#Anladım ki

Aşkın Nur Yengi - Bir Zaman Hatası 04:14

Aşkın Nur Yengi - Bir Zaman Hatası

Ah Bir zaman hatası anladım Yanlış yerde yanlış bir kadın Sevgilim farkındaydım İstediğin gibi olamazdım Affet ne olursun Üzülme hemen unutursun Gitmek zorundaydım Kendimi bıraksam da ruhum kaçar Bu gönül divane her aş..

Wolves Official Trailer 1 (2017) - Michael Shannon Movie 02:28

Wolves Official Trailer 1 (2017) - Michael Shannon Movie

Takımının kaptanı Cornell Üniversitesi tarafından işe ediliyor bir 18 yaşındaki basketbol yıldızı her anladım var gibi görünüyor iyi bir öğrenci, bir uzun zamandır kız arkadaşı ve bazı iyi arkadaşı var. Ama evde o bir ku..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
01:55

"Açılmak Şeytana Hizmet Etmektir" Diyen Niran Ünsal "Ticari Kayıp Yaşa

Güçlü sesi ve yorumuyla milyonların gönlünde taht kuran, Niran Ünsal'dan çarpıcı açıklamalar.Kapanarak hem inancımı hem de işimi yaparım diye yola çıktım ama hep engellerle karşılaştım.Anladım ki bu ülkede kapalıdan sana..

  • ANKA tarafından
  • 1.641 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Onur Karan - Aşk Baba 03:29

Onur Karan - Aşk Baba

Korudun korudun kaleni Al şimdi eline kalemi Yaz yeni şartlarını Kalbin azhap bozucu tarafı Her daim ihtilafı gördüğünde kartlarını İşte bunlar hiç samimi değil Ağırdan satmak taktikleri bize göre değil Seviyorsan ge..

Bu Aşk Fazla Sana Şebnem Ferah 04:28

Bu Aşk Fazla Sana Şebnem Ferah

Denize açıldım sevmeye, sevilmeye, Anladım sevmek gibisi yok. Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok. Yokluğun varlığın bir, Dünüm yok, yarınım sır Nasıl inanırım sana? Bu yürek ağı..

Feride Hilal Akın - Bilir Mi 03:38

Feride Hilal Akın - Bilir Mi

Söz ağızdan çıktı bir kere Anladım gönülde vardı Şimdi bana yalnız Gitmesi kaldı Ne yazık ki hakim bey Bir ifadem, bir müdafam yok Sadece dört satırlık Son sözüm kaldı Bilir mi? Yerime gelen kıymetini bilir mi..

Yilmaz Güney Umutsuzlar 03:52

Yilmaz Güney Umutsuzlar

Fira : sen gideli cok oldu cigdem sen gideli 467 gün oldu her kursun deligi bir gün icindir niye kursun söküp atmak icin kurtulmak icin belki Lakin seni öldürmek capasi bosmus sen ölmezmisin 467gün seni hergün kursuladim..

Coşkun Sabah - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Tahta Masa 04:38

Coşkun Sabah - Ft. Ahmet Selçuk İlkan - Tahta Masa

Gidince anladım aşkın yalanmış Bu yalan kalbimi yaktı sevgilim Bir tahta masada adımız kalmış Görünce gözyaşım aktı sevgilim Katlanırdım bilki enderin yasa Kolunda yabancı biri olmasa Ayağı kırılmış o tahta masa ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.156 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emre Aydın - Buralar Yalan 03:35

Emre Aydın - Buralar Yalan

Emre Aydın - Buralar Yalan Şarkı Sözleri Kapı çaldı sen sandım Gördüm boşluğu aynada Bir şehir düştü tam içimde Özlemişim anladım Biliyor musun Evimdin sen benim Ailemdin nefesim Karanlıkta ellerimdin Kalk gidelim yanı..

  • Breath tarafından
  • 1.881 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bora Duran - Yan Yana 04:15

Bora Duran - Yan Yana

Anladım bu acılar bana yokluğundan emanet Yandım aşkın yolunda yandım ne olur yardım et Sevdikçe üzülürsün dediler kimseyi dinlemedim Yalnızlığın dibini gördüm orada demlendim Çözdüm olmuyor acısı dinmiyor Çok yoru..

Müslüm Gürses - Yalan Oldu 04:46

Müslüm Gürses - Yalan Oldu

lk defa bu gece düşünmeden uyudum İlk defa bu gece rüyalarımda yoktun Anladım ki bana kendini unutturdun Ne gözlerin ne sözlerin kaldı aklımda Ne hayalin ne maziler ne de bir hatıra Yalan oldu gördün ya aşk da sevda da ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.017 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ebru Gündeş  Ahdım Olsun 04:02

Ebru Gündeş Ahdım Olsun

Hayat kadere inat seni Sil baştan yaşayacağım Ahdım olsun. Geçti yıllar ah geç aydım Anladım ki boşa gün saydım Baka kaldım giden güne Ben hep düne ait kaldım Çocukluğum kavruk Gençliğim savruk Yetişkinliğimden hiç hayır..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yudum - Sevgiler Bitmiş 04:27

Yudum - Sevgiler Bitmiş

Bir neşe aradım seven kalbimde Ümitler hayaller sevgiler bitmiş Anladım ki sevgilim yoksun içimde Ümitler hayaller sevgiler bitmiş Gönlüne verilen acılar gibi Göğsüme sıkılan kurşunlar gibi Hangi kalbi sevsem taş duvar g..

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull 04:26

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull

On The Floor [J-Lo] Let me introduce you to my party people In the club [Pitbull] I’m loose And everybody knows I get off the chain Baby it’s the truth I’m like Inception, I play with your brain So I don’t sleep, I sno..

