#Ankara’da

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada 01:36

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda yurt dışından kaçak yollarla getirilerek satışa sunulan yaklaşık 13 bin adet implant ve diş tedavisinde kullanılan ilaç el..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Fetö'cü Komutan İmamı Böyle Tehdit Etmiş 03:17

Fetö'cü Komutan İmamı Böyle Tehdit Etmiş

Ankara Polatlı'da 15 Temmuz gecesine ait yeni görüntüler ortaya çıktı. FETÖ'cü yarbayın sala okuyan imamı ölümle tehdit ettiği görüntüler ortaya çıktı. Sala okuyan imam Ali Ayhan'ı ölümle tehdit eden darbeci hainler aras..

Genç Kızlara Oynama Dersi Veren Ankaralı Teyze 02:54

Genç Kızlara Oynama Dersi Veren Ankaralı Teyze

Genç Kızlara Oynama Dersi Veren Ankaralı Teyze..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Enerji Bakanı Albayrak'tan Zam Açıklaması 01:16

Enerji Bakanı Albayrak'tan Zam Açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Berat Albayrak, A Haber Ankara Temsilci Murat Akgün'ün sorularını yanıtladı. Albayrak, Akgün'ün elektrik birim fiyatlarında artış söz konusu mu? Akaryakıt fiyatlarındaki artış devam edec..

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı 01:26

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı

Terör Saldırılarında Yer Alan 3 Tikko Üyesi Yakalandı Farklı illerde bombalı, molotoflu saldırı ve silahlı yaralama olaylarına karıştığı tespit edilen terör örgütü TİKKO üyesi 3 kişi, Şanlıurfa’da yakalandı. İl Jandar..

Roman Havası Tamda Böyle Oynanır 02:30

Roman Havası Tamda Böyle Oynanır

Roman havası olmadan olur mu? Çay karıştırırken çıkan ses eşliğinde bile oynayan biz Türklerin vazgeçilmezidir roman havaları.Her düğünde çalınır ve çalınacaktır...

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.147 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak 01:14

Yıldırım , Olmazsa Türkiye Gereğini Yapacak

Başbakan Binali Yıldırım, terör örgütü PKK’nın Sincar’da konuşlanmasının Türkiye’nin milli güvenlik meselesi olduğunu ifade ederek, “Ya Irak Peşmerge güçleri buradan PKK’lıları çıkaracak ya da Türkiye gereğini yapacak. B..

Teröristlere Silahlar Böyle Geliyor 02:50

Teröristlere Silahlar Böyle Geliyor

Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman patlamalarda kullanılan bombaların ülkeye nasıl girdiğini canlı yayında anlattı. Araçlara yüklenen patlayıcıların Lice ve Derik'ten temin edildiği ve buradan Ankara ile İ..

Dolar Manipülasyonunda Faiz Lobisi Başrolde 03:14

Dolar Manipülasyonunda Faiz Lobisi Başrolde

Ekonomist Kerem Alkin dolarda son dönemde yaşanan artışı değerlendirdi. Dolar konusunda manipülasyona değinen Alkin Merkez Bankasının dolar karşısında aldığı her kararın ardından yabancı bankalardan karşı hamle geliyor d..

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda 00:49

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda

Son Dakika! Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı Sınırda Suriye sınırına yapılan tank ve zırhlı araç sevkiyatının ardından Milli Savunma Bakanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı, bölgede inceleme yaptı. Dün çok ..

Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi 02:40

Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi

Kayyum Cumali Atilla Sur’u İnceledi Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Ankara’nın Etimesgut İlçe Kaymakamı Cumali Atilla, merkez Sur ilçesinde incelemelerde bulunarak, vatandaşlarla sohbet etti. At..

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt 02:01

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, esnaf gezisi sonrası yaptığı açıklamada, tehditlere hiçbir zaman değer vermedi..

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü' 08:17

Terör Uzmanı Yarar_ 'ByLook’u Mit’in Hacker Grubu Çözdü'

Terör Uzmanı ve Yazar Mete Yarar, 15 Temmuz’un kahramanlarından bir tanesinin de ByLook operasyonlarını planlayan, bu operasyonu çok gizli bir şekilde yapan ve Türkiye’deki kripto örgütün ilk ana öğesini ve tüm mesajlaşm..

51 Şehidimizin Hesabı Bir Bir Sorulacak 03:12

51 Şehidimizin Hesabı Bir Bir Sorulacak

15 Temmuz darbe girişiminde en fazla şehidin verildiği Polis Özel Harekat ve Havacılık Dairesi’nin bombalanmasına ilişkin soruşturma tamamlandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilen fezlekede o gece yaşananlar ay..

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Milletimiz Duruma El Koydu 02:43

Erdoğan_ Ülkeyi Ateşe ve Kana Boğmaya Çalıştılar Ama Tüm Bu Süreçte Mi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulduğu günden bu yana vesayet odaklarıyla mücadele ettiğini belirterek, “Ülkeyi ateşe ve kana boğmaya çalıştılar. Ama tüm bu süreçte milletimiz durum..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Ani Tarihi Kenti ″gelinliğini″ giydi 01:17

Ani Tarihi Kenti ″gelinliğini″ giydi

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesindeki Ani Örenyeri'nde kar yağışı ile büyüleyici görüntüler ortaya çıktı. 23 medeniyete et sahipliği yapan kent, dört mevsim dünyanın dört bir yanından turist çekiyor...

  • Umut Tv tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde 01:14

Fetö'nün Gizli Dosyaları Cıa'in Elinde

Fetö'nün Gizli Arşivi Cıa'in Elinde FETÖ Çatı iddianamesinde örgütün arşivlerinin örgüt yöneticilerinden Türkyolu ve CIA'in denetiminde olduğu iddia edildi. Önemli bilgiler için 'Truecyrpt' adlı program kullanılmış. A..

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu 01:09

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu

Fetö'den Tutuklanan Albay Cezaevinde Ölü Bulundu FETHULLAHÇI Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nden (TSK) ihraç edilen eski Kastamonu ..

Müslüm Gürses'in Hangimiz Sevmedik Şarkısını Acapella Olarak Dinlemeye Ne Dersiniz? 03:49

Müslüm Gürses'in Hangimiz Sevmedik Şarkısını Acapella Olarak Dinlemeye

Ankaralı bir grup olan Vokalemun yurt dışında benzerlerini sıkça gördüğümüz acapella müzik türünü ülkemizde başarıyla temsil eden sayılı gruplardan birisidir. Müslüm Gürses'in Hangimiz Sevmedik isimli şarkısını 4 farkl..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.304 görüntüleme
  • 8 yıl önce
'Yerde Yatan Halisdemir'i Öptü 02:41

'Yerde Yatan Halisdemir'i Öptü

Ankara'daki FETÖ davasında, Cuntacı General Semih Terzi'nin yanında Özel Kuvvetler Komutanlığı'na giden Astsubay Ali Güreli savunmasında, Halisdemir'e cuntacıyı vurması emrini veren Zekai Aksakallı'nın, 'darbeci haini vu..

FETÖ Davasının Görüleceği Dev Duruşma Salonu Tamamlandı 05:17

FETÖ Davasının Görüleceği Dev Duruşma Salonu Tamamlandı

Ankara'da 15 Temmuz darbe girişimi davasının görüleceği duruşma salonunun inşaası tamamlandı. İlk duruşma yarın görülecek. 720 sanığın aynı anda hakim karşısına çıkacağı salon bin 500 kişi kapasiteli. NTV ekibinden Gökha..

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz 07:00

Yıldırım- Milli İradeyi Tanımazsanız Millet De Sizi Tanımaz

Başbakan Binali Yıldırım, HDP'nin Meclis faaliyetlerine katılmama kararının millete saygısızlık olduğunu belirterek, Siz milli iradeyi tanımazsanız millet de sizi tanımaz. Yol yakınken bu yanlıştan dönün dedi Baybur..

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur 06:45

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla

Başbakan Yıldırım- -Demokrasiye Sahip Çıkmak, Teröre Sahip Çıkmamakla Olur Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan’da yaptığı konuşmada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çık..

Seyredelim Gaziantep'te 00:05

Seyredelim Gaziantep'te

Çocuklardan Büyüklere Ankara'dan Gaziantep'e Her Yerde Seyredelim.com (www.seyredelim.com)..

  • KAPALI SET tarafından
  • 2.070 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eski Bakanın Üç Dil Bilen Oğlu İş Bulamayınca Bakkal Oldu 02:06

Eski Bakanın Üç Dil Bilen Oğlu İş Bulamayınca Bakkal Oldu

DYP'nin kurucuları arasında olan ve Tansu Çiller hükümeti döneminde Çevre Bakanlığı yapan Hamdi Üçpınarlar’ın Uluslararası Ekonomi ve İlişkiler mezunu üç dil bilen oğlu Mehmet Menderes Üçpınarlar, Ankara'da bakkal işleti..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.474 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde 02:37

Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde

Rusya- Türkiye'ye Hava Savunma Sistemi Sevkiyatı Gündemde Rusya, Türkiye ile askeri-teknik işbirliğine yeniden başlayacaklarını öne sürerek hava savunma sistemi sevkiyatı konusunun işbirliği kapsamında gündemde olduğunu..

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba 05:15

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba

Liseli Öğrencilerden 'Lityum Batarya'lı Araba Ankara’daki Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri lityum batarya ile çalışan araç ürettiler Kalaba Anadolu Lisesi öğrencileri, Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip lityum..