#Antebin kalesi

Torul Kalesi cam seyir terası büyülüyor 09:17

Torul Kalesi cam seyir terası büyülüyor

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde 240 metrelik irtifasıyla Türkiye’nin en yüksek cam seyir teraslarından birisi hizmete açıldı. Cam seyir terasının üzerine çıkan vatandaşların birçoğu korkudan camın üzerinden değil de kirişl..

Olay İsimleri ve Ayinleri Açıkladı! Zerzevan Kalesi'nde Gizemli Etkinlik! Tüm Dünya Konuştu H. Özdil 1:02:19

Olay İsimleri ve Ayinleri Açıkladı! Zerzevan Kalesi'nde Gizemli Etkinl

Olay İsimleri ve Ayinleri Açıkladı! Zerzevan Kalesi'nde Gizemli Etkinlik! Tüm Dünya Konuştu H. Özdil..

  • STUDIO AS tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 98. Bölüm İzle 2:06:05

Diriliş Ertuğrul 98. Bölüm İzle

Ertuğrul, Karacahisar Kalesi’nin fetih hazırlıklarına başlamış, Turgut ve Aslıhan’ın düğününün sabahında kaleye saldırmaya karar vermişti. Öte yandan bu izdivaca mani olmak isteyen Emir Saadeddin ise, Aslıhan’ın yardımcı..

Diriliş Ertuğrul 101. Bölüm İzle 2:27:08

Diriliş Ertuğrul 101. Bölüm İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Görüntüler 8.Bölüm İzle 25:09

Görüntüler 8.Bölüm İzle

Belgeselin 8. bölümünde; Van Gölü, Van Kalesi, Dilkaya Höyüğü Kazısı, Şamran Kanalı, Çavuştepe Kalesi, Toprakkale ve Van tanıtılmaktadır...

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor 00:47

Sivillerin Boşaltıldığı Rakka'da Sona Yaklaşılıyor

IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle alınması için, sivilleri boşaltan SDG operasyona hız verdi IŞİD’in son kalesi Rakka kentinin tümüyle geri alınması için başlatılan operasyonda sona yaklaşılıyor. Amerika destekl..

Müslüm Gürses - Ağır Yaralı 03:54

Müslüm Gürses - Ağır Yaralı

Beni taa kalbimden vurdu gidişin Bütün umutlarım ağır yaralı Aklımdan çıkmıyor veda edişin Bütün duygularım ağır yaralı Dünyamı başıma yıkmışçasına Bağrıma kurşunlar sıkmışçısına Sanki bir savaştan çıkmışçasına B..

Diriliş Ertuğrul 97. Bölüm İzle 2:10:31

Diriliş Ertuğrul 97. Bölüm İzle

Obaya dönen Ertuğrul, Hanlı Pazar’a gidip satışı durdurmuş ve Dündar’ın aldığı göç kararını da bozarak Kayıları gene eski düzenine kavuşturmuştu. Sultan’ın fermanıyla uç beyliği alametlerini Oğuz beylerinin önünde Emir S..

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

ABD Rakka operasyonu için Suriye'ye 400 asker gönderdi 00:50

ABD Rakka operasyonu için Suriye'ye 400 asker gönderdi

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) terör örgütü DEAŞ'le mücadele için Suriye'ye 400 asker daha gönderdi. Bu kuvvetler deniz piyadeleri ve komandolardan oluşuyor. Söz konusu birliklerin DEAŞ'in kalesi konumunda bulunan Rak..

DÜNYA HABERLER : Tabka Hava Üssü IŞİD'den kurtarıldı 00:43

DÜNYA HABERLER : Tabka Hava Üssü IŞİD'den kurtarıldı

ABD destekli Kürt YPG ve Arap savaşçılardan oluşan koalisyon güçleri, Suriye'nin Rakka kentinin 45 kilometre batısında bulunan Tabka Askeri Hava Üssü'nü terör örgütü IŞİD'den geri aldı. IŞİD, 2014'ten bu yana üssün kon..

DÜNYA HABERLERİ: Musul'un Doğusunda Pazar Yerine Saldırı 00:51

DÜNYA HABERLERİ: Musul'un Doğusunda Pazar Yerine Saldırı

Irak'ın Musul kentinin doğusunda kapalı bir pazar yerine havan toplarıyla düzenlenen saldırıda en az iki kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı. Öğle saatlerinde gerçekleşen saldırı, yerel halkın alışveriş ya..

Sessiz Cennet Gazipaşa 3.Bölüm 29:48

Sessiz Cennet Gazipaşa 3.Bölüm

Programın 3. bölümünde; Gazipaşa'nın tarihçesi anlatılmaktadır. Programda ayrıca Adanda Kalesi, İotape Antik Kenti, Bazilika ve Sırtlanini Mağarası ile ilgili görüntüler yer almaktadır...

Adıyaman Samsat 05:02

Adıyaman Samsat

Samsat Kalesi Efsanesi, Kommagene Krallığı kalıntıları ve Atatürk Barajı..

Bayburt'un Tarihi Eserleri İzle 02:11

Bayburt'un Tarihi Eserleri İzle

Bayburt Kalesi, Şair Zihni Anıtı ve Şehit Osman Tepesi'ndeki türbeleri...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.033 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsrail Basını Obama'nın,  Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı 00:43

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımın

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı Obama'dan Gider Ayak YPG'ye Son Kıyak! Silah Yardımını Yeniden Başlattı İsrail basını, Trump'ın başkanlık yarışını kazanmasının a..

