#Ankara’da

Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü 01:40

Halep Dramı Binlerce Kişiyi Sokağa Döktü

Halep’te ateşkes sağlandı ancak bölgedeki insani durum açıklığa kavuşmuş değil. Muhalifler hava saldırıları sonrasında ev ev dolaşan Suriye askerlerince 80’e yakın sivilin öldürüldüğünü iddia ediyor. Yaşanan insanık dram..

Recep Tayyip Erdoğan ''Yine Ters Köşe Oldular'' 02:08

Recep Tayyip Erdoğan ''Yine Ters Köşe Oldular''

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki toplu açılış töreninde konuştu. Beklentinin üzerinde gelen büyüme rakamlarını değerlendiren Sayın Erdoğan, Bazıları bu rakamı küçümsemeye kalkabilir. Aynı dönemde..

Recep Tayyip Erdoğan Ordu Konuşması Canlı Yayın 13 Nisan 2017 01:50

Recep Tayyip Erdoğan Ordu Konuşması Canlı Yayın 13 Nisan 2017

PAZAR GÜNÜ HERKES SANDIĞA Biz milletimize hizmet aşkı ile çalışırken, birileri de hesaplar yapıyormuş. Ordu 16 Nisan'da şehitlerimize sahip çıkmak için, gazilerimize şükran borcu için 'evet' diyor mu? Pazar günü herkes..

5 KW'tan TRT'ye 4.Bölüm İzle 34:31

5 KW'tan TRT'ye 4.Bölüm İzle

Programın 4. bölümünde; Ankara Radyosunun gelişimi ve ilk yayınlarda yaşanan sıkıntılar konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.298 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı 02:54

Kumbarasındaki Playstation Parasını Halep’e Bağışladı

Halep'e yardım için kumbarasındaki 825 TL parayı bağışlayan Yunus Emre Okulları 5’nci sınıf öğrencisi Muhammed Furkan Taşçı, Halep’teki kardeşlerim savaş altındalar. Ben de bundan etkilendim, kumbaramdaki playstation al..

Samsun Merkezli 14 İlde Fetö Operasyonu: 18 Gözaltı 01:03

Samsun Merkezli 14 İlde Fetö Operasyonu: 18 Gözaltı

Samsun merkezli 14 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı. Samsun merkezli 14 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Sam..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

07:36

"Down Şefler" Projesi Start Aldı

İstanbul Down Sendromu Derneği, Tomurcuk Vakfı ve Aşçılar Federasyonu’nun işbirliği ile dünyada ve Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek akademik eğitim olan, Down Şefler projesi hayat buluyor. Down sendromlu gençler,..

Evinin Duvarlarını Tuval Gibi Kullanarak Muhteşem İşler Yapan Engelli Ressam 00:59

Evinin Duvarlarını Tuval Gibi Kullanarak Muhteşem İşler Yapan Engelli

Ankara'dan Muhammed Yalçın'ı belki daha önceden tanıyor olabilirsiniz. Tanımayanlar için kısaca anlatacak olursak, kendisi bir ressam. Evinin duvarlarını tuval olarak kullanarak ortaya muhteşem işler çıkartıyor. Evin içi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ceylan - Mamudo 03:44

Ceylan - Mamudo

Madem dunyaya dargindin Mamudo kurban niye dogdun Hayat yolunda kuskundun Mamudo kurban niye dogdun Soyle kuzum niye dogdun Kurban gelir payin yoktur Haftan yoktur ayin yoktur Ankara da dayin yoktur Mamudo kurban niye ..

Tolga Tanış Abd Dışişleri Bakanlığı'nın Personeli Gibi 04:49

Tolga Tanış Abd Dışişleri Bakanlığı'nın Personeli Gibi

Terör örgütleri ve CIA ilişkisi, A Haber’de yayınlanan Canan Barlas ile Gündem programında masaya yatırıldı. CIA eski şefi Graham Fuller'in daha önceki açıklamalarından örnekler verilerek CIA'nın terör örgütleri ile nası..

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar 01:36

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar "Gülün

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri liderliğindeki DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyonu teröre destek vermekle suçladı. Dün Ankara’ya resmi bir ziyarette bulunan Gineli mevkidaşı Alph..

ATİLLA YILMAZ - 04:30

ATİLLA YILMAZ - "TANRI DAĞI" - " VURUN HA "

Altaylardan ateş kanlı börüler At üstünde doğup ölen çeriler Bir bilseniz deli gönül ne diler Tanrı dağın etrafını sarın sarın ha Rusçulara Çincilere vurun vurun ha Noyanlar nerede Tarkanlar hani Neyleyim Yurt için akm..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.064 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet -afak - Azerbaycan Türkiye 03:59

Ahmet -afak - Azerbaycan Türkiye

Tarihimiz şanımız bir dilimiz irfanımız bir Kim girecek aramıza canımız kanımız bir Dede korkut bize söyler fuzuli yunusu öper Elbet türktür sever Azerbeycan Türkiye Egeden hazara kadar beşikten mezara kadar Azerbay..

Çeyiz Sandığı 8.Bölüm izle 33:24

Çeyiz Sandığı 8.Bölüm izle

Sema Ergenekon'un sunuculuğunu yaptığı programın 8. bölümünde; Ankara'nın Beypazarı İlçesi'ne özgü takılar ve çeyiz geleneği konu edilmektedir...

