce Mahkemeye Başvurdu

Eskişehir’de yaşadığı binanın önünde sokak kedilerini besleyen hayvansever, komşusunun kendisini tehdit ettiğini ve kedileri zehirlemek amacıyla mama ve su kaplarının içerisine naftalin koyduğunu iddia ederek mahkemeye b..