#Ancak satmayı

Hayat Cehennemi 1958 Türk Filmi İzle 2:00:39

Hayat Cehennemi 1958 Türk Filmi İzle

Konusu : İftira yüzünden ayrılan bir çiftin yaşadıkları konu edilir. Müzisyen Kemal, çalıştığı konservatuarı daha iyi bir hâle getirmek ister. Ancak yeteri kadar parayı bulamaz. Bu sırada iş adamı Sermet, Kemal ve Nermi..

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:29

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

Hicran 1971 Türk Filmi İzle 1:25:43

Hicran 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Hicran bir gece kulübünde vestiyerlik yapmaktadır. Yoksul ve sıkıntılarla dolu bir yılın geride kaldığı yılbaşı gecesi çapkın bir genç olan Orhan ile karşılaşır. Orhan bu güzel ve tertemiz kızda gerçek aşkı bul..

İncir Çekirdeği 2009 Türk Filmi İzle 1:20:12

İncir Çekirdeği 2009 Türk Filmi İzle

Konusu : Günümüzden yedi yıl önce, ailenin tek oğlu Celil, askerden gelecektir. Evde telaşlı bir bekleyiş vardır. Celil'in ablası Delal'in Nazif'le evlenmiş ve ondan bir kız bebek doğurmuştur. Aile Celil'i heyecanlar ka..

Kadın Değil Baş Belası 1968 Türk Filmi İzle 1:12:44

Kadın Değil Baş Belası 1968 Türk Filmi İzle

Konusu : Sevmediği bir kadınla evlenip sonra o kadına âşık olan bir adamın hikâyesi anlatılır. Murat, kendisine kalan mirası alabilmesi için biriyle evlenmek zorundadır. Bu yüzden avukatı onu idam mahkûmu olan bir kadın..

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti 04:12

Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe Maç Özeti

Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. 2. yarının büyük heyecana sahne olduğu karşılaşmada goller Burak ve Josef'ten geldi. TRABZON'DA 4 DEĞİŞİKLİK Trabzonspor'da geçen hafta Atiker..

  • OFSAYT tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'de Otizmin Mevcut Durumu Nedir 01:43

Türkiye'de Otizmin Mevcut Durumu Nedir

1985 yılında otizmin görülme sıklığı 2500 çocukta bir olarak kabul ediliyordu. 2014 yılında bu oran 88'de bi kabul ediliyor. Giderek de otizmli çocukların görülme sıklığı artıyor. Ülkemizde bu oran baz alındığında 0-18 y..

  • NABIZ tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sen Anlat Karadeniz 2. Bölüm Hd İzle 1:51:03

Sen Anlat Karadeniz 2. Bölüm Hd İzle

Sen Anlat Karadeniz 2. bölüm özeti: Nefes Vedat’a teslim olmak yerine, Deli Tahir’in elini tutup Karadeniz’in sarp kayalarından hırçın dalgalarına atlamayı göze alır. Ancak bu atlayış, Nefes’in boğulmasına ve kalbinin du..

Kamalı Zeybek 1965 Türk Filmi İzle 59:12

Kamalı Zeybek 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Uykusunda beste yapan bir adamın hikâyesi anlatılır. Ev arkadaşı olan Hüseyin ve Salim çöpçülük yaparak geçinirler. Hüseyin hayatından memnundur ancak Salim daha çok para kazanmak ister. Bir gece Salim, Hüseyin’..

Sessiz Bir Yer Türkçe Atlyazılı Teaser 00:30

Sessiz Bir Yer Türkçe Atlyazılı Teaser

2 çocuklu bir aile, izole bir kırsalda sakin bir yaşam sürmektedir. Henüz büyüme çağlarında olan çocuklar da, ebeveynleri de hiçbir şekilde konuşmamakta, işaret diliyle anlaşmaktadır. Ancak bunun sebebi konuşamıyor olmal..

Öteki Taraf Hd İzle 1:39:11

Öteki Taraf Hd İzle

Başarılı bir adam yeni sevgilisi Ece ile mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak günün birinde hırslı eski sevgilisi Sara reddedemeyeceği bir iş teklifiyle yeniden hayatlarına dahil olur. Sevgilisi Ece'yi de yanına alarak yen..

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı  Elie Saab 08:02

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı Elie Saab

“Moda dünyasının önemli isimlerinden Lübnanlı tasarımcı Elie Saab, Küresel Tartışmalar’a hoş geldiniz. Moda, Ortadoğu ve Batı arasındaki bağı nasıl inşa edebilir?” Elie Saab: “Moda tasarımının sınırları yoktur. Herkes t..

Vahşiler Türkçe Altyazılı Teaser 01:00

Vahşiler Türkçe Altyazılı Teaser

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

Kreşteki Şiddetin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:24

Kreşteki Şiddetin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Samsun’da özel bir kreşte öğretmenlerin minik öğrencilere uyguladığı şiddet olayında, yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde kadın öğretmenin bir çocuğa defalarca şiddet uygulamasına rağmen, minik çocuğun ona sarıldı..

Evde Biber Salçası Yapımı 11:23

Evde Biber Salçası Yapımı

5 kg kapya biber 2-3 çorba kaşığı zeytinyağı 20-25 adet küçük kuru acı biber Tuz Biberleri iyice yıkayın. Biberleri ucundan yukarı doğru keserek ortadan ikiye bölüp saplarını ve çekirdeklerini çıkarın. Kestiğiniz parça..

Evde Tarhana Yapımı 06:29

Evde Tarhana Yapımı

650 gr haşlanmış nohut 1 kg soğan 1,5 kg kırmızı biber 1,5 kg domates 1 bağ tarhana otu (boy otu) 1/2 bağ maydanoz 1/4 bağ dereotu 1/4 bağ nane 1 çay bardağı su 2 kg ekşi süzme yoğurt 100 gr tuz 3 kg un 1 kg soğanı, 1,5..

İstiklal Marşı 01:09

İstiklal Marşı

İSTİKLÂL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehreni ..

  • PengoTV tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Küçük Hanım Avrupa'da 1962 Türk Filmi İzle 1:44:13

Küçük Hanım Avrupa'da 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki gemicinin aynı kıza âşık olması sonucu yaşadıkları olayları konu alır. Neriman bir gemi ile Avrupa seyahati yapar. Geminin süvari vekili Ömer ile ikinci çarkçı Bülent Neriman’a âşık olur. Ömer ve Büle..

Külhan Aşkı 1962 Türk Filmi İzle 1:21:36

Külhan Aşkı 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Çevresinde cesur ve mert bir delikanlı olarak bilinen Orhan (Orhan Günşiray) minibüs şöförlüğü yaparak geçinen biridir. Bir tesadüf eseri tanıştığı Hacer’den (Evrim Fer) etkilenir. Hacer zengin bir ailenin kızı..

New Trial 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 1:59:03

New Trial 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu: Film, haksız yere cinayetten 10 yıl hapis yatan Hyun-Woo (Kang Ha-Neul) ve bir avukat olan Joon-Young’un (Jung Woo) hukuk mücadelesini konu almaktadır. Hyun-Woo, bir taksi şoförünün öldürüldüğü cinayet davasının..

  • KAPALI SET tarafından
  • 3.276 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Putin Kendi Yazısını Okuyamaması 00:47

Putin Kendi Yazısını Okuyamaması

Olay Cuma günü Rusya parlamentosu alt ve üst kanadı Duma ile Federasyon Konseyi üyelerinin Putin başkanlığında ülke yasalarını tartıştıkları danışma toplantısında yaşandı. İlk önce Federasyon Konseyi Başkanı Valentina M..

  • JET TV tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sinsiran Yasak Aşk 2017 Full Hd İzle 1:38:06

Sinsiran Yasak Aşk 2017 Full Hd İzle

Konusu : Evli bir kadın olan Nermin, sevgilisiyle yasak bir aşk yaşamaktadır. Sevgilisiyle birlikte olabilmek için onun yardımıyla bir büyü yaptırır. Ancak bu büyünün sonuçları çok ağır olur. Büyü yüzünden Nermin'in kız..

Yusuf Yusuf Full Hd İzle 1:36:10

Yusuf Yusuf Full Hd İzle

Konusu : Hayata geçen film çocukluğundan bu yana otomobil tutkusu olan ve bir araba yarışçısı olmanın hayalleriyle yaşayan Yusuf'un hikayesini ele alıyor. Ancak şans Yusuf'a gülmez, gerçek hayat, hayalleri konusunda pek..

Sarı Öküz Parası 1972 Türk Filmi İzle 1:03:54

Sarı Öküz Parası 1972 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, öküz almak için İstanbul’a para kazanmaya gelen bir köylünün farkında olmadan kanunsuz işlere karışmasını konu edinir. Ali ile Emine, köyde yaşayan yoksul bir çifttir. Ali, belli bir miktar mahsul karşılı..

Şeker Hafiye 1965 Türk Filmi İzle 58:41

Şeker Hafiye 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, hapisten kurtulmak için iki haftalığına hafiyelik yapmak zorunda kalan bir gencin maceraları anlatılır. Osman, patronunun kızı Fatma’yla evlenmek üzeredir. Başka kadınlarla gönül eğlendirmeyeceğine dair..

Talihsizler 1973 Türk Filmi İzle 1:13:47

Talihsizler 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, bir ailenin iflasla başlayan çöküşü anlatılır. Osman’ın ailesi ani bir iflasla altüst olur. O vakte kadar müreffeh bir hayat yaşamışlardır. Baba Suat’ın tek çaresi ağabeyinden yardım istemektir. Ancak a..

Üç Kardeşe Bir Gelin 1965 Türk Filmi İzle 1:16:57

Üç Kardeşe Bir Gelin 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, ağabeyini evlendirmek istediği kadına âşık olan bir adamın hikâyesini anlatır. Sabri, Ekrem ve Turan kardeşler hurdacılık yaparak üç yıl içinde zengin olurlar. Bu süre içinde Sabri sevgilisi Leyla ile hiç..

Yalnızlar İçin 1962 Türk Filmi İzle 1:22:40

Yalnızlar İçin 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, babasının yarım kalan bestesini tamamlamak isteyen Kenan'ın öyküsünü anlatır. Kenan, besteci bir babanın oğludur. Çocuk yaşta annesini kaybettikten sonra babası Kenan'ı yatılı bir okula yerleştirir. Babas..

Zindandan Gelen Mektup 1970 Türk Filmi İzle 1:28:03

Zindandan Gelen Mektup 1970 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, Türklerin kaybettiği topraklarda kalarak azınlık durumuna düşen Türk halkının yaşadığı sıkıntıları anlatır. 20. yüzyılın başındaki savaşlardan sonra sınırlar yeniden çizilir. Türkiye dışında kalan bölgele..

Zorba 1966 Türk Filmi İzle 1:37:21

Zorba 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, mafya tetikçisi bir gencin aşkı anlatılır. Zorba’nın babası, o henüz üç yaşındayken cinayetten hapse girmiştir. Hemen ardından da annesini kaybetmiştir. Daha küçük yaşlarda mafya üyeleriyle çalışmaya ba..