#Antalyada Çatışma 2 terörist Öldürüldü

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Cinayetinde Fetö Parmağı 02:04

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Cinayetinde Fetö Parmağı

A Haber'de yayınlanan Memleket Meselesi programına katılan Sabah Gazetesi Editörü Kenan Kıran, Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın terörist katili ile FETÖ'cü polis müdürü arasındaki bağlantıyı analiz etti....

Mehmetçik İkiyaka Dağları'nda Destan Yazıyor 02:22

Mehmetçik İkiyaka Dağları'nda Destan Yazıyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Irak sınırındaki İkiyaka Dağları'nda Türk Silahlı Kuvvetlerince sürdürülen Şehit Tank Yarbay İhsan Ejdar Operasyonu kapsamında şimdiye kadar 27 terörist etkisiz hale getirildi...

BÖ - E'telu 03:27

BÖ - E'telu

dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile ben genç filistinli bir kızım bir tür dürüst bir kalp ile benim vatan çevremdeki ailem sahip ben güzel bir şekilde sormak olsun benim vatan ç..

Cnn Türk Ekranlarında Büyük Skandal  Teröriste Şehit Dedi 00:17

Cnn Türk Ekranlarında Büyük Skandal Teröriste Şehit Dedi

CNN Türk'te haber spikeri canlı yayında sunduğu haber saatinde skandal bir olaya imza attı. Spiker, Diyarbakır’ın Lice ilçesinde yaşanan terör saldırısında ölen teröristi, Bir kadın terörist şehit oldu. diye ifade eder..

Chp'li İnce'den Aşagılık Sözler 00:43

Chp'li İnce'den Aşagılık Sözler

CHP milletvekili Muharrem İnce, katıldığı bir televizyon programında Myanmar'da katledilen müslümanlar hakkında aşağılık sözler sarf etti. İnce katledilen müslümanlara 'terörist' derken; Myanmarlı vahşilere ise tek kelim..

Dağların Zirvelerine 'Kartal Yuvası' 01:46

Dağların Zirvelerine 'Kartal Yuvası'

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde teröristlerden temizlenen dağların zirveleri patlatılarak Mehmetçik için üs bölgesi yapılıyor. En fazla şehidin verildiği askeri birlik olan Dağlıca Hudut Taburu so..

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na, Kamera Şakası Mısın Nesin Sen 01:56

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na, Kamera Şakası Mısın Nesin Sen

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun SİHA'lar ile ilgili açıklamalarına büyük tepki göstererek konuyla ilgili, CHP Genel Başkanı daha sonra çıkacak, diyecek ki bunlar terörist olabilir ama silahlar..

Rus Deniz Altıları Akdenizden Roket Gönderdi 00:36

Rus Deniz Altıları Akdenizden Roket Gönderdi

2 Rus denizaltısı Akdeniz'den gemi roketleri gönderdi, Suriye'de ISIS hedeflerine çarptı Rusya Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, iki Rus denizaltısı Akdeniz'den kalibr gemi füzeleri gönderdi ve Suriye'deki İslam ..

Teslim Olan Teröristler PKK'ya Vurulan Ağır Darbeyi Anlattı 01:51

Teslim Olan Teröristler PKK'ya Vurulan Ağır Darbeyi Anlattı

Terör örgütü PKK'dan kaçarak Diyarbakır'da güvenlik güçlerine teslim olan teröristlerin itirafları güvenlik güçlerince yürütülen müşterek operasyonlarla teröre göz açtırılmadığını gözler önüne serdi...

Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi 04:26

Eren Bülbül Operasyonu 120 Kilometre Alana Genişletildi

Karadeniz’de PKK’ya karşı yürütülen operasyonlar devam ediyor. JÖAK ve JÖPER’lerin ardından bölgeye Bordo Bereliler'den oluşan bir tabur asker gönderildi.Trabzon, Gümüşhane ve Giresun kırsalında operasyonlarını sürdüren ..

