#Ankara’da

Özel Harekat Otizmli Küçük Umut'u Sünnet Ettirdi 02:14

Özel Harekat Otizmli Küçük Umut'u Sünnet Ettirdi

Ankara Özel Harekat Şube Müdürlüğünce, ailesinin maddi durumu yetersiz olan 3,5 yaşındaki otizm hastası Umut Başceyhan sünnet ettirilerek, onun için polis araçlarıyla konvoy oluşturuldu...

Euro 2024'e Aday Şehirler Belli Oldu 01:11

Euro 2024'e Aday Şehirler Belli Oldu

Türkiye'nin de ev sahipliğine aday olduğu 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) finalleri için hazırlanan dosyada yer alacak şehir ve statlarla ilgili karar verildi. Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açı..

Hamburger Yemeğe Gitti Parmağından Oldu 01:26

Hamburger Yemeğe Gitti Parmağından Oldu

Ankara'da yaşayan bir kadın, Antalya'da torununu götürdüğü bir fast-food zincirinin açılısında parmağını kaybetti. Güvenlik önlemi olmadığını iddia eden kadın, hukuk mücadelesi başlattı...

Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada 01:46

Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada

Ankara'da kar maskeli kişilerin pompalı tüfek ile marketlerden gasp gerçekleştirmeleri güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Mamak ilçesinde 7 Kasım günü bir akaryakıt istasyonundaki markette kar maskeli ve av tüfek..

Halk Otobüsünde Koltuk Kavgası 00:20

Halk Otobüsünde Koltuk Kavgası

Ankara'da özel bir halk otobüsünde kadınlar arasında koltuk kavgası yaşandı. Ankara'da Kızılay ve Aktepe arası yolcu taşımacılığı yapan 411 numaralı Özel Halk Otobüsünde koltuk kavgası çıktı. Görüntüler bir vatandaşın ce..

Köyden İndim Şehire  Gene Gelmedi Mi Bu Herif 10:27

Köyden İndim Şehire Gene Gelmedi Mi Bu Herif

Köyden İndim Şehire - 1974 yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, 1974, Türkiye yapımı komedi filmi. Salak Milyoner filminin devamı niteliğindedir. Baş rollerini Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Halit Akçatep..

Erdoğan'dan ABD'ye İnce Ayar Şakamız Yok Ezer Geçeriz 11:39

Erdoğan'dan ABD'ye İnce Ayar Şakamız Yok Ezer Geçeriz

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Ankara 6. Olağan İl Kongresinde Konuştu. (18.02.2018)..

Köyden İndim Şehire  Altın Çuvalını Kaybediyorlar 12:14

Köyden İndim Şehire Altın Çuvalını Kaybediyorlar

Köyden İndim Şehire - 1974 yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, 1974, Türkiye yapımı komedi filmi. Salak Milyoner filminin devamı niteliğindedir. Baş rollerini Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Halit Akçatep..

Köyden İndim Şehire  Üzerime Bir Ağırlık Çöktü 11:19

Köyden İndim Şehire Üzerime Bir Ağırlık Çöktü

Köyden İndim Şehire - 1974 yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, 1974, Türkiye yapımı komedi filmi. Salak Milyoner filminin devamı niteliğindedir. Baş rollerini Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Halit Akçatep..

Köyden İndim Şehire  Altınların Üzerine Panayır Kurulmuş 16:18

Köyden İndim Şehire Altınların Üzerine Panayır Kurulmuş

Köyden İndim Şehire - 1974 yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, 1974, Türkiye yapımı komedi filmi. Salak Milyoner filminin devamı niteliğindedir. Baş rollerini Kemal Sunal, Zeki Alasya, Metin Akpınar ve Halit Akçatep..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkentray Açılış Töreni'nde Konuştu 01:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkentray Açılış Töreni'nde Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayaş Tren Garı'nda düzenlenen Başkentray Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmasında, Ankara'da metro konforunda banliyö hizmeti verecek Başkentray'ın Ankara'ya ve ülkeye hayırlı olmasını ..

