#Ankaraya geldi

O Ses Türkiye'de Max Sürprizi! 02:59

O Ses Türkiye'de Max Sürprizi!

Şükrü Çobanoğlu, sürpriz yapıp Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin şampiyonlarından Max ile O Ses Türkiye stüdyosuna geldi...

  • ANKA tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kenan Doğulu Konser Verdi, Beren Saat Kulisten Dinledi 06:14

Kenan Doğulu Konser Verdi, Beren Saat Kulisten Dinledi

Kenan Doğulu, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde konser verdi.Popçuyu ön sırada izleyenler arasında eşi Beren Saat yoktu. Anne Serpil Doğulu ise konsere torunu Alya ile geldi. Gelini Beren Saat’i soran muhabirler..

  • ANKA tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İran Nükleer Anlaşması Tek Taraflı İptal Edilemez 00:46

İran Nükleer Anlaşması Tek Taraflı İptal Edilemez

Donald Trump'ın İran ile nükleer anlaşması hakkındaki sert demeçlerine AB'den tepki geldi Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın İran ile yapılan nükleer anlaşmasını iptal edeceğine dönük açıklamalarına ulu..

Ronaldo Zidane'ın Yüzünü Güldürdü 01:29

Ronaldo Zidane'ın Yüzünü Güldürdü

Real Madrid'in LaLiga'daki beklenenden uzak performansı devam ediyor. Son şampiyon, çok zorlandığı maçta Getafe'yi son dakikalarda Roanldo'nun golüyle 2-1 yenebildi ve Zidane'ın 100. maçında sahadan 3 puanla ayrıldı. Ma..

Antalyaspor  Göztepe  1-3 Maç Özeti 03:49

Antalyaspor Göztepe 1-3 Maç Özeti

Süper Lig'in 8. haftasında Göztepe deplasmanda Antalyaspor'u 3-1 yendi. Göztepe, 8. dakikada Antalyaspor deplasmanında Adis Jahovic'in golüyle 1-0 öne geçti. Antalyaspor'da Jeremey Menez'in orta sahadan savunmasına attı..

Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı 01:58

Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı

Arsuz Gençlik Kampı'nda düzenlenen organizasyonun katılımcılarından olan 9 yaşındaki Batu Erilkun, profesyonel olarak ilk defa katıldığı Türkiye Drone Şampiyonası’nda ilgi odağı oldu.Kendinden büyük ağabeyleri ile yarışa..

Sırtına Çişini Yapan Köpeği Sahiplenen Adam 00:59

Sırtına Çişini Yapan Köpeği Sahiplenen Adam

Adamın yufka yüreği her şeyi görmezden geldi..

  • JET TV tarafından
  • 1.238 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan  Söyleye Söyleye Girilmez  Bir Gece Ansızın Girilir 01:22

Erdoğan Söyleye Söyleye Girilmez Bir Gece Ansızın Girilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliyede düzenlenen 40. muhtarlar buluşmasında Ağrı, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Hakkari, İstanbul, Kahramanmaraş, Kastamonu, Malatya, Manisa, Sakarya ve Siirt'ten gelen mu..

Avusturya'da Seçmen Sağa Kaydı 01:28

Avusturya'da Seçmen Sağa Kaydı

Sağ partilerin güçlenerek çıktığı Avusturya genel seçimlerinde, Yeşiller sandık çıkışı anketlerine göre yaklaşık yüzde 4 oranında oy alarak tarihinde ilk kez parlamento dışında kaldı. Avusturya’da genel seçimler Sebas..

Regiostars Ödülleri:Avrupalıların Yaşam Seviyesini Geliştirecek Projeler Yarışıyor 04:00

Regiostars Ödülleri:Avrupalıların Yaşam Seviyesini Geliştirecek Projel

Avrupa Birliği’nin fonladığı en ilham verici ve yenilikçi projelerden Regiostars Ödülleri her yıl Belçika’nın başkenti Brüksel’de veriliyor. Projeler genellikle toplumların yaşam koşullarını iyileştirmek, ekonomik büyüme..

