#Anneller günü

Hatay'da Yanan Ağaçlar Soğutuluyor 01:50

Hatay'da Yanan Ağaçlar Soğutuluyor

Hatay’da geçen hafta çıkan yangında zarar gören ağaçları soğutma çalışması devam ediyor. 9 Ekim Cuma günü başlayıp Belen, Arsuz ve İskenderun’da yerleşim yerlerine sıçrayan ve cumartesi akşamı kontrol altına alınan yangı..

Şişli’de Korona Virüs Denetiminde Kaymakam ve Genç Kız Arasında İlginç Anlar 08:29

Şişli’de Korona Virüs Denetiminde Kaymakam ve Genç Kız Arasında İlginç

Şişli’de korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında ilçe genelinde kaymakam, emniyet müdürü, sağlık ve zabıta ekiplerinin katılımıyla restoran, kafeterya ve toplu taşıma araçlarında denetim gerçekleştirildi. Denetimde k..

Serin Karataş - Kapıları Kapat 02:02

Serin Karataş - Kapıları Kapat

Kapıları Kapat şarkı sözleri ile KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT (KAPAT), KAPILARI KAPAT Hoş geld..

İstanbul’da mesai bitiminde trafik yoğunluğu yüzde 67’ye çıktı 01:28

İstanbul’da mesai bitiminde trafik yoğunluğu yüzde 67’ye çıktı

Türkiye genelinde hafta sonu uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması sonrası haftanın ilk günü mesai bitimi ile birlikte trafikte yoğunluk yaşanırken, kent genelindeki trafik yoğunluğu yüzde 67 seviyelerine yükseld..

İngiltere’nin ünlü market zinciri önünde uzun kuyruk oluştu 02:17

İngiltere’nin ünlü market zinciri önünde uzun kuyruk oluştu

İngiltere’de Başbakanı Boris Johnson’ın Cumartesi günü yaptığı açıklamada Koronavirüsün mutasyona uğramasından ötürü Noel’de alınan kararların değiştirildiğini açıklamıştı. Başbakanın yaptığı açıklamanın ardından İngilte..

Engelli çocuğun polis olma hayali gerçek oldu 00:46

Engelli çocuğun polis olma hayali gerçek oldu

Bahçelievler’de polis olma hayali olan engelli çocuk, doğum gününü mahalle muhtarının girişimleri sayesinde görevi başındaki polis abileriyle birlikte kutladı. Polis aracına binerek hayalini gerçekleştiren engelli çocuğu..

Kadir Şeker Cezaevinde Karantinaya Alındı 01:53

Kadir Şeker Cezaevinde Karantinaya Alındı

Hakkındaki dava geçen hafta sonuçlanan, 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan Kadir Şeker cezaevinde koronavirüs karantinasına alındı. Şeker'in tedbir amaçlı bekletildiği ifade edildi.nnnnn==============================..

  • GÜL tarafından
  • 27 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bayhan - Bana Sor 04:49

Bayhan - Bana Sor

Ferdi Tayfur Arabesk deyince akla gelen en önemli isimlerden. Hatırladığım çocukluk yıllarımda Adana açık hava sinemasında 1987 yapımı Derbeder filmini izleme şansı elde etmiştim. Yankılanan kalitesiz ses sistemine rağm..

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi 01:57

Enkaz altından kurtarılan Günay, yaşadığı dehşeti kendisi görüntüledi

İzmir'i vuran depremde Seferihisar ilçesinde yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazından 10 saat sonra çıkarılan 15 yaşındaki Günay Özışık'ın kurtarılmayı beklerken yaşadıklarını cep telefonu kamerasıyla kaydettiği ortaya ..

 'Uzun yıllardır görmediğimiz' kar yağışı kapıda 02:49

'Uzun yıllardır görmediğimiz' kar yağışı kapıda

Ülke genelinde cuma gününden itibaren yaklaşık 10-12 gün boyunca etkili olacak soğuk hava İstanbul'a kar bırakacak. Cuma sabah saatlerinde yağacak kar İstanbul'da öğle saatlerinden itibaren etkisini kaybedecek. Ancak paz..

