#Anne kucağından İnip

THE WITCHES Trailer (2020) 02:22

THE WITCHES Trailer (2020)

First trailer for The Witches starring Anne Hathaway..

Annesi namaz kılarken pencereden düştü! 01:45

Annesi namaz kılarken pencereden düştü!

ANNE-BABALAR DİKKAT... BİR ANLIK DALGINLIK, YİNE KORKUNÇ BİR OLAYA YOL AÇTI... ANNESİ NAMAZ KILARKEN, KOLTUĞA ÇIKIP PENCEREYE ULAŞAN BEBEK, 2. KATTAN BETON ZEMİNE DÜŞTÜ.....

Yaşlı çiftin diş ve düğün parasını oğulları kurtardı 06:00

Yaşlı çiftin diş ve düğün parasını oğulları kurtardı

Adana’da aradığı anne ve babasının telefonlarının sürekli meşgul olmasından şüphelenen emekli uzman çavuş, dolandırıcıları 58 bin lira parayı alırken yakalattı...

Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Kimliğini Unutan Çocuk Tüm Çabalara Rağmen Sınava Giremedi 03:13

Kimliğini Unutan Çocuk Tüm Çabalara Rağmen Sınava Giremedi

Bolu’da, LGS sınavına gireceği okula geldiğinde kimliğinin yanında olmadığını fark eden öğrenci, okul müdürünün tüm çabalarına rağmen kimliğine ulaşamayınca sınava giremedi. Bolu il genelinde bulunan 70 okulda 4 bin 700..

Dinlenme tesisi tuvaletinde doğurduğu bebeğini ölüme terk etti 00:47

Dinlenme tesisi tuvaletinde doğurduğu bebeğini ölüme terk etti

Bolu’da, TEM Otoyolu üzerinde bulunan dinlenme tesisinin tuvaletinde doğurduktan çöpe bırakarak ölümüne neden olan anne İstanbul’da gözaltına alındı...

Tuvalette doğurdu, çöpe atıp gitti! 01:33

Tuvalette doğurdu, çöpe atıp gitti!

HER DOĞURANA ANNE DENEMEYECEĞİNİN EN ACI VE EN MİDE BULANDIRICI KANITLARINDAN BİRİ YAŞANDI BUGÜN...BOLU'DAKİ BİR DİNLENME TESİSİNDE KAN DONDURAN BİR OLAY YAŞANDI BUGÜN... MOLA VEREN YOLCU OTOBÜSÜNDEN İNEN BİR KADIN, TUVA..

  • GÜL tarafından
  • 29 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sinem Kobal doğum yaptı, bebeğini kucağına aldı! 36:23

Sinem Kobal doğum yaptı, bebeğini kucağına aldı!

Sinem Kobal anne oldu! Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal çiftinin bebekleri Lalin doğdu! Ünlüler dünyasının parmakla gösterilen çiftlerinden Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çiftinin bebekleri Lalin'in dünyaya geldiği hab..

  • GÜL tarafından
  • 225 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tuvalette doğurdu, çöpe atıp gitti! 01:33

Tuvalette doğurdu, çöpe atıp gitti!

HER DOĞURANA ANNE DENEMEYECEĞİNİN EN ACI VE EN MİDE BULANDIRICI KANITLARINDAN BİRİ YAŞANDI BUGÜN...BOLU'DAKİ BİR DİNLENME TESİSİNDE KAN DONDURAN BİR OLAY YAŞANDI BUGÜN... MOLA VEREN YOLCU OTOBÜSÜNDEN İNEN BİR KADIN, TUVA..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5) 03:37

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Zamanla (2_5)

VERSE 1 Acıyı öldürmek için ilaçlar yetersiz zehir. Fikir kuyularını kazıyor küreklerim bulmak için bilgileri kim olduğuma dair. Kısa bir mola veriyor ve sigarasını yakıyor şair. İşte böyle misallerle süslenir anlatılanl..

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar 03:22

Ferman & Berkay Karaman feat. Aşıl - Sokaklar

Sokaklar şarkı sözleri ile Ferman Suçlandığım sokaklarda ellerimde kelepçe Satın almak istiyorlar hayellerimi senetle Kurduğun o hedefleri beyninde kenetle oturmayan karekterler ve sorun bu sizde mahallemden çıkan..

