#Ansızın bi İnfilak alice harikalar diyarında müzik dinle

Oğlum Vatanını Savunurken Şehit Oldu 01:55

Oğlum Vatanını Savunurken Şehit Oldu

Zeytin Dalı Harekatı'nda Kur'an-ı Kerim'e tuzaklanmış el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen İstihkam Uzman Çavuş Orhan Sürmen'in babası Mehmet Sürmen, oğlunun bayrağına ve Kur'an-ı Kerim'e sahip çıktığ..

Queen of the South 3. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:30

Queen of the South 3. Sezon Tanıtım Fragmanı

Queen of the South 3. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon Haziran Ayında USA'da » Queen of the South Perşembe Günleri Saat 9:00pm/8c USA Network'da » Oyuncular: Alice Braga, Veronica Falcón..

Şehit Cenazesinde Yürek Yakan Görüntü 01:57

Şehit Cenazesinde Yürek Yakan Görüntü

Afrin'de el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Cemil Erkek'in Balıkesir'deki baba ocağında gözyaşları sel oldu. Şehidin küçük çocukları 4 buçuk yaşındaki Melike Ceren ve 4 aylık Salih Enes babalarının t..

Queen of the South 3. Sezon Fragmanı 01:00

Queen of the South 3. Sezon Fragmanı

Queen of the South 3. Sezon Fragmanı Yayınlandı. Yeni Sezon 21 Haziran Perşembe Günü USA Network'da » Queen of the South Perşembe Günleri Saat 9:00pm/8c USA Network'da » Oyuncular: Alice Braga, Veronica Falcón..

Şehidimizin Operasyon Öncesi Yaptığı Paylaşım Duygulandırdı 01:06

Şehidimizin Operasyon Öncesi Yaptığı Paylaşım Duygulandırdı

Siirt'in Eruh ilçesinde PKK'lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Bahattin Baştan'ın, sosyal medya hesabından bir operasyon öncesi yaptığı paylaşım..

Siirt Şehidi Memleketine Uğurlandı 02:28

Siirt Şehidi Memleketine Uğurlandı

Eruh ilçesi Dağdöşü köyü kırsalında, teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Onbaşı Bahattin Baştan için uğurlama töreni düzenlendi. Siirt İl Jandarma Komutanlığında dü..

Queen of the South 3. Sezon 2. Bölüm Fragmanı 00:40

Queen of the South 3. Sezon 2. Bölüm Fragmanı

Queen of the South 3. Sezon 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 28 Haziran Perşembe Günü USA 'da Queen of the South 3x02 Promo/Preview El Colgado Queen of the South Season 3 Episode 2 Promo Queen of the South 3x0..

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu 01:28

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu

Şehitlerimizin İsmi Ve Memleketleri Belli Oldu Hakkari, Diyarbakır, Bingöl ve Batman'da hain saldırılar sonrası 5 askerimiz şehit oldu, 3 askerimiz ise yaralandı. Şehitlerimizin ismi ve memleketi memleketi belli oldu ..

İran'dan Balistik Füze Denemesi 00:42

İran'dan Balistik Füze Denemesi

İran’ın orta menzilli bir balistik füze denemesinde bulunduğu bildirildi. Konuyla ilgili açıklama Amerika Birleşik Devletleri’nden geldi. Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer, ‘İran’ın balistik füze fırlattığının farkındayız..

Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yükseldi 01:58

Mısır’da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi Ölü Sayısı 36’ya Yüks

Mısır'da Bir Kilisede Daha Patlama Meydana Geldi! Ölü Sayısı 36'ya Yükseldi 12 saat önce Mısır'ın Tanta kentindeki kilise saldırısının ardından İskenderiye'deki kiliseye de canlı bomba saldırısı düzenlendi. İki saldırıda..

Alman Fırkateyni Füze Ateşlerken Kendisini Patlattı 00:41

Alman Fırkateyni Füze Ateşlerken Kendisini Patlattı

Alman donanmasına ait Sachsen fırkateyninden ateşlenen füzenin infilak etmesi sonucu Sachsen fırkateyni ciddi hasar gördü. Ciddi hasar alan fırkateynin fırlatma rampası, güvertesi ve kaptan köşkü olarak da bilinen köprü ..

  • JET TV tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Queen of the South 3. Sezon 3. Bölüm Fragmanı 00:21

Queen of the South 3. Sezon 3. Bölüm Fragmanı

Queen of the South 3. Sezon 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 5 Temmuz Perşembe Günü USA'da Queen of the South 3x03 Promo/Preview Reina de Oros Queen of the South Season 3 Episode 3 Promo Queen of the South 3x0..

Bilinmeze Doğru Star Trek Film İzle 2:12:05

Bilinmeze Doğru Star Trek Film İzle

Star Trek: Bilinmeze Doğru izleStar Trek Into Darkness izle 1960larda başlayan Uzay Yolu macerası 12. filmiyle birlikte başarılı bir şekilde devam ediyor.Star Trek Film olarak 7 bölüm yine 7.filmden başlayarak 4 bölüm Y..

  • Tv Series tarafından
  • 4.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Queen of the South 3. Sezon 4. Bölüm Fragmanı 00:21

Queen of the South 3. Sezon 4. Bölüm Fragmanı

Queen of the South 3. Sezon 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 12 Temmuz Perşembe Günü USA'da Queen of the South 3x04 Promo/Preview La Fuerza Queen of the South Season 3 Episode 4 Promo Queen of the South 3x04 P..

Queen of the South 3. Sezon 5. Bölüm Fragmanı 00:20

Queen of the South 3. Sezon 5. Bölüm Fragmanı

Queen of the South 3. Sezon 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 19 Temmuz Perşembe Günü USA'da Queen of the South 3x05 Promo/Preview El Juicio Queen of the South Season 3 Episode 5 Promo Queen of the South 3x05 P..

Queen of the South 3. Sezon 6. Bölüm Fragmanı 00:21

Queen of the South 3. Sezon 6. Bölüm Fragmanı

Queen of the South 3. Sezon 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 26 Temmuza Perşembe Günü USA'da Queen of the South 3x06 Promo/Preview Los Enamorados Queen of the South Season 3 Episode 6 Promo Queen of the South ..

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor 02:24

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor

Belucistan eyaletinde bir Şii türbesini hedef alan intihar saldırısında en az 20 insan yaşamını yitirdi, hastanelere 28 yaralı taşındı. Türkiye ve ABD, resmi açıklamayla saldırıyı kınadı. Ortadoğu'dan silinmek üzere olan..

Queen of the South 3. Sezon 7. Bölüm Fragmanı 00:20

Queen of the South 3. Sezon 7. Bölüm Fragmanı

Queen of the South 3. Sezon 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 2 Temmuz Perşembe Günü USA'da Queen of the South 3x07 Promo/Preview Reina de Espadas Queen of the South Season 3 Episode 7 Promo Queen of the South ..

Şehit Anne Ve Bebeğine Veda 01:05

Şehit Anne Ve Bebeğine Veda

Şehit anne ve bebeğine veda Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, PKK'lı teröristlerin yola tuzakladığı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan asker eşi Nurcan Karakaya (25) ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya..

Queen of the South 3. Sezon 8. Bölüm Fragmanı 00:19

Queen of the South 3. Sezon 8. Bölüm Fragmanı

Queen of the South 3. Sezon 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 9 Ağustos Perşembe Günü USA'da Queen of the South 3x08 Promo/Preview El Carro Queen of the South Season 3 Episode 8 Promo Queen of the South 3x08 Pr..

Queen of the South 3. Sezon 9. Bölüm Fragmanı 00:20

Queen of the South 3. Sezon 9. Bölüm Fragmanı

Queen of the South 3. Sezon 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı. Yeni Bölüm 16 Ağustos Perşembe Günü USA'da Queen of the South 3x09 Promo/Preview El Diablo Queen of the South Season 3 Episode 9 Promo Queen of the South 3x09 ..

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Kabil'de Askeri Akademiye Saldırıyı IŞİD Üstlendi 01:04

Kabil'de Askeri Akademiye Saldırıyı IŞİD Üstlendi

Afganistan'ın başkenti Kabil'de bir askeri eğitim akademisine saldırı düzenlendi. Eylemciler dahil en az 9 kişinin öldüğü saldırıyı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütü üstlendi. IŞİD'in haber ajansı Amaq'tan yapılan aç..

Afrin’de patlama- 3 yaralı 00:28

Afrin’de patlama- 3 yaralı

Suriye'nin Afrin ilçesinde patlayıcı yerleştirilen bir aracın infilak ettirilmesi sonucu en az 3 sivilin yaralandığı belirtildi...

Dipdip - Bir Okyanus Macerası Türkçe Dublajlı Fragman 02:12

Dipdip - Bir Okyanus Macerası Türkçe Dublajlı Fragman

İnsanlığın dünyayı terk ettiği zamanda, yaratıklardan oluşan bir koloni okyanusun derinliklerinde büyür. Maceracı ahtapot Deep ve türün son yaşayanları olan beceriksiz fener balığı Evo ve nevrotik derin su karidesi Alice..

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman 02:18

Fantastik Canavarlar Grindelwald'ın Suçları Türkçe Altyazılı Fragman

J.K. Rowling’in büyücü dünyasındaki beş seriden ikinci macerası Fantastik Canavar: Grindelwald’ın Suçları Warner Bros. Pictures ile vizyona geliyor. Güçlü büyücü Gellert Grindelwald (Johnny Depp), Newt Scamander (Eddie R..

Sokakta Sıradan Eşyalarla Tekno Müziği Yapan Efsane Yetenekli Adam 13:34

Sokakta Sıradan Eşyalarla Tekno Müziği Yapan Efsane Yetenekli Adam

Yetenek be! Dario Rossi'nin Amsterdam'da sokakta yaptığı müziğe hayran kalacaksınız! Kendisi sıradan eşyaları kullanarak başarılı tekno müzik yapıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.479 görüntüleme
  • 8 yıl önce
ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

Rubato & Ziynet Sali - Bir Gönül Sayfası 05:11

Rubato & Ziynet Sali - Bir Gönül Sayfası

Rubato & Ziynet Sali - Bir Gönül Sayfası Müzik Dinle Şarkı Sözleri En güzel yerinde bitti aşkımız Bir gönül sayfası daha kapandı Ansızın terk etti umutlar bizi Bir gönül sayfası daha kapandı İkimiz sevmiştik delices..

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram 04:05

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram

Sayedar & Önder Şahin Feat. Ceza - Komedi ve Dram Müzik Dinle Şarkı Sözleri Ceza: Tam isabet, bu hitabem Kitabelere yazılıdır ifadem Ve bir baktım ki gökyüzünde bir matem Nakarat (Ceza): Komedi ve dram hep, komedi ve ..