#Antepli esnaf

Filistinli Esnafın Türkiye Ve Erdoğan Sevgisi 00:55

Filistinli Esnafın Türkiye Ve Erdoğan Sevgisi

Filistinli Esnafın Türkiye Ve Erdoğan Sevgisi Filistin'in Nasıra kentinde Türkiye’den gelen turistleri gören esnaf, rabia işareti yaparak Türkiye ve Erdoğan’a övgüler yağdırdı...

İçişleri Bakanı Soylu'nun 81 İle Gönderdiği Genelgeyle Valiler Her Ay Vatandaşla Buluşacak 06:48

İçişleri Bakanı Soylu'nun 81 İle Gönderdiği Genelgeyle Valiler Her Ay

İçişleri Bakanı Soylu'nun 81 İle Gönderdiği Genelgeyle Valiler Her Ay Vatandaşla Buluşacak İçişleri Bakanı Soylu'nun imzasıyla, 81 ilin valisine, vatandaşlarla her ay düzenli toplantılar yaparak talep ve sorunlarını din..

Fetö Haberleri 00:59

Fetö Haberleri

Fetö Haberleri İzmit Fetö'ye destek operasyonu: 13 esnaf adliyede..

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bırakıldı 01:02

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bı

Tuğba Kuruyemiş'in Sahibi Ahmet Tonkul ve Oğlu Fatih Tonkul Serbest Bırakıldı Aydın'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan Tuğba Kuruyemiş'in sahibi Ahmet Tonkul ve oğlu Fatih Tonkul tahliye edildi Aydın'da Fe..

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu 04:27

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu

Ardahan’da Hayat Buz Tuttu Ardahan’da vatandaşlar soğuk havayla boğuşuyor. Ardahan'da etkili olan dondurucu hava hayatı olumsuz etkilerken, dün gecenin en düşük sıcaklığı sıfırın altında 25 dereceyle Ardahan'ın Göle i..

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor 02:01

Yerleri Süpüren Köpek Herkesi Şaşırtıyor

Samsun'da bir esnafın Dost ismini verdiği Alman kurdu cinsi köpeği, süpürgeyle yerleri süpürüp sahibine yardımcı oluyor. Samsun'da esnaflık yapan 53 yaşındaki Necati Sezgin, 1,5 yaşındaki köpeğini ismi gibi gerçek bi..

  • PITIRCIK tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seyredelim Gaziantep Bakırcılar Çarşısında 00:10

Seyredelim Gaziantep Bakırcılar Çarşısında

Esnaflarda Seyredelim.com seyrediyor. Sizin.Bizim.Herkesin..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

3 Bin TL'ye Çalışacak Eleman Bulamıyorlar 01:48

3 Bin TL'ye Çalışacak Eleman Bulamıyorlar

İstanbul'da bazı meslek dallarında acil eleman ihtiyacı var. Örneğin 3 bin TL maaşla garson ya da bulaşıkçı aranıyor. Ama esnaf çalışacak işçi bulamamaktan şikayetçi...

CHP Heyetine Haberleşme Gideri Tepkisi 00:28

CHP Heyetine Haberleşme Gideri Tepkisi

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan CHP heyetine, bir vatandaş, CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen'in haberleşme giderleri dolayısıyla tepki gösterdi...

Kemal Sunal Cama Ekmek Banıyor 01:34

Kemal Sunal Cama Ekmek Banıyor

Tokatçı filminin en iyi sahnelerinden biri.Uyanık esnaf cama ekmek banan Tokatçı'dan para koparmaya çalışırken Kemal abimizden süper bir ayar alıp verilmemiş 200 liranın üstünü vermek zorunda kalıyor...

1992 Erzincan Depremi Sonrası Esnafın Zararı izle 07:02

1992 Erzincan Depremi Sonrası Esnafın Zararı izle

Nurzen Amuran'ın 1992 yılında Erzincan'da meydana gelen deprem sonrası esnaf ile yaptığı röportaj..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Genel Kurmay Başkanı Akar, Siirt'te 01:39

Genel Kurmay Başkanı Akar, Siirt'te

Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar, Siirt'e geldi. Akar, esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Akar, daha sonra Siirt Valiliğini ziyaret etti, şeref defterini imzaladı...

FETÖ’cü Eski Emniyet Müdürü Nazilli’de Saklandığı Evde Yakalandı 00:46

FETÖ’cü Eski Emniyet Müdürü Nazilli’de Saklandığı Evde Yakalandı

Ankara’da yürütülen FETÖ/PDY kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan İzmir eski İstihbarat Şube Müdürü, Nazilli’ye bağlı İsabeyli Mahallesi’nde saklandığı evde yakalandı. 17-25 Aralık hükümete kumpas girişiminden s..

Aman Aman Şimdi Takma Zahmet Olmasın! 01:12

Aman Aman Şimdi Takma Zahmet Olmasın!

Pervin kızı Gül ile birlikte yaşamaktadır. Ana kız borçlu oldukları esnafı paşa dedelerinden miras kaldı diye kandırıp veresiye bir yaşam sürmektedirler. Pervin de zaten Gül'ü zengin biriyle evlendirmek istemektedir. Bak..

Gupse Özay Kimdir ? 03:47

Gupse Özay Kimdir ?

