#Anneyle mi yoksa babayla mı markete gidilir

Gerçek gibi sahte dolar! 01:56

Gerçek gibi sahte dolar!

ŞİŞLİ'DE BİR MARKETE GELEN KADIN, ELİNDEKİ SAHTE 50 DOLARI VERİP 250 LİRALIK ALIŞVERİŞ YAPTI BİR DE PARA ÜSTÜNÜ ALIP ORTADAN KAYBOLDU.....

Çaldı çaldı, çantasına doldurdu 02:20

Çaldı çaldı, çantasına doldurdu

İSTANBUL'DA BİR KASİYER... MARKETE GİRİP HIRSIZLIK YAPAN KADINI YAKALAMAYA ÇALIŞIRKEN AZ KALSIN CANINDAN OLACAKTI... KADIN HIRSIZIN SUÇ ORTAKLARI, BAKIN O KASİYERE NELER YAPTI.....

Sıkılan Köpek Sahibini Korna ile Çağırdı 00:14

Sıkılan Köpek Sahibini Korna ile Çağırdı

Avustralya’da sahibinin markete gidip arabada bıraktığı köpek, beklemekten sıkılınca kornaya basarak sahibini çağırdı. Görüntülere yansıyan olay sosyal medyada büyük beğeni aldı...

  • PengoTV tarafından
  • 115 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Alışveriş yapıyor gibi hırsızlık yaptı, sepeti doldurup kaçtı 00:42

Alışveriş yapıyor gibi hırsızlık yaptı, sepeti doldurup kaçtı

Bağcılar’da bir markete müşteri kılığında gelerek raftaki ürünleri sepete dolduran hırsız, daha sonra sepetle birlikte marketten çıkarak kayıplara karıştı. Bu kadarına da pes dedirten hırsızlık anı ise güvenlik kamerasın..

Ümraniye'de dehşet anları- Kaput üstünde metrelerce sürüklendi 00:43

Ümraniye'de dehşet anları- Kaput üstünde metrelerce sürüklendi

Ümraniye’de evinden çıkarak markete giden adama, yolun karşısına geçeceği esnada otomobil çarptı. Kaputun üstüne düşen adam birkaç metre gittikten sonra sonra yere savrularak yaralandı. Dehşet anları ise güvenlik kameral..

Evdeki Çocukları Uyaran Akıllı Köpek 00:28

Evdeki Çocukları Uyaran Akıllı Köpek

Babalarının markete gitmesini fırsat bilen evin çocukları hemen televizyondan oyun oynamaya başlamış. Ancak babanın eve dönmesini hisseden köpek havlayıp çocukları uyarmış...

  • PengoTV tarafından
  • 94 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Çalışan neye uğradığını şaşırdı! 01:31

Çalışan neye uğradığını şaşırdı!

ADANA'DA BİR SOYGUNCU YÜZÜNDE MASKEYLE MARKETE GİRDİ. AMA TABANCA YA DA BIÇAK YERİNE KOCAMAN BİR KILIÇ ÇIKARDI. TEHDİTLE KASADAKİ PARALARI ALIP GİTTİ...

17 yaşında direksiyon başına geçti! 01:24

17 yaşında direksiyon başına geçti!

BAHÇELİEVLER'DE, 17 yaşındaki sürücü otomobile çarptı, çarptığı otomobil markete girdi. Yaşanan kaza güvenlik kamerasına yansıdı..

Manava otomobil daldı! 01:19

Manava otomobil daldı!

Gaziantep’te, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu markete dalan otomobil, manav reyonunda alışveriş yapan müşteriye çarparak durabildi. Kaza, marketin güvenlik kamerasına anbean yansıdı...

Sinop’ta dehşet anları- Yokuş aşağı kayan bebek arabası apartman bahçesine düştü 02:26

Sinop’ta dehşet anları- Yokuş aşağı kayan bebek arabası apartman bahçe

Sinop'ta markete alışveriş yapmaya gelen annenin yol kenarına bıraktığı bebek arabası içindeki 10 aylık bebekle birlikte yokuş aşağı kayarak 3 metre yükseklikten apartman bahçesine düştü. Bebek beton zemine çarpmaktan em..