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Vadide Kıstırılan Teröristlere Helikopterden Bombardıman Anı! 00:50

Vadide Kıstırılan Teröristlere Helikopterden Bombardıman Anı!

Şırnak-Cizre karayolunda yapımı süren tünel inşaatının güvenliği sağlayan asker ve koruculara saldırı düzenleyerek 2 güvenlik görevlisini şehit, 4 güvenlik görevlisini yaraladıktan sonra kaçan teröristlere yönelik operas..

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor 02:24

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor

Belucistan eyaletinde bir Şii türbesini hedef alan intihar saldırısında en az 20 insan yaşamını yitirdi, hastanelere 28 yaralı taşındı. Türkiye ve ABD, resmi açıklamayla saldırıyı kınadı. Ortadoğu'dan silinmek üzere olan..

Diyarbakır'da Terör Operasyonu 00:49

Diyarbakır'da Terör Operasyonu

Ergani ilçesinde yol kontrolünde biri kadın 2 terörist ile 2 terör örgütü işbirlikçisi yakalandı. Hani ve Lice ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda, tuzaklanan EYP kontrollü bir şekilde imha edildi, çok mikt..

Greenpeace Teröristlere Karşı Alarm Çalışmasında 01:03

Greenpeace Teröristlere Karşı Alarm Çalışmasında

Greenpeace uyarıcı olarak adlandırılan Fransız Nükleer Güvenlik raporunu yeniden düzenliyor. Greenpace çevreci eylemciler geçtiğimiz 18 ay boyunca Fransa'nın 19 nükleer reaktör alanının sadece çevre kirliliği ve radyoakt..

İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor 01:49

İran Nükleer Enerji Anlaşmasını Yeniden Tartışmak İstemiyor

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın İran’ı hedef alan ve nükleer enerji anlaşmasını yeniden tartışmaya açan sözlerinin yankısı sürüyor. Trump’ın tavrı İran kamuoyunda “yeni İran stratejisi” olarak değerle..

Hatay'da Sahil Güvenlik Bölgesine Teröristlerden Saldırı 01:46

Hatay'da Sahil Güvenlik Bölgesine Teröristlerden Saldırı

Hatay Valiliği, Samandağ ilçesinde Sahil Güvenlik karakoluna bölücü terör örgütü mensubu oldukları değerlendirilen şahıs veya şahıslarca taciz ateşi açılmasının ardından çıkan çatışmada 1 güvenlik görevlisinin yaralandığ..

Gri Listede Bulunan Yaralı Teröriste İlk Müdahale Mehmetçik'ten 03:13

Gri Listede Bulunan Yaralı Teröriste İlk Müdahale Mehmetçik'ten

Tunceli’nin Nazımiye ilçesi kırsalında yapılan operasyonda sağ ele geçirilen yaralı kadın teröriste ilk müdahaleyi askerler yaptı.Kadın teröristin Sema kod adlı Besna Kartal olduğu ve 300 bin lira ödüllü gri listede ye..

Abd  Deaş'lı Teröristleri Böyle Tahliye Etti 00:51

Abd Deaş'lı Teröristleri Böyle Tahliye Etti

İngiliz yayın kuruluşu BBC, Rakka'da DEAŞ'lı teröristler ile PKK/PYD'nin gizli anlaşmasını deşifre eden özel bilgeleri paylaştı. Rakka'da sıkışan en az 350 DEAŞ'lı terörist, ABD ve PKK/PYD ile anlaşarak şehirden tahliye ..

Almanya'da Pkk Yandaşları Polisle Çatıştı 01:07

Almanya'da Pkk Yandaşları Polisle Çatıştı

Almanya'nın Düsseldorf kentinde gösteri düzenleyen terör örgütü PKK yandaşları polisle çatıştı.Düsseldorf polisinin, ülkede yasaklı olan PKK'yı simgeleyen bez parçaları ile terörist başı Öcalan posterlerini taşımamak şar..

