#Ankaralı coşkun papatya falı müzik dinle

Kalp Atışı 27. Bölüm 2. Fragmanı 01:00

Kalp Atışı 27. Bölüm 2. Fragmanı

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in yaptığı, senaryosunu Makbule Kosif, Eda Tezcan, Melis Veziroğlu Yılmaz, Meryem Demirli ve Ahmet Ruhan Arca’nın yazdığı Kalp Atışı’nın başrollerinde; Gök..

Kalp Atışı 28. Bölüm 1. Fragmanı 00:59

Kalp Atışı 28. Bölüm 1. Fragmanı

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in yaptığı, senaryosunu Makbule Kosif, Eda Tezcan, Melis Veziroğlu Yılmaz, Meryem Demirli ve Ahmet Ruhan Arca’nın yazdığı Kalp Atışı’nın başrollerinde; Gök..

Kalp Atışı 28. Bölüm 2. Fragmanı (Final) 00:59

Kalp Atışı 28. Bölüm 2. Fragmanı (Final)

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Aytaç Çiçek’in yaptığı, senaryosunu Makbule Kosif, Eda Tezcan, Melis Veziroğlu Yılmaz, Meryem Demirli ve Ahmet Ruhan Arca’nın yazdığı Kalp Atışı’nın başrollerinde; Gök..

Kan Deli Kadir 1977 Türk Filmi İzle 1:17:43

Kan Deli Kadir 1977 Türk Filmi İzle

Konusu: Acımasız şartlar altında geçen çocukluğunun ardından ünlü bir tetikçi olan Kadir bir mafya hesaplaşmasının ortasında kalır. Yoksulluk çaresizlik neticesinde küçük yaşlarda suça bulaşmak zorunda kalan bir insanın ..

İki Kocalı Kadın 1963 Türk Filmi İzle 1:14:48

İki Kocalı Kadın 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki erkek arasında seçim yapmak zorunda kalan bir kadını anlatır. Sibel’in ilk kocası Murat bir iş seyahatinde geçirdiği kazada ölür. Yalnız kalan Sibel kocasının yakın arkadaşı ve iş ortağı Bülent ile ev..

Diriliş Ertuğrul 103. Bölüm İzle 2:08:11

Diriliş Ertuğrul 103. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Diriliş Ertuğrul 106. Bölüm İzle 2:05:06

Diriliş Ertuğrul 106. Bölüm İzle

Ertuğrul’dan intikam almak isteyen Ares, adamlarıyla beraber gizlice Hanlı Pazar’a sızmıştı. Tüccarlarla konuşmak için Hanlı Pazar’a gelen Ertuğrul’un önüne Atsız’ın cesedini bırakan Ares ve adamları saldırıya geçmişler ..

'Akşam Nöbet Tuttuğum Tesise, Gündüz Ailemi Sokmuyorlardı' 01:23

'Akşam Nöbet Tuttuğum Tesise, Gündüz Ailemi Sokmuyorlardı'

28 Şubat sürecinde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile ilişiği kesilen Astsubay Kıdemli Üstçavuş Coşkun Şabanoğlu, Gece sorumlu olduğum tesisler bölgesinden gündüz kızım ve eşimle dışarı çıkarıldık. Bunları yaşadık. dedi..

Ter Önleyici Deodorantlar Sağlıksız Mı 00:57

Ter Önleyici Deodorantlar Sağlıksız Mı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Mehmet Coşkun Acay deodorant kullanımını açıklıyor...

  • NABIZ tarafından
  • 594 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gizli Aşk - Halil Söyletmez & Pınar Akın (Parodi) 02:42

Gizli Aşk - Halil Söyletmez & Pınar Akın (Parodi)

Son zamanların en sevilen şarkısı Feride Hilal Akın & Hakan Tunçbilek - Gizli Aşk'a komik bir parodi yapalım dedik. Sözleri yazan Berk Coşkun'a, şarkı ve videoda bana eşlik eden Pınar Akın'a çok teşekkürler!..

  • JET TV tarafından
  • 983 görüntüleme
  • 7 yıl önce
4N1K 2 Tanıtım Fragmanı 00:45

4N1K 2 Tanıtım Fragmanı

Yaz aylarında dizisi ile FOX'ta yer almaya başlayacak fenomen hikayenin ikinci filmi “4N1K 2”nin senaryosunu Deniz Coşkun kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Murat Onbul oturuyor. Başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgö..

Kaç Çeşit Terleme Vardır 01:09

Kaç Çeşit Terleme Vardır

Cilt Hastalıkları Uzmanı Mehmet Coşkun Acay terlemenin türünü anlatıyor...

  • NABIZ tarafından
  • 1.061 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 116. Bölüm İzle 2:19:48

Diriliş Ertuğrul 116. Bölüm İzle

Diriliş Ertuğrul 116.Bölüm Hd İzle Yönetmen : Metin Günay Yapımcı : Mehmet Bozdağ Oyuncular : Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Hülya Darcan, Serdar Gökhan,Esra Bilgiç, Didem Balçın, Hande Subaşı, Burcu Kıratlı, Hakan..

Diriliş Ertuğrul 107. Bölüm İzle 2:30:28

Diriliş Ertuğrul 107. Bölüm İzle

Ertuğrul, saraya Halime ile birlikte gelmiş, Ares’i getirdiğini kimseye belli etmemişti. Ares’in Emir Saadeddin’le yaptığı işbirliğini sultanın huzurunda itiraf ettirmek isteyen Ertuğrul, huzura çıktığında Ares’i getirtm..

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm İzle 2:39:15

Diriliş Ertuğrul 109. Bölüm İzle

Ertuğrul, Sultan Alaeddin’in emriyle tutuklanarak huzuruna getirilmiş fakat sonra haklı olduğu anlaşılmıştı. Ertuğrul’un sultana Emir Saadeddin’in bütün oyunlarını anlattığı esnada, Saadeddin’in adamı olan çaşnigir taraf..

Diriliş Ertuğrul 110. Bölüm İzle 2:42:53

Diriliş Ertuğrul 110. Bölüm İzle

Turgut, Bamsı ve Artuk Bey, Emir Saadettin ve Altunaba tarafından kalenin başına atanan Günalp’le karşı karşıya geldi. Günalp, Ertuğrul Bey’le iş birliği yaptıkları gerekçesiyle hepsini idam edilmek üzere zindana attırdı..

Ezgi Mola 10 Kilo Verdi Tatil Fotoğrafı Paylaştı 01:54

Ezgi Mola 10 Kilo Verdi Tatil Fotoğrafı Paylaştı

Ezgi Mola 10 kilo verdi tatil fotoğrafı paylaştı Biz Ezgi Mola'yı her haliyle çok seviyoruz ama kendisi 69 kiloya çıkınca diyetin ve sporun yolunu tutmuş. İşte zayıflamak isteyenlere ilham olacak Mola'nın görüntüsü.....

  • BETA tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ezgi Mola 10 Kilo Verdi Tatil Fotoğrafı Paylaştı 02:14

Ezgi Mola 10 Kilo Verdi Tatil Fotoğrafı Paylaştı

Biz Ezgi Mola'yı her haliyle çok seviyoruz ama kendisi 69 kiloya çıkınca diyetin ve sporun yolunu tutmuş. İşte zayıflamak isteyenlere ilham olacak Mola'nın görüntüsü... En sevdiğimiz oyunculardan biri olan Ezgi Mola 6..

  • BETA tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 111. Bölüm İzle 2:18:01

Diriliş Ertuğrul 111. Bölüm İzle

Ertuğrul’un sultan tarafından masum olduğuna karar verilmiş ve Ertuğrul; Artuk, Turgut, Bamsı ve Sungur’u kurtarmış, Günalp’a da haddini bildirmişti. Altunaba, Kılıçarslan ve anasını katletmiş, Emir Saadettin ise Altunab..

