#Ankaraya geldi

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak) 04:39

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak)

Sancak - Bana Kendimi Ver feat Taladro (Gözden Uzak) Şarkı Sözleri : Sancak Verse; Bu günahsız gözlerimi de yaktırma bana. Sana mı ona mı inanayım battım yalana. Tam unuttum dediğim an bulaştın yakama. Bi de onu öperken..

  • Candy tarafından
  • 1.994 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kamerunlu'nun Oyunu Karadenizli Vatandaşa Tutmadı 04:18

Kamerunlu'nun Oyunu Karadenizli Vatandaşa Tutmadı

Kendilerini iş adamı gibi tanıtarak Karadenizli bir vatandaşı dolandırmak isteyen kişiler bakın nasıl bir oyuna geldi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 608 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çizgi Film  Rubi ve Jojo  Havai Fişekler 06:07

Çizgi Film Rubi ve Jojo Havai Fişekler

Babanın Rubi'ye yine bir sürprizi var. Bir kutu dolusu havai fişekler getirmiş. Onları yakmak çok eğlenceli olacak. Vay, çok güzel görünüyor. Çufçuf arkadaşımız da geldi. Bakalım bu sefer başına ne gelecek...

Merve Boluğur Kimdir? 03:56

Merve Boluğur Kimdir?

Fantastik gençlik dizisi Acemi Cadı’da canlandırdığı Ayşegül karakteri ile ünlenen, bu dizinin ardından Aşk Yeniden ve Kül ve Ateş adlı dizilerde rol alarak oyunculuk deneyimini arttıran Türk dizi, sinema ve reklam oyunc..

Ozan Akbaba Kimdir ? 03:19

Ozan Akbaba Kimdir ?

(d. 9 Haziran 1982, Kars) Türk oyuncu. 1982 yılında Kars'ta dünyaya geldi. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı bölümünden mezun oldu.Devamı Video da.....

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı 00:35

Diyarbakır Çınar'da Emniyete Saldırı

Diyarbakır'ın Çınar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bir grup terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlenmesinin ardından çıkan çatışma sona erdi. Hava destekli operasyonun devam ettiği ilçeye, ço..

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

Karadağ 1-2 Polonya - Maç Özeti izle (26 Mart 2017) 04:44

Karadağ 1-2 Polonya - Maç Özeti izle (26 Mart 2017)

Karadağ 1-2 Polonya maç özeti izle 26 mart 2017, zorlu mücadelede 2 iddialı takım karşı karşıya geldi. İlk yarıda öne geçmeyi başaran Polonya, Karadağ’ın 2. yarıdaki golüne engel olamasa da, 82. dakikada Piszczek’in attı..

Halit Ergenç kimdir? 06:48

Halit Ergenç kimdir?

Halit Ergenç, 1970 doğumlu tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Zerda ve Aliye dizilerinde canlandırdığı karakterlerle tanınan Ergenç, izlenme rekorları kıran 1001 Gece dizisinde, iş adamı Onur Aksal rolüyle televizyon ekra..

Reina Saldırganına Benziyor Diye Dayak Yiyen Vatandaş 01:12

Reina Saldırganına Benziyor Diye Dayak Yiyen Vatandaş

Pendik'te bir şahıs, Reina saldırganına benziyor diye vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Yılbaşı gecesi Ortaköy'de bulunan Reina'ya saldıran terörist 39 kişiyi katletti, 65 kişiyi yaraladı. Terörist her yerde a..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

Acun Ilıcalı Kimdir? 04:02

Acun Ilıcalı Kimdir?

Yok musun?, Fear Factor, Survivor, Yetenek Sizsiniz Türkiye gibi Türk televizyonculuğunun önemli başarı yakalamış programlarının yapımcısıdır. Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan ..

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir? 04:30

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

Mustafa ve Yıldız İmirzalıoğlu çiftinin en küçük çocukları olarak, 18 Haziran 1974 tarihinde, Ankara'ya bağlı olan Bala'da Üçem Köyü'nde dünyaya geldi. Derviş ve Yasemin adında kardeşleri vardır...

Saba Tümer Kimdir? 03:32

Saba Tümer Kimdir?

5 Aralık 1970 tarihinde, Alsancak, İzmir'de dünyaya geldi. 1995 yılında annesini kaybetti. Orta dereceli eğitimini Özel İzmir Fatih Lisesi'nde aldıktan sonra, üniversite eğitimi için Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi G..

250 Yıl Sonra Harekete Geçen Kambalny Yanardağı 01:05

250 Yıl Sonra Harekete Geçen Kambalny Yanardağı

Rusya'da Yuzhno-Kamchatsky yaban hayatı koruma alanında Kambalny yanardağı, yaklaşık 250 yıldır ilk kez aktif hale geldi. Bölgeye patlamanın olasılığını belirten turuncu bir uyarı verildi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3) 04:53

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU(VOL-3)

Muazzez Ersoy - KAHIR MEKTUBU Şarkı Sözleri e zaman iki satır yazmaya kalksam hep sana hep seni hep bizi yazıyorum e zaman bir kadeh alsam elime hep sana hep seni hep bizi içiyorum her gece kederdeyim durmadan içiy..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.292 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan- Papa ne Zamandan Beri AB Üyesi Oldu 02:21

Erdoğan- Papa ne Zamandan Beri AB Üyesi Oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB ülkeleri Vatikan'da bir araya geldi. Bu gelişmeler bir şeyleri çağrıştırıyor. Papa ne zamandan beri AB üyesi oldu. Haçlı zihniyeti sonunda kendini gösterdi. Siz Türkiye'yi Müslüman olduğu için ..

