#Andrew robinson

Manifesto Altyazılı Fragmanı 02:11

Manifesto Altyazılı Fragmanı

Manifesto Altyazılı Fragmanı 11 Ağustosta Sinemalarda Yönetmen: Julian Rosefeldt - Oyuncular: Cate Blanchett, Andrew Upton İyi Seyirler...

Breathe Fragmanı 02:34

Breathe Fragmanı

Breathe Fragmanı Yayınlandı. Başrolünü Andrew Garfield Oynadığı Drama Filmi Ekim'de Sinemalarda..

NBA Gecenin En İyi 10 Hareketi (30 Ekim 2017) 02:45

NBA Gecenin En İyi 10 Hareketi (30 Ekim 2017)

Draymond Green, Javale McGee, Kristaps Porzingis, Derrick Favors, Bam Adebayo, Anthony Davis, Chandler Parsons, Rudy Gobert, Kyrie Irving, Jaylen Brown, Karl-Anthony Kasabaları ve Andrew Wiggins'in bulunduğu gecenin en i..

  • OFSAYT tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Walking Dead 8. Sezon 14. Bölüm Fragmanı 00:47

The Walking Dead 8. Sezon 14. Bölüm Fragmanı

The Walking Dead 8. Sezon 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı.Yeni bölüm 1 Nisan Pazar Günü AMC'de Oyuncular: Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan, Norman Reedus Tarih: April 1st, 2018..

John Carter : İki Dünya Arasında Film İzle 2:12:01

John Carter : İki Dünya Arasında Film İzle

Savaş yorgunu OLAN eski askeri bir kaptan John Carter (Taylor Kitsch) belirtilmemiş bir şekilde kendisini Mars’ta bulmaktadır. İki farklı ırkın yaşamakta olduğu bu gezegende kendini büyük bir savaş beklemektedir. Güzel v..

  • Tv Series tarafından
  • 28.095 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizli Dosya Film İzle 2:05:13

Gizli Dosya Film İzle

Film; dönemin ABD başkanı George Bush’un ülke hizmetini sorgulayan ve eleştiri yağmuruna maruz kalan CBS kanalı haber sunucusu Dan Rather (Redford) ve yapımcı Mary Mapes’in (Blanchett) kariyerlerine mal olan araştırmayı ..

  • Tv Series tarafından
  • 2.166 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maskenin Ardında Film İzle 1:44:46

Maskenin Ardında Film İzle

Maskenin Ardında İzle – Full HD Beyond the Mask film izle Filmde bir serikatilin hayat hikayesini çekmek isteyen film ekibi, kendilerini bir anda seri katilin kurbanı olduğu bir hikaye anlatılıyor.Bol gerilimli bir seri ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Victor Frankenstein Film İzle 1:49:49

Victor Frankenstein Film İzle

VİCTOR FRANKENSTEİN 2015 TÜRKÇE DUBLAJ FULL HD İZLE Olağan dışı fikirleri olan bilim insanı Victor Frankenstein (James McAvoy) ve oldukça zeki yardımcısı Igor Strausman (Daniel Radcliffe) insan ırkına hizmet edebilmek iç..

  • Tv Series tarafından
  • 11.584 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Savaş Vadisi - Gelmiş Geçmiş En İyi Savaş Sahnesi 04:12

Savaş Vadisi - Gelmiş Geçmiş En İyi Savaş Sahnesi

Amerika Birleşik Devletleri'nin 2. Dünya Savaşı'na girmesinin ardından Desmond T. Doss (Andrew Garfield) da birçok Amerikalı gibi orduya katılmaya gönüllü olur. Ancak dindar bir Hıristiyan ve bir pasifist olan Doss, sava..

  • ANKA tarafından
  • 3.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hafıza Kartını Dünyada Unutan Astronot 00:54

Hafıza Kartını Dünyada Unutan Astronot

Uzay yürüyüşü gerçekleştirecek olan Andrew Feustel adlı bir astronot ile NASA arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Unutkan astronot uzay yürüyüşü sırasında GoPro kamerasıyla Dünya ile bağlantı kurup canlı yayın yapacaktı..

  • JET TV tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 6 yıl önce
ABD'li Papaz Brunson Ev Hapsine Alındı 01:07

ABD'li Papaz Brunson Ev Hapsine Alındı

ABD'li papaz Brunson, ev hapsine alındı İzmir'de, terör örgütleri FETÖ ve PKK adına suç işlediği, casusluk yaptığı iddiasıyla hakkında 35 yıl hapis cezası istenen ABD'li din adamı Andrew Craig Brunson'un tutukluğu, sağl..

