#Anı yaşamak

Kamyonu Devirmek İçin Elinden Geleni Yapan Sürücü 01:28

Kamyonu Devirmek İçin Elinden Geleni Yapan Sürücü

Gebze'de aşırı hızla ilerleyen meyve yüklü kamyonun devrilme anı kameraya yansıdı. Facianın eşiğinden dönüldüğü kazanın öncesinde de kameraya yansıyan görüntülerde aşırı hızla ilerleyen kamyonun bir kaç kez devrilmekten ..

  • JET TV tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tolgshow 2. Sezon Tanıtım Fragmanı #2 00:28

Tolgshow 2. Sezon Tanıtım Fragmanı #2

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Domates Çorbası Tarifi 03:23

Domates Çorbası Tarifi

Malzemeler: 5 adet olgun domates, 2 yemek kaşığı tereyağ, 1 tepeleme yemek kaşığı un, 1 tatlı kaşığı toz biber, 5 su bardağı su, İsteğe bağlı olarak 1/2 su bardağı süt, Tuz, Üzeri için kaşar rendesi. Sonbaharı yaşayamad..

Şoke Eden Görüntü: Hastanede Doktorun Yüzüne Böyle Tekme Attı 03:25

Şoke Eden Görüntü: Hastanede Doktorun Yüzüne Böyle Tekme Attı

Samsun'da bir hastanede doktorun yüzüne tekme atma anı ve güvenlik görevlisine saldırı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay, Samsun'un Atakum ilçesindeki özel bir hastanede bayramın birinci günü me..

Motosiklet ile Buzdolabı Taşıyan Yurdum İnsanı 00:39

Motosiklet ile Buzdolabı Taşıyan Yurdum İnsanı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde bir sürücünün motosiklet üzerinde seyir halindeyken taşıdığı buzdolabı görenleri hayrete düşürdü. O anlar cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Olay, Akyazı ilçesi 7043 no'lu sokak üzerin..

  • JET TV tarafından
  • 557 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kamyonet Yaşlı Adama Böyle Çarptı 00:29

Kamyonet Yaşlı Adama Böyle Çarptı

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde koşarak yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı adam, kapalı kasa kamyonetin çarpması sonucu yaralandı. Kaza anı, bir iş yerinin güvenlik kameralarınca görüntülendi...

Mutluluğu Aniden Hüzne Dönen Çocuk 00:31

Mutluluğu Aniden Hüzne Dönen Çocuk

Saçının başladığı yere sir yaptıran veletin gülen yüzünün ani çöküşünü hep birlikte acısını hissederek izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.086 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kendisine Çarpan Araç Sahibinin Üzerine Yürüdü 00:46

Kendisine Çarpan Araç Sahibinin Üzerine Yürüdü

E-5 Karayolu Mecidiyeköy mevkiinde seyir halinde olan otomobil sürücüsü, aniden duran trafikte frene basınca kontrolünü kaybederek motosikletliye çarptı. Kaza anı kask kamerasına yansırken, motosikletli ise ölümden döndü..

Canlı Yayında Feci Kazayı Görüntüledi 00:51

Canlı Yayında Feci Kazayı Görüntüledi

Trabzon'da yolcu minibüsünün yol kenarındaki kamyona arkadan çarptığı, 1 kişinin öldüğü, 9 kişinin de yaralandığı kaza anı, bu sırada canlı yayın yapan minibüsteki yolcunun cep telefonuna yansıdı. Kaza 23 Haziran'da Arsi..

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan 03:56

Son Saniyede Hayat Kurtaran 6 Koca Yürekli İnsan

Konu: Medyada tanık olduğumuz, insanlık dışı olaylara sürekli yenileri eklenirken, başkarları için kendini bile düşünmeden riske atan insanlar da var. Bu videoda cesaretleri, refleksleri ve soğukkanlılıklarıyla son saniy..