' Minik Polisler ' Trafik Denetimi Yaptı 02:24

' Minik Polisler ' Trafik Denetimi Yaptı

Ankara Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce düzenlenen etkinlikte, Ankara Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi üyeleri, 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'nda trafik denetimi gerçekleştirdi...

Hazal Filiz Küçükköse'den Hayranlarına Müjde 01:32

Hazal Filiz Küçükköse'den Hayranlarına Müjde

1988 yılında Mersin’de dünyaya gelen Hazal Filiz Küçükköse, Ankara’da lise öğrenimini tamamladı. Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü’nü 3. sınıfa kadar okuyup bırakan Hazal Filiz Küçükköse, şu ..

  • BETA tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd Dışişleri Bakanı Tillerson Türkiye’de 01:03

Abd Dışişleri Bakanı Tillerson Türkiye’de

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Dışişleri Bakanı Rex Tillerson 11-16 Şubat Ortadoğu ziyareti kapsamında Amman, Beyrut, Kahire ve Kuveyt'ten sonra Ankara'ya geldi. Türkiye'ye gelmeden önce Beyrut'ta açıklamalarda buluna..

Yusuf Yusuf Full Hd İzle 1:36:10

Yusuf Yusuf Full Hd İzle

Konusu : Hayata geçen film çocukluğundan bu yana otomobil tutkusu olan ve bir araba yarışçısı olmanın hayalleriyle yaşayan Yusuf'un hikayesini ele alıyor. Ancak şans Yusuf'a gülmez, gerçek hayat, hayalleri konusunda pek..

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi 04:07

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi

MALZEMELER 15 adet dolmalık Biber, 1,5 su bardağı pirinç, 1 adet büyük boy soğan, 5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 yemek kaşığı çam fıstığı, 2 yemek kaşığı kuş üzümü, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı yenibahar, 1 çay kaşığı..

Dondurucuda Bamya Saklama 02:29

Dondurucuda Bamya Saklama

Geçtiğimiz hafta tatil dönüşü arkadaşlarımızı ziyaret etmek için Ortaca'ya uğradık. Cuma günleri Ortaca'nın pazarı var. Pazarda çevre köylerden gelip ürünlerini satan birçok pazarcı da mevcut. O yüzden kendi bahçenizden ..

Ramazan Küçük - Sen Gel Diyorsun (ÖF ÖF) 04:02

Ramazan Küçük - Sen Gel Diyorsun (ÖF ÖF)

Ramazan Küçük - Sen Gel Diyorsun (ÖF ÖF) Dinle Söz: Ali Kızıltuğ Müzik: Aşık Emrah (Hamza Başyurt) Düzenleme : Ramazan Küçük Bağlama : Ramazan Küçük Kaval : Polat Akarçay Video : Çetework Corp. Ali Kızıltuğ'u Saygı ve ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.138 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çalışırken söylediği şarkılarla müşterilerini mest ediyor 04:58

Çalışırken söylediği şarkılarla müşterilerini mest ediyor

Ankara’da 27 yıldır şarkı sözü ve şiir yazan bakkal Yaşar Kılıç, dükkanına gelen müşterilerini kendi yazdığı ve bestelediği şarkılarla karşılıyor...

Başkent'te taksici cinayeti 00:58

Başkent'te taksici cinayeti

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde bir kişi, sevgilisinin ilişkisi olduğunu zannettiği taksiciyi vurarak öldürdü...

Başkent’te alkollü olduğu iddia edilen kişiler yaralı arkadaşlarını kaza yerinde bırakıp kaçtı 02:27

Başkent’te alkollü olduğu iddia edilen kişiler yaralı arkadaşlarını ka

Ankara’nın Mamak ilçesinde hakimiyetini kaybeden otomobil refüje çarptı. Araçta bulunan 5 kişiden 3’ü ağır yaralanırken, alkollü olduğu iddia edilen sürücüsü ile bir arkadaşı olay yerinden kaçtı...