Pastasındaki Mumları Yumrukla Söndüren Kadın 00:07

Pastasındaki Mumları Yumrukla Söndüren Kadın

Doğum günü kutlamasında pastası üzerindeki mumları pandemiden dolayı üflemek istemeyen kadın, mumları söndürmek için yumruk kullanmış...

  • PengoTV tarafından
  • 41 görüntüleme
  • 4 yıl önce
2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Gerekiyor- 05:20

2000 Yılından Önce Yapılan Binalar İçin Önemli Uyarı- -Yenilenmesi Ger

Mimar Ahmet Varlı, ülke olarak da şehir olarak da 2000 yılı öncesi yapılan binaların çok olduğunu ve bunların biran önce yenilenmesi gerektiğini söyledi. İzmir'de cuma günü meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardın..

İzmir Depreminde Hasar Gören Yılmaz Erbek Apartmanı’nın Kontrollü Yıkım 02:57

İzmir Depreminde Hasar Gören Yılmaz Erbek Apartmanı’nın Kontrollü Yıkı

İzmir depreminde hasar gören binalardan Yılmaz Erbek Apartmanı’nın kontrollü yıkımını, çok sayıda vatandaş izledi. Bazı vatandaşlar o anları kamerayla çekerken, alanda bulunanlarının çoğunun apartman sakini olmaması dikk..

Korona virüs aşıları Gazze Şeridi’ne ulaştı 00:41

Korona virüs aşıları Gazze Şeridi’ne ulaştı

İsrail tarafından Pazartesi günü Gazze Şeridi’ne giriş yapılmasına izin verilmeyen 2 bin korona virüs Sputnik V aşısı, bugün Gazze Şeridi’ne ulaştı...

Kadir Şeker davasında şok olay 03:27

Kadir Şeker davasında şok olay

Kadir Şeker’in kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü Özgür Duran’ın annesi Mübeyyen Güner Dalkılınç, cumartesi günü akşam saatlerinde sokakta yaşayan oğluna yemek vermek için dışarı çıktığını ve Ayşe D.'nin kardeşi Figen D’ni..

Kadın girişimcilere anlamlı destek 05:46

Kadın girişimcilere anlamlı destek

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü, geleneksel hale getirdiği “Üretici Pazarı” ile kutlayan CarrefourSA, kadın üreticilerle müşterilerini buluşturdu...

Tarihi ziyaretini tamamlayan Papa Bağdat’tan ayrıldı 04:52

Tarihi ziyaretini tamamlayan Papa Bağdat’tan ayrıldı

Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis, Cuma günü başladığı tarihi Irak ziyaretini tamamlayarak Vatikan'a hareket etti...

Turistlerin, tramvay yolunda canlarını hiçe saydıkları selfi çılgınlığı 02:33

Turistlerin, tramvay yolunda canlarını hiçe saydıkları selfi çılgınlığ

Antalya’da kısıtlamadan muaf turistler, Pazar günü fotoğraf çektirebilmek uğruna canlarını hiçe sayıp nostaljik tramvay yoluna oturdu. Kısıtlamadan dolayı tramvay hattının çalışmaması ise olası bir kazayı önledi...

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu 07:43

Çanakkale’de 9 Milyon Yıl Öncesine Ait Mamut Fosilleri Bulundu

Çanakkale sahillerinde yaklaşık 9 milyon yıl önce yaşadığı düşünülen mamut fosilleri bulundu. Çanakkale’nin Ezine ilçesine bağlı Yeniköy sahillerinde bir grup amatör balıkçı tarafından, yaklaşık 9 milyon yıl öncesine ait..

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu 04:28

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu

Kadıköy’de Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’inci yılında ‘sosyal mesafe’ kurallarına uygun olarak “Ata’ya Saygı Zinciri” oluşturuldu. Her sene Atatürk’ün anısına bir araya gelerek ..

Interpol onu arıyor! 02:41

Interpol onu arıyor!