Tyga - Ayy Macarena (Official Video) 02:13

Tyga - Ayy Macarena (Official Video)

Directed by Tyga x Psycho Films EP: Sam Canter, Christian Sutton Producer: Geenah Krisht DP: Tyler Weinberger Prod. Designer: Taylor Almodovar Editors: Colton Toy & Tori Schachne VFX: Andrew Finch, Warm & Fuzzy, Max Good..

New York Valisi- -Salgının Yayılmasından Trump Sorumlu- 01:56

New York Valisi- -Salgının Yayılmasından Trump Sorumlu-

Okyanus ötesinde New York Valisi, Trump'ı adeta topa tuttu. Andrew Cuomo, Salgının yayılmasından Trump sorumlu dedi. Amerikan Başkanı'nı maske takmayı siyasete alet ettiği gerekçesiyle eleştirdi. Ancak Trump, önlemleri..

Savaş Vadisi - Çavuş Howell'a Tanışma Sahnesi 04:45

Savaş Vadisi - Çavuş Howell'a Tanışma Sahnesi

Savaş Vadisi - Çavuş Howell'a Tanışma Sahnesi Amerika Birleşik Devletleri'nin 2. Dünya Savaşı'na girmesinin ardından Desmond T. Doss (Andrew Garfield) da birçok Amerikalı gibi orduya katılmaya gönüllü olur. Ancak dindar ..

  • ANKA tarafından
  • 1.322 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bean 1997 Türkçe Dublaj İzle 1:29:17

Bean 1997 Türkçe Dublaj İzle

Bean (ayrıca Bean olarak bilinir: Film ve Bean:Ultimate Disaster Movie) televizyon dizisi Mr Bean dayanan 1997 İngiliz komedi filmi Film, Mel Smith tarafından yönetilen başlık karakteri olarak Rowan Atkinson'dır.Bean, Lo..

  • PengoTV tarafından
  • 15.716 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MindGamers Orijinal Fragmanı 02:21

MindGamers Orijinal Fragmanı

Bir grup genç bilim adamı tüm zamanların en büyük buluşunu yaparlar, kablosuz bir bilinç ağı. Bir kuantum bilgisayarı ile, hepimizin zihinlerini bağlayabilecek bir ağ kurarlar. Kuantum teorisi sayesinde bir beyinden diğe..

Karanlık Oda - Camera Obscura 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:35:10

Karanlık Oda - Camera Obscura 2017 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Askeri muhabir Billy şehre döndükten sonra normal hayata karışmak konusunda sıkıntılar çekmektedir. Günlerden bir gün çektiği fotoğraflarda bir tuhaflık fark eder. Billy’nin fotoğraflarında yer alan insanlar bi..

Sessiz Bir Yer Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 01:43

Sessiz Bir Yer Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Paramount Pictures Sunar “Sessiz Bir Yer” Yapımcılar; Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller Hikaye; Woods & Scott Beck Senaryo; Bryan Woods & Scott Beck ve John Krasinski Yönetmen; John Krasinski Oyuncular: Emily ..

COGNITION Trailer (2020) 01:47

COGNITION Trailer (2020)

First trailer for Cognition starring Andrew Scott..

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi) 08:31

Chocolate Chip Cookie (Damla Çikolatalı Amerikan Kurabiyesi)

170 gr oda sıcaklığında tereyağ 1/2 su bardağı beyaz şeker 1/2 su bardağı esmer şeker 1 yumurta 1 yumurta sarısı 2.5 su bardağı un 1+1/4 çay kaşığı kabartma tozu 1 tutam tuz 1 paket vanilya 1 + 1/4 su bardağı Damla çikol..

Bir Yıldız Doğuyor - A Star is Born Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Bir Yıldız Doğuyor - A Star is Born Türkçe Altyazılı Fragmanı

Jackson Maine, kariyerinde düşüş gösteren bir müzisyendir. Henüz keşfedilmemiş genç bir yetenek olan Ally ile tanışır ve ikili arasında tutkulu bir aşk başlar. Ally'nin yeteneğinin farkedilmesi için çalışan Jason onu sah..

Şeytan Kulesi Türkçe Altyazılı Fragman 01:30

Şeytan Kulesi Türkçe Altyazılı Fragman

Şeytan Kulesi, deniz feneri onarımı için adaya giden bir adamın hikayesini konu ediyor. Tom Doherty, deniz fenerini ilk gördüğünde lanetlendiğinden bihaberdir. Gazetede gördüğü ilan ile adaya gelen Tom, eski bir deniz fe..

Sarah Brightman & Andrea Bocelli - Time to Say Goodbye (1997) [720p] 05:08

Sarah Brightman & Andrea Bocelli - Time to Say Goodbye (1997) [720p]

In November 1996, Andrea and Sarah Brightman were invited to perform the duet 'Time To Say Goodbye (Con Te Partirò)' at the farewell contest of the German World Light-Heavyweight boxing champion, Henry Maske. A national ..