#Andy beats feat yndia loren take your time

Aysun Kocatepe feat. Kubat - Çocuklar Gibi 04:57

Aysun Kocatepe feat. Kubat - Çocuklar Gibi

Bende hiç tükenmez bir hayat vardı Kırlara yayılan ilkbahar gibi Kalbim hiç durmadan hızla çarpardı Göğsümün içinde ateş var gibi [Nakarat] Başını göğsüme sakla sevgilim Güzel saçlarında dolaşsın elim Birgün ağla..

Heijan feat Muti - Yansın Geceler 02:48

Heijan feat Muti - Yansın Geceler

Gece paralısı son model arabası bitmiyor merhabası Taş gibi manitası akıyorlar aleme janti kankası Bize gene kerban tribide cabası Viskisi votkası cappucuno tayfası şekiller dubai Sabah otel odası ve batmıyor baba bank b..

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın 02:12

Heijan feat Muti - Abin Dızo Bremın

Aç sesi aç aç Aç sesi aç aç Kaldır elleri kır kilitleri Abin dızzo bremın Köşeler canlı gençler heyecanlı Süzüyorum şehri gözlerim kapalı Yolunda herkez amaçlar farklı Kafalar jüpiter uranüs ve marstı Amaç hızsa bizde li..

Dj Özgür Adıgüzel feat. Funda Öncü - İzmir Marşı 03:43

Dj Özgür Adıgüzel feat. Funda Öncü - İzmir Marşı

İzmir'in dağlarında çiçekler açar. Altın güneş orda sırmalar saçar. Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa; Adın yazılacak mücevher taşa. İzmir dağlarına bomba koydular Türk'ün sancağını ö..

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados) 04:14

Joker - Varmadın Farkına (feat. Ados)

Part 1 | Ados Benim daglarim hep dumanli çünkü yol aldigim hayat garip ve kuralli yerinde sayan mi aptal yerinde duran mi? ilerlemek mi dogru seçenek bu bir kumar mi? ben oturdugum yerden arsa uzandim unufaktim çok uzak..

Rafet El Roman Feat Hülya Avşar - Sen Olmazsan 2017 04:31

Rafet El Roman Feat Hülya Avşar - Sen Olmazsan 2017

Bu yılın en bomba en beklemedik flaş düeti Hülya Avşar ve Rafet El Roman'dan geldi. Sen Olmazsan Şarkı Sözleri Sen olmazsan bu hayatın hiç anlamı yok ki inan nasıl anlatsam Sabahlara uzayan geceler ne soğuk dayanılmaz se..

  • ANKA tarafından
  • 1.849 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ceyhun Damla feat.Tan Taşçı - Cumartesi 03:03

Ceyhun Damla feat.Tan Taşçı - Cumartesi

CUMARTESİ YIRTTIM ATTIM GEÇMİŞİ TAKVİMİ, UTANDIM AYNADA GÖRÜP KENDİMİ, AĞLADIM YAKTIM RESİMLERİNİ, GİTTİ Bİ CUMARTESİ. ÇIKARDIM HAYATTAN ACISINI, ANLADIM Kİ SEVGİDİR BİR GÜN BİTER UNUTMADIM AYRILIK ANISINI GÖNÜL KUDUR..

İlhan Şeşen feat. Ali Osman Erbaşı - Beyaz Giyme Toz Olur (Official Video) 03:26

İlhan Şeşen feat. Ali Osman Erbaşı - Beyaz Giyme Toz Olur (Official Vi

BEYAZ GİYME TOZ OLUR BEYAZ GİYME TOZ OLUR SİYAH GİYME SÖZ OLUR GEL BERABER GEZELİM MURADIMIZ TEZ OLUR SALINA SALINA GEL HAYDİ YARİM DÖN DOLAŞ YİNE BANA GEL BEYAZ GİYME TANIRLAR SENİ YOLCU SANIRLAR ZATEN BENDE TALİH YOK..

