#Anı yaşamak

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse 04:45

Müslüm Gürses - Tanrı İstemezse

Tanrı istemezse yaprak düşmezmiş Tanrı istemezse insan ölmezmiş Sen, Tanrı mısın beni öldürdün Eşime dostuma beni güldürdün Vicdanının sesini dinle bak ne diyor Senin için bir can bir can gidiyor Allah öldürür dün..

Evdeki Sinekleri Bukalemuna Avlatan Zeki Adam 00:25

Evdeki Sinekleri Bukalemuna Avlatan Zeki Adam

Evdeki sineklerden kurtulmanın yolunu müthiş bir şekilde bulan adam, bukalemun ile sinek avına çıkmış. Sineklere yaşamak için 2. şansı tanımayan bukalemunun o anları.....

  • GÜL tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kerem Berberoğlu - Dön Gel 03:38

Kerem Berberoğlu - Dön Gel

Dön Gel şarkı sözleri ile Yaşamak tek hevesim Sebebim çok aşktır işim Kaçamaz hiç yüreğim Edebim yok oynak içim Dön gel dön gel canım acıyor Çabuk ol bak sabah oluyor Dön gel dön gel canım acıyor Ya da gelme tadı kaçı..

Hoverboard Düşüşünden Karizmatik Dönen Baba 00:11

Hoverboard Düşüşünden Karizmatik Dönen Baba

Çocuğunun hoveboard oyuncağı ile bir deneyim yaşamak isteyen baba, dengesi bozulunca tam düşer gibi olsa iyi toparlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 3. Fragmanı 01:05

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm 3. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 7. Bölüm Fragmanı - 3 yayında! Ferhat, uzun süredir kalbinde bulamadığı sevdayı Aslı'da bulabilecek mi? Ferhat, peşinde olan adamlar tarafından vurulmuştur. Ferhat'ın vurulduğu an yanında olan Aslı, hast..

Hadi Gari Sen De Gel - Sevcan Orhan 03:45

Hadi Gari Sen De Gel - Sevcan Orhan

Hadi gari sende gel sevcan orhan dinle izle Sevcan Orhan - Sen de Gel Albüm Adı : Bir Türküydü Yaşamak Yaylalardan ovalardan A yarim in de gel Yayan değil kıratına A Yarim bin de gel Anan geldi baban geldi Dayın g..

  • PengoTV tarafından
  • 1.411 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Özbey Meslektaşlarına Meydan Okudu 12:19

Merve Özbey Meslektaşlarına Meydan Okudu

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, konser çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 1.20 olduğuma bakmayın diyen şarkıcı, kiloyla alakalı problemim yok sesimle herkesi döverim diyerek meslektaşlarına meydan okudu. Dünyanın..

  • BETA tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Love Buddy Nedir 03:30

Love Buddy Nedir

İlişkilerin de suyu çıktı. F... Buddy'si bitti Love Buddy'si başladı. Nerede o eski aşk hikayeleri? Ne diyorsunuz gençler, sonumuz hayır mı? Love Buddy bir ilişki biçimidir. Aşık olup sevgili olmak ile fuck buddy yani ..

Ütopya Nedir 02:31

Ütopya Nedir

Ütopya Nedir? Ütopya Yunanca olmayan yer demektir. Yani gerçek olamayacak kadar güzel ve ideal olan, hayali yer. Ne? Anca rüyamda mı görürüm? Ben biraz deli yatıyorum. En fazla kıçım açıkta kalır, o da distopya olur...

Filistinli 10 yaşındaki Latif’den uluslararası topluma çağrı 04:21

Filistinli 10 yaşındaki Latif’den uluslararası topluma çağrı

Gazze Şeridi'nde İsrail güçlerinin bombardımanı sonucu evi yıkılan 10 yaşındaki kız çocuğu Nadeen Abdul Latif, uluslararası topluma İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarının durması için çağrıda bulunarak, Sadece güve..

Bol sıfırlı hayaller... 02:08

Bol sıfırlı hayaller...

HERKESİN DERDİ DAHA MUTLU YAŞAMAK, DAHA İYİ BİR GELECEK HAYALİ... E TABİİ BUNUN İÇİN DE PARA LAZIM... PEKİ, HESABINIZA BOL SIFIRLI BİR PARA YATSA NE YAPARDINIZ... İŞTE 'HER KURUŞUNU YERİM' DİYENDEN, ESTETİK YAPTIRIR, K..

Evlenme Nedir 02:35

Evlenme Nedir

Evlenme işi, izdivaç. Birlikte yaşamak isteyen iki kişinin yasaya uygun olarak hayatlarını birleştirmesi. Yasa izin vermezse birlikte yaşayamaz mıyız yani? Ha o zaman kızlı erkekli oluyordu değil mi? Bu evlenme, bildiği..

Khali The Killer Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle 1:29:58

Khali The Killer Yabancı Film Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Jumanji Vahşi Orman Türkçe Dublajlı Fragmanı 02:08

Jumanji Vahşi Orman Türkçe Dublajlı Fragmanı

Dört sıra dışı arkadaş bir video konsol oyunu bulur. Daha önce kimse bu oyunun adını duymamıştır. Heyecanla oyunu incelemeye başlayan ve oynamaya koyulan dört ergen kendilerini vahşi bir ormanda avatarların bedenlerinin ..

Ünlü Sanatçının Amerika'da Konser Verememesinin Sebebi Ne 05:31

Ünlü Sanatçının Amerika'da Konser Verememesinin Sebebi Ne

Havalimanı’nda görüntülenen ünlü şarkıcı Zerrin Özer, vereceği konser için Azerbaycan’a gideceğini söyledi. Gerçekten hayat çok acımasız diyen Özer, insanların birbiriyle olan kavgalarını anlamadığını söyledi. İstanbul’u..

  • BETA tarafından
  • 1.041 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bisikletle Ağaca Toslayan Adam 00:04

Bisikletle Ağaca Toslayan Adam

Oğlunun bisikleti ile bir deneyim yaşamak isteyen adam bayır aşağı hızlanıp duramayınca karşısına çıkan ağaca toslamış...

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Zipline Kurbanı Adam 00:11

Zipline Kurbanı Adam

Zipline deneyimi yaşamak isteyen adam büyük bir hevesle kayarken ipin kopmasıyla erken bir şok yaşamış. Zipline hevesi erken bitmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 28 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Binler Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüdü 01:43

Binler Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüdü

Sarıkamış Şehitlerini anma etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı’nda toplanan yaklaşık 10 bin kişi soğuk havaya aldırış çoluk-çocuk, yaşlı genç şehitleri andı. Yürüyüşe katılan vatandalar, “Güzel ..

Çocuklar Duymasın 23. Bölüm 2. Fragmanı 01:00

Çocuklar Duymasın 23. Bölüm 2. Fragmanı

Çocuklar Duymasın 23. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Tutku'nun Haluk'a olan ilgisini sonunda herkes öğreniyor. Meltem ve Tutku, Haluk konusunda yüzleşiyor! Çocuklar Duymasın 23. Bölüm fragmanında Tutku sonunda Haluk'a olan..

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation 04:09

Bükre Sena Sait - Olive Branch Operation

Eski AKP'li İzmir milletvekilinin kızı Trump için İngilizce rap şarkı yapmış ve Kötü haber Trump, Erdoğan seni kramp yapacak. Ne de olsa, her söyleşide kafa tutuyoruz. Tavır yok ama ses var. RAP neden olmasın? Keşke bir..

  • JET TV tarafından
  • 1.093 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Senden Vazgeçemem 05:04

Müslüm Gürses - Senden Vazgeçemem

Müslüm Gürses - Senden Vazgeçemem Canlı Performans Umrumda değil yaşamak ölmek Canımdan geçerim senden vazgeçmem Olur mu bu aşkı bir anda silmek Canımdan geçerim senden vazgeçmem Dünya tersine dönse vazgeçmem Gökte..

