#Anladım ki

Ödül - Çok Erken 04:04

Ödül - Çok Erken

Uykusuz bir sabahta,kupkuru bir sıcakta, Ruhum çığlık çığlığa,doğruldum yatakta. Boş yastığına baktım,güzel günleri hatırladım, Bir kez daha “Aşk”la yandım,gittiğini anladım. Camdan dışarı baktım,derin derin nefes aldım..

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun 04:50

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun

Serkan Ölmez - İyi ki Yoksun Dinle sözler Söylediğin yalanlar gibisin Ne geçmişin var ne de geleceğin Tüm rolleri sen yazdın, bu girdabı sen yarattın Yüzünde hüzünlü bir gülümseme Seni seviyorum derdin Bu yalandı, ben..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Özlem Akgüneş - Dünyanın En Uzun Cümlesi 03:54

Özlem Akgüneş - Dünyanın En Uzun Cümlesi

Dünyanın En Uzun Cümlesi şarkı sözleri ile... Sustum. Dünyanın en uzun cümlesiyle vurdum onu. O an içim söndü, gözü döndü. Yüzüm yere düştü. Eğilip almadın, ses çıkartmadım Gözünü kırpmayan zalimsin anladım Gözündeki ..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Muhabbet - Dünyayı 03:31

Muhabbet - Dünyayı

Uykudan uyanmadan rüyalarımda herşey Huzur, güzel ve tertemiz Ama gözlerim açık gördüklerim Hiç umdugum gibi değil Kararım kesin bu yolda anladım Sende yoksun 2x Dünyayı ayaklarıma serseler , Gelmem dönmem bir d..

Onur Koç - Kafam Hafif Dumanlı 04:20

Onur Koç - Kafam Hafif Dumanlı

yine her akşam gibi bu akşamda yalnızım masamda tek başıma durmadan içiyorum bir tek düşüncem sensin seni düşünüyorum hep seni arıyorum bir tek düşüncem sensin seni düşünüyorum hep seni arıyorum şuan yanımda..

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii 03:46

Elsa Ebru - İtler Böyle Sevildiiii

Kapalı kapılar arkasında kaldım.Elimi uzattıgım herkez kapattı kapılarını.Sıkıştı ellerim yandı yüregim,söyleyemedim kimselere.Ellerim mühim değilde kalbimi acıtan biri vardı bir yerlerde,vardı ama yoktu yoktu ama vardı...

Aslı Güngör-Aşk Herşeye Değer 03:33

Aslı Güngör-Aşk Herşeye Değer

Şarkı Sözleri: Öyle bir rüyaydın ki Sadece bir kez gördüğüm Denedim tutamadım Rüzgarda savrulan bir küldün Denedim tutamadım Rüzgarda savrulan bir küldün Aşk her şeye değer Seninle anladım Bin yıl geçse de sürer İçimd..

  • Candy tarafından
  • 2.031 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yusuf Güney - Sualsiz 03:57

Yusuf Güney - Sualsiz

Onu sevdiğim günler geceler miras bana Düş sattığım her bedende kökler uzar içimde Yalnız kalınca anlarsın Bu hisler.. Bitiremezsin.. Çekmeden acını anlarsın geçen her dakikanda akarat(x2) Deli gönlüm bekleyişle..

Mustafa Ceceli - Anmam 03:43

Mustafa Ceceli - Anmam

En başa dönmeye hiç gerek yok anladım, anladım Giderken bile arkama hiç bakmadım, bakmadım Nelerden vazgeçtim pişman olmadım, olmadım Sonunu düşünen kahraman olamaz korkmadım, korkmadım Demedim mi dünya güzeli Aşk bitin..

Kaan Karaca feat. Şilan Yıldız - Feda 04:26

Kaan Karaca feat. Şilan Yıldız - Feda

Her şey zamanla geçermiş anladım Kalbimin tedavisini inan ben tamamladım Gözyaşı diner mi sandın denize dönmeden Aşk bu biter mi sandın bu beden ölmeden Kaçmıyorum hala burdayım dağ gibi Yaprak döksem de inan hala yerim..

Pera - Sensiz Ben (Official Video) 04:31

Pera - Sensiz Ben (Official Video)

Ne kağıt kalemsiz olmayı bilir ne de ben sensiz kalmayı Neden bir dert biter diğeri gelir ateştir bu iyi bilir yakmayı Kuşları anladım da senin kanatların yok nasıl uçtun da gittin Kırık cam misali hatalarım acıtır se..

Tarkan Kuzu Kuzu 04:01

Tarkan Kuzu Kuzu

Bak! Kırıldı kolum kanadım Olmadı, tutunamadım Zor! Yokluğun çok zor Alışamadım Vur, vur bu akılsız başı Duvarlara Taşlara vur sevabına Sonra affet, gel bas bağrına Süzüldüm, eridim Sensiz olamadım İşte kuzu ..

Muhabbet - Yandım 04:23

Muhabbet - Yandım

Muhabbet Yandım Sözleri Yalnızlık Sardı Her Bir Dört Yanımı Artık Sabrım Kalmadı Yalancı Doğruyu Söylemeden Durma Giderim Buralardan, Giderim Bu Diyardan Olmaz, Sinirlerime Hakim Olmam Durmaz, Gözyaşlarım Durmaz Susmam,..

Orhan Ölmez  Sana İhtiyacım Var 05:38

Orhan Ölmez Sana İhtiyacım Var

Sana ihtiyacım var Ey güneş yüzlü yar Seninle gitti aklımdan gereksiz sorular Kalbimin sahibisin Aklımın hakimisin Sen ki nefes gibi vazgeçilmezsin Sana ihtiyacım var Ey güneş yüzlü yar Seninle sustu aklımdan ge..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.358 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Mustafa Ceceli  Es 04:29

Mustafa Ceceli Es

Anladım bu son durak Beni anılarla yalnız bırak Tutmam gereken bir matemin var Hislerin var unutmam gereken Yanar yanar durur Kalbim kan ağlar ağlar durur Senin bende kalan günahın var Sözlerin var unutup gittiğin Es ner..

Yıldız Tilbe  Bir Tek Düşüncem Sensin 05:39

Yıldız Tilbe Bir Tek Düşüncem Sensin

Yine her akşam gibi bu akşam da yalnızım Masamda tek başıma durmadan içiyorum Bir tek düşüncem sensin seni düşünüyorum Hep seni arıyorum Şu an yanımda olsan sana neler söylerdim Kafam hafif dumanlı her derdimi döke..

Tık, tık, tık  ,  Kim o ? Hazırlan gidiyoruz | Önünde Umut Arkanda Pişmanlık Olmasın 02:12

Tık, tık, tık , Kim o ? Hazırlan gidiyoruz | Önünde Umut Arkanda Piş

Önünde Umut Arkanda Pişmanlık Olmasın... tık, tık, tık... kim o ? -hazırlan gıdıyoruz. -sen kımsın? nereye gıdıyoruz?nnTık, tık, tıkn- Kim o?n- Hazırlan gidiyoruz.n- Sen kimsin? Nereye gidiyoruz?n- Sıran geldi. Gerçek ev..

  • izle tv tarafından
  • 598 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Teoman - Güzel Bir Gün 04:29

Teoman - Güzel Bir Gün

Şarkı Sözleri: suç yok, suçlu yok hayat böyle, anladım aşk yok artık yok ama zamanla alıştım senle ben, hep böyle kalacağız gitgide eriyip yok olacağız yavaş yavaş sorma eden, niçin her şey yalnızlıktan bak güzel bir g..

Pera - Sensiz Ben 04:31

Pera - Sensiz Ben

Pera - Sensiz Ben Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ne kağıt kalemsiz olmayı bilir ne de ben sensiz kalmayı Neden bir dert biter diğeri gelir ateştir bu iyi bilir yakmayı Kuşları anladım da senin kanatların yok nasıl uçtun da ..

