#Anma törenleri

Düzce Depreminin 21. Yıl Dönümünde Deprem Şehitliği Doldu Taştı 04:36

Düzce Depreminin 21. Yıl Dönümünde Deprem Şehitliği Doldu Taştı

12 Kasım 1999 Düzce depreminin yıl dönümü nedeniyle Kaynaşlı’da düzenlenen anma törenlerinin ardından depremde yakınlarını kaybedenler mezarlıklara akın etti. Düzce'de 12 Kasım 1999 yılında meydana gelen 7.2 şiddetindeki..

Malazgirt'te Tarihi Gün 08:44

Malazgirt'te Tarihi Gün

Türklere Anadolu'nun kapılarını açan Malazgirt Meydan Muharebesi'nin 946'ncı yıldönümü törenle kutlanıyor. Anıt Meydan’da düzenlenen kutlamalarda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin önemine d..

Tarihi Yarımadada 103. Yıl Yoğunluğu 02:28

Tarihi Yarımadada 103. Yıl Yoğunluğu

Çanakkale Savaşları'na sahne olan Gelibolu Yarımadası'nda, kara savaşlarının 103. yılı törenleri öncesinde yoğunluk yaşanıyor...

En Sevimli Haka Dansı 00:33

En Sevimli Haka Dansı

Yeni Zelanda çıkışlı olan bu dans Maori yerlilerine özgüdür. Haka dansı sanılanın aksine sadece savaş dansı değildir; saygı değer bir misafirin karşılanması, kazanılan bir başarının kutlanması ve cenaze törenleri gibi bi..

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şampanya Yüzüne Patlayan Kız 01:17

Şampanya Yüzüne Patlayan Kız

Mezuniyet törenleri bittikten sonra ayaküstü şampanya patlatmak isteyen kızlardan biri şansını fazla zorlayınca elindeki şampanya yüzüne patlamış...

  • JET TV tarafından
  • 222 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Nikahlar Korona Önlemleri ile Başladı 02:17

Nikahlar Korona Önlemleri ile Başladı

Koronavirüs salgını nedeniyle yapılamayan nikah törenleri yeniden başladı. Çiftler tören boyunca maskelerini bir an olsun bile çıkarmadı. Hatta bazı çiftler imza atacakları kalemi bile kendileri getirdi. Sayı sınırlaması..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Diplomasi Oyunlarına Tahammülümüz Yok 03:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan- -Diplomasi Oyunlarına Tahammülümüz Yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine Kuzey Kıbrıs'ın 37. kuruluş yıldönümü törenleri kapsamında Kuzey Kıbrıs'a gitti. Erdoğan ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “B..

Putin Yunanistan'ın Davetini Reddetti 01:12

Putin Yunanistan'ın Davetini Reddetti

Rusya Devlet Başkanı Putin, Yunanistan'ın 200. bağımsızlık yıldönümü törenleri için yaptığı daveti reddetti. Ziyaret, Moskova ile ilişkileri geliştirmek için bir fırsat olarak görülüyordu...

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

TSK’dan 'Kahraman Mehmetçik' Videosu 00:44

TSK’dan 'Kahraman Mehmetçik' Videosu

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), sosyal medyada “Kahraman Mehmetçik” isimli video yayınladı. Genelkurmay Başkanlığı tarafından hazırlanan “Kahraman Mehmetçik” isimli video, TSK’nın sosyal medya kanalından yayınlandı. Video..

Florida Saldırısı Kurbanları Toprağa Veriliyor 01:42

Florida Saldırısı Kurbanları Toprağa Veriliyor

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde bir lisede düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden kurbanlar toprağa verilmeye başladı. İlk cenaze törenleri Meadow Pollack ve Alyssa Alhadeff isimli öğrenciler i..

Dünyanın En Tuhaf Evlilikleri 02:40

Dünyanın En Tuhaf Evlilikleri

Onların evlilikleri herkesten farklı. Kimi güldüren, kimi hayrete düşüren, kimi ürküten bu evlilikleri sizin için derledik. İyi seyirler. 7 - Sharon tendler, israil´de bir yunus parkında bulunan cindy adlı yunusa aşık ..

  • JET TV tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bilge Kral-Aliya İzzetbegoviç 02:50

Bilge Kral-Aliya İzzetbegoviç

Bilge Kral-Aliya İzzetbegoviç Bosna kahramanı 'bilge kral' Aliya İzzetbegoviç'in on üçüncü ölüm yıl dönümünde, silah arkadaşı emekli albay Şerif Petkoviç Türkiye'ye geldi. İstanbul'da birçok anma etkinliğine katılacak ..

Son Dakika! Genelkurmay Başkanı Akar, Şırnak'taki Birlikleri Denetleyecek 01:24

Son Dakika! Genelkurmay Başkanı Akar, Şırnak'taki Birlikleri Denetleye

Son Dakika! Genelkurmay Başkanı Akar, Şırnak'taki Birlikleri Denetleyecek Sabah Anıtkabir'deki anma törenlerine katılan Genelkurmay Başkanı Org. Akar, kuvvet komutanlarıyla denetleme yapmak üzere Şırnak'a gitti. Program..

