#Antepli esnaf

Ekrem İmamoğlu'nu görenler şaşkına döndü! Metroya bindi, pazara gitti! 10:12

Ekrem İmamoğlu'nu görenler şaşkına döndü! Metroya bindi, pazara gitti!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tedavisi nedeniyle 28 Ekim’deki açılışına katılamadığı Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı’nda incelemelerde bulundu. Kent trafiğine ve metrobüs kullanımı yoğunluğuna olumlu etkileri kısa süre iç..

Kasap dükkanı yetmedi çiftlik kurdu! 02:46

Kasap dükkanı yetmedi çiftlik kurdu!

Gaziantep'de kasap dükkanı olan esnaf azim etti ve kendine çiftlik kurdu..

Zam sepeti! 02:59

Zam sepeti!

GÜNDEM, GIDA FİYATLARI.. ESNAF, ÜRETİCİNİN YAPTIĞI ZAMLARDAN VATANDAŞ DA ETİKETLERDE YAZAN FİYATLARDAN ŞİKAYETÇİ.. İŞTE GIDA FİYATLARINDA SON DURUM......

Etiketlerin zam yolculuğu! 02:22

Etiketlerin zam yolculuğu!

SEBZE MEYVE TARLADAN TEZGAHA GELENE KADAR ETİKETİNİ KATLIYOR... VATANDAŞIN CEBİNİ YAKIYOR. BUNA DUR DEMEK İÇİN TİCARET BAKANLIĞI DENETİMLERE BAŞLADI... İSTANBUL BAYRAMPAŞA'DAKİ HALDE DE MÜFETTİŞLER İNCELEME YAPTI. ORADA ..

Türkiye Rıdvan ustayı konuşuyor! Firma zamları geri çekince müşterilerine ücret iadesi yaptı 04:38

Türkiye Rıdvan ustayı konuşuyor! Firma zamları geri çekince müşteriler

Kocaeli'de akü bayiliği yapan Rıdvan Bayazıt, firmanın yüzde 20 zamlı fiyat listesini geri çekmesi üzerine, güncel fiyattan sattığı tüm aküler için fiyat farkını müşterilere geri iade etti. ‘Böyle esnaf kaldı mı?' dedirt..

Döviz bürosunda gasp girişimi 01:47

Döviz bürosunda gasp girişimi

ELİ SİLAHLI BİR ŞEHİR EŞKIYASI, GÜNDÜZ VAKTİ DÖVİZ BÜROSUNU BASTI... TAM KASADAKİ PARALARI BOŞALTIYORDU Kİ, MANGAL YÜREKLİ BİR ÇALIŞAN ONA ENGEL OLDU... İMDADA YETİŞEN KOMŞU ESNAF DA, O GASPÇIYI KISKAVRAK YAKALADI.....

Ekmek arası zam! 01:48

Ekmek arası zam!

EN SEVİLEN LEZZETLERDEN DÖNER EKMEĞE ZAM GELDİ... ÜSTELİK DAHA DA ARTACAK. ÇÜNKÜ ESNAF ARTAN MALİYETLERDEN ŞİKAYETÇİ. ''BİR ZAM DAHA GELECEK'' DİYOR... MÜŞTERİLERSE EKMEĞİN İÇİNDEKİ ETİN AZALMASINDAN DERTLİ.....

Et Fiyatları En Çok Adana'yı Vurdu 02:30

Et Fiyatları En Çok Adana'yı Vurdu

SÜREKLİ ARTAN ET FİYATLARI EN ÇOK DA ADANA'YI VURDU... OCAK, MANGAL DUMANININ EKSİK OLMADIĞI, GÜNDE 150 TON ET TÜKETİLEN ŞEHİRDE ESNAF DA VATANDAŞ DA FİYATLARDAN ŞİKAYETÇİ... İŞTE ADANA'DA KASAPTAN RESTORANA ET FİYATLARI..

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, galericiler ise sıkıntılı 06:21

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, ga

Yol ve kaldırım üstüne satılık ya da kiralık araç koymak yasaklanıyor. Yeni düzenlemeyle yol ve kaldırım işgaline neden olan satılık ya da kiralık araçlar artık kaldırımları işgal edemeyecek. Karar sonrası bazı ilçelerde..

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu Çaldı 01:45

Çay Ocağına Giren Hırsız, Esnafın Çay Siparişi Verdiği Cep Telefonunu

Pendik’te bir hırsızın çay ocağına girerek esnafın çay söylediği cep telefonunu ve kasadaki paraları çalıp kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Hırsızın dükkana girdiği sırada düşürdüğü el dezenfektan standını düze..