Ordinary Person 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 2:01:40

Ordinary Person 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu : Küçüklüklüğünden belli dedektif olma arzusu Bahar için bir takıntı haline gelir. Ve sonunda hayallerine kavuşur. Sung-Jin ile evlidir ve bir bebekleri vardır. Kocasıyla birlikte çalışıp 2 katlı bir evde yaşamak..

  • KAPALI SET tarafından
  • 3.526 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İbrahim Tatlıses Eski Günlerine Dönüş Sinyali Verdi 04:15

İbrahim Tatlıses Eski Günlerine Dönüş Sinyali Verdi

Ünlü türkücü binasını satılığa çıkardı! 15 milyon dolar... İki yıldır İzmir'de yaşayan İbrahim Tatlıses'ten yeni kararlar. Sanatçı, çok sevdiği İzmir'de yaşamak ve İstanbul'la bağlarını tamamen koparmak istiyor. Tatlıse..

  • BETA tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Üç Harfliler 3 Karabüyü Hd İzle 1:27:15

Üç Harfliler 3 Karabüyü Hd İzle

Konusu : Anne ve babasının ölümünün ardından çocukluğunun geçtiği eski evde daha fazla yaşamak istemeyen Alev, evini kiraya verir. Bu eve taşınan garip kiracılar Alev, kızı Eda ve kocası Erol’un hayatlarını bir anda kab..

Yaprak Dökümü 1967 Türk Filmi İzle 1:30:18

Yaprak Dökümü 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, çocuklarını birer birer kaybeden bir babanın öyküsü anlatılır. Ali Rıza Bey, emekli olduktan sonra beş çocuğuyla beraber İstanbul’a yerleşir. Eskiden öğrencisi olan Muzaffer Bey’in yanında bir iş bulara..

Jawbone Türkçe Dublaj İzle 1:35:47

Jawbone Türkçe Dublaj İzle

Jimmy McCabe herkesin yaşamak istediği bir hayatı yaşar aslında sonu pek mutlu bitmeyecek bu hayata gençken boksörlük yapma hevesi ile başlar çok çalışır ve hiç pes etmeden sonuna kadar savaşarak her çıktığı karşılaşmada..

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle 1:45:18

Özgürlüğün Elli Tonu - Fifty Shades Freed Türkçe Dublaj İzle

Fifty Shades Freed İle Trilogy Tamamlanıyor Ekranlardan full hd izlediğimiz Fifty Shades of Grey serisinin sonunda üçüncüsü de vizyona girecek. Merakla beklenen ve milyonların kalbinde şimdiden that kurmuş olan Fifty Sh..

Babamın Ceketi Teaser 00:59

Babamın Ceketi Teaser

Babamın Ceketi, evlenebilmek için iş bulmaya çalışan bir gencin hikayesini anlatıyor. Bir süredir birlikte olan Ferhat ve Aslıhan ilişkilerini evlilikle taçlandırmak istemektedir. Fakat Ferhat’ın işsiz olması evlenmeleri..

Hindistan'da Yaşam / Sokaklar 07:24

Hindistan'da Yaşam / Sokaklar

Merhabaar Herkese Hindistanda başkent dehide cuma mescidi etrtafındaki skakarı gezdim. buraardaki yaşamı ve yereri size göstermek istedim. umarım beğenirsiniz. yrumarınızı ütfen videnun atındaki yrumar kısmına yazınız. ..

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe 04:42

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe

Mehtap Meral - Dağınık Bahçe Dinle Söz & Müzik: Mehtap Meral Düzenleme: Mehtap Meral Yönetmen: Ulvi Çakmak Dağınık Bahçe şarkı sözleri ile İçimde bir taş büyüttüm Onu eritebilecek bütün sulardan geçtim Aşındıracak b..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 6 yıl önce