#Antepli esnaf

Hayat Sırları 9. Bölüm 2. Fragmanı 00:41

Hayat Sırları 9. Bölüm 2. Fragmanı

Yıllardır sırtlarında taşıdıkları, kimseye anlatamadıkları büyük sırları, ilmek ilmek ördükleri mutlu yuvalarına bomba gibi düşen Kuzgun ailesinin sevgiyle sarmalanmış, sıcacık ama bir o kadar da tehlikelerle dolu hikaye..

Hayat Sırları 10. Bölüm Fragmanı 00:43

Hayat Sırları 10. Bölüm Fragmanı

Yıllardır sırtlarında taşıdıkları, kimseye anlatamadıkları büyük sırları, ilmek ilmek ördükleri mutlu yuvalarına bomba gibi düşen Kuzgun ailesinin sevgiyle sarmalanmış, sıcacık ama bir o kadar da tehlikelerle dolu hikaye..

Hayat Sırları 10. Bölüm 2. Fragmanı 00:44

Hayat Sırları 10. Bölüm 2. Fragmanı

Yıllardır sırtlarında taşıdıkları, kimseye anlatamadıkları büyük sırları, ilmek ilmek ördükleri mutlu yuvalarına bomba gibi düşen Kuzgun ailesinin sevgiyle sarmalanmış, sıcacık ama bir o kadar da tehlikelerle dolu hikaye..

Hayat Sırları 11. Bölüm Fragmanı (Final) 00:41

Hayat Sırları 11. Bölüm Fragmanı (Final)

Yıllardır sırtlarında taşıdıkları, kimseye anlatamadıkları büyük sırları, ilmek ilmek ördükleri mutlu yuvalarına bomba gibi düşen Kuzgun ailesinin sevgiyle sarmalanmış, sıcacık ama bir o kadar da tehlikelerle dolu hikaye..

Yol Ortasında Meydan Savaşı Yapan Sürücüler 01:41

Yol Ortasında Meydan Savaşı Yapan Sürücüler

Mersin'de yol ortasında yol verme yüzünden başlayan sözlü tartışma büyüyerek kavgaya dönüşmüş. Kavgayı olaya tanıklık eden esnaf ayırmış...

  • JET TV tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aç Kalan Tilkiyi Bisküvi ile Besleyen Vatandaş 00:54

Aç Kalan Tilkiyi Bisküvi ile Besleyen Vatandaş

Rize'de etkili olan kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanarak aç kalan tilki Ovit Dağı geçidinde bulunan yola inmiş. O esnada aracıyla yoldan geçmekte olan bir esnaf abimiz aracından inerek tilkiye b..

  • JET TV tarafından
  • 127 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Muammalarla Dolu Video 02:25

Muammalarla Dolu Video

Market işletmecisi olan adam dışarıda rafları düzenlerken arkasından bir adam sırtına dokunuyor ve o sırada ara sokaktan gelen kamyonetin kasasının açık unutulması paranormal bir olay olarak kayıtlara geçiyor. Dokunan ne..

  • JET TV tarafından
  • 154 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mutlu Ol Yeter Dik Okuyan Dayı 00:25

Mutlu Ol Yeter Dik Okuyan Dayı

Gittiği esnaf dükkanında gaza gelip mutlu ol yeter şarkısını söyleyen dayı kulaklarımızı kanatmış. Neyse ki dayının performansı erken sonuçlanmış...

  • JET TV tarafından
  • 191 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Pazarı Survivor'a Çeviren Pazarcılar 01:00

Pazarı Survivor'a Çeviren Pazarcılar

Pazarcılık yapan esnaf, yayınlandığı ilk günden bu yana oyunları ve yarışmacılarıyla sık sık gündeme gelen Survivor'daki parkurları canlandırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 191 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kilometrelerce ötede yaşanan patlama anının paniği kamerada 03:13

Kilometrelerce ötede yaşanan patlama anının paniği kamerada

Sakarya’nın Hendek ilçesinde havai fişek fabrikasının patlama anında oluşan ses yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki merkez ilçe Adapazarı'ndan duyuldu. Şehir merkezinde bulunan bir esnaf korku dolu o anları anlatırken, pat..

