#Annesinin sesini ilk defa duyması

Mesut Döndü  Arsenal Coştu 01:52

Mesut Döndü Arsenal Coştu

Premier Lig'de bu sezon deplasmanlarda henüz galibiyet alamayan Arsenal, Everton'ı 5-2 yenerek bu şanssızlığını kırdı. Maça bu sezonun en çok eleştirilen ismi Mesut Özil damga vurdu. Goodison Park'taki mücadelede ilk ..

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, Atiker Konyaspor Mağlubiyetini Değerlendirdi. 02:07

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, Atiker Konyaspor M

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tony Popovic, yedikleri ilk golün maçın kırılma anı olduğunu belirterek, İlk golü atan takımın büyük avantaj sağlayacağı ve maçı da kazanacağı belliydi. Biz bunun bilincindeydik ama..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.147 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Farklı Sahne - Sinan Akçıl, Otilia Ve Serdar Ortaç Muhteşem Düet 04:46

Farklı Sahne - Sinan Akçıl, Otilia Ve Serdar Ortaç Muhteşem Düet

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:50

Mike Tyson Tribute - 10 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Gerard Mike Tyson (Майк Тайсон), eski bir Amerikan profesyonel boksör. Dünya tartışmasız dünya şampiyonasını elinde tuttu ve WBC, WBA ve IBF şampiyonalarını 20 yıl, 4 ay ve 22 gün kazanmak için en genç boksör o..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti 05:52

Beşiktaş 1 - 0 Gençlerbirliği Maç Özeti

Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetleriyle şampiyonluk yarışında iddialı halen Kartal, Gençlerbirliği önünde hata yapmadı ve zirveye bir adım daha yaklaştı. Spor Toto Süper Lig'de 25. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Gençl..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.435 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı  Elie Saab 08:02

Modaya Ortadoğu Damgası Vuran Tasarımcı Elie Saab

“Moda dünyasının önemli isimlerinden Lübnanlı tasarımcı Elie Saab, Küresel Tartışmalar’a hoş geldiniz. Moda, Ortadoğu ve Batı arasındaki bağı nasıl inşa edebilir?” Elie Saab: “Moda tasarımının sınırları yoktur. Herkes t..

Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti 03:31

Bursaspor 1 - 1 Beşiktaş Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Bursaspor'la 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş'ın teknik direktörü Şenol Güneş, Partizan takımına karşı oynadıkları UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşındaki maça ..

Beşiktaş 1 - 0 Galatasaray Maç Özeti 07:17

Beşiktaş 1 - 0 Galatasaray Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında gülen Galatasaray'ı 1-0 yenen Beşiktaş oldu. Karşılaşmın tek golü Ljajic'in penaltısıyla geldi. Galatasaray'ı konuk eden Beşiktaş, derbi mücadelesine UEFA Avrupa Ligi'n..

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı 02:23

Doktorun Dikkati Yeni Doğmuş Bebeği Hayata Bağladı

Eda ve Mehmet Eşsiz çiftinin ilk çocukları olan Miraç Deniz Eşsiz, makatı tıkalı olarak doğdu. Çocuk cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mithat Günaydın'ın hastalığı fark etmesi üzerine erken müdahale ile çocuğun hayatı kurtarıldı..

Teyzesinde İçtiği Çorba Hayatını Değiştirdi 04:00

Teyzesinde İçtiği Çorba Hayatını Değiştirdi

Tokat’ta teyzesinde içtiği bir tabak çorba sonrasında hayatı değişen ev hanımı Sevda Gürler, tarhana ticaretine başladı, tarhana siparişlerine yetişebilmek için işini büyütmeye hazırlanıyor. Tokat’ta evli ve 3 çocuk anne..

Balık Sezonu Açıldı, Kırmızı Et Tüketimi Azaldı 05:02

Balık Sezonu Açıldı, Kırmızı Et Tüketimi Azaldı

Kasaplarda yoğunluk azaldı. Esnaf ete olan talebin özellik balık sezonun açılmasıyla düştüğünü belirtiyor. Balık sezonu açılınca vatandaşın ete olan talebi düştü. Esnaf ete olan talebin özellik balık sezonun açılmasıyla ..

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü 06:27

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü

Beylikdüzü'nde yaşayan 21 yaşındaki Barış Akyıldız , koronavirüs tedbirleri öncesinde başladığı kilo verme mücadelesini, pandemi süresi boyunca da devam ettirerek 117 kilodan, 64 kiloya düşmeyi başardı. Spor salonlarının..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

Seda Sayan Kick Boks Eldivenini Ve Kaskını Takarsa 02:25

Seda Sayan Kick Boks Eldivenini Ve Kaskını Takarsa

Yapımcılığını Global Yapım’ın üstlendiği programda, hayaller gerçekleşiyor, umutlar paylaştıkça çoğalıyor! İnsanlar hayatlarındaki yepyeni bir sayfayı ‘Evleneceksen Gel’ ile açıyor. Seda Sayan ve Uğur Arslan yalnız kalpl..

  • JET TV tarafından
  • 1.024 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu 03:29

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu

Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu Paylaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemine ilişkin “Adalet ve Kalkınma Partisi başkanlık sistemiy..

Cici Kızlar - Ah Kalbim delisin 02:37

Cici Kızlar - Ah Kalbim delisin

Ah kalbim ben senden çok çektim Söyle nedir bu halin valla sen delisin Olmaz ki böyle çarpılmaz ki Çıldırmışsın sanki valla sen delisin Ne olmuş birden gördüysen onu Ömründe ilk gördüğün erkek omu Ama sus sus duymasınla..

