#Anne karnındaki bebeğe sevgiyle yaklaşan hayvanlar

Anne ve kızı bu araçtan çıkamadı! 01:10

Anne ve kızı bu araçtan çıkamadı!

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde kamyonetle çarpışan otomobildeki Zeynep Gezen (44) ile kızı Sena Sude Göre (18) hayatını kaybetti. Kazada iki araçtaki 4 kişi de yaralandı...

Takla Atıp Video Çeken Oğluna Aşırı Tepki Gösteren Anne 00:30

Takla Atıp Video Çeken Oğluna Aşırı Tepki Gösteren Anne

Evin içinde takla atan ve o anları da kaydeden çocuk annesinin gazabına uğradı. Çocuğunun takla attığını gören annenin dünyanın sonu gelmişcesine bağırdığı o anlar....

  • PengoTV tarafından
  • 46 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Anne ve babasının düğününe katıldı! 01:31

Anne ve babasının düğününe katıldı!

Tokat'ta pandemi nedeniyle düğün yapamadan evlenen çift, tam 14 ay sonra yeni bir düğün yapma kararı aldı. Fakat bu düğünü diğerlerinden ayıran şey, düğünün onur konuğunun çiftin 4 aylık bebekleri Göktürk oldu...

Her gün anne evine gidenler dikkat! 01:58

Her gün anne evine gidenler dikkat!

EVLİ ÇİFTLER, AİLE İLİŞKİLERİNDEN KAYNAKLANAN SORUNLARI SIK SIK MAHKEMEYE TAŞIYOR... O DOSYALARDAN BİRİ DE YARGITAY'DA GÖRÜLDÜ... 'KOCAM HER AKŞAM İŞ ÇIKIŞI ANNESİNİN EVİNE GİDİYOR' DİYEN KADININ AÇTIĞI DAVADA BAKIN NE K..

17 yaşındaki Cemile'nin katili yakalandı! Acılı anne A Haber'e konuştu- Evladım elimden kayıp gitti 02:11

17 yaşındaki Cemile'nin katili yakalandı! Acılı anne A Haber'e konuştu

Sultangazi’de Cemile Şenel'in öldürülmesiyle ilgili aranan firari Nusret T. yakalandı. Olay, 3 Ağustos günü saat 23.00 sıralarında Sultangazi 50.Yıl Mahallesinde meydana gelmişti. Cemile Şenel (18) arkadaşlarıyla evde o..

Oğlunun Konfeti Şakasıyla Aklı Çıkan Anne 00:21

Oğlunun Konfeti Şakasıyla Aklı Çıkan Anne

Odada koltukta otururken telefona dalan kadın oğlunun patlattığı konfeti yüzünden fena korkmuş. Kadının ödü patlamış.....

  • PengoTV tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Mağdur anne- Ali Erbaş Allah seni kahretsin! Kur'an kursunda tecavüz davası... 10:20

Mağdur anne- Ali Erbaş Allah seni kahretsin! Kur'an kursunda tecavüz d

ERZURUM'DAKİ KURS BELLETMENİNE 119YIL 6AY HAPİS CEZASI VERİLDİ..

Ebru Gündeş’in anne acısı 01:58

Ebru Gündeş’in anne acısı

Şarkıcı Ebru Güneş'in bugün, hayatının belki de en zorlu günüydü. Koronavirüsten hayatını kaybeden annesini son yolculuğa uğurladı. Acısı, çok büyüktü. Ünlü şarkıcı, güçlükle ayakta durabildi. Ağzından tek bir kelime dah..

Koma Se Bira - Dade 05:09

Koma Se Bira - Dade

Dadê dadê cana mın nazdare lo Dadê dadê lê kulilk le nare lo Canê binên derenge êvare lo Dıl bı qêrin u erde ewre nare lo Cane binen derenge evare lo Dıl bı qêrin u erde ewre bilbılo Dadê dadê sebra mın naye bi tenê ..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.454 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..

Zeki Müren  Annem 1964 04:08

Zeki Müren Annem 1964

Mazide kalan hatıra gibi Şevkatli kollarını aç bana anne Geceler çok soğuk, sessiz ve karanlık Üşüdüm, üstümü örtsene anne Anne, anne, anneciğim Yanımda olmanı ne çok isterdim Dizine yatıpta uyurdum anne Dilimde..

Dilek Arman - Annem 03:44

Dilek Arman - Annem

Mazide kalan hatıra gibi Şevkatli kollarını aç bana anne Geceler çok soğuk, sessiz ve karanlık Üşüdüm, üstümü örtsene anne Anne, anne, anneciğim Yanımda olmanı ne çok isterdim Dizine yatıpta uyurdum anne Dilimde d..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.215 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

J Balvin - Bobo 05:04

J Balvin - Bobo

Bobo No llores por un bobo Si el te deja sola yo te robo Te llevo a un lugar escondido Donde podremos estar solos, solos, solos (x2) La la la la La la la (ieeh) la No llores muñeca Y vamos pa la discoteca mami La la l..

  • PengoTV tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını 02:23

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını

Cumhuriyet Bebeğine Cumhuriyet Altını Mersin'in Erdemli ilçesinde 29 Ekim günü doğan ilk bebeğe Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, cumhuriyet altını taktı. Minik kız bebeği ve ailesini hastane odasında ziyaret ede..

Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla 03:48

Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla

Emzirmeyen Annelerde Meme Kanseri Riski 4 Kat Fazla Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji ve Genetik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Demirhan, gebelik sırasında bebekten anneye geçen kök hü..

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor 05:32

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor

Ayağına giydiği kırmızı poşetlerle Türkiye'nin yüreğini burkan Kadir Kürşat, bıraktığı okula Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in devreye girmesiyle yeniden başlıyor. Gaziantep’te dondurucu soğukta ve k..

Dostlar Mahallesi 3. Bölüm Fragmanı 00:53

Dostlar Mahallesi 3. Bölüm Fragmanı

Dostlar Mahallesi 3. Bölüm Fragmanı Yayında! Mahalleyi romantizm ele geçiriyor! Eğlence dolu yeni bölümüyle, 30 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de! Metin ve Çetin'in evine bir alıcı çıkıyor. Metin satmaya y..

Yoğun  Sevgi Karşısında Kediye Dönüşen Tilki 00:38

Yoğun Sevgi Karşısında Kediye Dönüşen Tilki

Tilkinin Kendisine Sevgiyle Yaklaşan Kadın Karşısında Minik Bir Kediye Dönüştüğü Muhteşem Anları İzliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.169 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göz Kapaklarından Batılılara Benzemek İçin Ameliyat Oldu 08:51

Göz Kapaklarından Batılılara Benzemek İçin Ameliyat Oldu

Barbie bebeğe benzemek isteyen Ophelifa Vanity isimli kadın 30 yaşında yarı Çinli ve uğurunda binlerce dolar harcadığı Barbie bebeğe dönüşme serüveni için göz kapaklarından ameliyat oldu...

  • JET TV tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Otobüsün Tekerleri Yuvarlak 01:49

Otobüsün Tekerleri Yuvarlak

Otobüsün tekeleri yuvarlak Yuvarlak, yuvarlak Yuvarlak yuvarlak Otobüsün tekerleri yuvarlak Yusyuvarlak Silecekler camı silerler Vış vış vış Vış vış vış Silecekler camı silerler Hep silerler Otobüsün kornası bip bip bi..

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu 04:26

Fanatik Taraftar Oğluna Beşiktaş İsmini Koydu

Manisa’da fanatik Beşiktaş taraftarı, şu an 2 yaşında olan oğluna Beşiktaş adını verdi. Beşiktaşlı babanın tek hayali ise oğlunun Beşiktaş’ta forma giymesi. Manisa’da çay ocağı işleten fanatik Beşiktaşlı Mesut Karasi, y..

6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti  Annesi Herkesi Uyardı 03:39

6 Yaşındaki Çocuk Halıda Mavi Leke Bırakarak Hayatını Kaybetti Annesi

Konu: Küçük çocukları olan bir anne için, bir gün bile oldukça zor geçer. Yerlerde her zaman oyuncaklar vardır. Çocuklar etrafa yiyecek ve içecek dökerker. Evi toplamayı bitirdiğiniz an bir anda karşınıza dağ gibi çamaşı..

  • JET TV tarafından
  • 776 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Murat Başoğlu'nun Aldattığı Eşi Konuştu,Olay Oldu! 00:47

Murat Başoğlu'nun Aldattığı Eşi Konuştu,Olay Oldu!

Ünlü sunucu Murat Başoğlu'nun aldattığı eşi Hande Bermek ilk kez konuştu. Bermek, Bu deneyimi, sevgiyle kucaklıyorum. diyerek herkesi şoke eden bir açıklama yaptı. 14 yıllık eşini aldatan sunucu Murat Başoğlu magazin g..

  • ANKA tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eylem - Mız Mız 03:59

Eylem - Mız Mız

Mızmız sevgilim,çok isteksizsin Mızmız sevgilim,çocuktan betersin Bir gidip gelirsin,Ne istersin? Mızmız olupta beni kaybettin Hani beni sevgiyle saracaktın Beni sıkı sıkı tutup,benim olduğunu anlayacaktın Gökyüzünden y..

Yavrusunu Korumak İçin Sakinliğini Bir Kenara Bırakan Zürafanın Tekme Savurduğu Anlar 00:45

Yavrusunu Korumak İçin Sakinliğini Bir Kenara Bırakan Zürafanın Tekme

Her anne gibi yavrusunu korumak isteyen April isimli anne zürafa, yanına yaklaşan bakıcıdan pek hoşlanmadı ve sakinliği bir kenara bırakıp tekme savurdu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.799 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sakız Adası'nda Göçmen Protestosu 01:04

Sakız Adası'nda Göçmen Protestosu

Adada yaşam savaşı veren göçmenler yaklaşan kışla birlikte içinde bulundukları zorlu şartlara dikkat çekti Suriye ve Afrika’dan kaçarak Yunanistan’a sığınan göçmenler alarm çanları çalıyor. Sakız Adası’nda resmi rakaml..

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam 08:37

Erdoğan; Almanya'nın Aklına İhtiyacımız Yok Ülkemin Onuruyla Oynatmam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile yaşanan gerilimden Almanya'yı sorumlu tuttu. Yaklaşan seçimler nedeniyle Türkiye'nin hırpalanmaya çalışıldığını söyleyen Erdoğan, gurbetçilere Türkiye düşmanı olmayan partilere oy ve..