FETÖ Elebaşını Böyle Savunmuştu Gözaltına Alındı 02:08

FETÖ Elebaşını Böyle Savunmuştu Gözaltına Alındı

FETÖ elebaşı Gülen'in doğduğu Şehit Burak Karakoç Mahallesi'nde muhabire “FETÖ demeyeceksin, Hoca efendi diyeceksin diye tepki gösteren FETÖ'nün akrabası şüpheli, polis tarafından ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı...

Mehmetçik, Teröristin Sığındığı Mağarayı Böyle Başına Yıktı 01:29

Mehmetçik, Teröristin Sığındığı Mağarayı Böyle Başına Yıktı

Tunceli'nin Ovacık ilçesi kırsalında dün 4 teröristin öldürüldüğü operasyondan görüntüler ortaya çıktı. Öldürülen 4 teröristten birinin, terör örgütü MKP'nin sözde bölge sorumlusu Cenk kod adlı Eren Tali olduğu belirle..

Abd,ve Türkiye  Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröristlerle Birlikte Savaşmayı Kabul Etti 03:23

Abd,ve Türkiye Birlikte Pkk Ve Gülen Hareketini De Içeren Tüm Teröris

Washington ve Ankara, sadece deaş ile savaşmakla kalmayıp, Kürt PKK ve Fetullah Gülen hareketini de içeren tüm terörist örgütlere karşı güçlerini birleştirmeye karar verdiler. Başkanlık, Recep Erdoğan'ın Donald Trump i..

Yılın Son Ayında PKK'ya Ağır Darbe 01:42

Yılın Son Ayında PKK'ya Ağır Darbe

Türkiye'nin barış ve huzurunu bozmaya yönelik saldırılar gerçekleştiren, sivilleri, çocukları dahi hedef almaktan çekinmeyen terör örgütü PKK'ya yönelik 2017 yılının son ayında düzenlenen operasyonlarda 120 terörist etki..

Paramparça Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:03

Paramparça Türkçe Altyazılı Fragmanı

Kocasıyla çocuğunu Hamburg’daki bir terörist saldırıda kaybeden bir kadın Katja, hakkını aramak için mahkemeye başvurur. Fakat mahkeme zanlılardan yana tavır koyar. Karar karşısında öfkeye kapılan Katja, kendi adaletini ..

Afrin'de Teröristlerin Vurulma Anı Kamerada 01:51

Afrin'de Teröristlerin Vurulma Anı Kamerada

Zeytin Dalı Harekatı sırasında ZMA aracının termal kamerasına yakalanan 3 terörist etkisiz hale getirildi. Araç üzerinde bulunan MK 19 40 mm bomba atar silahla yapılan atışlar termal kamera tarafından böyle kaydedildi...

Hollanda'da Silahlı Saldırı 00:20

Hollanda'da Silahlı Saldırı

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da gerçekleştirilen silahlı bir saldırıda en az bir kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Hollanda polisi olayın terörist bir saldırıdan çok adli bir vaka olabileceğini söyledi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Vekile: Ulan Ahlaksız... 01:33

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Vekile: Ulan Ahlaksız...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kocaeli'de halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili Altay'ın ÖSO ile açıklamalarına sert tepki göstererek, Sen sıcak yatağında yatarken terörist dediğin ÖSO, beni..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Mihraç Ural'ın Türkiye'ye İade Edilmesi İstendi 02:57

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: Mihraç Ural'ın Türkiye'ye İade Edilmesi İs

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, terörist Mihraç Ural'ın sahte belgelerle Soçi Kongresi'ne katıldığını, Rusya'dan bu şahsın Türkiye'ye iade edilmesinin istendiğini bildirdi...

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması 02:14

Trump’ın Danışmanından Fetullah Gülen' Açıklaması

Antalya’da Polis Akademisi Başkanlığı ve 2. Uluslararası Güvenlik Sempozyumu’nda ‘Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ’ başlıklı sempozyuma katılan Trump’ın eski Seçim ve Kampanya Danışmanı Theodore Roosevelt Malloch, FET..