Ezo - Feat Rafet El Roman - Kalbine Sürgün 04:21

Ezo - Feat Rafet El Roman - Kalbine Sürgün

Kimilerine göre lazım değil aşk Kimilerine göre hain Ama ben seni çok ben seni çok sevdim Küçücük bir kalpten sana açılan Dünyalar kadar büyük bir ışık Ama ben seni çok ben seni çok sevdim Derler ki unutmalı, zamana bır..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video) 03:49

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video)

-Hırçınlar - Cesaretim üstün gelir korkularıma hep arar bulur nihayet tablo hoş değilse eğer cilvesidir hayatın net hangi yandan baksan dik duruyorum gayet hayattasın kanın kaynadıkça doğruyu bulmak daha da zor bir yanlı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.462 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Louis The Child feat. Elohim - Love Is Alive 03:14

Louis The Child feat. Elohim - Love Is Alive

Şarkı Sözleri Elohim] For sure [Verse 1: Elohim] There's no one else here around me Sinking my feet in the sand I'll be right here on this island I hope that you understand [Pre-Chorus: Elohim] Ooooo ya I'm feeling it ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Sen Olmazsan feat. Hülya Avşar 04:29

Rafet El Roman - Sen Olmazsan feat. Hülya Avşar

Sen olmazsan bu hayatın hiç anlamı yok ki inan nasıl anlatsam Sabahlara uzayan geceler ne soğuk dayanılmaz sen yoksan Hiç kalkmıcam ve uyanmıcam uykudan seni duymazsam Kıvrılıp kalıcam yatağımda acıyla gelip beni sarmazs..

Ajda Feat. Soner Kıvanç Bakkala Gel Bakkala Yeşilçam Filmi 00:37

Ajda Feat. Soner Kıvanç Bakkala Gel Bakkala Yeşilçam Filmi

Kimseler kızdırmasın da küstürmesinler seni Bahçendeki umut güllerin solmasın Bırak yaksınlar senin yerine beni Düşlerine kara melekler konmasın Kimseler kızdırmasın da küstürmesinler seni Bahçendeki umut güllerin solma..

Semra San - Feat.Yusuf Güney - Kendine İyi Bak 04:10

Semra San - Feat.Yusuf Güney - Kendine İyi Bak

Kanmazdım, inanmazdım adaleti yok aşkın Söz verdim ikimize seninin canın sağ olsun Değerini bilmezken neden böyle yanmışım sana Kopardın aşkımı, kader kesti biletini ayrıldım Gözü doysun neyin garantisi varki Kendine iy..

Sancak - Dili Yok ki Gönlümün (Feat. Gitar Barış) 04:20

Sancak - Dili Yok ki Gönlümün (Feat. Gitar Barış)

Düştün öyle gözlerimden yaş misali bak tutamadım. Bana öyle bakma yeniden. Dili yok ki ah şu gönlümün, sevemem ki şimdi seni ben. Sen ne hayaller kurdun göğsümde bensiz? Ah ben ne savaşlar verdim, öldüm de sensiz. Dili ..

Sancak - Cennet (Feat. Erdal Toprak) 03:45

Sancak - Cennet (Feat. Erdal Toprak)

Kalbim avucundayken, tuttuğun el kimindi? Gidişin yakar her zerremi. Son bir kez ölmeli, başkalarında bul beni. Eğer sen yanımda yoksan... Umutlarım kaldı yarınlarıma, sonunda ölüm aldı avuçlarına. Bu denli kanar aşkın ..

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro  Canfeza 04:59

Sancak - Gözümden Düştüğün An feat. Taladro Canfeza

Sancak: Kim için gülüsün degistiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir seyler kalir mi bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim o zaman. Bugün bana düser belki ölümler, yarin da sana. Sana bakan bu gözler..

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof 03:51

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof

Sancak: Elimden tut, götürdüğün yer varsın cehennem olsun. Beni duy, sesim kulaklarında resmim olsun. Çizemediğim kaderimizi sildim. Ama bil ki umudum var. Yine soğudu bu dört duvar. Ne ara 'biz' olduk biz? Ne ara bitt..

 Alonzo feat. Mhd - Feu d'artifice 03:29

Alonzo feat. Mhd - Feu d'artifice

Şarkı Sözleri [Intro : Alonzo] J'parie qu'ce soir tu vas finir seul dans un Uber alors qu't'auras claqué toute ta paye [Couplet 1 : Alonzo] Oh ! Ne fais pas l'fou Tu t'es pris une gifle, tu tends l'autre joue J'suis ave..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kool Savas - Feat. Ceza - Futurama 03:04

Kool Savas - Feat. Ceza - Futurama

Şarkı Sözleri: Nicht meiner Zeit vorraus! Ich hab die Zeit bereits überrundet Skalpellyrik, ich zieh dir gleich n zweiten Scheitel, du Kunde Auch als Dalmatiner bleibt es dir Schwein verweigert zu punkten Dir fehln die ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lady Bee - Rebel feat. Jalise Romy 02:56

Lady Bee - Rebel feat. Jalise Romy

Şarkı Sözleri Dagada Verse 1: We are like night and day Different in many ways But something tricked me I try to resist but I can’t back down.. Against all odds you got me now.. Oh No No no no…. I Try to fight it Oh ..

Shakira - Feat. Alejandro Sanz - La Tortura 03:44

Shakira - Feat. Alejandro Sanz - La Tortura

La Tortura Shakira Ay padrita mía Guárdate la poesía Guárdate la alegría pa' ti Dame, dame, dámelo, oh No pido que todos los días sean de sol No pido que todos los viernes sean de fiesta Tampoco te pido que vuelvas rogan..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Andeeno Damassy feat. Jimmy Dub - Ese Amor 03:41

Andeeno Damassy feat. Jimmy Dub - Ese Amor

Lyrics: Şarkı Sözleri Yo se quien soy mi niña Yo no se de mi vida Yo soy complicado Es un amor, y un pecado Es un tabú mi niña Es una tontería Yo soy complicado Es un amor, y un pecado Con mi niña cada día Ese amor,..

  • ÖFAY tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Monoir Osaka feat Brianna The Violin Song 04:24

Monoir Osaka feat Brianna The Violin Song

Şarkı Sözleri The Violin Song (ft. Brianna) My soul redeems tonight, celestial fight Goddess of beauty, Venus versus Mars It tears the world apart, no one can find A safer place where we can love all night We go, we g..

  • ÖFAY tarafından
  • 796 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Badshah - Mercy (Feat. Lauren Gottlieb) 02:56

Badshah - Mercy (Feat. Lauren Gottlieb)

Mercy Lyrics Ik kone mein tha baitha Jab mujhe woh dikhi thi Woh sabse alag thi Woh sabse haseen Aankhen meri phir uski aankhon se ja mili Ik vaari, do vaari, phir nikli hansi Ik haath hawa vich dooje ‘ch glass Mainu ni..

Criss Blaziny feat. Alexandra Stan - Au gust zilele 03:14

Criss Blaziny feat. Alexandra Stan - Au gust zilele

Şarkı Sözleri Au gust zilele cand sunt cu tine Universul a facut ca sa fie bine Facem ce ne place, nu ne pasa Am trecut prin multe, dar acum nu mai conteaza Noi traim prezentu’, acum e momentu’ Ai un zambet mare, cred c..

Sistar - One More Day feat. Giorgio Moroder 04:46

Sistar - One More Day feat. Giorgio Moroder

Şarkı Sözleri saranghago inneunde oeropdago neukkimyeon igeon mwonga jalmotdoen geojyo byeogeul bogo oechyeodo naman honja aesseodo geurae bwatja geudaeroinde (One More Day) naega i soneul noheumyeon (One More Day) narag..

Ackym & Adrian Sina feat. Sandra N - Sa ma saruti 03:42

Ackym & Adrian Sina feat. Sandra N - Sa ma saruti

Şarkı Sözleri Şarkı Sözleri (Lyrics) E aproape de opt Si s-a incins Tot sufletul De asteptat Minute m-ai copt La telefon Cand ai sunat Am tremurat Sper ca nu ai uitat adresa mea Cobor eu la parter Tu ai aflat de mul..

The Chainsmokers - Wake Up Alone (feat. Jhené Aiko) 03:37

The Chainsmokers - Wake Up Alone (feat. Jhené Aiko)

Şarkı Sözleri Now I got cars, now I got clothes, now I got money Now I got crowds screamin' my name sayin' they love me You got real close, say I'm not alone, you understand me But late at night, when I close my eyes, th..

Gipsy Casual - Feat. LLP 03:05

Gipsy Casual - Feat. LLP

Gipsy Casual Bate Toba Mare Türkçe Çeviri Şarkı Sözü Maine voi merge la mare sa ma distrez Yarın denize gidicem ve eğlenicem Mai departe de oras evadez Şehrin gürültüsünden kaçıp Nu prea am timp sa impachetez Bir paket a..