  • JET TV tarafından
  • 526 görüntüleme
  • 6 yıl önce
3 Malzemeli Şeftali Sorbe Tarifi 01:55

3 Malzemeli Şeftali Sorbe Tarifi

Malzemeler: 3 adet şeftali, 1 tepeleme yemek kaşığı bal, 1 yemek kaşığı limon suyu. Bu yaz serinlemek için yaptığım tariflerin başında soğuk içeceklerden sonra sorbeler geldi. Benim için tek başına şahane bir tatlı öğünü..

Tolgshow 14. Bölüm 1. Fragmanı 00:49

Tolgshow 14. Bölüm 1. Fragmanı

Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilme..

Bomboş Yolda Takla Atan Motosikletli 00:30

Bomboş Yolda Takla Atan Motosikletli

Bomboş yolda ilerlerken refüje çarpıp takla atan motosikletin kaza anı kameralara böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 824 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İzmir'de İlginç Kaza Uçak Arabaya Çarptı 00:55

İzmir'de İlginç Kaza Uçak Arabaya Çarptı

Çeşme'nin tatil beldesi Alaçatı'ya yapılacak olan Alaçatı Havalimanı'na ilişkin haber yapmak isteyen gazeteciler, sörf merkezi yolunda haberlerini tamamladı. Çekimlerinin bitmesinin ardından alandan ayrılacakları sırada,..

Direk Dansı Yapan Sevimli Papağan 00:29

Direk Dansı Yapan Sevimli Papağan

Direk gördüğü zaman dayanamayan hayvanlar sanırım kuşlar. Ani bir performans gösterme isteği ve seksapalitesini gösteren papağanı izliyoruz efenim....

  • JET TV tarafından
  • 867 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bankadan Çıkan Adamı Darp Ederek Parasını Çaldılar 00:55

Bankadan Çıkan Adamı Darp Ederek Parasını Çaldılar

Pendik'te banka şubesinden çıkan bir kişiyi darp ederek çantasını alan şahısların lüks araçla kaçma anı kameralara yansıdı. Çantasını vermemek için uzun süre direnen adam hırsızların peşinden koştu...

Cani Adam Boşandığı Eşini Sokak Ortasında Bıçakladı 00:58

Cani Adam Boşandığı Eşini Sokak Ortasında Bıçakladı

İzmir'in Bornova ilçesinde özel güvenlik görevlisi, boşandığı eşini sokakta bıçaklayarak ağır yaraladı, olay anı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Alınan bilgiye göre, bir şirkette özel güvenlik olarak çalışan E.Ç, Çamdib..

Tolgshow 15. Bölüm 1. Fragmanı 00:44

Tolgshow 15. Bölüm 1. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Tolgshow 15. Bölüm 2. Fragmanı 00:22

Tolgshow 15. Bölüm 2. Fragmanı

‘Arkadaşım’ karakteri ile milyonları güldüren Tolga Çevik sahnede artık bir klasik haline gelen doğaçlama oyununun 10’uncu yılında izleyicinin karşısına yepyeni sürprizlerle çıkıyor. Bugüne kadar ‘Yönetmen’in bitmek bilm..

Ceyhan Başlangıç Işıltılı Göz Makyajı 11:44

Ceyhan Başlangıç Işıltılı Göz Makyajı

Epeydir bu anı bekliyordum ve en sonunda ışıltılı göz makyajını yapabildim.Hayalimdeki gibi olmadı ama fena değil gibi.Siz sevdiniz mi?..

Atatürk Havalimanı'ndaki Uçak Kazası Kamerada 00:33

Atatürk Havalimanı'ndaki Uçak Kazası Kamerada

Atatürk Havalimanı'nda kalkış için pist başına ilerleyen Air Maroc'a ait yolcu uçağı, körükte bulunan Türk Hava Yolları uçağına çarptı. İki uçakta da hasar meydana geldi. Çarpma anı güvenlik kameralarına saniye saniye ya..