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle 2:36:53

Diriliş Ertuğrul 112. Bölüm İzle

Ertuğrul, bir oyun kurarak Ahmet’in Kritos’u kurtarmasını sağlamış ve bu sayede Ahmet, Kritos’un güvenini kazanmıştı. Bu yüzden Kritos, Ahmet’i Köpek’in yanına elçi olarak göndermişti. Ahmet ise Köpek’in canını kurtarara..

Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle 2:22:42

Diriliş Ertuğrul 113. Bölüm İzle

Ertuğrul uç beyliği elinden alınınca, alplarla birlikte kaleyi terk etmişti. Obadan da uç beyliğine ait sancaklar Selçuklu askerleri tarafından sökülmüştü. Marya, Aydoğmuş tarafından salıverilmiş ve Köpek’in hizmetine gi..

Aslı Hünel Birbirlerine Güvenmişler Ki Evlenmişler 02:00

Aslı Hünel Birbirlerine Güvenmişler Ki Evlenmişler

Yakın Arkadaşı Aylin Coşkun'un Düğününe Aslı Hünel Eşi Savaş Yurtsever İle katıldı. Çifte Mutluluklar Dileyen Hünel: “ Aşk Çok Önemli Güven Ve Sadakat Eklenirse Daha Güzel. Birbirlerine Güvensinler. Güvenmişler Ki Evlili..

  • BETA tarafından
  • 91 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Betül Demir Yoldaşımı Bulana Dek Bekarlık Sultanlıktır 02:51

Betül Demir Yoldaşımı Bulana Dek Bekarlık Sultanlıktır

Betül Demir Aylin Coşkun'un Düğününe Katıldı. Düğün Öncesi Muhabirlerin Sorularını Yanıtlayan Demir Ne Zaman Evleneceğini Açıkladı...

  • BETA tarafından
  • 54 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle 2:12:13

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle

Ertuğrul ile Günalp arasındaki hesaplaşma, Ertuğrul’un Günalp’ı alt etmesi ve onu affetmesi ile sonuçlandı. Bu sırada obadan Köpek’i öldürmek üzere ayrılan Aslıhan Hatun, amacına ulaşamayıp kendi canından oldu. Obadakile..

Diriliş Ertuğrul 117. Bölüm İzle 2:15:33

Diriliş Ertuğrul 117. Bölüm İzle

Nice vakittir heyecanla beklenen Osman, nihayet doğmuş ve Kayı Obası’ndaki herkes büyük bir sevinç yaşamıştı. Ancak bu mutluluk pek uzun sürmemiş ve Halime’nin beklenmedik ölümüyle Kayı Obası’na büyük bir yas hâkim olmuş..

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle 1:37:08

Bordo Bereliler Suriye Hd İzle

Film, 2015'in Eylül ayında geçiyor. Hakkari Dağlıca'da 16 askeri şehit eden PKK'lıların yakalanması için seferberlik başlamıştır. Bölgeye getirilen bordo bereliler bu görevi tamamlamaya kararlıdır ve daha görevin başında..

Derya Uluğ Yüzük Mü Bekliyor 01:31

Derya Uluğ Yüzük Mü Bekliyor

Yakın Arkadaşı Aylin Coşkun'un Düğününe Katılan Derya Uluğ Ve Sevgilisi Muhabirlerin Sorularını Yanıtladı. Çift Ne Zaman Evlenecek..

  • BETA tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gülşah Saraçoğlu Evlenecek Mi 02:51

Gülşah Saraçoğlu Evlenecek Mi

Gülşah Saraçoğlu Yakın Arkadaşı Aylin Coşkun'un Kına Gecesinde Muhabirlerin Sorularını Yanıtladı...

  • BETA tarafından
  • 101 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Türkiye'den Yeni NAVTEX! Savaş Gemileri Akdeniz'e İniyor 17:11

Türkiye'den Yeni NAVTEX! Savaş Gemileri Akdeniz'e İniyor

Türkiye’nin NAVTEX ilan etmesinin ve Yunanistan-Mısır anlaşmasının detaylarını Güvenlik ve Terör Uzmanı Coşkun Başbuğ ile konuştuk...

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..