Gupse Özay (d. 30 Temmuz 1984, İzmir), Türk oyuncu ve senarist. Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv..

Gupse Özay Kimdir? 01:30

Gupse Özay Kimdir?

Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyl..

Şehitler için Çanakkale Türküsü'nü Seslendirdiler 02:20

Şehitler için Çanakkale Türküsü'nü Seslendirdiler

Konya'nın Seydişehir ilçesinde müzik öğretmeninin öncülüğünde şehitler anısına hazırlanan, esnaf, öğrenci ve memurların seslendirdiği Çanakkale Türküsü klibi, sosyal medyada büyük beğeni topladı...

Erdoğan Taklidi İle Şener Şen'i Canlandırmak 01:57

Erdoğan Taklidi İle Şener Şen'i Canlandırmak

Sosyal medyada sık sık Recep Tayyip Erdoğan taklidi ile karşımıza çıkan Gökhan Aslan şimdi de esnaf ziyaretinde vatandaşı tıraş etmiş akıllara Şener Şen'in meşhur jilet sahnesi geldi...

  • JET TV tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu 01:29

Hilton'da 5 Çayı Adile Naşit & Gülşen Bubikoğlu

Bir konfeksiyon atölyesinde işçi olarak çalışan Zeynep (Gülşen Bubikoğlu) kentin kenar mahallelerinden birinde annesi ile küçük bir evde mütevazı bir yaşam sürmektedir. Genç, güzel ve gösterişli bir kız olan Zeynep’e kas..

Mahalleyi Dolandırıp Terk Eden Adile Naşit 00:59

Mahalleyi Dolandırıp Terk Eden Adile Naşit

Esnaf evlerinin bahçesine çadır kurup onları bekler. Zeynep Uludağ’da tanıştığı ve zengin bir adamın oğlu sandığı Doğan’a aşık olur. Bu ilgi karşılıksız değildir ama, Zeynep’in kendisini zengin tanıttığı gibi Doğan da as..

Bayram Abi Full Hd  İzle 1:41:05

Bayram Abi Full Hd İzle

Hala ailesiyle birlikte yaşayan Bayram'ın en büyük hayali deliler gibi aşık olduğu Sinem'le tanışabilmektir. Bayram genç kadını arkadaşının düğününde görür görmez deliler gibi aşık olmuştur. Koma Kola'da reklam ve pazarl..

Barış manço - Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi 04:51

Barış manço - Olmaya Devlet Cihanda Bir Nefes Sıhhat Gibi

Usta terzi dar kumaştan bol gömlek diker Doğru tartan esnaf rahat huzurlu gezer Eğrinin ve doğrunun hesabı mahşerde Dünyada biraz huzur her şeye bedel Sağlığın nasıl gülüm sen ondan haber ver İlaç neye yarar vade ge..

Online Satış Bit Pazarını Da Vurdu 00:59

Online Satış Bit Pazarını Da Vurdu

Kahramanmaraş'ta ikinci el satış yapan esnaf, internet üzerinden yapılan eşya satışı nedeniyle iş yapamamaktan yakınıyor. Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesi, Ekmekçi Mahallesi'nde kurulan bit pazarları, artık eskisi ka..

Reynmen Pazarlık Peşinde 00:15

Reynmen Pazarlık Peşinde

Pazarlığı, ettiği yeminlerle süsleyip karşı tarafa söz hakkı vermeyen, kendini kutsayan bir o kadar komik ve yeminli esnaf,esnafımız,abimiz,canımız,ciğerimiz. Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobilini Mahallelinin Hizmetine Sundu 01:00

Otomobilini Mahallelinin Hizmetine Sundu

Sivas'ın Suşehri ilçesinde esnaf Gökhan Karşılar, mahallesinde ihtiyaç duyanlara otomobili ile ücretsiz ulaşım sağlıyor, ehliyeti olanlara aracını hiçbir bedel beklemeden ödünç veriyor...

Esnafın Kalaslarla Kavgasını Tiyatro İzler Gibi İzlediler 01:05

Esnafın Kalaslarla Kavgasını Tiyatro İzler Gibi İzlediler

Kars'ta alacak verecek yüzünden sabah saatlerinde çıkan kavgada kalas ve sopalar kullanıldı. Adeta kemik seslerinin duyulduğu feci kavgada 3 kişi yaralanırken, 4 kişi de gözaltına alındı. Çevredeki vatandaşların adeta aç..

Edirne’de FETÖ’nün Askeri Yapılanmasına Operasyon 00:25

Edirne’de FETÖ’nün Askeri Yapılanmasına Operasyon

Edirne'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, aralarında astsubayların da bulunduğu 6 kişi gözaltına alındı.Edirne Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında, Emn..

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık 01:10

60 Saniye Filmini Hatırlatan Hırsızlık

Gaziantep'te bir bakırcı dükkanında meydana gelen hırsızlık olayında hırsız, 6 saniyede girdiği iş yerinden toplam 60 saniyede 5 bin TL'lik malzeme çalarak kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, Şahinbey ilçesine bağl..

Başbakan Yıldırım'dan Esnafa Müjde 03:22

Başbakan Yıldırım'dan Esnafa Müjde

AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin TBMM Grup toplantısında konuştu...