Kargo ücretini ödemek istemedi bıçaklandı - İhlas Haber Ajansı 02:07

Kargo ücretini ödemek istemedi bıçaklandı - İhlas Haber Ajansı

Esenyurt'ta bir kişi, evine gelen kargocuya sipariş ettiği ürünün kargo bedelinin “karşı ödemeli” olduğunu iddia edip ödeme yapmadı. İkili arasında tartışma kavgaya dönüştü. Arkadaşlarını toplayan kargocu tekrar mahalley..

Meyve Kutularının Altında Kalan Şoför 00:15

Meyve Kutularının Altında Kalan Şoför

Meyve sularını getirdiği markete yanaşan kamyon şoförü kasayı açınca üzerinde devrilen paletteki meyve sularının altında kalmış...

  • PengoTV tarafından
  • 34 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Marketten Et Çalan Kadının Yüzsüzlüğü 00:47

Marketten Et Çalan Kadının Yüzsüzlüğü

Bir markete giren kadın hırsız market arabasını etle doldurup herhangi bir ödeme yapmadan çıkmış. Yüzsüz kadın kendisini takip eden market çalışanlarına aldırış etmeden çaldıklarını arabasına yüklemiş...

  • PengoTV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı 05:32

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı

Zincir marketlerde fahiş fiyat denetimi sürerken bazı marketlerin fiyatlarda indirime gitmesi dikkat çekti. Antalya'da serada kilosu 2.5 liradan çıkan domatesin 5 kilometre uzaklıktaki markette yüzde 176 farkla 6.90 lira..

Fifth Harmony - Worth It 03:44

Fifth Harmony - Worth It

Worth It Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it [Kid Ink:] I tell her bring..

  • PengoTV tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Anıl Emre Daldal - Sor Bakalım İyi Miyim 03:46

Anıl Emre Daldal - Sor Bakalım İyi Miyim

Yalnız kaldığındamı özler insan Yoksa güzel günleri hatırladığında mı ? Birşey sorucam,iyimisin? Yağmur yağdığında mı ağlar insan Yoksa hata yaptığında mı ? Merak ediyorum,hala benim misin? Yaşanmış güzel anıların Ardı..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tartışmaktan Bıkmadığımız 10 Konu 05:28

Tartışmaktan Bıkmadığımız 10 Konu

Bu videoda en tartışmalı konulardan 10 tanesi var. Messi mi Ronaldo mu? Sıfır araba mı yoksa yeni araba almak mı? AMD mi Intel mi? FIFA mı PES mi? Benzinli mi yoksa dizel mi? Bunları sürekli tartışıyoruz ama bir türlü an..

  • JET TV tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
MAGIC! - Rude 03:45

MAGIC! - Rude

MAGIC! - Rude PARODY I have a girl she is my girlfriend but she don’t know it Save her a place here in my bed by where her shrine is Check her accounts to see where she’s been Twitter, Snapchat, Facebook Her car’s at ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.016 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kadınların İlk Olarak Neresine Bakarsınız?Röportaj 01:54

Kadınların İlk Olarak Neresine Bakarsınız?Röportaj

Bir kadının ilk neresine bakarsınız?'' Bir kadının duruşu mu bir erkeğin ilgisini çeker yoksa saçı mı? Yoksa gözü veya da vücut hatlarımı? '' Gelin hep birlikte öğrenelim...

  • JET TV tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam 01:02

Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam

ABD'de bir adam karısına şaka yapmak için saç kurutma makinesinin içerisini pudrayla doldurdu. Kapının arkasına geçen adam büyük bir merakla karısının tepkisini beklemeye başladı. ALEV PÜSKÜRMEYE BAŞLADI Saç kurutma mak..

  • Cowboy tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sıla Seni Görmeseydim [Akustik] HD 04:39

Sıla Seni Görmeseydim [Akustik] HD

İçimde bir sıkıntı var Akşam çöktü ondan mı Seni görmeseydim yoklar mıydı bilmem Bu hasret ağrısı Davetsiz bu hayatın mutlaktır oyunları Kaybettik mi yoksa kazandık mı Ben sustum cevabını Seni görmeseydim yoklar mıydı bi..

