#Antep Şivesi antepli askerler :mehmet karaoglan

Orhan Demir - Ne Sayarsan Say 04:24

Orhan Demir - Ne Sayarsan Say

Bir tek gülüşüne bin şiir yazdım Deli divane de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Öldürdün sen beni ..

Ver Elini Aşk  - Kaanın Öfkesi Ayperiyi Kaybettiriyor 03:30

Ver Elini Aşk - Kaanın Öfkesi Ayperiyi Kaybettiriyor

Kaan, yanlış olaydan dolayı yüklendiği Ayperi'nin gitmesine neden oluyor! Emin Ağa, Kaan'a resti çeker ve Antep'e gelmemesi durumunda evinden çıkmasını ister. Kaan, kararlıdır ve Emin Ağa'ya kafa tutar. Bu olaydan sonra ..

  • ANKA tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ver Elini Aşk 8. Bölüm 2.Fragmanı 00:58

Ver Elini Aşk 8. Bölüm 2.Fragmanı

Ver Elini Aşk 8. Bölüm 2. fragmanı yayında! Emin Ağa, Asım Dededen Ayperi'yi Kaan'a istiyor! Ayperi, dedeleri tarafından aldatıldığını öğrendikten sonra köyüne döner. Kaan, bu gidişten memnun değildir. Ayperi'yi geri dön..

Fıstıklı Kadayıf Tarifi 04:41

Fıstıklı Kadayıf Tarifi

Fıstıklı kadayıf sarma tarifi malzemeler 500 gram taze kadayıf yaklaşık 1 bucuk su bardağı toz Antep fıstığı 250 gram eritilmiş tereyağı Serbeti için gerekenler 3 su bardağı şeker 2 buçuk su bardağı su ince bir di..

Kurabiye Tarifi Çikolatalı Sıvı Yağlı 04:16

Kurabiye Tarifi Çikolatalı Sıvı Yağlı

Malzemeler 1 su bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı yoğurt 1 çay bardağı Hindistan cevizi 1 çay bardağı damla çikolata 1 su bardağı buğday yada mısır nişastası 1 su bardağından 1 parmak eksik pudra şekeri 3 yemek kaşığı ..

Muhallebili Paşa Sarması Tarifi 03:15

Muhallebili Paşa Sarması Tarifi

Gelelim Paşa sarması için gereken malzemelere Malzemeler 300g taze kadayıf 2 yemek kaşığı tereyağı 3 yemek kaşığı şeker Tavuk göğsü için 1 lt süt 1 su bardağı un 1 su bardağı şeker 125g tereyağı 1 paket vanilya içi için ..

Muzlu Çikolatalı Lavaş Tatlısı Tarifi 09:53

Muzlu Çikolatalı Lavaş Tatlısı Tarifi

Tarifi: 2 dolu çorba kaşığı bal 2 çorba kaşığı tahin 1 çorba kaşığı kakao 1 adet Anamur muz 1 avuç fındık 1 adet lavaş ekmek Üzeri için, Antep fıstığı 2 adet kumkat Bir tavaya 1 adet lavaş ekmek koyup altını açın. Lavaş..

Porsiyonluk Revani Tarifi 05:25

Porsiyonluk Revani Tarifi

Revani tarifim için malzemeler: Revani Şerbeti için: 1 su bardağı tozşeker 1 buçuk su bardağı su 4-5 damla limon suyu Revani Keki için: 2 yumurta yarım su bardağı şeker 1 limon kabuğu rendesi 5 yemek kaşığı zeytinyağı ve..

 3 Dakikada Muhteşem Truff Yapımı 00:59

3 Dakikada Muhteşem Truff Yapımı

Çikolatalı Truff Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; 200 ml sıvı krema 40 gr sütlü çikolata 80 gr bitter çikolata 2 paket kakaolu kek (440 gr) Yarım su bardağı fındık Üzeri için; Antep fıstığı Hindistan cevizi Hazırlanışı;..

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı 06:59

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye 'Başkanlık Sistemi' Çağrısı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’ye de söylüyorum, Türkiye’yi bölme projesidir başkanlık sistemi dedi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğl..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Fındık Veresiye Fragman 01:51

Fındık Veresiye Fragman

Ordu’da bir köyde yaşayan Hacer ve Mehmet, yıllardır birbirine sevdalı olan iki gençtir. Köyün fındık ağası olan Pala İsmail, kızı Hacer’i fakir olduğu için Mehmet’e vermek istemez. İki aşık evlenmek için çeşitli planlar..

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı 04:13

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı

Kıbrıs Müzakereleri Seçim Engeline Takıldı Nişantaşı Üniversitesi “Kıbrıs müzakerelerinde gelinen son durum ve İsviçre Görüşmeleri ne ilişkin gerçekleştirdiği konferansta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti 2. Cumhurbaşkanı M..

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı 01:31

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında aralarında Adliyeye sevk edilen 20 kişiden 17’si tutuklandı. Mardin adliyesine Pazar günü çıkarılan 20 kişiden Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşle..

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

İstanbul Muhafızları 15.Bölüm 14:14

İstanbul Muhafızları 15.Bölüm

Genç mucitler yarışmasını kazanamayan Gürgen'in şimdiki hedefi Vefa Lisesi. Mehmet, Zeynep, Ali ve Elif yine Gürgen'in kötü planlarına karşı İstanbul'u ve değerlerini korumaya devam ediyorlar. İstanbul'un en eski lisel..