Umut saatler sonra kurtarıldı 01:41

Umut saatler sonra kurtarıldı

17 YAŞINDAKİ UMUT DEMİR SARSINTIDA ENKAZ ALTINDA KALDI. KURTARILINCA DUDAKLARINDAN DÖKÜLEN İLK KELİME ANNE OLDU. İŞTE ENKAZ ALTINDAN HEPİMİZİ UMUTLANDIRAN O GENCİN VE ANNESİNİN HABERİ...

Uzaktan eğitim çocukları nasıl etkiledi, sonuçları ne olur? 16:27

Uzaktan eğitim çocukları nasıl etkiledi, sonuçları ne olur?

Uzaktan eğitme ne kadar yakınız? Çocuklar evde neler yaşıyor, anne-babalar ne yapmalı? Salgın psikolojimizi nasıl etkiledi?..

Kalpleri 1 saat arayla durdu 00:58

Kalpleri 1 saat arayla durdu

DÜĞÜNDE OYNARKEN KALP KRİZİ GEÇİRİP HAYATINI KAYBETTİ, EVLADININ ÖLÜM HABERİNİ DUYAN YAŞLI KADININ KALBİ DE DAYANMADI. 78 YAŞINDAKİ ANNE DE BİR SAAT SONRA SON NEFESİNİ VERDİ...

Covid-19 ile mücadele eden hemşire ağlayarak uyarıda bulundu 08:46

Covid-19 ile mücadele eden hemşire ağlayarak uyarıda bulundu

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüsle (Covid-19) mücadele eden kahraman sağlık çalışanları, gece gündüz demeden hastaları sağlıklarına kavuşturmak için insan üstü çaba sergiliyor. Hastalık nedeniyle aylardır ..

10 yaşındaki ufak çocuğu dakikalarca darp ettiler! 01:15

10 yaşındaki ufak çocuğu dakikalarca darp ettiler!

10 yaşındaki Muhammed Uğur Kaya bisiklet sürdüğü sırada komşularının oğlu ile çarpıştı. İki çocuk arasında çıkan tartışmanın ardından Uğur Kaya bisikletini apartmanlarının garajına bıraktı. Bu sırada kavga ettiği arkadaş..

  • GÜL tarafından
  • 29 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Enes Akdeniz - Beni Bırakma 03:19

Enes Akdeniz - Beni Bırakma

Beni Bırakma şarkı sözleri ile... Bir uçurum kenarında,uçsuz bucaksız sevdanla Bilmezdim biçimsiz kalmış haykırışlarla Büyüdüm yürüdüm anne kucağında,kimsenin olmadığı anda Aynadaki soğuk kalmış tek vücutta Beklerdim..

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi 01:44

3 Çocuk Annesi Özlem'i Döverek Tanınmaz Hale Getirdi

Aydın'ın Söke ilçesinde kocası Ü.K. tarafından adeta işkence yapılan genç kadının yolunmuş saçları, mosmor olmuş yüzü görenlerin yüreklerini dağlıyor. Her gün darp edilip işkenceye tabi tutulduğunu ve şu anda kaçıp geldi..

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına Aldı 06:57

Tüm Organları Ters Olan Kadına, 'Ölürsün' Dediler, Bebeğini Kucağına A

Kocaeli’de yaşayan ve organları ters olarak dünyaya gelen Ayşe Doğan, doğum yapması riskli olmasına rağmen kendi canından vazgeçti. Doktorların, ‘Doğurursan yaşamazsın’ uyarılarını dinlemeyen genç kadın, bebeğini sağlıkl..

O ceza yüreğine su serpti 02:38

O ceza yüreğine su serpti

24 YAŞINDAKİ BÜŞRA... BOŞANDIĞI EŞİ TARAFINDAN SOKAK ORTASINDA POMPALI TÜFEKLE KATLEDİLMİŞ, ARDINDA İKİ YAŞINDA BİR EVLAT, GÖZÜ YAŞLI BİR ANNE BIRAKMIŞTI... O KATİLİN CEZASI BUGÜN BELLİ OLDU.....

Babasına 16 bin euro verdi! 02:01

Babasına 16 bin euro verdi!