  • PengoTV tarafından
  • 1.685 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yalın - Herşey Sensin 04:34

Yalın - Herşey Sensin

Koydum sevinçlerimi önüme Baktım hepsi sensin Yazdığım şiirlerin her hecesi Üzüldüğüm tüm filmler Yıpranmamış hayatlar Büyük hüzünler bekler Her işte bir hayır Bu işte hepsi sensin Şimdi senden vaz mı geçmeli? ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ'nün Karanlık Medya Dünyası 02:23

FETÖ'nün Karanlık Medya Dünyası

Medyanın gücünü sürekli etkili bir biçimde kullanan FETÖ, algı oluşturmak için sözde film ve dizilerde emniyet ve istihbaratın verdiği bilgileri senaryolara işledi. Öyle ki FETÖ'nün kapatılan televizyon kanalı samanyolu ..

Rober Stafsing'in Geçirdiği Efsanevi Parkour Kazası 01:14

Rober Stafsing'in Geçirdiği Efsanevi Parkour Kazası

Rober Stafsing, yıllar süren Parkour kariyerinde duyulmadığı kadar adı duyulan İsveçli Parkour atleti yaptığı kazayla karşımıza çıkıyor. Kaza sonrası ciddi operasyonar geçirmiş. Yapılan hareketler basit yapılabilrmiş gib..

  • JET TV tarafından
  • 591 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor 04:02

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, meslek lisesi öğrencisi kendi imkanları ve öğretmenlerinin yardımıyla engelden kaçan robot ve çizgi izleyen robot yaparak katıldığı bir ya..

ORHAN ÖLMEZ - Senden Vazgeçtim 04:59

ORHAN ÖLMEZ - Senden Vazgeçtim

ORHAN ÖLMEZ _ SENDEN VAZGEÇTİM Ben kendime yanmayı kestim anladım zamanla Gül bahçesi yapmaya kalktım bir avuç samanla Olmayacak duaya amin dedim nerden bilirdim Doğmayacak sabaha hevesle kendimden geçtim Boşver ..

Bengü - Hodri Meydan 03:46

Bengü - Hodri Meydan

Hiç alışma öyle güle güle senin olmadım Kayboluşta böyle gide gele beni bulmadın Dönde bak ve sor o yüreğine kaç yalan sığar? Vazgeçilmezim sana bu sözüm senle dolmadı Yine de ağladım İçimi yaka yaka aldım Canıma baka b..

Ebru Yaşar   Yeminim Var 04:45

Ebru Yaşar Yeminim Var

Senden önce boşa geçmiş hayatım Anladım ki sen baş tacım olacaksın Seni kader diye yazdım anlıma Bir ömür boyu koynumda uyuyacaksın Yeminim var ah yeminim var Benim sevdam sarana kadar değil Solana kadar değil, s..

Hüseyin Altın - Niye Doğdum 04:11

Hüseyin Altın - Niye Doğdum

Bir mutlu gün görmedimse Sevilipte sevmedimse Doyasiya gülmedimse Niye dogdum, niye dogdum Bosa gecmis bende zaman Ziyan olmus ömrüm ziyan Bosa sanci cekmis anam Niye dogdum, niye dogdum Elde nese bende keder Böyle gelmi..

Tüdanya - Canımdan Can İste 04:18

Tüdanya - Canımdan Can İste

bir gönül nedir ki senin uğruna? canımdan can iste ömrümden ömür yeter ki sev beni anla hep böyle canımdan can iste ömrümden ömür dünyayı versem de senin için az, hiç bir şey aşkına bedel olamaz, sen böyle sevdikç..

Tripkolic- Gözleri Var Ya 05:12

Tripkolic- Gözleri Var Ya

gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmişt..

Kuzey Köker & Soner Arıca _Neler Oluyor Hayatta_ 02:53

Kuzey Köker & Soner Arıca _Neler Oluyor Hayatta_

Neler oluyor hayatta Bir de şu rüya gerçek olsa olsa Sabah olup uyanınca Herşey yine aynı kalsa Beni unuttun sanmıştım Bir de baktım ki işte orda orda Anladım ki çok yanılmışım Beni seviyormuş oysa Onun sesi ta kendisi..

Kargo Kutularını Küçük Kutulara Koymayın 00:14

Kargo Kutularını Küçük Kutulara Koymayın

Kargomun niye geciktiğini anladım...

  • JET TV tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karga Kedi Köpek Üçlüsü 00:39

Karga Kedi Köpek Üçlüsü

Köpek kediyi anladım ama o karga napıyorsun sen orada abi .Tuhaf üçlü olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arabanın Camını Oyuncak Yapan Çocuk 00:30

Arabanın Camını Oyuncak Yapan Çocuk

Tamam eğlenceli olabilir camı indirip kaldırmak ama neden o suratını koyuyorsun hadi onuda anladım niye tükürüğünü saçıyorsun...

  • JET TV tarafından
  • 1.406 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trump Sinirlerine Hakim Olamadı 00:13

Trump Sinirlerine Hakim Olamadı

G20 zirvesine katılan ABD Başkanı Donald Trump, sinirlerine hakim olamadı. Cumhuriyetçi lider, resmi tercümeye öfkelenerek Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri'nin sözlerini dinlediği yerde işitme cihazını yere attı. T..

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar 04:36

Bu köyde Sigara İçene Kız Vermiyorlar

Batman merkeze bağlı köyde birkaç yıl önce bir köylünün sigarayı bırakmasıyla birlikte başlattığı kampanya yayıldı. Neredeyse bütün vatandaşların sigarayı bıraktığı köyde sigara içmek yasaklanırken, köyün girişine “Sigar..