İstiklal Marşı'nın Arapça Okutulması 02:05

İstiklal Marşı'nın Arapça Okutulması

İstiklal Marşı'nın kabulünün 96.yıldönümünde İstiklal Marşı Arapça okundu. Trabzon'un Tonya ilçesindeki Hoşarlı İlkokulu tarafından hazırlanan 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif’i Anma Programı, Ali Koç Kül..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tarihte Bu Ay 5.Bölüm izle 28:35

Tarihte Bu Ay 5.Bölüm izle

Rıdvan Çongur’un sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; Hava Şehitlerini Anma Günü, 1. Viyana Seferi, Cerbe Deniz Zaferi ve Havza Genelgesi konu edilmektedir...

Abdulkadir Geylani Tarikatı Allah Zikri (Zikir, Dhikr) 04:28

Abdulkadir Geylani Tarikatı Allah Zikri (Zikir, Dhikr)

Abdulkadir Geylani Anma günü 2012 Allah Zikiri..

  • PengoTV tarafından
  • 2.072 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fransa'da Macron ile Le Pen Arasındaki Rekabet Kızışıyor 01:44

Fransa'da Macron ile Le Pen Arasındaki Rekabet Kızışıyor

Fransa'da ikinci turu 7 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanı seçimine yönelik kamuoyu anketine göre Yürüyüş Hareketi Lideri Emmanuel Macron, seçmenlerin yüzde 61'inin desteğini almış durumda. Öte yandan adaylar arasındaki ..

Nusaybin Zeynel Abidin Camii Şeyh Muhammed El Haznevi 54:33

Nusaybin Zeynel Abidin Camii Şeyh Muhammed El Haznevi

22 yıl önce Nusaybin Zeynelabidin Camii 1994 yılından Nusaybin'i ziyaret eden Şeyh Muhammed El-Haznevi'nin Zeynelabidin Camiindeki programının görüntüleri ortaya çıktı. 1994 yılından Nusaybin'i ziyaret eden Şeyh Muhammed..

  • PengoTV tarafından
  • 1.880 görüntüleme
  • 8 yıl önce
SOLOTÜRK'ün Nefes Kesen Kokpit Görüntüleri 01:05

SOLOTÜRK'ün Nefes Kesen Kokpit Görüntüleri

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Samsun'a gelen Türk Yıldızları ve Solotürk ekipleri dün prova uçuşu yapmıştı. Samsun semalarındaki prova uçuşunun kokpit görüntüleri nefes kesti...

İnanç Dünyası 7.Bölüm 21:37

İnanç Dünyası 7.Bölüm

Programın 7. bölümünde; Mevlana konu edilmektedir. Konya'da düzenlenen Mevlana'yı Anma Etkinliklerine ve Celaleddin Çelebi'nin Mevlana hakkındaki röportajına yer verilmektedir...

İnanç Dünyası 34.Bölüm 31:04

İnanç Dünyası 34.Bölüm

Programın 34. bölümünde; Tarık Suresi'nin 1-17. ayetleri ve Türkçe meali yer almaktadır. Programda ayrıca Yunus Emre'yi Anma Töreni'ne yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi 01:51

Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınız Kutlu Olsun...

  • En Yeniler tarafından
  • 1.368 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

Castro’nun Külleri 4 Günlük Yolculuğuna Başladı 02:40

Castro’nun Külleri 4 Günlük Yolculuğuna Başladı

Cumartesi günü hayatını kaybeden eski Küba Lideri Fidel Castro’nun külleri bulunduğu tabutla ülkenin başkenti Havana’dan gömüleceği Santiago de Cuba kentinde doğru yola çıktı Eski Küba Lideri Fidel Castro, Cumartesi gü..

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı 04:19

Azerbaycan’ın Ulusal Lideri Haydar Aliyev Anıldı

Azerbaycan’ın ulusal lideri Haydar Aliyev Bakü’de düzenlenen törenle anıldı. Büyük devlet adamı Haydar Aliyev, vefatının 13. yılında başkent Bakü ve ülke genelinde anıldı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, babası H..

İbrahim Kalın’dan Memet’e Ağıt Türküsü 05:00

İbrahim Kalın’dan Memet’e Ağıt Türküsü

Cumhurbaşkanlığı tarafından himaye edilen 15 Temmuz Anma Etkinlikleri kapsamında, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erol Parlak ve Sanatçı..

 Hayrabolu Belediyesinden “Sinan Akçıl” Açıklaması 03:21

Hayrabolu Belediyesinden “Sinan Akçıl” Açıklaması

Tekirdağ’ın Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'ın 15 Temmuz ile ilgili video çektiği ve anma etkinliklerine katıldığı için Ayçiçeği Festivali programından çıkarıldığı iddiasına ilişkin, ..

  • ANKA tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fazilet Hanım Ve Kızları - Hazana Büyük Şok! 02:03

Fazilet Hanım Ve Kızları - Hazana Büyük Şok!

Annesi ve kardeşinin yalıda yatılı kalmalarına büyük tepki gösteren Hazan, yalıya adım atmamaya kararlıdır fakat evde tek başına geçirdiği gece hiç de beklediği gibi geçmez ve kendini bir anda Sinan’ın kollarında bulur. ..

  • ANKA tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı 04:32

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Kabri Başında Anıldı

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy, vefatının 80'inci yıldönümünde Edirnekapı Mezarlığı’ndaki kabri başında dualarla anıldı. Usta şairin torunu Selma Argon da törene katılıp dedesine dua etti. İstiklal Marşı’nın yazarı Mill..