#Ankaraya geldi

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Biyoteknolojinin Son Aşaması  Kök Hücreden Organa 05:38

Biyoteknolojinin Son Aşaması Kök Hücreden Organa

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Biyoteknoloji Kulübü’nün düzenlediği II. Biyoteknoloji Sempozyumu ile birlikte konusunda uzman akademisyenler ve üniversitelerin ilgili bölümlerinden öğrenciler bir araya geldi...

Putin Rusya-Türkiye İlişkileri Tamamen Onarıldı 01:45

Putin Rusya-Türkiye İlişkileri Tamamen Onarıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin Soçi’deki Devlet Başkanlığı konutunda bir araya geldi. Putin, görüşmenin basına açık bölümünde ilişkilerin planlandığı gibi geliştiğini ifade ederk..

Toronto FC 2 1 Orlando City Özet İzle 01:48

Toronto FC 2 1 Orlando City Özet İzle

Giovinco Çarşamba akşamı Toronto FC'yi Orlando City karşısında 2-1'lik bir ev zaferi ile üçüncü düz kazanmak için bir parantez kurdu. İlk yarıda Giovinco'nun golleri geldi, ancak ilk yarıdan önce bir Kaká grevi, Orlando'..

Nesrin Kopuz - Vazgeçtim 03:09

Nesrin Kopuz - Vazgeçtim

Göz göze konuşmayi Özledim kavuşmayi Yüreğum alışmayi da Oyyy Yar ben sana ne ettum Bir ömür seni seçtum Gözlerun aydun olsun Şimdi senden vazgeçtum Hasret geldi gitmeyi Derdim çoktur bitmeyi Daha gücüm yetmeyi da Oyyy..

 Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır 06:47

Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen miting..

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a  Diyanet Çağrısı 04:18

İçişleri Bakanı Soylu’dan, Deniz Baykal’a Diyanet Çağrısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP’li Deniz Baykal’ın, Trabzon’daki sözlerini eleştirerek, “Diyanet İşleri Başkanlığı’na git de orada Peygamberimiz ile ilgili hangi sözler edilir, hangi sözler edilemez orada öğrenmen la..

Jose Mujica'nın Türkiye'de Yaşayabileceği Köy 04:33

Jose Mujica'nın Türkiye'de Yaşayabileceği Köy

Dünyanın en yoksul devlet başkanı olarak anılan Uruguay eski Devlet Başkanı Jose Mujica eşi ile birlikte Türkiye’ye geldi. Peki böyle mütevazı bir devlet adamı Türkiye'de yaşamayı düşünse nerede yaşayabilirdi? Hiçbir dev..

Kerimcan Durmaz Ivanaya Zorla Soğan Yedirdi! 09:14

Kerimcan Durmaz Ivanaya Zorla Soğan Yedirdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 04 Mayıs 2017 Perşembe günü yayınlanan 136. bölümünde Kerimcan Durmaz'ın akipten istediği soğan geldi ve Kerimcan Durmaz zorla İvana Sert'e soğan yedirerek intikamı aldı...

  • ANKA tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu’na Sazlı Sözü Soru 03:21

Kılıçdaroğlu’na Sazlı Sözü Soru

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da bir otelde Kars, Ardahan, Iğdır şehirlerinin dernek, vakıf ve federasyon temsilcileriyle bir araya geldi. Katılımcılar, CHP liderine sorular yöneltti. Toplantıda Karslı ..

Pink Floyd - Comfortably Numb 06:37

Pink Floyd - Comfortably Numb

Hello? Merhaba, Is there anybody in there? İçerde kimse var mı? Just nod if you can hear me. Yalnızca başını salla beni duyabiliyorsan Is there anyone home? Evde kimse var mı? Come on, now. Hadi ama, I hear you'..

Lubbey Köyünde Bir Gece  Paranormal Olaylar 57:54

Lubbey Köyünde Bir Gece Paranormal Olaylar

Lübbey, bundan yaklaşık 30 yıl önce, göçle boşalıp, neredeyse tam bir hayalet yere dönüşmüş bir Ege köyü.Lübbey Köyü, alışılagelmiş köylerden değil. 130 haneli, Yörük Türkmen köyü olan Lübbey, “satılık köy”, “terk edilmi..