Önce telefonları incelediler, ardından esnafa saldırdılar 00:56

Önce telefonları incelediler, ardından esnafa saldırdılar

Siirt'te 2 kişi, girdikleri bir iş yeri sahibine sopalarla saldırdı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, esnafı komşuları kurtardı...

Bodrum’da kadınlar birbirine girdi 03:42

Bodrum’da kadınlar birbirine girdi

Bodrum’da 3 kadının, 2 esnaf kadına saldırdığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. Olayda kafasına bardakla vurulan kadınlardan birinin yüzüne 6 dikiş atıldı, diğeri de aldığı darbelerle başından ve göğsünden yaralandı...

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası 03:02

Lokanta Usülü Mercimek Çorbası

1 su bardağı sarı Mercimek, 1 adet soğan, 2 diş sarımsak, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı un, 4 su bardağı sıcak su, 2 su bardağı et suyu, 1/2 limon suyu, Tuz. Dışarıda bayıla bayıla yediğimiz ama evde kendimiz..

Adana'da bayram öncesi çarşıda yoğunluk arttı 03:14

Adana'da bayram öncesi çarşıda yoğunluk arttı

Adana'da yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çarşıda alışveriş yoğunluğu da arttı. Esnaf, satışlarda yüzde 30-35 oranında artış bekliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağının günde..

Gel-Al dönemi dönere yaradı! 02:22

Gel-Al dönemi dönere yaradı!

RESTORANLARDAKİ KISITLAMANIN ARDINDAN ÇOĞU ESNAF KEPENK İNDİRMEK ZORUNDA KALDI. AMA GEL-AL VE PAKET SERVİSLE AYAKTA KALMAYA ÇALIŞANLAR VAR. ÖZELLİKLE GEL-AL DÖNEMİ EN ÇOK DÖNERCİLERE YARADI... HEM PRATİK HEM LEZZETLİ OLU..

Yöresel lezzetler 'Fast-Food' oldu 02:22

Yöresel lezzetler 'Fast-Food' oldu

MALUM KAFELERDE, RESTORANLARDA OTURMA KISITLAMASI VAR... BU YÜZDEN AYAKÜSTÜ TÜKETİLEBİLEN YİYECEKLER REVAÇTA... ESNAF DA BU DURUMA AYAK UYDURDU... ÇORBALAR BARDAĞA, TENCERE YEMEKLERİ DÜRÜME GİRDİ... GELİN, PRATİKLİĞİYLE ..

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor 02:47

Baraj gölü altında kalacak Yusufeli yeniden inşa ediliyor

Artvin'de, Çoruh Nehri üzerinde yapımı süren ve tamamlandığında Türkiye'nin en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı nedeniyle ilçe merkezi su altında kalacak. 150 yıllık tarihinde 7'nci kez yerleşim yeri değiştirilecek o..

İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu 09:37

İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu

Ankara'nın Polatlı ve Haymana ilçelerinde etkili olan kum fırtınası hayatı felç etti. Bir anda gökyüzünü kaplayan toz bulutu nedeniyle vatandaşlar büyük panik yaşadı. Kum fırtınası Ankara merkezde de etkili oldu. Hayman..

Azerbaycan bayrağından ne istedi- 01:37

Azerbaycan bayrağından ne istedi-

SİVAS'TA BİR KADIN DÜKKANLARIN ÖNÜNE ASILAN, KARDEŞ ÜLKE AZERBAYCAN'IN BAYRAKLARINI İNDİRİP ÇÖPE ATMAYA KALKTI. ESNAF TEPKİ GÖSTERİP POLİSE HABER VERİNCE DE KÜPLERE BİNDİ. ÇEVREDEKİLERE VERDİ VERİŞTİRDİ...

Vatandaş tam kapanmaya ne diyor? 03:27

Vatandaş tam kapanmaya ne diyor?

TAM KAPANMA NASIL OLACAK, KİMLER MUAF, İZLEDİK... PEKİ VATANDAŞ 17 GÜNLÜK BU SÜREÇ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYOR? ESNAF HALİNDEN MEMNUN MU? İŞTE SOKAĞIN 'TAM KAPANMA' YORUMU.....