BLOODRUNNERS Trailer (2017) Ice-T Vampire Horror Movie 02:11

BLOODRUNNERS Trailer (2017) Ice-T Vampire Horror Movie

Bloodrunners Filmi Orijinal Fragman Hakkında 1933 yılına gelindiğinde, Yasaklama, ortalama vatandaşların yasayı çiğnediği, gölgelerde saklandığı ve gece çalıştığı patlayan bir girişim olduğunu kanıtladı. Yeni dünya düzen..

  • PITIRCIK tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kara Murat Deve Karşı 01:21

Kara Murat Deve Karşı

Genç hükümdar Fatih Sultan Mehmet, İstanbul'u aldıktan sonra durmamış, yeni hedeflere yönelmiş ve Osmanlı'nın sınırları her gün biraz daha genişlemiştir. Şimdi sıra Muşar Kalesi'ndedir. Dört Türk elçisi Muşar'ın hakimi Ş..

Çankırı'nın Tarihi İzle 06:21

Çankırı'nın Tarihi İzle

Çankırı Kalesi, Emir Karatekin Türbesi, Taş Mescid, Ulu Camii, ilçeleri, Yaren Eğlenceleri, tarihi ve Çankırı adının nereden geldiği hakkındaki anlatım...

Akarsularımız Barajlarımız 3.Bölüm 25:17

Akarsularımız Barajlarımız 3.Bölüm

Programın 3. bölümünde; Manavgat Nehri, İbradı ve Akseki kasabası, Oymapınar Barajı, Side, Manavgat, Aspendos Tiyatrosu, Alara Hanı ve Kalesi konu edilmektedir...

Hayki - B1R 04:06

Hayki - B1R

beyaz bir altın pamuk adanamdan hediye tüm dünya aşıktır bilirsin vandaki kediye gökteki ay tıpkı bizim kütahyada porselen güneş doğarken istanbuldan bir başka yükselir artvinde bal kadar tatlı afyonda kaymak e müthiş an..

Zamanın Tanığı 57.Bölüm 29:29

Zamanın Tanığı 57.Bölüm

Programın 57. bölümünde; Fırtına Havzası, arıcılık, boz ayılar, Zil Kalesi, Palovit Vadisi ve Pokut Yaylası yer almaktadır. Programda ayrıca Zamanın Tanığı ekibi tarafından bakılan boz ayı yavrusuna yer verilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görüntüler 9.Bölüm İzle 26:28

Görüntüler 9.Bölüm İzle

Programın 9. bölümünde; eski Van şehri tarihi, milli park çalışmaları, Hoşab Kalesi, camiler, kümbetler, Cevaş ve Ahlat Selçuklu mezarlıkları tanıtılmaktadır...

Mehmet Topal'ın Kendi Kalesine Gol Atması 00:16

Mehmet Topal'ın Kendi Kalesine Gol Atması

Mehmet topalın kendi kalesine gol atması komik bir video seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Turist Gören Ankara Bebesi 03:45

Turist Gören Ankara Bebesi

El memleketlerinden başkentimizi gezip görmeye gelen, Ankara'nın kalesini, kültürünü gözlemlemeye, gözlemlediklerini kayda almaya çalışan turistlerimizin; Ankara bebelerinin elinde harcanışı. Bu turistleri geneleviyle me..

  • JET TV tarafından
  • 856 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Heracles Almelo 1-2 AZ Alkmaar Maç Özeti 01:58

Heracles Almelo 1-2 AZ Alkmaar Maç Özeti

AZ Herakles'ten gelerek Alkmaar'a giden yolda. Almelo'da 1-2'ye çıktı. De gasten kregen kanser kanseri. Binnen tien minuten kreeg AZ degisim degerlendirilmeli. Dabney dos Santos'ta oyun alanını daraltmak için kaleci Bra..

 Müslüm Gürses - Ağır Yaralı 03:52

Müslüm Gürses - Ağır Yaralı

Beni ta kalbinden vurdu gidişin Bütün umutlarım ağır yaralı Aklımdan çıkmıyor veda edişin Bütün duygularım ağır yaralı Dünyayı başıma yıkmışçasına Bağrıma kurşunlar sıkmışçasına Sanki bir savaştan çıkmışçasına Bütün duy..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hayki B1R 04:06

Hayki B1R

Beyaz bir altın pamuk, Adanamdan hediye Tüm dünya aşıktır, bilirsin; Van'daki kediye Gökteki Ay; tıpkı bizim Kütahya'da porselen, Güneş doğarken İstanbul'dan bir başka yükselir... Artvin'de bal kadar tatlı; Afyon'da kay..

Sevimli Hayalet Film İzle 1:31:36

Sevimli Hayalet Film İzle

Eulenstein Kalesi’nde yaşamakta olan küçük gece hayaletinin en büyük ümidi gün ışığında dünyayı görebilmektir. Çünkü gündüzleri tavan arasındaki sandığında uyumakta ve geceleri kalede dolaşmaktadır. Bunu gerçekleştirebil..

  • Tv Series tarafından
  • 3.357 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan O Sevişmeler 04:10

Tarkan O Sevişmeler

perdim ellerinden sonrada gözlerinden Yanaklarından en çokta dudağından Ah nasılda bilirdin şu kalbimden geçeni Sen içimde kaybolurken ben sende bulurdum kendimi www.sozlerisozu.com O sevişmeler, sevişmeler, sevişmeler B..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce