#Ankara bombers mix dancehall

Çocuk Polisler Trafik Denetimi Yaptı 01:15

Çocuk Polisler Trafik Denetimi Yaptı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri trafik haftası kapsamında, trafik denetimindeydi...

Devlet Korosu Sanatçılarından Binlerce Metre Yükseklikte Diyarbakır Türküsü 05:16

Devlet Korosu Sanatçılarından Binlerce Metre Yükseklikte Diyarbakır Tü

Ankara-Diyarbakır arası sefer yapan yolcu uçağı Devlet Korosu Sanatçılarının katılımıyla eğlenceli anlara sahne oldu. 10 bin metre yükseklikte Diyarbakır türküleri söyleyen sanatçı ve yolculara uçakta görevli hostesler r..

  • JET TV tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkü Türkü Türkiyem 22.Bölüm 1:46:10

Türkü Türkü Türkiyem 22.Bölüm

Aslı Deniz'in sunuculuğunu yaptığı programın 22. bölümünde; Nurullah Akçayır konuk edilmektedir. Programda ayrıca TRT Ankara Radyosu THM Gençlik Korosu ve Ankara Üniversitesi Halk Dansları Topluluğu'nun gösterisi yer alm..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.210 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Melih Gökçek'in Roller Coasterda Asılı Kalması 00:29

Melih Gökçek'in Roller Coasterda Asılı Kalması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, inşaatı devam eden eğlence parkı Ankapark’taki ‘roller coster’a (lunapark hızlı treni) turizmciler ve gazetecilerle birlikte bindi. Roller coster hareket ettikten kısa bir..

  • JET TV tarafından
  • 721 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Büyükelçi Karlov'u Moskova'da Çavuşoğlu ve Lavrov Birlikte Karşıladı 01:10

Büyükelçi Karlov'u Moskova'da Çavuşoğlu ve Lavrov Birlikte Karşıladı

Ankara’da suikast sonucu öldürülen Rusya Federasyonu Büyükelçisi Andrei Karlov’un naaşı Moskova’ya ulaştı. Naaşı Ankara’dan Moskova’ya götüren uçağı havaalanında Rus ve Türk dışişleri bakanları birlikte karşıladı. Öte ..

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle 1:57:25

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle

Yıl 1977, Ankara’ da bir Eylül sabahı… Hamile karısı Neriman’ı hastaneye yetiştirmeye çalışan Yılmaz Bey’in kullandığı araba, Ömer Bey’in arabasına çarpar. Bu çarpışma Ömer Bey’in arka koltukta oturan hamile karısı İnci’..

  • Film İzle tarafından
  • 6.347 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rus Büyükelçi Karlov'a Suikast Samanyolu TV'de işlenmiş 02:24

Rus Büyükelçi Karlov'a Suikast Samanyolu TV'de işlenmiş

FETÖ'nün yayın organlarından Samanyolu TV'de daha önceden yayınlanan bir dizide, Rus Büyükelçi Karlov'a suikastın işlendiği ortaya çıktı. Suikast sahnesi, Karlov'a yapılan suikastle birebir benzerlikler taşıyor. FETÖ'nün..

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında 01:05

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında

Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişiminden sorumlu tutulan Gülen yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltılar devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan operasyonlarda Doğan Holding Baş Hukuk Müşaviri Erem T..

Sekiz şehir hastanesi bu yıl kapılarını açacak 01:25

Sekiz şehir hastanesi bu yıl kapılarını açacak

Kamu-özel ortaklığı modeli ile yapılan, toplamda yaklaşık 41 bin yataklı şehir hastaneleri çalışması kapsamında, bu sene 8 şehir hastanesi kapılarını açacak. ANKARA - YEŞİM SERT KARAASLAN Kamu-özel ortaklığı modeli il..

Engin Öztürk Kimdir? 02:38

Engin Öztürk Kimdir?

28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir'de doğmuştur. Asker emeklisi bir baba ve ev hanımı bir annenin dördüncü çocuğudur. Eskişehir'de büyümüş ve Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi için Ank..

Dündar Kılıç Kimdir ? 02:43

Dündar Kılıç Kimdir ?

(d. 1935, Sürmene - ö. 10 Ağustos 1999, İstanbul), Türk ünlü kabadayı. Doğumundan kısa bir süre sonra ailesiyle birlikte Ankara'ya göç etti. Yetişkin çağlarında Ankara'da ünlü olan kabadayılarla yakınlık kurmaya başladı..

Bergen Kimdir? 02:03

Bergen Kimdir?

Asıl adı Belgin Sarılmışer olan Bergen, 16 Temmuz 1960'da Mersin'de doğdu. Anne ve babasının boşanmasıyla annesi Sebahat Çakır'la 1966'da Ankara'ya yerleşti. Yenimahalle Yunus Emre İlkokulu'ndan sonra Ankara Devlet Kons..

Adnan Hoca Ramazan'ı Oynayarak Karşıladı 00:42

Adnan Hoca Ramazan'ı Oynayarak Karşıladı

Ramazan'ın ilk sahurunu kedicikleri ve aslanlarıyla birlikte yapan Adnan Hoca, Ankara havası eşliğinde oynadı...

  • JET TV tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tanju Çolak Gözaltına Alındı 05:00

Tanju Çolak Gözaltına Alındı

İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, sabah saatlerinde eski Milli Futbolcu Tanju Çolak'ın Beşiktaş'ta gözaltına aldı. Çolak'ın gözaltına alınmasına yönelik kararın Ankara Cumhuriyet Başsa..

Topal Oyununda Master Yapan Adam 02:36

Topal Oyununda Master Yapan Adam

Ankara oyun havalarının vazgeçilmezi topalı ruhuna kadar yaşayıp oynayan adam karşınızda. Adam topal oynama konusunda master yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankaranın Samimi Pavyon Geceleri 04:12

Ankaranın Samimi Pavyon Geceleri

Güzide başkentimiz Ankara'mızın tadına doyum olmaz gece alemlerinden güzel bir kesit izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.403 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Yaşar Kimdir? 01:30

Ebru Yaşar Kimdir?

Ebru Yaşar, 8 Ağustos 1978 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Aslen Ağrı-Eleşkirtlidir. Abisi vardır. Babası polis, annesi maliyede memur idi. İlkokul birinci sınıfa kadar Ankara’da okuduktan sonra babasının tayin olduğu Tok..

Cem Ersever Kimdir? 01:51

Cem Ersever Kimdir?

Ahmet Cem Ersever (1950, Erzurum - 4 Kasım 1993, Ankara), Jandarma İstihbarat ve Terörle Mücadele adlı birimin kilit isimlerinden biri olan Türk asker. Babası İzzet Ersever'in Üsteğmen olmasından dolayı ilk öğrenimini y..

Darbe Bildirisi Nasıl Okundu  İşte o Gece TRT Binasında Yaşananlar 02:15

Darbe Bildirisi Nasıl Okundu İşte o Gece TRT Binasında Yaşananlar

15 Temmuz darbe girişimi sırasında TRT binasına baskında bulunan darbeci komutanlardan Ümit Gençer'in, o gece yaşananlarla ilgili anlattıkları iddianamede yer aldı.. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün darbe giri..

İsimsizler 13.Bölüm - Fatih ve Dayının Bulunduğu Helikopter Düşüyor! 05:36

İsimsizler 13.Bölüm - Fatih ve Dayının Bulunduğu Helikopter Düşüyor!

Fuat'ı, Ankara'ya götüren Fatih ve Dayı'nın bulunduğu helikopter düşüyor! İsimsizler sezon finali bölümünde Fuat'ın anlatacağı sırlar ile hizmetin tüm oyunlarını ifşa etmek isteyen ve onu Ankara'ya götürmeye karar veren ..

  • ANKA tarafından
  • 604 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ankarada Güvenlik Şeridi Yetmeyince Kaldırımdan Giden Sürücü 00:58

Ankarada Güvenlik Şeridi Yetmeyince Kaldırımdan Giden Sürücü

Ankara Konya Yolu'nda dün (20.06.2017) bir minibüs, güvenlik şeridinden kendine yol açmaya çalışıyor. Sıkıştığını görünce durup normal şeride girmek yerine kaldırıma çıkıp yoluna devam ediyor. Duraktaki insanlar yanların..

  • JET TV tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Katar Savunma Bakanı El Atiyye, Katar Krizinin Çözümü İçin Türkiyede 00:56

Katar Savunma Bakanı El Atiyye, Katar Krizinin Çözümü İçin Türkiyede

Savunma Bakanlığı kaynakları Katar Savunma Bakanı el Atiyye'nin yarın Ankara'ya geleceğini ve Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile görüşeceğini belirtti. El Atiyye'nin, Işık'ın dün Brüksel'de ABD Savunma Bakanı James Matt..

Bagajı Açan Polis Şoke Oldu 02:43

Bagajı Açan Polis Şoke Oldu

Çorum'un Sungurlu ilçesinde durdurulan bir yolcu otobüsünde yurda yasa dışı yollarla girdikleri tespit edilen 119 kaçak yakalandı. Çorum-Ankara karayolundaki uygulama noktasında denetim yapan polis ekipleri, bir yolcu ot..

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor 03:09

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor

CHP'nin On Yıllar Boyunca Üstünü Örmeye Çalıştığı Olay !!! Mutlaka İzle PAYLAŞ Ruslara teslim edilen 146 Azeri sığınmacının Boraltan Köprüsü'nden geçerken yükselen feryatlarına birçok Karslının tanıklık ettiğini anlatan..

Ruhani'den Türkiye'ye Baraj Eleştirisi 06:52

Ruhani'den Türkiye'ye Baraj Eleştirisi

Ruhani'den Türkiye'ye baraj eleştirisiEkber Karabağ Tahran, 3 Temmuz (DHA) - İran'da düzenlenen uluslararası çevre konulu konferansta konuşan İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Ankara'nın Dicle ve Fırat nehirleri üzerindek..

Makus Talihin Döndüğü Savaş  Sakarya 04:10

Makus Talihin Döndüğü Savaş Sakarya

Ağustos 1921'e gelindiğinde Anadolu'da yürütülen Milli Mücadele hareketi zor durumdaydı. Eskişehir-Kütahya savaşını kazanan Yunan ordusu hızla Ankara'ya doğru ilerlerken I. Meclis'in Ankara'dan Kayseri'ye taşınması günde..

 Gülşen'den:Gidip Kapıya Dayanacaktım 00:35

Gülşen'den:Gidip Kapıya Dayanacaktım

Dün gece 7. Büyük Ankara Festivali'nde verdiği konser öncesinde bebeğiyle beraber kaldığı otelde aile için şiddete tanıklık eden Gülşen, Gidip kapıya dayanacaktım dedi. Pop sanatçısı Gülşen, dün gece Ankara'da verdiği ..

  • ANKA tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada 02:47

ATV Sürücüsünün Yola Fırlaması Kamerada

Pendik’te kavşaktan geçmeye çalışırken bir otomobilin çarptığı ATV isimli aracın sürücüsü havaya uçarak yere düştü. Kazayla birlikte havaya uçması saniye saniye kameralara yansıyan sürücü, ışıkları suçladı. Kurtköy Ankar..

Gökçek’ten ODTÜ Protestosu İle İlgili Açıklama 02:37

Gökçek’ten ODTÜ Protestosu İle İlgili Açıklama

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Aylin’in derdi başka tekrar CHP’ye dönmek istiyor ama kızcağızı almıyorlar. Ben buradan rica ediyorum Kemal Kılıçdaroğlu’na. Aylin’i affet partiye yeniden al, bak bu kada..

Başkent'te Korkutan Patlama 01:39

Başkent'te Korkutan Patlama

Ankara'daki bir evde, kimyasal madde üretimi sırasında meydana gelen patlamada, 3 kişi yaralandı. Çankaya ilçesinde bulunan Koza sokakta yaşanan olayda, edinilen bilgiye göre, bir apartman dairesinde kimyasal madde üreti..