#Anne kucağından İnip

Seyithan Özdemir -Minik- Kimdir? 02:19

Seyithan Özdemir -Minik- Kimdir?

Seyithan Özdemir Boy: 2,05 Seyithan Özdemir Doğum: 1978 Seyithan Özdemir Eğitim: ilkokul Seyithan Özdemir Kimdir : Muş doğumlu. Kürt kökenli çiftçi bir anne ve babanın çocuğu. Boyu: 2,05 m. 8 kardeşin küçüklerinden. ..

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle 1:48:39

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle

Müzikal kimliğinden çok, oyuncu ve yönetmen kimliğiyle görmeye alıştığımız Özcan Deniz’in son filmi Sevimli Tehlikeli, Deniz’in şimdiye kadar yaptığı filmlerden hayli farklı bir yerde. Yine kendi yazıp yönettiği yeni fil..

  • Tv Series tarafından
  • 8.437 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik 30.Bölüm 2:49:44

Hangimiz Sevmedik 30.Bölüm

Şener ile Ayşen’in yanlış evlilik cüzdanını vermesi sonucu Itır ile Tarık’ın aylar öncesinden evlendiğini öğrenen Adile ve Münir yıkılmıştırlar. Tarık ile Itır bu kez ne yapsalar da anne babalarının gönlünü almayı başara..

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın 02:51

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın

Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deniz gezisi yaparken kadın berberi olan Erol'la (Ayhan Işık) tanışır. Aralarında başlayan yakınlık,..

Seda Bakan Kimdir? 02:36

Seda Bakan Kimdir?

Seda Bakan kimdir, Seda Bakan, 10 Ekim 1985 tarihinde Kocaeli, Gebze’de doğmuştur. Anne tarafı Selanik’li, baba tarafı Saraybosna’lı’dır. Bir de ağabeyi vardır. Sakarya Üniversitesi Dış Ticaret Bölümünden mezun oldu. Tür..

Hazal Kaya Kimdir? 02:13

Hazal Kaya Kimdir?

Hazal Kaya'nın tam adı Leyla Hazal Kaya'dır. 1 Ekim 1990 tarihinde Gaziantep'de doğmuştur. Annesi ve babası avukattır. İstanbul Balat'ta büyüdü. 4,5 yaşında kemana, 7 yaşında da baleye başladı. Kamera karşısına geçmesi r..

Dede Ortalığı Yaktı Kavurdu :)) 02:11

Dede Ortalığı Yaktı Kavurdu :))

eğlenceli düğün büyük anne ve büyük baba :)..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.201 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Arduç Kimdir? 03:41

Barış Arduç Kimdir?

Barış Arduç, 1987 yılında İsviçre'nin Scherzingen şehrinde emlakçılık yapan Gülay ve Erol Arduç çiftinin ortanca çocuğu olarak dünyaya geldi. Aslen Arnavut olan Barış Arduç, baba tarafından Ordu Fatsalı, anne tarafından ..

Emel Sayın Kimdir? 03:50

Emel Sayın Kimdir?

Emel Sayın, 20 kasım 1945 tarihinde Sivas'ın Şarkışla ilçesinde doğmuştur. 1926'da Türkiye'ye gelen muhacir bir aile olan Suat ve Ahmet Sayın'ın 4 kız çocuklarından en büyüğüdür. Şenel, Fatoş ve Hülya adlarında kız karde..

Johnny Depp Kimdir? 04:22

Johnny Depp Kimdir?

John Christopher Johnny Depp II Amerikalı oyuncu, yapımcı ve müzisyendir. En İyi Erkek Oyuncu dalında bir Altın Küre ve bir SAG ödülü sahibidir. 1980'lerin televizyon dizisi 21 Jump Street ile öne çıkarak gençlik idolü..

Uğurkan Erez Kimdir? 01:49

Uğurkan Erez Kimdir?

1954 yılında Kırklareli’ne bağlı Vize’de doğdu. 2016 yılı itibarıyla Uğurkan Erez 62 yaşındadır. Uğurkan Erez’in boyu 1.66 m kilosu 65 kg’dır. Modacı, koreograf ve ajans sahibidir. Uğurkan Erez kızı Billur Erez’le birlik..

Sihirli Tencere ve Kek 05:06

Sihirli Tencere ve Kek

Sihirli ışıklar annenin elinden.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yavru Ayıların Kavgası 00:30

Yavru Ayıların Kavgası

İki yavru ayı Kanada'daki Great Bear Lodge yakınlarındaki bir nehirde oynamak için kavga etti. Yavru ayıların bu mücadelesi anne ayı gelince sona erdi...

  • PITIRCIK tarafından
  • 751 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Canım Kardeşim 12.Bölüm 09:47

Canım Kardeşim 12.Bölüm

Canım Kardeşim’de bir Türk ailesi yarattık. İki kız kardeş Mine ve Müge, kedileri Mıncır, anne ve babaları...

Canım Kardeşim 13.Bölüm 10:13

Canım Kardeşim 13.Bölüm

Abla kardeş, anne çocuk ilişkileri, bir hayvana nasıl sahip çıkacakları, onu sevmenin ötesinde sorumluluk duygusunu nasıl yaşayacaklarını anlatmaya çalıştık...

Bergen Kimdir? 02:03

Bergen Kimdir?

Asıl adı Belgin Sarılmışer olan Bergen, 16 Temmuz 1960'da Mersin'de doğdu. Anne ve babasının boşanmasıyla annesi Sebahat Çakır'la 1966'da Ankara'ya yerleşti. Yenimahalle Yunus Emre İlkokulu'ndan sonra Ankara Devlet Kons..