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli 02:48

Başbakan Binali Yıldırım_ Türkiye, Amerika Kadar Güvenli

Başbakan Binali Yıldırım, bu yıl üçüncüsü düzenlene Dünya Turizm Forumu'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin güvensiz yer olduğunu söyleyenlere sert tepki gösterdi. Yıldırım, Amerika ne kadar güvenliyse Türkiye o kadar gü..

Evleneceksen Gel 157.Bölüm 3.Kısım 15:06

Evleneceksen Gel 157.Bölüm 3.Kısım

Yapımcılığını Global Yapım’ın üstlendiği programda, hayaller gerçekleşiyor, umutlar paylaştıkça çoğalıyor! İnsanlar hayatlarındaki yepyeni bir sayfayı ‘Evleneceksen Gel’ ile açıyor. Seda Sayan ve Uğur Arslan yalnız kalpl..

  • ANKA tarafından
  • 1.495 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 ibrahim Sadri  Ben Seni Hiç Sevmedim Ki 06:22

ibrahim Sadri Ben Seni Hiç Sevmedim Ki

Ben seni hiç sevmedim ki Yorgun akşamlarda söylediğimiz şarkıları sevdim Bir çiçeğe gülmeni, bir güle benzemeni sevdim Bir de yıldızları sevdim, Eylül akşamlarında gelip gözlerinde durdular Ben seni hiç sevmedim ki; Ben..

  • Candy tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti 00:29

İki Kişi Arasında Çıkan Kavga Kanlı Bitti

Olay, dün akşam saat 23.30 sıralarında Bayraklı Mahallesi 1918. Sokak’ta bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, markete gelen 41 yaşındaki Serah E. ile market sahibi 44 yaşındaki Burhan Ç. arasında he..

Nasreddin Hoca Kayıp 11:41

Nasreddin Hoca Kayıp

Nasreddin Hoca verilen yemekleri çabucak bitiren ve yenisini isteyen Küheylan’ı azarlar. Hiç iş yapmadığı halde sürekli yediğini söyler. Ertesi gün Küheylan’ın yerinde yeller esmektedir. Bir önceki gün koyulan yemekler..

  • ÇocukTV tarafından
  • 580 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 29.Bölüm Fragmanı 00:36

Sevda Kuşun Kanadında 29.Bölüm Fragmanı

Sevda Kuşun Kanadında, bir kuşak hikayesi… 1968-70’leri ilk defa milli bir bakış açısıyla ele alıyor. Çarpıcı aşk öykülerini anlatırken getirirken o dönemin siyasal ve sosyal arka planını da yansıtıyor. O dönemde yaşana..

Afrikalı Kabile Şefinden Duygulandıran Soru 01:00

Afrikalı Kabile Şefinden Duygulandıran Soru

Tanzanya Serengeti'de yaşayan kabile şefi Kiberenge İstanbul'a İslam'ı tanımaya geldi. 58 yaşındaki Torakaa Kiberenge, İstanbul'u ziyaretinde birçok ilk yaşadı. İlk defa bindiği asansörde Bunu kim çekiyor? , musluktan a..

Yeni Mercedes A Serisi - Bilmeniz Gerekenler 04:10

Yeni Mercedes A Serisi - Bilmeniz Gerekenler

Dördüncü nesil Mercedes A Serisi geçtiğimiz günlerde tanıtıldı. Yeni Mercedes A, Mart ayındaki Cenevre otomobil fuarında ilk defa görücüye çıkacak. Dolayısıyla şu anda aracın detaylı test sürüşünü yapma imkanım maalesef ..

  • BETA tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak 07:49

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak Kanal İstanbul kapsamında yer alacak projelerin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Kanal İstanbul, Boğaz'a benzeyecek. Kanalda, ikinci Haliç de yer alacak. Kanal İstanbul kaps..

Bengu - Korkma Kalbim HD 05:25

Bengu - Korkma Kalbim HD

Adım adım yaklaştım zafere Bulunmayan bir aşk arıyorum Senin olmasını becerir gibiyim Ama en soğuk yaz günündeyim Kime danışsam aynı şeylere Hep aynı aşka derde bağlamış Bu sefer yanacak yürek olmayacak Çünkü kal..

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu 05:37

Ukraynalı Gelin Müslüman Oldu

Ereğli ilçesinde yaşayan Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat ve Nevin Pulat’ın oğlu Alican Pulat (30) Bodrum’da tanıştığı Ukraynalı Inna Besborodova (26) ile dünya evine girdi. Eşi Alican Pulat’ın memleketi Kdz. Ereğli’ye ge..

Kıbrıs'taki Askerlerin Yaşadığı Korkunç Olay 01:15

Kıbrıs'taki Askerlerin Yaşadığı Korkunç Olay

1974 yılında askerliğimi Kıbrıs’ta yaptim. Askerliğimin bitimine 5 ay ya vardı ya yoktu. Saat gece 12 de devriye nöbetim vardı. Onbaşı’yla nöbet yerlerini gezerken, bakımki çadırının ordan alarm veriliyor. İki nobetçi de..

  • ZULMA tarafından
  • 1.431 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ece Seçkin Kimdir? 00:49

Ece Seçkin Kimdir?

Müzik hayatına 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle birlikte başladı. Sadece piyano ve solfej üzerine müzik çalışmalarını sürdürürken, 1998 yılında girdiği konservatuvar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazan..