#Ankara’da 30 kasım’a kadar gösteri yasağı

Korona Aşısı Kasım Ayında Hazır 02:12

Korona Aşısı Kasım Ayında Hazır

Rusya'nın müjdeyi vermesinin ardından Uzak Doğu'da gözler bilim çevrelerine kilitlendi. Çin'in geliştirdiği korona aşısında geri sayıma geçildi. Almanya ilk aşı onayları için yılsonunu işaret etti. Amerika ise virüsü nöt..

AB sipariş verdi- Aşı, 19,5 dolardan satılacak - 10 Kasım 2020 Oktan Erdikmen 11:15

AB sipariş verdi- Aşı, 19,5 dolardan satılacak - 10 Kasım 2020 Oktan E

???? Almanya'da vaka sayısı 15 bin, Fransa'da 22 bin ???? Aşının fiyatı belli oldu: 19,5 $ ???? Cumhurbaşkanı, mitingleri eleştirdi ???? Avrupa'da birçok camiye saldırı ???? Belçika ve Hollanda'da vakalar düşüyor..

Kuzey Koreli Askerin Film Gibi Kaçışı 13 Kasım 2017 04:19

Kuzey Koreli Askerin Film Gibi Kaçışı 13 Kasım 2017

Panmunjom, Kuzey Hwanghae eyaletinde bulunan, Kore Savaşı'nı duraklatan, 1953 Kore Ateşkes Anlaşmasının imzalandığı Kuzey ve Güney Kore arasındaki fiili sınır köyü. 13 Ekim 2017'de yapılan bu görüntü, Birleşmiş Milletler..

Tual Yine Aylardan Kasım⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱ 04:41

Tual Yine Aylardan Kasım⊰❀⊱GüLbiye♥Orhan⊰❀⊱

Hani En Çok Ben Sevmiştim Sen/i Hani En KıymetLin/dim Hani Gözünün Nur/u Hayatının AnLam/ı Sebebin BeBeğin Bebişin/dim Hani Yosun GözLün / Buram Buram GüL Kokanın/dım Kırmaya korkuyordun Hani ya Beni / Hani Diyordun Sen..

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 01:07

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakaland

Kozmik Oda' Savcısı Mustafa Bilgili, Ankara'da Sahte Kimlikle Yakalandı 'Kozmik Oda' soruşturmasının firari savcısı Mustafa Bilgili, Çankaya'da bir lokantada yakalandı. Bilgili'nin üzerinden sahte kimlik çıktı 'Kozmik..

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik 01:11

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik

Ankara Emniyet Müdürü Karaaslan- Sivillere Silah Vermedik Meclis Araştırma Komisyonu'na konuşan Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, darbe girişimi akşamı sivillere silah vermediklerini söyledi. Ancak ihtiyaç duysay..

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş 02:05

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş Eskişehir merkezli iki ilde düzenlenen operasyonda eylem hazırlığındayken yakalanan DEAŞ üyesi 3 kişi, adliyeye sevk edildi. Zanlıların, ana hedefinin Ankara’da protokolün de katı..

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Ankara Marşı 01:28

Ankara Marşı

Ankara Marşı Sözleri Ankara, Ankara güzel Ankara, Seni görmek ister her bahtı kara. Senden yardım umar her düşen dara Yetersin onlara güzel Ankara. Burcuna göz diken dik başlar insin, Türk gücü orada her zoru yensin, Y..

  • PengoTV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Davetsiz Misafir _ Ankara 'Kızılcahamam' HD 1:04:11

Davetsiz Misafir _ Ankara 'Kızılcahamam' HD

Turgay Başyayla, bu hafta başkent Ankara’nın en özel ilçelerinden Kızılcahamam’a konuk oluyor. Ankara’da neler yenir diye merak edenlere özel lezzetler sunan Başyayla, Kızılcahamam’ın ormanlarında kasap köfte, beşi bir y..

İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu 09:37

İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu

Ankara'nın Polatlı ve Haymana ilçelerinde etkili olan kum fırtınası hayatı felç etti. Bir anda gökyüzünü kaplayan toz bulutu nedeniyle vatandaşlar büyük panik yaşadı. Kum fırtınası Ankara merkezde de etkili oldu. Hayman..

Türkiye'nin Yeni Koronavirüs Merkezi Ankara Oldu 02:37

Türkiye'nin Yeni Koronavirüs Merkezi Ankara Oldu

Türkiye'nin yeni koronavirüs merkezi Ankara oldu. Başkent'teki vaka sayısı İstanbul'un iki katına çıktı. İşte bu tablo yetkilileri de teyakkuza geçirdi. Ankara Valisi Vasip Şahin de denetimlere bizzat başkanlık etti. Pek..

Bakan Arslan, Ankara YHT Garı'nda İncelemelerde Bulundu 03:39

Bakan Arslan, Ankara YHT Garı'nda İncelemelerde Bulundu

Bakan Arslan, Ankara YHT Garı'nda İncelemelerde Bulundu Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 29 Ekim'de açılacak Ankara YHT Garı Projesi'nin asıl mimarlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım, ol..