TÜRKİYE BİR KAÇ GÜNDÜR KRİPTO PARA BORSASI SAHİBİ FARUK FATİH ÖZER'İ KONUŞUYOR. 400 BİNDEN FAZLA YATIRIMCIYI DOLANDIRDI... 28 YAŞINDA MİLYON DOLARLAR KAZANDI. GEÇTİĞİMİZ SALI GÜNÜ ARDINDA MAĞDUR ORDUSU BIRAKARAK ORTADAN ..

Ferman Toprak, darp suçlamalarına yanıt verdi! 01:10

Ferman Toprak, darp suçlamalarına yanıt verdi!

Yeni single çalışması olan 'Vuslat' için stüdyoya giren Ferman Toprak, Serdar Ortaç ile kameraların karşısına geçti. Toprak, eşini darp ettiği iddialarına, Olur karı-koca arasında öyle şeyler şeklinde yanıt verdi. M..

Asi Styla - Temmuz 03:42

Asi Styla - Temmuz

Temmuz şarkı sözleri ile Gönlüme sürüldüm üzgünüm İlk Kez Yaşadım süegünü senden başka bir gül toplamadım ondan darıldı güzgülü Alda götür hadi ömrümü rüzgar vurunca savurdu bağrıma aşkımın ateşinin ilk külü bugündü..

Aylin Sözer cinayetiyle ilgili çarpıcı detaylar! 02:55

Aylin Sözer cinayetiyle ilgili çarpıcı detaylar!

Önce boğazını kesti, sonre evi yaktı. Hırsızlık süsü vermek için evi dağıttı. Katil iz bırakmamak için ardından evi yaktı. İstanbul Maltepe’de vahşice öldürülen 48 yaşındaki Aylin Sözer cinayetinin detaylarına tv100 ula..

3 gün nasıl geçti 02:15

3 gün nasıl geçti

82 SAATLİK SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI GERİDE KALDI BUGÜN. KISITLAMANIN BİTMESİYLE İSTANBULLU YİNE KENDİNİ DIŞARI ATTI. PEKİ VATANDAŞ 3 GÜNÜ NASIL GEÇİRDİ? İZLEYELİM.....

Tam kapanma nasıl olacak? 02:41

Tam kapanma nasıl olacak?

KRİTİK KABİNE TOPLANTISINDAN TAM KAPANMA KARARI ÇIKTI. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, 29 NİSAN PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 19:00'DAN, 17 MAYIS PAZARTESİ SAAT 05:00'E KADAR, 17 GÜNLÜK TAM KAPANMA UYGULANACAĞINI DUYURDU. İŞTE DETAYLAR...

İstanbul'da 17 günlük tam kapanmayı karavanlarında geçiriyorlar 01:33

İstanbul'da 17 günlük tam kapanmayı karavanlarında geçiriyorlar

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 17 günü karavanlarında geçirmek isteyenlerin adresi Maltepe’deki Karavan Parkı oldu. Daha önce hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında karavan parka gelenler, gün boyu ailel..

Cemil doğum gününde annesiz kaldı 01:37

Cemil doğum gününde annesiz kaldı

OĞLUNUN DOĞUM GÜNÜ İÇİN ALIŞVERİŞE ÇIKTI... ÖLÜM ONU YOLDA YAKALADI… ÖLEN GENÇ KADININ EŞİNİN SOSYAL MEDYADA YAZDIKLARI SEVENLERİNİN ÜZÜNTÜSÜNÜ KATLADI... BİR AİLEYİ PARÇALAYAN KAZA VE BİR ADAMIN ÇOK SEVDİĞİ KARISINA KAH..

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm” 03:27

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm”

Covid-19 ile mücadelenin aşılama ile birlikte sürdüğü bu günlerde korona virüsü yenen Doç. Dr. Baki Erdem, hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı. Erdem, “Gerçekten çok sıkıntılı dönemlerdi, en çok bir daha işimi yapam..

İstanbul'a kar ne zaman geliyor 02:16

İstanbul'a kar ne zaman geliyor

Tüm yurt için fırtına uyarısı, bazı bölgelerde de sel alarmı var. İstanbul'da ise yeniden #kar yağışı bekleniyor. NTV Meteoroloji Editörü Dilek Çalışkan, Edirne, Çanakkale, Ayvalık, Dikili, İzmir, Muğla ve Bodrum’da gece..