Yasmin Erbil - Babam Zaten Güzelsin Göstermene Gerek Yok Diyor! 03:15

Yasmin Erbil - Babam Zaten Güzelsin Göstermene Gerek Yok Diyor!

Yasmin Erbil, babası Mehmet Ali Erbil ile annesi Nergis Kumbasar’ın gölgesinden sıyrılıp bağımsızlığını ilan etti! İlk röportajını verdi. Mehmet Ali Erbil'in Kızı Yasmin Erbil'e Evlilik Teklifi Yağıyor Paylaştığı fotoğra..

  • ANKA tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mali'nin  Sırra Kadem Basan Karısı Sedef! 03:43

Mali'nin Sırra Kadem Basan Karısı Sedef!

Mehmet Ali Erbil'in Eski Eşi Sedef, Boşandıktan Sonra Sırra Kadem Bastı 21 yaşında Mehmet Ali Erbil ile evlenerek tüm dikkatleri üzerine çeken Sedef Altıntaş, boşandıktan sonra adeta kameraları kendine yasakladı. Ayrılığ..

  • ANKA tarafından
  • 1.142 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşlı Adama Otobüsün Çarptığı Anlar Kamerada 00:50

Yaşlı Adama Otobüsün Çarptığı Anlar Kamerada

Kastamonu'da yolun karşısına geçmek isterken otobüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden yayanın, güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kastamonu'da Plevne Caddesi üzerinde bir firmaya ait Mehmet T. idaresindeki 06 ..

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştüm 05:54

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştü

Diyarbakır'da, 11 günü yoğun bakımda, 21 gün süren tedavisinin ardından koronavirüsü yenen emekli Mehmet Nallıoğlu (67), tedavi sürecinde öleceğini düşündüğün belirterek, Bu işin şakası yok. Tedavim sürecinde öleceğimi ..

GAZİANTEP'TE KADIN DEHŞETİ 01:18

GAZİANTEP'TE KADIN DEHŞETİ

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde yaşayan 3 çocuklu karı-koca arasında çıkan tartışmada kan aktı. İki eş arasında çıkan sözlü tartışma kavgaya dönüşürken, iddiaya göre öfkeli kadın, eşini bıçakladı. Olay, dün gece ilçeye..

Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi 05:08

Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi

Mehmetçik’ten Teslim Olan 2 Teröriste İnsanlık Dersi Hakkari’nin Çukurca ilçesinde güvenlik güçleri, teslim olan 2 teröriste insanlık dersi verdi. Çukurca ilçesi Üzümlü Bayrak Tepe bölgesine Zap bölgesinden gelerek tes..

Savaşın ortasındaki tiyatro 00:57

Savaşın ortasındaki tiyatro

Ukrayna'da askerler ve siviller bölgedeki çatışmayı tiyatro sahnesine taşıyorlar. Farklı görüşteki insanlar böylece konu hakkında konuşma ve yaraları sarma fırsatı yakalıyor...

Jandarma'dan Duygulandıran Anneler Günü  Klibi 01:29

Jandarma'dan Duygulandıran Anneler Günü Klibi

Jandarma Genel Komutanlığı, Anneler Günü dolayısıyla bazı komutanlar ve askerlerin oynadığı bir klip hazırladı. Klipte komutanlar ile askerler, sevgi dolu sözlerle annelerinin bu özel gününü kutladı...

Askerlerin Yaşadığı Trajikomik Kazalar 04:28

Askerlerin Yaşadığı Trajikomik Kazalar

Askerlik çok ciddi bir meslek olduğu gibi bazen bazı askerler bu ciddiyetin dışına çıkabiliyor. İşte askerlerin ortaya çıkardığı çeşitli kazalar ve zor durumda kalan bazı şanssız askerler...

  • JET TV tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mehmetçik'ten Şehit Binbaşı Kulaksız'ın Eşine Duygu Dolu Sürpriz 01:05

Mehmetçik'ten Şehit Binbaşı Kulaksız'ın Eşine Duygu Dolu Sürpriz

Balıkesir'de vatani görevini yapan askerler, PKK'lı teröristlerce otomobillerinde uğradıkları silahlı saldırıda yaralanan, eşi Muş Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ı da şehit veren Sibel Kulaksız'..

15 Temmuz'a Ait Yeni Görüntü: Vatansever Askerlerden Tanka Müdahale 00:50

15 Temmuz'a Ait Yeni Görüntü: Vatansever Askerlerden Tanka Müdahale

Etimesgut'daki Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığındaki görüntülerde, darbeci bir subayın zırhlı araç sürücüsüne sür emri verdiği, ancak vatansever askerler tankın önüne geçerek buna engel olduğu görüntü..

Boğulmak Üzere Alan Yavru Köpeklerin İmdadına Yetişen Mehmetçik 06:49

Boğulmak Üzere Alan Yavru Köpeklerin İmdadına Yetişen Mehmetçik

İzmir'de dün meydana gelen şiddetli yağış, bir çukurda barınan yavru köpeklere boğulma tehlikesi yaşattı. Anne köpeğin yavrularına yardım edememesi sonrası durumu fark eden askerler olaya müdahale ederek yavru köpekleri ..

  • JET TV tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 6 yıl önce
15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu 02:27

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu

15 Temmuz Kahramanı Tüfekle Kendini Vurdu Kocaeli’nin İzmit ilçesinde psikolojik tedavi gören 25 yaşındaki genç, tedavi sürecinde kendisine destek olan derneğin lokalinde başına dayadığı tüfekle intihar etti. Ölen genç,..