Gece Yolcuları - Pişmanım 04:23

Gece Yolcuları - Pişmanım

Gece Yolcuları - Pişmanım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bir günah sanki aşkımız Gözlerimdeki her damla hasretin Bu sensiz geçirdiğim ilk, gecenin Sabahı nasıl gelir ah sevgilim Her şeyim. Meğer ne kaybetmişim Canımdan ço..

Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video) 05:42

Sagopa Kajmer - Avutsun Bahaneler (Official Video)

LİRİK ( LYRICS) 1.KISIM Kaybetmedim hiçbir zaman dürüstlüğümü ama dürüstlükten çok kaybettim. Ben her şeye kafa tutmadan önce her şey bana kafa tutmuştu ben gördüm. Anladım ya fayda etmiyor bir şey. Engel olamıyorum,dağ..

Fatma Turgut - Alelade (Akustik Performans) 03:17

Fatma Turgut - Alelade (Akustik Performans)

Fatma Turgut - Yalnızlık Senfonisi Şarkı Sözü: Anladım sonu yok yalnızlığın Her gün çoğalacak Her zaman böyle miydi, bilmiyorum Sanki dokunulmazdı çocukken ağlamak Alışır her insan, alışır zamanla Kırılıp incinmeye Çün..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 4.252 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şirin - Mazi 03:30

Şirin - Mazi

Mazi şarkı sözleri ile Hani derdin bana Ben unutmam seni Ve unutma seni sevdiğimi Bak şimdi ikimiz de Unuttuk her şeyi Hiç yaşanmamış gibi Kaç gün bekledim Kaç kez gelmedin Sayamadım geçen günleri Kaç gün bekledim Kaç..

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Coşkun Sabah - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Tahta Masa(VOL-15) 04:48

Coşkun Sabah - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Tahta Masa(VOL-15)

Coşkun Sabah - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Tahta Masa Şarkı Sözleri Gidince Anladım Aşkın Yalanmış Bu Yalan Kalbimi Yaktı Sevgilim Bir Tahta Masada Adımız Kalmış Görünce Gözyaşım Aktı Sevgilim Katlanırdım Bilki Enderin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 6.813 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ümit Besen - Tövbekar 04:00

Ümit Besen - Tövbekar

Ümit Besen - Tövbekar Şarkı Sözleri Genç yaşımda yıktı beni kederler Kendi kaderime sitem kar oldum Ağlayan sonunda güler dediler Ömrümce gülmedim isyankar oldum Sevgilim akıttı hep gözyaşımı Aşk diye taşlara vurdu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.709 görüntüleme
  • 8 yıl önce
EBRU GÜNDEŞ - BEYAZ 04:30

EBRU GÜNDEŞ - BEYAZ

Ben kayboldu sanmıştım meğer sendeymiş Görür görmez anladım hemen o anda Sarı sandıklara kitlemiştim aşkımızı Sahip çıkmışsın canım eksik olma Nasıl özlemiş kalbim böyle atmayı Oysa yerini bile unutmuştum hanidir ..

Emrah - Dön 04:59

Emrah - Dön

Emrah – Dön Albüm Adı : Dön Sözleri: HAYKIRSAM DUYARMISIN 2( KANAYAN YARALI YÜREGİMİ SENSİZ GEÇEN YANLIZ GECELERİMİ ÇEKİP GİTTİN ÇOK UZAKLARA KALDIM UMUTSUZ YARINLARA BİR GÜN DÖNERSİN DİYE BANA YALVARIRIM TANRIYA DÖN BEB..

  • Candy tarafından
  • 3.244 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rober Hatemo - Büyüdüm Uslandım 05:03

Rober Hatemo - Büyüdüm Uslandım

Hiç sebepsizdi ayrılığın Yalanmış sevgin Aşk yarası içimde saklı Öldüm öldüm dirildim Neydi ki zorun neydi derdin Neysem oyum ben değişmedim Günahım boynuna Sen oldun sebebim Yürekli yalansız aşklara Hasret genç..