AA Ekibi Ajanlıkla Suçlanıp Tehdit Edildi 01:47

AA Ekibi Ajanlıkla Suçlanıp Tehdit Edildi

Atina yönetimi tahrik girişimlerinde hız kesmedi. Yanı başımızdaki Meis Adası’na çalışmak için giden Anadolu Ajansı ekibini ajanlıkla suçlayıp tehdit ettiler. O skandala Ankara da sessiz kalmadı...

Anadolu Ajansı'na saldırı girişimi 01:12

Anadolu Ajansı'na saldırı girişimi

EMRE ÖZ İSİMLİ BİR ŞAHIS ELİNDE BALTAYA ANKARA'DAKİ ANADOLU AJANSI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE GİRMEYE ÇALIŞTI. SALDIRGAN, ANADOLU AJANSI GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN MÜDAHALESİYLE ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ. VE GÖZALTINA ALINDI...

El ve Ayak Parmakları Yapışık Doğan 21 Yaşındaki Berna Yardım Bekliyor 04:03

El ve Ayak Parmakları Yapışık Doğan 21 Yaşındaki Berna Yardım Bekliyor

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde yaşayan 21 yaşındaki Berna Çiftçi, kafatası problemi ve el ile ayak parmakları yapışık dünyaya geldi. Gözleri de dışarıda olan Çiftçi, 12 operasyon geçirmesine rağmen sağlığına kavuşamadı. ..

Kademeli Mesai Cuma Günü Açıklanacak- 02:37

Kademeli Mesai Cuma Günü Açıklanacak-

Ankara'nın ardından İstanbul'da da kademeli mesaiye geçiliyor. Koronavirüs tedbirleri kapsamında değerlendirilen yeni mesai sistemi için İstanbul Vali’sinden açıklama geldi. Ali Yerlikaya detayların Cuma günü açıklanacağ..

Sağlık Bakanı Koca'dan Kahraman Doktorlara Ziyaret 03:08

Sağlık Bakanı Koca'dan Kahraman Doktorlara Ziyaret

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara Keçiören Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi personeline yapılmak istenilen saldırı girişimi sonrasında, hastaneye ziyarette bulunarak, doktorlardan yaşanılanların detaylarına ..

Başkent'te patlama sesleri korkuttu 01:27

Başkent'te patlama sesleri korkuttu

Ankara'da 13 katlı bir apartmanın 9'uncu katından gelen patlama sesleri ve sonrasında oluşan yoğun duman, vatandaşları korkuttu...

Zengin Suriyelileri haraca bağlayan çete çökertildi 00:12

Zengin Suriyelileri haraca bağlayan çete çökertildi

Başkent'te zengin Suriyelileri haraca bağlayan çete, Ankara polisinin düzenlediği operasyonla çökertildi...

Denetimde sınıfta kaldılar! 02:10

Denetimde sınıfta kaldılar!

ANKARA'DA GIDA ÜRETİMİ VE SATIŞI YAPAN İŞ YERLERİNE DENETİME GİDEN EKİPLER, ŞOK EDEN BİR MANZARA İLE KARŞILAŞTI. TAM DA KORONA DÖNEMİNDE HİJYEN KURALLARININ HİÇE SAYILDIĞI İŞLETMELERE, 14 BİN LİRA PARA CEZASI KESİLDİ...

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official Music Video) 03:18

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official M

Söz: Çağrı Sinci & Eypio Müzik: Dj Suppa Mix & Mastering: Savaş Ceyhan Yönetmen: Sertan Özcan DOP: Doğu Gülbağ Edit: Yeeid Asistanlar: Doğukan Yalçın Burak Atasever Drone: Burak Özdemir Sözler: Çiv..