#Ankara’da

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı 02:58

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı Ankara'dan Kuzey Irak sınırına giden Barış Gücü Tugayı'na ait tank ve zırhlı araçlar, Gaziantep'e ulaştı. Ankara Mamak'ta bulunan ve Barış gücü olara..

Sgk'ya Fetö Operasyonu- 33 Gözaltı 03:05

Sgk'ya Fetö Operasyonu- 33 Gözaltı

Sgk'ya Fetö Operasyonu- 33 Gözaltı Adana merkezli İstanbul, Ankara ve Eskişehir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) SGK yapılanmasını yönelik operasyonda 33 kişi gözaltına alındı. Ada..

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu 02:16

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Ce

3 DNA Testi de 'Senin Oğlun' Dedi, Anne Kabul Etmedi! Ve Ramazan'ın Cesedi Bulundu Ailesi, Gaziantep'te IŞİD'in düzenlediği saldırıda ölen Ramazan'ın cesedine bir türlü ulaşamıyordu. 3 DNA testine rağmen 25 numaralı ces..

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı 03:47

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı

Son Dakika! Demirtaş ve Yüksekdağ Tutuklandı Son dakika gelişmesi... HDP'ye yönelik terör operasyonunda tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ tutuklandı..

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu 00:38

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu

15 Temmuz Gazisi Özcan Özsoy Şehit Oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hastanede ziyaret ettiği 15 Temmuz'daki darbe girişiminde yaralanan Özcan Özsoy, yaklaşık 4 aydır tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Fetullahçı Terör ..

8 Yıldır Ders Zili Çalmayan Okul 01:31

8 Yıldır Ders Zili Çalmayan Okul

Ankara Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri, 8 yıldan bu yana zil çalmadan derse girip çıkıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Aylin Nazlıaka Kendini Kürsüye Kelepçeledi 01:08

Aylin Nazlıaka Kendini Kürsüye Kelepçeledi

TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri yapılırken Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka kendini kürsüye kelepçeledi. TBMM Genel Kurulunda anayasa değişiklik teklifi görüşmeleri devam ederken, B..

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilotun Eşi de Gözaltında 01:55

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilot

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilotun Eşi de Gözaltında Son dakika gelişmesi... İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nden 29 kişi FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Gözaltına al..

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi 03:04

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi

Türkan Öğretmen, Öğretmenler Günü'nde Evlendi Meme kanseri olduğunu gelinlik provasında öğrenmesiyle gündeme gelen ve tedavi sürecinde düğününü ertelemek zorunda kalan Türkan Kendirci, hayatını nişanlısı Tuncay Kaya ile..

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler 06:29

Akdogan ;Fetö'cüler 40 Yıl Bunları 15 Temmuz Gecesi İçin Beslemişler

Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan,”FETÖ denen örgüt 40 yıl boyunca 15 Temmuz gecesi için çalıştılar. O dönemde bir casusluk şebekesi olarak kurulmuş 40 yıl bunları 15 Temmuz gecesi i..

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti 02:33

Genelkurmay Başkanı Akar’dan Şehidin Baba Ocağına Taziye Ziyareti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları, Suriye’nin kuzeyinde devam eden Fırat Kalkanı Harekatı sırasında gerçekleşen hava saldırısıyla şehit olan Piyade Üsteğmen Zafer Er’in baba ocağına taziye z..

MACERACI BÜĞDÜZDE 1:21:06

MACERACI BÜĞDÜZDE

Maceracı büğdüzde yöresel lezzetleri sunmaya devam ediyor. Büğdüz Ankara..

Hitler'i Kızdıran Erdoğan Videosu 02:00

Hitler'i Kızdıran Erdoğan Videosu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Almanya'ya yönelik açıklamaları hakkında espriler yapılan videoyu paylaştı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Falay Kimdir? 02:58

Barış Falay Kimdir?

Barış Falay (d. 9 Nisan 1972, Edremit, Balıkesir), Türk oyuncu. Barış Falay Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü bitirmiştir.Çeşitli özel tiyatrolarda ve Ankara Devlet Tiyatrosu' nda 2 yı..

Şehitler Mevlid Kandili’nde  Unutulmadı 03:05

Şehitler Mevlid Kandili’nde Unutulmadı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) dünyaya geldiği gün olan Mevlid Kandili nedeniyle vatandaşlar camilere akın etti. Bu kutlu gecede şehitler de unutulmadı Mevlid Kandili'nde, Eyüp Sultan doldu taştı Peygamber E..

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik 04:07

Abd Büyükelçiliğine Yürümek İsteyen Grup İle Polis Arasında Gerginlik

Başkent’te Halep’te yapılan katliamlarda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından ABD’nin Ankara Büyükelçiliğine yürümek isteyen grup ile polisler arasında kısa süreli gerginlik y..

Arzum Onan Kimdir? 03:06

Arzum Onan Kimdir?

Arzum Onan, 31 Ekim 1973'te Ankara'da, memur bir ailenin tek çocuğu olarak doğdu. İlkokulu Ankara'da, ortaokul ve liseyi ise İstanbul'da okudu. Ümraniye Endüstri Meslek Lisesi Yapı Ressamlığı Bölümü'nden mezun oldu. 1992..

Tarihte Bu Ay 41.Bölüm izle 14:52

Tarihte Bu Ay 41.Bölüm izle

Programın 41. bölümünde; Mondros Ateşkes Antlaşması, Mudanya Mütarekesi, İstanbul'un kurtuluşu, Ankara'nın başkent olması, Ankara Radyosu'nun açılması ve Cumhuriyet'in ilanı konu edilmektedir...

Büyükelçi Karlov'u Moskova'da Çavuşoğlu ve Lavrov Birlikte Karşıladı 01:10

Büyükelçi Karlov'u Moskova'da Çavuşoğlu ve Lavrov Birlikte Karşıladı

Ankara’da suikast sonucu öldürülen Rusya Federasyonu Büyükelçisi Andrei Karlov’un naaşı Moskova’ya ulaştı. Naaşı Ankara’dan Moskova’ya götüren uçağı havaalanında Rus ve Türk dışişleri bakanları birlikte karşıladı. Öte ..

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle 1:57:25

Aşk Tesadüfleri Sever Film İzle

Yıl 1977, Ankara’ da bir Eylül sabahı… Hamile karısı Neriman’ı hastaneye yetiştirmeye çalışan Yılmaz Bey’in kullandığı araba, Ömer Bey’in arabasına çarpar. Bu çarpışma Ömer Bey’in arka koltukta oturan hamile karısı İnci’..

  • Film İzle tarafından
  • 6.347 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rus Büyükelçi Karlov'a Suikast Samanyolu TV'de işlenmiş 02:24

Rus Büyükelçi Karlov'a Suikast Samanyolu TV'de işlenmiş

FETÖ'nün yayın organlarından Samanyolu TV'de daha önceden yayınlanan bir dizide, Rus Büyükelçi Karlov'a suikastın işlendiği ortaya çıktı. Suikast sahnesi, Karlov'a yapılan suikastle birebir benzerlikler taşıyor. FETÖ'nün..

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında 01:05

Doğan Holding'in Önemli İsimleri Gözaltında

Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişiminden sorumlu tutulan Gülen yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında gözaltılar devam ediyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan operasyonlarda Doğan Holding Baş Hukuk Müşaviri Erem T..

Sekiz şehir hastanesi bu yıl kapılarını açacak 01:25

Sekiz şehir hastanesi bu yıl kapılarını açacak

Kamu-özel ortaklığı modeli ile yapılan, toplamda yaklaşık 41 bin yataklı şehir hastaneleri çalışması kapsamında, bu sene 8 şehir hastanesi kapılarını açacak. ANKARA - YEŞİM SERT KARAASLAN Kamu-özel ortaklığı modeli il..

Engin Öztürk Kimdir? 02:38

Engin Öztürk Kimdir?

28 Eylül 1986 tarihinde Eskişehir'de doğmuştur. Asker emeklisi bir baba ve ev hanımı bir annenin dördüncü çocuğudur. Eskişehir'de büyümüş ve Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi'nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimi için Ank..

Dündar Kılıç Kimdir ? 02:43

Dündar Kılıç Kimdir ?

(d. 1935, Sürmene - ö. 10 Ağustos 1999, İstanbul), Türk ünlü kabadayı. Doğumundan kısa bir süre sonra ailesiyle birlikte Ankara'ya göç etti. Yetişkin çağlarında Ankara'da ünlü olan kabadayılarla yakınlık kurmaya başladı..

Bergen Kimdir? 02:03

Bergen Kimdir?

Asıl adı Belgin Sarılmışer olan Bergen, 16 Temmuz 1960'da Mersin'de doğdu. Anne ve babasının boşanmasıyla annesi Sebahat Çakır'la 1966'da Ankara'ya yerleşti. Yenimahalle Yunus Emre İlkokulu'ndan sonra Ankara Devlet Kons..

Ebru Yaşar Kimdir? 01:30

Ebru Yaşar Kimdir?

Ebru Yaşar, 8 Ağustos 1978 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Aslen Ağrı-Eleşkirtlidir. Abisi vardır. Babası polis, annesi maliyede memur idi. İlkokul birinci sınıfa kadar Ankara’da okuduktan sonra babasının tayin olduğu Tok..

Cem Ersever Kimdir? 01:51

Cem Ersever Kimdir?

Ahmet Cem Ersever (1950, Erzurum - 4 Kasım 1993, Ankara), Jandarma İstihbarat ve Terörle Mücadele adlı birimin kilit isimlerinden biri olan Türk asker. Babası İzzet Ersever'in Üsteğmen olmasından dolayı ilk öğrenimini y..

Darbe Bildirisi Nasıl Okundu  İşte o Gece TRT Binasında Yaşananlar 02:15

Darbe Bildirisi Nasıl Okundu İşte o Gece TRT Binasında Yaşananlar

15 Temmuz darbe girişimi sırasında TRT binasına baskında bulunan darbeci komutanlardan Ümit Gençer'in, o gece yaşananlarla ilgili anlattıkları iddianamede yer aldı.. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün darbe giri..