BİR BABA, EMEKLİ OLABİLMEK İÇİN OĞLUNDAN 16 BİN EURO ALDI. BABA ÖLÜNCE ANNE VE OĞUL PARA YÜZÜNDEN DAVALIK OLDU.. YARGITAY İSE BU ANLAŞMAZLIKLA İLGİLİ EMSAL BİR KARARA İMZA ATTI.. O KARARA GÖRE PARA EFT YAPILMIŞSA AÇIK..

Pınar Gültekin davasında 2. duruşma 03:22

Pınar Gültekin davasında 2. duruşma

PINAR GÜLTEKİN DAVASINDA 2. DURUŞMA GÖRÜLDÜ BUGÜN.. BABA SIDDIK GÜLTEKİN BURADAN ADALET ÇIKACAĞINA İNANMIYORUM DİYEREK MAHKEME SALONUNU TERK ETTİ. VE ANNE HAKİME ŞÖYLE BİR SORU SORDU. HAKİM BEY? KIZINIZ VAR MI? YAKILAR..

Anneye Evde Sosyal Deney Yapmak 00:28

Anneye Evde Sosyal Deney Yapmak

Annesinin çamaşır yıkama hazırlığını fark eden eleman , cebine para koyduğu eşofmanı annesine vermiş. Parayı fark eden anne , paraları cebe indirirken eleman olayın sosyal deney olduğunu söylemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 173 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Beyoğlu’nda kamyonetin binaya çarptı anlar kamerada 03:22

Beyoğlu’nda kamyonetin binaya çarptı anlar kamerada

Beyoğlu’nda yağmur sebebi ile kayganlaşan dik yokuşta fren yaptığı halde kayan toprak yüklü kamyonet, eve çarptı. Evdeki anne ve bebeği büyük korku yaşarken, kaza anı da kameralara yansıdı...

Sürekli hapşırıyor 01:27

Sürekli hapşırıyor

YAĞMUR ÇAPRAK 15 YAŞINDA... 10 GÜN ÖNCE BURUN KAŞINTISI BAŞLADI. SONRASI İNANILMAZDI. AİLESİ DOKTOR DOKTOR GEZDİ AMA ONUN HAPŞIRIK NÖBETİ KESİLMEDİ. İŞTE ONUN DERDİ, VE ANNE BABASININ ÇARESİZLİĞİ.....

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor 05:08

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor

İzmit’te, turşucu Dursun Zengin dükkanında 35 çeşit turşu yapıyor. Kozalak, mısır, patates, muz ve üzüm gibi birbirinden ilginç turşular yapan Zengin, doğadaki her şeyin turşusunu kurabileceğini söyledi. İzmit’te turşu..

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı 04:16

1 Yaşındaki Bebeğin Safra Kesesinden 5 Taş Çıkarıldı

Samsun'da 1 yaşındaki bebeğin 5 adet taş bulunan safra kesesi kapalı ameliyatla alındı. Laparoskopik cerrahi (kapalı ameliyat) operasyonunu gerçekleştiren Doç. Dr. Mithat Günaydın, Kesedeki küçük taşlar çocuklar için ri..

Dehşeti yaşadı intihara teşebbüs edince yatağa bağımlı kaldı 06:42

Dehşeti yaşadı intihara teşebbüs edince yatağa bağımlı kaldı

Antalya’da 14 ay önce çalıştığı eğlence merkezinden çıkışında bir kişi tarafından iş yerine götürülerek cinsel saldırıya uğrayan genç kadın yaşadıklarının ardından intihar girişiminde bulunarak yatağa bağımlı hale geldi...

TikTok Videosu Çekerken Annesinden Dayak Yiyen Kız 00:06

TikTok Videosu Çekerken Annesinden Dayak Yiyen Kız

Son yıllarda dünyada sosyal medya uygulamaları adeta hayatın ayrılmaz bir parçası oldu. Tiktok gibi uygulamalar ise anne dayağına neden olabiliyor...

  • PengoTV tarafından
  • 189 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bir Annenin Günahı Fragmanı 01:12

Bir Annenin Günahı Fragmanı

Bir Annenin Günahı Fragmanı yayında! Filipinler’de reyting rekorları kıran A Mother's Guilt dizisinden uyarlanan Bir Annenin Günahı nın başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas..

  • GÜL tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 4 yıl önce