Ozan Doğulu feat Model - Böyle Akşamlar 04:20

Ozan Doğulu feat Model - Böyle Akşamlar

Savaşlardan bitkin ruhun yaralıysa Ve artık savaşmanın tabi tadı kalmadıysa Yaranı fark eden çok çaresi olan yoksa Ve bugün yine mutlu eden hiç bişey olmamışsa Zor geliyor katlanması Ah böyle akşamlarda insanın içesi gel..

Thor Mu Hulk Mu Süper Kahraman Düelloları 03:22

Thor Mu Hulk Mu Süper Kahraman Düelloları

Bu kez sokağa Thor mu, yoksa Hulk mu diye sorulmuş. Marvel Comics'in süper kahramanlar dünyasında yer alan bu iki karakter arasındaki düelloda bakalım sokağın tercihi Thor mu, yoksa Hulk mu olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ezo - Liman (Official Video) 03:55

Ezo - Liman (Official Video)

LİMAN Şimdi bir omuz bir liman bul kendine Ağla ağla gözyaşın karışsın denizlere Bir düşün biz ikimiz sığdık mı hasrete Bağla şimdi yolları işin yoksa gurbete İstanbul bugün bana koca bir meyhane Kurulmuş iki sofra karş..

Aydilge - Aşk Olmak (Official Video) 03:26

Aydilge - Aşk Olmak (Official Video)

Söz - Müzik: Aydilge Düzenleme: Alen Konakoğlu Yönetmen: Murad Küçük Aşık olmak mı? Yoksa aşk olmak mı? Hangi dünya telaşı önler ki aşkı, ince sevdayı? Boş ver hangisi, gelmiş geçmişi, anda kalmak en iyisi Dinle beni Y..

Tuna Kiremitçi & Yıldız Tilbe - Yine Sevebilirim (Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları) 03:48

Tuna Kiremitçi & Yıldız Tilbe - Yine Sevebilirim (Tuna Kiremitçi ve Ar

Darılmazsan bir sözüm var aslında Geçen akşam gördüğüm düş hakkında Kimim kimsem yok bildiğim senden başka Cesaretten mi korkudan mıdır yoksa Yanımda olmasan da yaşıyorum madem Ah yine sevebilirim hayatı Ah yine bulabi..

Ahmet Şafak - Karagile 05:52

Ahmet Şafak - Karagile

En güzel şarkıyı kim söyler Ayrılıkmı yoksa bülbül mü Kadir kıymey bilmeyen kimdir Azrailmi yoksa bir gülmü Ben adını kara gül koydum Ah vefasız hep hayal kurdum Ben kendimi bir gülle vurdum Ben adını kara gül ko..

Ahmet Şafak - Karagül 04:12

Ahmet Şafak - Karagül

En güzel şarkıyı kim söyler Ayrılıkmı yoksa bül bülmü Kadir kıymey bilmeyen kimdir Azrailmi yoksa bir gülmü Ben adını kara gül koydum Ah vefasız hep hayal kurdum Ben kendimi bir gülle vurdum Ben adını kara gül ko..

Pinhani - Sevda Yürekten Olur 03:42

Pinhani - Sevda Yürekten Olur

Pinhani - Sevda Yürekten Olur Dinle Sözler: Zor ile mi evlendin, yoksa ağlamak ilen Zor ile mi evlendin, yoksa ağlamak ilen Sevda yürekten olur, Olmaz yalvarmak ilen Sevda yürekten olur, Olmaz yalvarmak ilen Sana Yazd..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler' 06:39

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'ÖSO Ve Komandolarımız El Bab'a Girdiler'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Suriye Ordusu ve arkalarında Türk Komandolarının El Bab'a girdiğini söyledi. Doğu ve Güneydoğu’sundaki operasyonları hatırlatarak, da hatırlatan Erdoğan, “Güneydoğu’da, Doğu’da..