Erdoğan:Söyleye Söyleye Girilmez, Bir Gece Ansızın Girilir 01:22

Erdoğan:Söyleye Söyleye Girilmez, Bir Gece Ansızın Girilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Külliyede düzenlenen 40. muhtarlar buluşmasında Ağrı, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Eskişehir, Hakkari, İstanbul, Kahramanmaraş, Kastamonu, Malatya, Manisa, Sakarya ve Siirt'ten gelen mu..

TEM'de Trafiği Kilitleyen Kaza 04:01

TEM'de Trafiği Kilitleyen Kaza

TEM Otoyolu Seyrantepe Mevkii'nde takla atan araçta bir kişi hafif yaralanırken, kaza nedeniyle otoyolda trafik durma noktasına geldi...

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Antalyaspor   Kasımpaşa Maçının Özeti 02:43

Antalyaspor Kasımpaşa Maçının Özeti

Antalyaspor, Leonardo yönetiminde ilk galibiyetini Kasımpaşa karşısında 2-1'lik skorla aldı. Üstün göründüğü ilk yarının 23. dakikasında Murillo'nun golüyle yenik duruma düşen kırmızı beyazlılar, 44'te Eto'nun Ramazan'..

Rus Sanatçı Pavlenski Fransa Merkez Bankası'nı Ateşe Verdi 00:47

Rus Sanatçı Pavlenski Fransa Merkez Bankası'nı Ateşe Verdi

Rus muhalif performans sanatçısı Piotr Pavlenski Fransa Merkez Bankası’nı ateşe vererek yine ilginç bir eyleme imza attı. Rusya’da tek başına gerçekleştirdiği radikal eylemlerle dünya kamuoyu tarafından yakından tanınan..

AB Bakanı Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kaljulaid ile görüştü 01:08

AB Bakanı Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kaljulaid ile görüştü

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kersti Kaljulaid ile bir araya geldi.Estonya'nın başkenti Tallinn'e düzenlediği iki günlük ziyaret kapsamında Çelik, Estonya Cumhurbaşkanı Kal..

Tokyo 10 Milyon Dolarlık Lamborghini Arabasını Çalıştırmak 02:20

Tokyo 10 Milyon Dolarlık Lamborghini Arabasını Çalıştırmak

LAMBORGHINI owners across Tokyo came together to take part in a car meet of epic proportions. With a combined value of nearly 10 million dollars the Lambos featured models from different eras in the manufacturer’s histor..

  • BETA tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Marvel's Spider Man  E3 2017 Trailer  PS4 Pro 08:58

Marvel's Spider Man E3 2017 Trailer PS4 Pro

Starring one of the world’s most iconic Super Heroes, Spider-Man features the acrobatic abilities, improvisation and web-slinging that the wall-crawler is famous for, while also introducing elements never-before-seen in ..

  • BETA tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sokak Ortasında Korkunç Cinayet Sopayla Vura Vura Öldürdü! 00:21

Sokak Ortasında Korkunç Cinayet Sopayla Vura Vura Öldürdü!

Korkunç olay Brezilya'da meydana geldi. Bir adam, üvey babasını sokak ortasında darp etmeye başladı. Yere düşen adamın kafasına defalarca sopayla vuran öfkeli adam adam ardından koşarak olay yerinden kaçtı. Onlarca kişin..

Türkiye'den Avusturya'ya Jet Misilleme 01:08

Türkiye'den Avusturya'ya Jet Misilleme

Avusturya Viyana Havalimanı'nda Türk vatandaşlarına yönelik uygulanan köpekli arama uygulamasına Türkiye'den misilleme geldi. Atatürk Havalimanı'ndan Viyana'ya gidecek Avusturya vatandaşlarına mütekabiliyet uygulaması ka..

Maltepe’de Trafo Patladı 03:00

Maltepe’de Trafo Patladı

Maltepe’de bilinmeyen bir nedenden dolayı trafoda patlama meydana geldi. Patlamada herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadı...

Harvey Weinstein'a Bir Soruşturma Daha 00:52

Harvey Weinstein'a Bir Soruşturma Daha

Cinsel taciz ve tecavüz suçlamalarının odağındaki film yapımcısı Harvey Weinstein’a bir soruşturma da Los Angeles polisinden geldi. Polisin, adı açıklanmayan, ünlü İtalyan bir modelin 2003 yılında tecavüze uğradığı iddi..

Göztepe  Aytemiz Alanyaspor  3-3 Özet 04:05

Göztepe Aytemiz Alanyaspor 3-3 Özet

Süper Lig'de 9. hafta müthiş başladı! İzmir'de nefesleri kesen bir maçın ardından Göztepe ile Alanyaspor 3-3 berabere kaldı. Yüksek bir tempoda geçen maçta perdeyi açan gol 41. daikada Jahovic'ten gelirken Göztepe de b..

Start Up Şirketlere AB Desteği 03:00

Start Up Şirketlere AB Desteği

AB'deki start-up şirketler büyümek, kredi desteği, yeni iş ortakları bulma gibi birçok konuda Avrupa Birliği fonlarından yararlanabiliyor. Anne Glemarec, euronews: “Merhaba, Business Planet bu hafta sizleri başarıyı elde..

Tuba Büyüküstünün Eski Eşinden İnanılmaz İtiraflar 02:22

Tuba Büyüküstünün Eski Eşinden İnanılmaz İtiraflar

Tuba Büyüküstün'ün Eski eşi Onur Saylak'tan inanılmaz itiraflar geldi..Boşanmasıyla ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu...

  • ANKA tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Altan Civelek  Karaduman 04:42

Altan Civelek Karaduman

ATUM DAĞLARİ AŞTİ NALLARİ YOLLARİ YARDİ GELDİ BİR KARADUMAN YOLLARUMİ KAPATTİ ÇEK GİT BURADAN DUMAN KAPATMA YOLLARUMİ BİŞEY İSTEMEM SENDEN AL GİT ACİLARUMİ GEÇTUM UZUN YOLLARDAN İÇTUM SOĞUK SULARDAN BEN BİŞEY ANLAM..

Esmeray  Gel Teskere 03:34

Esmeray Gel Teskere

Gel tezkere, gel tezkere bitsin bu gurbet Evde baban anan yüzüne hasret Yolunu gözleyen yarin yüzüne hasret Bir yıl oldu davul zurna yolcu ettik seni Duvarın üstüne astık yırtık resmini Hiç gam yemem yaş dolsa da gö..

Crazy Taksi Obaaa Eskiler Gözü Yaşlı 03:15

Crazy Taksi Obaaa Eskiler Gözü Yaşlı

Crazy Taksi Obaaa Eskiler Gözü Yaşlı Herkese merhaba ben ömer bugün sizlere çok eğlenceli Crazy Taksi oynadım eski anılarım aklıma geldi iyi seyirler...

DSÖ'nün İyi Niyet Elçisi Seçimine Tepki Yağdı 00:36

DSÖ'nün İyi Niyet Elçisi Seçimine Tepki Yağdı

Kurum, 'Robert Mugabe' seçimini gözden geçirecek Dünya Sağlık Örgütü’nün iyi niyet elçisi olarak Zimbabve Devlet Başkanı Robert Mugabe’nin seçilmesi tepki topladı. Sağlık sektörünün önde gelen isimleri ile bazı sivil to..

Mesut Döndü  Arsenal Coştu 01:52

Mesut Döndü Arsenal Coştu

Premier Lig'de bu sezon deplasmanlarda henüz galibiyet alamayan Arsenal, Everton'ı 5-2 yenerek bu şanssızlığını kırdı. Maça bu sezonun en çok eleştirilen ismi Mesut Özil damga vurdu. Goodison Park'taki mücadelede ilk ..