Hurma Alırken Ve Tüketirken Dikkat Edilmesi Gerekenler 04:49

Hurma Alırken Ve Tüketirken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ramazan ayına sayılı günler kala hurma alırken ve tüketirken dikkat edilmesi gerekenleri anlatan esnaf Yasemin Özkan, işlenmiş hurmadan kaçınılmasını ve taze hurma alınmasını önerdi. Özkan, şeker hastalarının ise hurmayı..

Toplu Ulaşıma Yüzde 40 Zam 02:06

Toplu Ulaşıma Yüzde 40 Zam

İSTANBUL'DA TOPLU ULAŞIMA YAPILACAK ZAM ORANI GÜNLER SÜREN GÖRÜŞMELERDEN SONRA BELİRLENDİ... OTOBÜSE, METROYA, MİNİBÜSE, TAKSİYE YÜZDE 40 ZAM GELDİ.. İSTANBULLULAR DA, ESNAF DA MEMNUN KALMADI....

Balıkçı Kenan’dan İftarda Balık Tavsiyesi 03:07

Balıkçı Kenan’dan İftarda Balık Tavsiyesi

Beylikdüzü'nde esnaf olan balıkçı Kenan Balcı, balığın hem doyurucu, hem de zinde tutucu özelliğine dikkat çekerek, “Ramazan'da sofralardan balığı eksik etmeyelim” dedi...

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Tamir İçin Bırakılan Koltuktan 10 Bin TL'lik Altın Çıktı 01:44

Tamir İçin Bırakılan Koltuktan 10 Bin TL'lik Altın Çıktı

Erzincan’da tamir için bırakılan koltuktan 10 bin TL'lik altın çıktı. Gördüğü manzara karşısında şaşıran esnaf, koltukları bırakan müşterisine ulaşarak aynı gün içerisinde altınları teslim etti. Erzincan Merkez Çarşısınd..

Telefon Dükkanında Sopa Ve Sandalyelerin Havada Uçuştuğu Kavga Kamerada 02:35

Telefon Dükkanında Sopa Ve Sandalyelerin Havada Uçuştuğu Kavga Kamerad

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde sıfır aldığı telefonu beğenmeyen müşteri ile esnaf arasında sandalye ve sopalı kavga çıktı...

Türkçe tabela kalmadı! 02:23

Türkçe tabela kalmadı!

ESKİ İSTANBUL'UN GÖZBEBEĞİ FATİH... SON YILLARDA ÇEHRESİ GİDEREK DEĞİŞİYOR... TARİHİ ÇARŞILARDA ARTIK SURİYELİ ESNAF ÇOĞUNLUKTA, TABELALAR GENELLİKLE ARAPÇA... İLÇE SAKİNLERİ İSE DEĞİŞİMDEN RAHATSIZ... AMA SUÇU YABANCILA..

Beyazıt'taki çatışmanın yeni görüntüleri ortaya çıktı 05:35

Beyazıt'taki çatışmanın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Fatih Beyazıt'ta iki esnaf grup arasında yaşanan silahlı çatışmada 1'i polis 7 kişi yaralanmış, 27 kişi ise gözaltına alınmıştı. Çatışmanın yeni güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, çatışmaya giren bir..

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada 07:30

Sahte Altınla Kuyumcuları Dolandıran ‘Altın Faresi’ Kamerada

İstanbul’da kapanış saatlerinde kuyumculara giderek, onları aceleye getirip dolandıran ‘Altın Faresi’ lakaplı şüpheli bu kez Sarıyer’de bir kuyumcuyu dolandırdı. Edremit’te yakalanıp serbest bırakılan şüphelinin kuyumcul..

İzmir'in Maskotu 'Maskeli Keçi' 06:47

İzmir'in Maskotu 'Maskeli Keçi'

İzmirli acil tıp teknisyeni Uğur Gülbaşaran, annesi ölen keçi Gülizar’ı sahiplendi. 3 aylık keçiyi evinde besleyen Gülbaşaran, Gülizar’la birlikte işe de gidiyor. Gülizar çevresinin maskotu olurken, keçisinin adına sosya..

Eminönü’nde En Pahalı Hurmanın Tanesi 5 TL 02:33

Eminönü’nde En Pahalı Hurmanın Tanesi 5 TL

İftar ve sahur sofralarının vazgeçilmezi hurmalara talep arttı. Eminönü Mısır Çarşısı’nda en pahalı hurma olan “Jumbo Kudüs” hurmasının tanesi 5 TL, kilosu 140 TL’den satışa çıktı. 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiy..

Denizli'de 2 yaşındaki bebek, 12 metre yükseklikten beton zemine düştü! 01:18

Denizli'de 2 yaşındaki bebek, 12 metre yükseklikten beton zemine düştü

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, apartmanın üçüncü katındaki balkondan sarkan Afganistan uyruklu ailenin 2 yaşındaki bebeği, yaklaşık 12 metre yükseklikten beton zemine düştü. Talihsiz bebek, bir vatandaşın yaptığı ka..