Barış Arduç Kimdir? 03:41

Barış Arduç Kimdir?

Barış Arduç, 1987 yılında İsviçre'nin Scherzingen şehrinde emlakçılık yapan Gülay ve Erol Arduç çiftinin ortanca çocuğu olarak dünyaya geldi. Aslen Arnavut olan Barış Arduç, baba tarafından Ordu Fatsalı, anne tarafından ..

Burak Özçivit Dizilerde Öpüşmeyi Fahriye Evcen'e Yasakladı Ama Kendisine Serbest 08:34

Burak Özçivit Dizilerde Öpüşmeyi Fahriye Evcen'e Yasakladı Ama Kendisi

Gözde çift, Burak Özçivit ten nişanlısı Fahriye Evcen'e oyunculukla ilgili şaşılacak bir öneri geldi...

  • ANKA tarafından
  • 1.529 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nihat Doğanın Survivor All Starda Olacağı Doğru Mu? 01:54

Nihat Doğanın Survivor All Starda Olacağı Doğru Mu?

Survivor 2018 All Star mücadelesinde Nihat Doğan da olacak iddialarına ünlü türkücüden nasıl bir açıklama geldi...

  • ANKA tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye 3 Moldova 1 Müthiş Mehter Maarşı Müthiş Atmosfer 00:20

Türkiye 3 Moldova 1 Müthiş Mehter Maarşı Müthiş Atmosfer

Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynanan maç ilklere sahne oldu... Eskişehir'deki ilk maçımızda A Millilerimize farklı galibiyeti getiren golleri, 14. dakikada Emre Mor, 24. dakikada Ahmet Çalık ve 52. dakikada Cengiz..

Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi 00:57

Abd İstihbaratı_ Siber Saldırı Emrini Bizzat Putin Verdi

Amerika Birleşik Devletleri’nde 8 Kasım’da yapılan başkanlık seçimlerine yönelik siber saldırılarla ilgili hazırlanan istihbarat raporu kamuoyuyla paylaşıldı. Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA), Federal Soruştu..

Caber Kalesi IŞİD Örgütünden Temizlendi 00:52

Caber Kalesi IŞİD Örgütünden Temizlendi

Rusya, Suriye’deki askeri varlığını azaltma kararı aldı. Duyurunun ardından Suriye Genelkurmay Başkanı Ali Abdullah Eyüp, misyonunu tamamlayan Rus gemilerini ziyaret etti. Eyüp, Suriye’den ilk ayrılacak olan Amiral Kuzn..

Murat Boz, Polisin Kız Arkadaşına Evlenme Teklifine Aracı Oldu 04:32

Murat Boz, Polisin Kız Arkadaşına Evlenme Teklifine Aracı Oldu

'Dönerse Senindir' filminin Antalya galası için kente gelen başrol oyuncusu Murat Boz, gala öncesi Beşiktaş Vodafone Arena'da düzenlenen saldırıda sağ bacağından yaralanan polis memuru Zafer Şentürk adına cep telefonu me..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı 03:43

Sarıkamış Şehitleri Anısına 63 Metrelik Dev Türk Bayrağı

Zonguldak’ta Sarıkamış şehitlerini anma programında 63 metrelik dev Türk bayrağı açıldı. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Sarıkamış şehitlerini anma programı düzenlendi. Madenci Anıtı önünde toplanan onlarca vat..

turan ordusu _ türkleri atomla tehdit edince olan oldu 04:42

turan ordusu _ türkleri atomla tehdit edince olan oldu

video : çok cahilsin kanalından alınmışdır emeği için ona teşekkür ederim. pakistan devletine sonsuz teşekkürlerimizi bildiryoruz helal olsun size artık rusyayı da sıçırtaan videoda geldi iyi seyirler..

Birkan Sokullu Kimdir? 01:20

Birkan Sokullu Kimdir?

6 Ekim 1985 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 2003 yılında, 'Best Model Of Turkey' yarışmasında üçüncü oldu. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü'nü bitirdi. 10 yıllık profesyonel basketbol oynadı. Malte..

Murat Boz Kimdir? 03:44

Murat Boz Kimdir?

7 Mart 1980'de Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde doğdu. Boz,Ayşe Nedret ve Cafer Boz çiftinin Ali adındaki ilk çocuğundan sonra ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Zonguldak'ın Karaden..

Sıla - Bazen 03:21

Sıla - Bazen

Elimizden ipler nasıl kayıyor bazen Zamandan başka çare nasıl kalmıyor bazen Hepimizin hayatı nasıl duruyor bazen Tecrübenin kati şartı bu muymuş zaten Yarın öbür gün aşkın adı değişir yazık olur Her çarpıntıya koşarsan ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.144 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..