Yağmurdan Sonra - Susup Gitme 03:38

Yağmurdan Sonra - Susup Gitme

Yağmurdan Sonra - Susup Gitme Dinle Grubun; İnstagram : yagmurdansnra SUSUP GİTME Uzun bir yolculuk hayat bi ton anı ve acı hayatlar Uzun bi uyku çektim dün akşam rüyama sen girmesen olmaz Aç beyinler ve onlara hükmed..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Londra Sokaklarında Güvercin Avlayan Boğa Yılanı 00:40

Londra Sokaklarında Güvercin Avlayan Boğa Yılanı

Londra'da kaldırım üzerinde güvercini boğarak avlayan boa yılanını görenler gözlerine inanamamış. Olayı gören herkes o anı görüntülemek için yarışmış...

  • JET TV tarafından
  • 233 görüntüleme
  • 6 yıl önce
'Kindar Kedi Haydar' İle Sahibinin Diyaloğu Kahkahaya Boğdu 00:59

'Kindar Kedi Haydar' İle Sahibinin Diyaloğu Kahkahaya Boğdu

Agresif tavırlarıyla sosyal medyanın fenomeni haline gelen 'kindar' lakaplı kedi Haydar sahibine sergilediği ani ve kızgın tavırlarıyla adeta ızdırap yaşattı. İzleyenleri kahkahaya boğan anlar binlerce paylaşım aldı...

  • JET TV tarafından
  • 217 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sokak Ortasında Çatışma Anları Kamerada 00:51

Sokak Ortasında Çatışma Anları Kamerada

Bursa'da aralarında alacak verecek meselesi yüzünden husumet bulunan Süleyman K. ve Ali D., arasında silahlı çatışma çıktı. Çıkan çatışmada Süleyman K. ile yanında bulunan eşi Halime K., bacaklarından yaralandı. Çatışma ..

Yağmurlu Havada Drift Yaparken Takla Attılar 00:45

Yağmurlu Havada Drift Yaparken Takla Attılar

Özbekistan'da iki genç drift yaparken takla attı. Görüntülerde iki genç otomobille yağmurlu havada drift yaparak ilerliyor. Kaygan zeminde otomobil kontrolden çıkarak duvara çarpıyor ve takla atıyor. Kazada otomobildekil..

Dolu Yağışını Çekerken Feci Kazayı Görüntüledi 00:25

Dolu Yağışını Çekerken Feci Kazayı Görüntüledi

Konya'da, karayolunda aniden bastıran dolu yağışını görüntüleyen sürücünün cep telefonu kamerasına, iki otomobilin çarpışma anı da yansıdı. Kazada 4 kişi yaralandı...

Esed Güçleri Hastaneyi Vurdu 00:31

Esed Güçleri Hastaneyi Vurdu

Suriye'de Esed rejimine ait güçler, İdlib kentinde bir yeraltı hastanesini hedef aldı. Suriye'de gerginliği azaltma bölgesi ilan edilen İdlib'e saldırı düzenleyen rejim güçleri ve Rus kuvvetleri hastaneleri de hedef alıy..

Alman Turistin Hayatını Kaybettiği Motosiklet Kazası Kamerada 00:49

Alman Turistin Hayatını Kaybettiği Motosiklet Kazası Kamerada

Antalya'nın Manavgat ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 48 yaşındaki Alman turist Doroti Willms hayatını kaybetti. Kazada 1'i Kazakistan uyruklu 2 kişi de ağır yaralandı...

Arnold Schwarzenegger'e Uçan Tekmeli Saldırı 00:34

Arnold Schwarzenegger'e Uçan Tekmeli Saldırı

Sinema oyuncusu ve eski siyasetçi Arnold Schwarzenegger, Güney Afrika'nın Sandton kentinde uçan tekmeli saldırıya uğradı. Saldırı anı anbean cep telefonu kamerasına yansırken, gözaltına alınan saldırganın Schwarzenegger'..