Ankara'nın Taşına Bak - TSK Armoni Mızıkası 02:32

Ankara'nın Taşına Bak - TSK Armoni Mızıkası

-Ankara Türküsü- Ankara'nın taştır yolu, Sağı solu asker dolu. Yetiş Kemal Paşam n'olur, Kan ağlıyor Anadolu. Pek gamlıyız... Ankara'da şanlı ordu, Her tarafa çadır kurdu. Biz düşmanı esir ettik, Şu feleğin işine bak. ..

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı 00:40

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı

Erzurum'da yaşayan ve cilt kanseri hastalığı nedeniyle gün ışığına çıkamayan Salih İğneci'nin (8) tedavisine Ankara'da başlandı. Salih’in babası İdris İğneci, İyileşme oranıyla ilgili hocalarımız umutlu bakıyor. İlaç so..

Ankara'da ByLock Operasyonu 02:13

Ankara'da ByLock Operasyonu

Ankara-da ByLock Operasyonu FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında, Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince sabah saatlerinde operasyon başlatıldı...

Ankara'yı Kana Bulayacaktı!.. Işid (Deaş) Üyesi Terörist Ölü Ele Geçirildi 02:07

Ankara'yı Kana Bulayacaktı!.. Işid (Deaş) Üyesi Terörist Ölü Ele Geçir

Ankara'yı Kana Bulayacaktı!.. Işid (Deaş) Üyesi Terörist Ölü Ele Geçirildi ANKARA Eryaman'da güvenlik güçleri canlı bomba eylemi yapacağı değerlendirilen bir teröristin bulunduğu binaya operasyon düzenledi. Operasyon s..

Ankara Oyun Havasında Döktüren Angara Bebesi 02:01

Ankara Oyun Havasında Döktüren Angara Bebesi

Bu sevimli çocuk ankara oyun havası oynayan ağabeylerini iyi gözlemlemiş. Bakın Ankara havasını nasıl güzel oynuyor...

  • JET TV tarafından
  • 993 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Turist Gören Ankara Bebesi 03:45

Turist Gören Ankara Bebesi

El memleketlerinden başkentimizi gezip görmeye gelen, Ankara'nın kalesini, kültürünü gözlemlemeye, gözlemlediklerini kayda almaya çalışan turistlerimizin; Ankara bebelerinin elinde harcanışı. Bu turistleri geneleviyle me..

  • JET TV tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koronavirüs- Ankara’da yoğun bakım 16:10

Koronavirüs- Ankara’da yoğun bakım

Türkiye’de koronavirüsle mücadele açısından en kritik kentlerden biri, başkent Ankara. BBC Türkçe ekibi, koronavirüsle mücadelede gelinen aşamayı aktarmak amacıyla Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesindeki Covid-19..

Sokağa çıkma yasağında Ankara sokaklarını gezdim - Polisler, Vatandaşlar, izin belgesi 21:52

Sokağa çıkma yasağında Ankara sokaklarını gezdim - Polisler, Vatandaşl

Corona virüs sebebiyle 05-06 aralık 2020 de iki günlük sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bu yasak süresince bir çok vatandaş gibi bende çalışıyor olduğum için izin belgesi ile dışardaydım. Fırsatını bulmuşken Kolaçan olar..

Ankara Polisinden Gönülleri Fetheden Hareket 00:51

Ankara Polisinden Gönülleri Fetheden Hareket

Ankara'da dün etkili olan sağanak yağış sonrası yaşanan sel felaketinde bir trafik polisi, alt geçitte mahsur kalan vatandaşı sırtına alarak güvenli bölgeye taşıdı. Ankara'nın Kurtuluş semtinde yaşanan su baskınında bir ..

Ankara'da Canlı Bomba Alarmı 00:35

Ankara'da Canlı Bomba Alarmı

Ankara'da Canlı Bomba Alarmı..

Ankara’da Yeni Anayasa Konusunda Kritik Bir Haftaya Giriliyor 01:21

Ankara’da Yeni Anayasa Konusunda Kritik Bir Haftaya Giriliyor

Ankara’da yeni anayasa konusunda kritik bir haftaya giriliyor. AK Parti ile MHP’nin bu konuda üçüncü ve son kez bir araya gelmesi bekleniyor. AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül ve Afyonkarahisar Milletvekili MHP’li ..

Öğrencisiyle Birlikte Ankara Havası Oynayan Güzel Öğretmen 00:45

Öğrencisiyle Birlikte Ankara Havası Oynayan Güzel Öğretmen

Öğrencisiyle Birlikte Ankara Havası Oynayan Güzel Öğretmen Çünkü Ankaralı olmak. Öğrencisiyle birlikte Ankara havası oynayan öğretmenden içinizi ısıtacak görüntüler...

  • Cowboy tarafından
  • 1.887 görüntüleme
  • 8 yıl önce