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi 08:14

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi

Bursa'da, 9 katlı bir binanın zemin katındaki kolonlarda çatlama meydana geldi. Gürültü ve hafif sarsıntıyla uyanan bina sakinleri, panikle dışarı çıktı. Binada oturan 21 dairedeki yaklaşık 70 kişi, geçici olarak akrabal..

Hakkari'nin yüksek kesimlerine kar yağdı 01:13

Hakkari'nin yüksek kesimlerine kar yağdı

Kent merkezinde 2 gün boyunca etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde ise kara dönüştü. Yağan ilk karla birlikte, Hakkari kent merkezinin tam karşısında bulunan 3 bin 467 rakımlı Sümbül Dağı'nın zirveleri kısmen beyaza bür..

İskenderun'da Balkonlara ve İş Yerlerine Türk Bayrağı Asıldı 03:26

İskenderun'da Balkonlara ve İş Yerlerine Türk Bayrağı Asıldı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen patlama ve çıkan çatışmada 2 teröristin ölü ele geçirilmesinin ardından olay yerinde yapılan inceleme çalışması tamamlandı. Vatandaşlar, çevredeki iş yerlerine ve balkonlara Tü..

Esnafın gözü kulağı 1 Haziran'da 01:49

Esnafın gözü kulağı 1 Haziran'da

NEFESLER TUTULDU, 1 HAZİRAN ÖNCESİ EN BÜYÜK NORMALLEŞME BEKLENTİSİ YEME İÇME SEKTÖRÜNDE. AYLARDIR KAPALI OLAN ESNAF, DÜKKANLARINDA SON HAZIRLIKLARINI TAMAMLAMAYA ÇALIŞIYOR. HÜKÜMETTEN DE BİR BEKLENTİLERİ VAR...

Şiddetli yağmur bastırınca... 01:04

Şiddetli yağmur bastırınca...

YAĞMUR SABAH SAATLERİNDE BAŞLADI, AKŞAM ÜZERİ ŞİDDETİNİ ARTIRDI. İSTANBUL MALTEPE'DE ÇOK SAYIDA İŞ YERİNİ SU BASTI, ESNAF BİNLERCE LİRALIK ZARARA UĞRADI.....

Bilgisayar fareleri iş başında... 01:46

Bilgisayar fareleri iş başında...

İSTANBUL AVCILAR'DA BİR SOKAĞA BİLGİSAYAR FARELERİ DADANDI. YAKLAŞIK BİR AYDA 5 AYRI DÜKKANI SOYAN, 160 BİN LİRALIK VURGUN YAPAN HIRSIZLAR YÜZÜNDEN ESNAF İSYANDA...

Esnaflardan 6 Ay Geri Ödemesiz Sıfır Faizli Kredi Talebi Çağrısı! İşte Detaylar 01:50

Esnaflardan 6 Ay Geri Ödemesiz Sıfır Faizli Kredi Talebi Çağrısı! İşte

ESNAF CAN SUYU KREDİSİ İSTİYOR..

Manavgat'ta Yangına Arabayla Daldılar! İşte O Görüntüler! 01:42

Manavgat'ta Yangına Arabayla Daldılar! İşte O Görüntüler!

MANAVGAT'TA KÖYLÜLERE ERZAK GÖTÜREN ESNAF ALEVLER ARASINDA KALDI...

Ruhu bile duymadan soyuldu! 01:23

Ruhu bile duymadan soyuldu!

TEKİRDAĞ'DA BİR MARKET SAHİBİ DÜKKANINI AÇTI, TEMİZLİK YAPIYORDU Kİ İÇERİ GİZLİCE BİR HIRSIZ GİRDİ... KASADAKİ PARAYI ÇALIP KAÇTI. RUHU BİLE DUYMADAN SOYULAN ESNAF,BAŞINA GELENLERİ SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA ANLA..

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki 05:02

Temizlik aracının yakılmasına ilçe halkından tepki

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi'ne ait temizlik aracının dün akşam saatlerinde, yüzleri maskeli ve silahlı bir grup tarafından ateşe verilmesi, ilçe halkının tepkisine neden oldu. Bağlar Belediye Başkanı AK Parti'li Hüse..