Az Gittik Uz Gittik 53.Bölüm İzle 32:06

Az Gittik Uz Gittik 53.Bölüm İzle

Programın 53. bölümünde; Ankara ve Mersin, çizgi animasyonların da eşliğinde sosyal, kültürel ve tarihsel özellikleriyle tanıtılmaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'dan Defarges'in Skandal Sözlerine Suç Duyurusu 01:49

Erdoğan'dan Defarges'in Skandal Sözlerine Suç Duyurusu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fransız siyaset bilimci Philippe Moreau Defarges hakkında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ilişkin sözleri nedeniyle Cumhurbaşkanına suikaste azmettirme suçundan soruşturma başla..

Plaj Voleybolu Kulüpler Ligi Tanıtımı Yapıldı 01:30

Plaj Voleybolu Kulüpler Ligi Tanıtımı Yapıldı

Türkiye Voleybol Federasyonu dünyanın en büyük ligini oluşturdu ve Plaj Voleybolu Kulüpler Ligi tanıtımını Ankara'da yaptı...

Başbakan'dan Medyaya Teşekkür 01:35

Başbakan'dan Medyaya Teşekkür

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği'nin düzenlediği “Medya Oscarları” Ankara'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. NTV ve Kral TV'nin de ödül aldığı gecede Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin önle..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

AB Bakan Çelik YPG İle Nöbet Tutulması Doğru Değil 01:56

AB Bakan Çelik YPG İle Nöbet Tutulması Doğru Değil

AB Bakanı Ömer Çelik, A Haber Ankara Temsilci Murat Akgün'ün gündeme ilişki sorularını yanıtladı. Çekil: ABD'nin 'Sincar' açıklamasına ilişkin, YPG ile nöbet tutulması doğru değil. Asıl önemli olan YPG'yi ziyaret. dedi..

81 İldeki FETÖ'nün Mahrem Yapılanması Operasyonunda 1120 Gözaltı 00:57

81 İldeki FETÖ'nün Mahrem Yapılanması Operasyonunda 1120 Gözaltı

FETÖ'nün emniyet teşkilatındaki mahrem yapılanmasına yönelik Ankara merkezli 81 ilde 8 bin 500 polisin katılımıyla düzenlenen operasyonda, hakkında gözaltı kararı alınan 3 bin 224 şüpheliden bin 120'si gözaltına alındı...

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması 06:30

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kritik 'İstihbarat' Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gece kulübüne saldırısıyla ilgili İstihbarat var mıydı sorusunu İstihbaratlar hep geliyor, buna yönelik tedbirler alınıyor. diye cevapladı. Soylu, saldırganın tek kişi olduğunu söyledi..

Menemen Belediyespor 3-2 Gençlerbirliği (Maç Özeti - 25 Ocak 2017) 05:41

Menemen Belediyespor 3-2 Gençlerbirliği (Maç Özeti - 25 Ocak 2017)

GENÇLERBİRLİĞİ YENİLDİ AMA LİDER ÇIKTI Menemen Belediyespor, Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği’ni mağlup etmeyi başardı. Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 6. hafta karşılaşmasında Spor Toto 2. Lig ekiplerinde..

  • Ömer tarafından
  • 1.036 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'den Darbeci Askerleri İade Etmeyen Yunanistan'a Sert Tepki 00:59

Türkiye'den Darbeci Askerleri İade Etmeyen Yunanistan'a Sert Tepki

Yunanistan Yüksek Mahkemesi’nin darbeci askerlerin iadesini reddeden kararı Türkiye’de tepkiyle karşılandı. Dışişleri Bakanlılığı mahkemeyi siyasi karar vermekle suçlarken, darbeci askerlerin iade edilmemesinin Atina – A..

AK Parti 21 Mayıs'ta Kongreye Gidiyor 03:31

AK Parti 21 Mayıs'ta Kongreye Gidiyor

Adalet ve Kalkınma Partisi 21 Mayıs'ta olağanüstü kongre kararı aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın düzenlenecek olağanüstü kongre ile AK Parti genel başkanlık koltuğuna geri döneceği bildirildi. Detayları A Haber Ankara Koor..

Erdoğan Konuştu ABD Büyükelçisi John Bass Not Aldı 02:14

Erdoğan Konuştu ABD Büyükelçisi John Bass Not Aldı

Atlantik Konseyi Zirvesi'nde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD'yi sert sözlerle eleştirdiği kısımlar, ABD Ankara Büyükelçisi John Bass tarafından kelime kelime not edildi...

FETÖ'nün Emniyet'teki Gizli Arşivi Ele Geçirildi 06:42

FETÖ'nün Emniyet'teki Gizli Arşivi Ele Geçirildi

Gazete Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'in edindiği bilgiye göre, bugün gerçekleştirilen FETÖ operasyonunda örgütün Emniyet'teki gizli arşivi ele geçirildi ve kripto emniyetçiler tespit edildi. MİT'in yürüttüğü..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

2 Yeni KHK Yayınlandı 04:07

2 Yeni KHK Yayınlandı

689 ve 690 sayılı iki yeni kanun hükmünde kararname yayınlandı. Yeni yayınlanan KHK'lar ile ilgili detayları A Haber Ankara Haber Koordinatörü Fatih Atik aktardı....