Ben Stiller Kimdir? 01:35

Ben Stiller Kimdir?

Ben Stiller. Benjamin Edward Stiller (d. 30 Kasım 1965, New York kenti) ABD'li Emmy ödüllü Yahudi asıllı komedyen, aktör, senarist, film yapımcısı ve yönetmeni. Babası aktör Jerry Stiller ve annesi Anne Meara...

Preview- Mickey Hosts Her First Sleepover Ever - Season 1 Ep. 15 00:15

Preview- Mickey Hosts Her First Sleepover Ever - Season 1 Ep. 15

Bu çirkin, şımarık çocukları dürüst, çalışkan ve toplumun dürüst üyelerine dönüştürmek - bu çirkin ağızlı, debelen ve tamamen kendi kendine yetmeyen kadının kesinlikle hiçbir şey bilmediği bir şey. Anne olmak Mickey'nin ..

Defne Joy Foster Kimdir? 01:36

Defne Joy Foster Kimdir?

Defne Joy Foster, 2 Mayıs 1979 tarihinde,İncirlik'te dünyaya geldi. Annesi Hatice Nayman, babası Steve Foster'dır. Baba tarafından Amerikan ve anne tarafından Türk olan Foster, İzmir Alsancak Okulu'nda ortaöğrenimini tam..

Issız Cuma Mezarlığı Göründüler ! +18 48:37

Issız Cuma Mezarlığı Göründüler ! +18

DİKKAT ! : Yenice’nin Seyvan Köyü’nde 52 yıl önce bir kız çocuğu dünyaya getiren Hatice Erkek adlı kadın,doğumdan kısa süre sonra hayatını kaybeder. Ayşe adı verilen minik bebeği de doğumdan 20 gün sonra hayata gözlerini..

  • ZULMA tarafından
  • 1.788 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bizim de Yaşadığımız Hayattır Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan 04:27

Bizim de Yaşadığımız Hayattır Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan

bizim de yaşadığımız hayattır kardeşim biz de soluk alıp vermedeyiz yani her insan gibisevmekteyiz, seviecek şeyleri bir kır çiçeğini çimeni toprağı börtü böceği kurban bayramlarında kınalı koçları başları eloyasıiş..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Evet Şiiri 02:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Evet Şiiri

Üste gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe, elini göreni kim bozabilir. Yüzü ak, vicdanı hür, iradesi sağlam gençliği kim durdurabilir? Çınarların yanında yeşeren umuda, kim ket vurabilir? Kim kırabilir, nice düşman kal..

Soydan Girgin - Bir Çocuk Ölür 04:15

Soydan Girgin - Bir Çocuk Ölür

Yarım kalır tebessüm sevinsem biraz Hüzünlerim tokat gibi yüzümde patlar Kar yerine kan yağarken güzel yurduma Dilim susar sazım susar yüreğim ağlar Bir çocuk ölür bir çocuk ölür sessizce sessizce sahile vurur Bir fidan..

Ahmet'in Günlüğü 1.Bölüm 23:10

Ahmet'in Günlüğü 1.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Ahmet'in evdeki yaramazlıklarına karşı anne ve babasının verdiği tepkiler dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun değerlendirme..

Ahmet'in Günlüğü 15.Bölüm 23:26

Ahmet'in Günlüğü 15.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 15. bölümünde; Ahmet ve arkadaşlarının, anne babalarının yasakları ve kurallarından şikayet etmeleri dramatize edilmektedir. Konu hakkında uzman olarak Atalay Yörükoğlu'nun ..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağlama Garantisi! - Annem İlahisi 06:32

Ağlama Garantisi! - Annem İlahisi

100de yüz Ağlama Garantisi! - Annem İlahisi 0 Ağlama Garantisi! - Annem İlahisi 0 Ağlama Garantisi! - Annem İlahisi 0 Ağlama Garantisi! - Annem İlahisi Annem İlahisi Annem İlahisi Annem İlahisi Ağlayacaksınız! Ağlay..

  • PengoTV tarafından
  • 3.969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti 03:51

Asi StyLa - Yıllar Beni Eskitti

morlu şaklı dağlar ararsa beni uçurumlar kayalıklar sorarsa beni yarim yıldızlara bakıp anarsa beni deyin yardan ayrılalı tutmuyor eli haydi bugünde kır bu kalbi yıllar beni eskitti sevgili türkü tadında şarkılar yazdım..

Buyurun Bakalım 15.Bölüm izle 08:57

Buyurun Bakalım 15.Bölüm izle

Programın 15. bölümünde; anne baba kavgalarının çocuklar üzerindeki etkisinin konu edildiği drama yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Okul Gününde Annesini Aşırı Özleyen Çocuk 00:12

İlk Okul Gününde Annesini Aşırı Özleyen Çocuk

Amerika'nın Los Angles şehrinde ilk defa anaokuluna başlayacak olan Poor Andrew ile röportaj yapan bir muhabir küçük çocuğa Anneni özleyecek misin? sorusunu yöneltti. Bu soruya cesurca Hayır diye cevap veren Andrew, ..

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte CHP'nin İstanbul İçin Yaptıkları 01:16

İşte CHP'nin İstanbul İçin Yaptıkları

Vakit, CHP'nin belediye başkanlığı yaptığı dönemdeki İstanbul'u gözler önüne serdi. İşte CHP'li belediyelerin İstanbullulara yaşattığı unutulmaz kareler.... 1994'ten önce CHP'li Nurettin Sözen'in İstanbul Büyükşehir B..