  • ZULMA tarafından
  • 887 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cem Yılmaz: Ben Çapkın Değilim 03:49

Cem Yılmaz: Ben Çapkın Değilim

Gazetecilerin sorduğu oğlunuz çapkınlıkta size mi çekmiş sorusuna ünlü komedyenden kapak gibi cevap geldi...

  • ANKA tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lean Hareketini Tökezlemeden Tek Seferde Yapan Adam 00:34

Lean Hareketini Tökezlemeden Tek Seferde Yapan Adam

Michael Jackson’ın Smooth Criminal şarkısında yaptığı ve yıllarca nasıl yaptığına dair çeşitli tezler ortaya atılan Lean hareketi ile ilgili bir video daha geldi izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Askerde Dayak Yemek Sanatsal Anlatan Adam 03:25

Askerde Dayak Yemek Sanatsal Anlatan Adam

Üç dört erkek bir araya geldi mi muhabbet muhabbeti açar ve askerlik anıları kaçınılmaz olur. Bu adam ise askerde yediği dayağı öyle bir anlatmış ki..

  • JET TV tarafından
  • 1.461 görüntüleme
  • 7 yıl önce
O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar 55:55

O Köyde Bir Gece Geçirdik Paranormal Olaylar

Gittiğimiz yer ile ilgili çok fazla şey söyleniyordu, bazıları bir sorun olmadığını bazıları ise paranormal olaylar yaşandığı için köyü terk etmek zorunda kaldığını söyledi. Ama size yemin ederim bu videoda hiç bir kurgu..

  • ZULMA tarafından
  • 1.268 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kıbledere Köyünde Bir Gece Paranormal Olaylar 1:03:37

Kıbledere Köyünde Bir Gece Paranormal Olaylar

Kameramanım ve ben sadece gerçek olayların yaşandığı yerlere gitmekteyiz.Bu yüzden gittiğimiz çoğu yerde başımıza tuhaf olaylar gelmekte.Daha önce 2 kere trafik kazası geçirdik, kafama taşlar fırlatıldı, değişik sesler i..

  • ZULMA tarafından
  • 3.094 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cin Kabilesi Cühenna İle Bir GeceTrakya Paranormal Olaylar 42:57

Cin Kabilesi Cühenna İle Bir GeceTrakya Paranormal Olaylar

1. dünya savaşı zamanında, Osmanlı ordusunda görevli Alman Generale ait bu çiftlik'de yaşanan tuhaf olayları incelemek üzere yola koyulduk.Eskiden savaş sığınağı olarak tasarlanan bir yerin içi su dolmuş, zaman zaman alk..

  • ZULMA tarafından
  • 2.374 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Köpekle Dövüşen Horoz 02:10

Köpekle Dövüşen Horoz

Vietnam'da çiftlikte çekilen görüntüler internetin bir anda en çok izlenen videosu haline geldi. Köpekle horoz kavgası, inatçı horozun galibiyetiyle son buluyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.348 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TSK'da İstihdam Seferberliği 01:30

TSK'da İstihdam Seferberliği

İstihdam seferberliğine bir destek de Milli Savunma Bakanlığı'ndan geldi. Bakanlık orduya, 24 bin erbaş alacağını açıkladı. Son başvuru tarihi ise 1 Aralık 2017. Ayrıca, Emniyet Genel Müdürlüğü de 2 bin 500 polis adayı a..

Athletics - Men's 5000m - T54 Final - London 2012 Paralympic Games 16:39

Athletics - Men's 5000m - T54 Final - London 2012 Paralympic Games

LONDRA, 4 Eylül Tekerlekli Sandalye yarışçısı David WEIR (GBR), Londra 2012 şahsiyetlerinden biri olarak yerini teyit etti ve 1500m tacını, T54 erkek 5000m'de zafere götüren taktikleri kopyalayarak savundu. 32 yaşındaki ..

İnşirah Cinleri ve Tersten Okunan Ezan ! 12:28

İnşirah Cinleri ve Tersten Okunan Ezan !

Cinnilerin büyük kısmı insanlardan uzakta olmaya dikkat ederler. Ancak evlerimizde yaşayan cinler olduğu gibi, ormanlarda hatta çöllerde dahi yaşayan bir çok cin topluluğu vardır. Belkide ismini hiç duymadığınız ancak in..

  • ZULMA tarafından
  • 2.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya 1-0 İngiltere - Maç Özeti izle (22 Mart 2017) 03:00

Almanya 1-0 İngiltere - Maç Özeti izle (22 Mart 2017)

Lukas Podolski’nin milli formaya veda maçında Almanya ile İngiltere, Dortmund kentindeki Signal Iduna Park’ta karşı karşıya geldi. Podolski'nin 69. dakikada attığı muhteşem golle ev sahibi İngiltere mücadelesinden 1-0 ga..

Evlilik Sözleşmesi İmzalasanız ilk Üç Maddesi Ne Olur? (Beyaz Show - 05 Mayıs 2017) 00:57

Evlilik Sözleşmesi İmzalasanız ilk Üç Maddesi Ne Olur? (Beyaz Show - 0

Beyaz Show ekibi Sokak Röportajları bölümünde Evlilik sözleşmesi imzalasanız ilk üç maddesi ne olur? sorusunu sordu! Sokaktakilerden yine birbirinden komik ve ilginç cevaplar geldi! Evlilik sözleşmesi imzalasanız il..

  • JET TV tarafından
  • 665 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım Gökoğuz Yeri'nde 01:19

Başbakan Yıldırım Gökoğuz Yeri'nde

Başbakan Binali Yıldırım, bazı temaslarda bulunmak üzere Gökoğuz Yeri Özerk Bölgesine geldi...

Stres Çarkı'nın Talihsiz Mucidi 01:01

Stres Çarkı'nın Talihsiz Mucidi

Stres çarkı. Dünyada yeni bir trend haline geldi. Birçok ülkede bu oyuncak neredeyse yok satıyor. Ama mucidi, patent yenileme ücretini ödeyemediği için bu işten hiç para kazanamıyor...

Ölene Kadar  11. Bölüm  Fragman 00:52

Ölene Kadar 11. Bölüm Fragman

Milliyet.com.tr » Gündem » Haber » Ölene Kadar son bölümde neler yaşandı? (Ölene Kadar 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!)23.03.2017 - 09:37 | Son Güncelleme: 24.03.2017-7:56 Ölene Kadar son bölümde neler yaşandı? (Ölen..

Anadolu Efes 80-77 Fenerbahçe (Maç Özeti - 23 Mart 2017) 02:10

Anadolu Efes 80-77 Fenerbahçe (Maç Özeti - 23 Mart 2017)

Anadolu Efes-Fenerbahçe maç sonucu: 80-77 Euroleague'de Türk derbisi nefes kesti. Euroleague 28. haftada Anadolu Efes evinde Fenerbahçe'yi konuk etti. Anadolu Efes mücadeleden 80 - 77 galip ayrılarak ilk 8'e girmeyi gar..

Sabahat Akkiraz  Değme Felek 04:42

Sabahat Akkiraz Değme Felek

Bugün benim efkarım var zarım var Değme felek değme telime benim Gül yüzlü cananı elden aldırdım Ecel oku değdi gülüme benim Değme felek değme telime benim Lokman Hekim gelse sarmaz yarayı Hilebaz dostunan açtık arayı N..

Pınar Altuğ Kimdir? 03:56

Pınar Altuğ Kimdir?

2 Eylül 1974 doğumludur. Liseyi Saint Benoît Fransız Lisesi ni bitirdi. 1994′de Miss Turkey seçildi.Pınar Altuğ, çocuklar duymasın adlı dizide tanındı ve türk halkının sevdiği bir isim haline geldi. Mankenlik kariyerine..