#Anma törenleri

Serdar Ortaç - Şeytan 05:09

Serdar Ortaç - Şeytan

Hayat beni neden yoruyorsun? Madem çok günah, oyunu sen bozuyorsun. Nasip olsun en güzel aşktan bize, Adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok. Sanıyorlar diz çöker aşk önümüze, Bu zamanlar fazla gezenlere vize..

Jandarma ile Alpler Klip Çekti 00:58

Jandarma ile Alpler Klip Çekti

736. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri kapsamında, Jandarma Genel Komutanlığı sosyal medya ekibi tarafından türbede Alpler ile çekilen klip vatandaşların büyük ilgisini çekti...

Jandarmadan Diriliş Ertuğrul Müziğine Klip 02:38

Jandarmadan Diriliş Ertuğrul Müziğine Klip

Jandarma Bandosundan Diriliş Ertuğrul müziğine klip yaptı. 736. Ertuğrul Gazi'yi Anma Şenlikleri kapsamında Jandarma Genel Komutanlığı sosyal medya ekibi tarafından Jandarma Bandosunun icra ettiği Diriliş Ertuğrul müziği..

Başbakan Yıldırım Ata Bindi 02:04

Başbakan Yıldırım Ata Bindi

Başbakan Binali Yıldırım, Bilecik'in Söğüt ilçesindeki 736. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri nde ata binerek halkı selamladı...

Rakip Antrenöre Minderde Evlenme Teklifi Yapmak! 01:19

Rakip Antrenöre Minderde Evlenme Teklifi Yapmak!

Manisa’da düzenlenen karate turnuvasında antrenör Dinçer Güngör, kendisi gibi antrenörlük yapan ve turnuvada rakip olduğu kız arkadaşı Özlem Akkoyun’a minderde sürpriz bir evlenme teklifi yaptı. 15 Temmuz Şehit ve Gazile..

  • JET TV tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Mezhep ve Meşrep Farklılıklarını Kaşımak İsteyenlere Dur Diyeceğiz 00:47

'Mezhep ve Meşrep Farklılıklarını Kaşımak İsteyenlere Dur Diyeceğiz

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Mezhep ve meşrep farklılıklarını kaşımak isteyenlere dur diyeceğiz. dedi. Kurtulmuş, Nevşehir'de 54'üncü Ulusal, 28'inci Uluslararası Hacı Bektaş Veli'yi Anma töreninde konuştu...

Erdoğan  Köpekle Arama Rezaleti İle İlgili İlk Kez Konuştu 00:44

Erdoğan Köpekle Arama Rezaleti İle İlgili İlk Kez Konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı Vefatının 14. Yılında Aliya İzzetbegoviç'i Anma Programı nda önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Avusturya'da vatandaşlarımızın köpeklerle aranmasını sert sözlerle eleşti..

Mehmetçiğe Bin Bayraklı Selam Havadan Görüntülendi 00:50

Mehmetçiğe Bin Bayraklı Selam Havadan Görüntülendi

75 yıllık Kayseri Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin öğrencileri, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıldönümü kutlamaları kapsamında tüm şehitlere ve Afrin Zeytin Dalı Operasyonunda g..

Başbakan Yıldırım'ın Eşinden Şehit Dedesinin Mezarına Çiçek 00:48

Başbakan Yıldırım'ın Eşinden Şehit Dedesinin Mezarına Çiçek

Başbakan Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü törenine katıldı. Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım, dedesinin isminin yer aldığı şehitler abidesine karan..

Liseliler Afrin Fatihleri'ne Böyle Teşekkür Etti 03:06

Liseliler Afrin Fatihleri'ne Böyle Teşekkür Etti

Karabük'te lise öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin ilçe merkezinin kontrol altına alınması dolayısıyla Mehmetçiğe teşekkür etmek amacıyla koreografi gösterisi yaptı. Cumh..

Binler Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüdü 01:43

Binler Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüdü

Sarıkamış Şehitlerini anma etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı’nda toplanan yaklaşık 10 bin kişi soğuk havaya aldırış çoluk-çocuk, yaşlı genç şehitleri andı. Yürüyüşe katılan vatandalar, “Güzel ..

Sarıkamış Şehitleri İçin 50 Bin Kişi Yürüdü 01:00

Sarıkamış Şehitleri İçin 50 Bin Kişi Yürüdü

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, Sarıkamış Harekatı'nın 103. yılı anma etkinlikleri çerçevesinde, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve çok sayıda vatandaşın katıl..

Bakan Soylu - Biz O Gece Kanı Bozuklarla Çatıştık 01:34

Bakan Soylu - Biz O Gece Kanı Bozuklarla Çatıştık

Bakan Soylu: Biz o gece kanı bozuklarla çatıştık İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen şehitleri anma programına katıldı. Bakan Soylu..

Muhteşem 100. Yıla Özel 19 Mayıs 1919 Koreografisi 01:47

Muhteşem 100. Yıla Özel 19 Mayıs 1919 Koreografisi

MERSİN’de Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100’üncü yılı nedeni ile öğrenci ve öğretmenler bir koreografiye imza atarak, dev Türk bayrağı ve Atatürk posteri açıp, 100 şeklini alacak şekilde dizildile..

  • JET TV tarafından
  • 114 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Serdar Ortaç - Şeytan 05:09

Serdar Ortaç - Şeytan

Serdar Ortaç - Şeytan Müzik Dinle Şarkı Sözleri Hayat beni neden yoruyorsun? Madem çok günah, oyunu sen bozuyorsun. Nasip olsun en güzel aşktan bize, Adımız birer hastaya çıktı mı yüze bakan yok. Sanıyorlar diz çö..

Söz | 74.Bölüm 2:19:07

Söz | 74.Bölüm

Konsoloslukta ölümle burun buruna gelen Yavuz’un yardımına Kopuk yetişir. Konsoloslukta sıkışıp kalan Kopuk ve Yavuz için bu işin içinden tek çıkış yolu vardır. Başkonsolosu da yanlarında götürmek…nBaşkonsolos ’un kaçırı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Diyanet- Kur'an'ı Türkçe Okumak Caiz Değil 01:23

Diyanet- Kur'an'ı Türkçe Okumak Caiz Değil

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, Hazreti Mevlana’yı anma gecesinde Kur’an-ı Kerim’in Türkçe okunması olayı ile ilgili olarak Diyanet İşleri Başkanlığı nihayet sessizliğini bozdu. Diyanet, Kur’an'ı Türkçe okumak caiz ..

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim 03:51

İbrahim Başaran - Aranıyor Kalbim

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

Yusuf Gez - Beni Bırak 03:25

Yusuf Gez - Beni Bırak

Beni Bırak şarkı sözleri ile Hadi kimlesin yok oldun nerdesin söyle Gönül ister ki kalmasın bitmesin böyle Ne kadar zorlasam orası kesin sende Bitmiş herşeyi silivermişsin bir günde Ben el miyim ki habersiz gidiyorsun..

Bilecik’te binlerce kişi şehitler için 'Sessiz yürüyüş' yaptı 01:24

Bilecik’te binlerce kişi şehitler için 'Sessiz yürüyüş' yaptı

Bilecik'te 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yapılması planlanan Hande Ünsal konseri şehitler için iptal edildi. Alana toplanan binlerce kişi şehitler için ‘Sessiz' yürüyüş yaptı...