#Anı yaşamak

Direksiyon Başında Kalp Krizi Geçiren Sürücü Çekiciye Çarptı 00:35

Direksiyon Başında Kalp Krizi Geçiren Sürücü Çekiciye Çarptı

Çatalca'da direksiyon başında kalp krizi geçiren sürücü, üzerinde traktör bulunan bir çekiciye çarparak durabildi. Olası bir faciadan dönülen kazada 2 kişi yaralanırken kaza anı saniye saniye kameralara yansıdı...

E-5'te Makas Kazası Anbean Kamerada 00:48

E-5'te Makas Kazası Anbean Kamerada

D-100 Karayolunda makas atarak ilerleyen aracın kazası kameraya yansıdı. Makas atan sürücü, Zeytinburnu'nda arasından geçtiği araçlardan birine hafif çarpınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan araç bariyerlere ç..

Namaz Kılacakmış Gibi Geldi, Hırsızlık Yaptı 00:17

Namaz Kılacakmış Gibi Geldi, Hırsızlık Yaptı

Isparta'da yapımına devam edilen camiden para çaldığı iddia edilen şüpheli yakalandı, olay anı güvenlik kamerasına yansıdı...

Tartıştığı Gençlere Döner Bıçağıyla Saldırdı 01:02

Tartıştığı Gençlere Döner Bıçağıyla Saldırdı

Kütahya'da bir genç tartıştığı 2 yaşıtına belinden çıkardığı döner bıçağıyla saldırdı. Döner bıçaklı saldırı anı bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı...

Tek Tekerlek Üzerinde Gitmeye Çalışan Motosikletli Kaza Yaptı 00:18

Tek Tekerlek Üzerinde Gitmeye Çalışan Motosikletli Kaza Yaptı

Dolmabahçe-Bomonti Tüneli'nde motosikletle seyreden genç, tek tekerlek üzerinde şov yapmak istediği esnada kontrolü kaybederek kaza yaptı. Kaza anı kask kamerasına yansırken, hafif yaralı genç metrelerce sürüklenen motos..

Sultanbeyli'de Kamyonet Dehşeti Kamerada 00:44

Sultanbeyli'de Kamyonet Dehşeti Kamerada

Sultanbeyli'de, sürücüsünün bilinmeyen nedenle direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonet yolda ve kaldırımdaki 1'i kadın 3 kişiyi ezerek bir dükkana girdi. 3 kişinin ağır yaralandığı kaza anı güvenlik kameralarına sani..

Talihsiz Kadın Otomobille Duvar Arasında Böyle Sıkıştı 00:21

Talihsiz Kadın Otomobille Duvar Arasında Böyle Sıkıştı

Manisa'nın Kula ilçesinde kapalı otoparka girmek isteyen bir otomobil, otopark girişinde duvarın kenarında bekleyen kadına çarptı. Otomobille duvar arasında sıkışan talihsiz kadın ağır yaralanırken kaza anı otoparkın güv..

Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Yayaya Çarpıp Sürükledi 00:18

Yolun Karşısına Geçmeye Çalışan Yayaya Çarpıp Sürükledi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan İngiliz uyruklu vatandaşa motosiklet çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına saniye san..

Yağmur Aşık Çocuklarına Kavuştu 02:30

Yağmur Aşık Çocuklarına Kavuştu

Yağmur Sarnıç, geçtiğimiz günlerde çocuklarının elinden alınması görüntüsüyle tv100'de gündeme gelmişti. Hafta sonu için izni bulunan Sarnıç, çocuklarıyla bir araya geldi. Yağmur Sarnıç'ın çocuklarıyla kavuşma anı kamera..

  • BETA tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Türkiye'yi Şoke Eden Olay 00:34

Türkiye'yi Şoke Eden Olay

Kocaeli’nin Gebze ilçesine bir genç kızın halk otobüsten inmeye çalışırken düşerek hayatını kaybettiği kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı...

  • BETA tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yiğit Subaşı Caner Meriç - Ardı Ardına 03:24

Yiğit Subaşı Caner Meriç - Ardı Ardına

Ardı Ardına şarkı sözleri ile Yine bana düşer ardını toplamak Yokuz, yoksun, bak melekler hep biçare Ana sözü gibi, dileğim ani vuslat Giderli hal durumumuzla ser veriyoruz Yol dediğin biter mi hiç Ay canım dostum misa..

Çağdaş Gögeer - Yorulmadım 04:01

Çağdaş Gögeer - Yorulmadım

Yorulmadım şarkı sözleri ile Kalp yalnız bedeni yaşatmazmış Her acıyı yalnız kendine saklarmış Sessizce yaşıyorum sanarken En derin çarkına saplarmış Suskun yerli yersiz laf anlamaz gönlüm Kırıldı sabır taşı seni sinem..

Yase - Bela Adım 03:44

Yase - Bela Adım

Şarkı Sözleri Gelen gider, gelir geçer bu hevesler Neden bi ben? Nedense hepsi temizler Bela adım, belirdi sende krizler Giderim önünden, bebeğim üzülmem Kafanıza kazınırız anı gibi Hatırlatır hatırlatır gerçeğini ..

Turgay Saka Feat Fulin - Panik Yok 03:30

Turgay Saka Feat Fulin - Panik Yok

Panik Yok şarkı sözleri ile Hey Çaldım aç kapıyı Korkma sakın ben geldim panik yok Hadi çek al beni içeri Tabi boşsa yatağının sol köşesi Yanıyorum ahh yanıyorum Mum gibi eridim bitiyorum Doldum taştım geliyorum..

Teo Dede - Paraları Say 03:16

Teo Dede - Paraları Say

Paraları Say şarkı sözleri ile Teo Verse : Arabanı ver paraları say yolu adım adım ilerler adımı bilen madafakı ya bu teo bi taramalı ya seni kitliyo -bu kadarı yeter demeden Ödedik biz bi çoğuna bedel ama bu yaptığı..

Erzurumlunun Banka Uygulaması ile İmtihanı 00:57

Erzurumlunun Banka Uygulaması ile İmtihanı

Erzurumlu kardeş bazı işleri için bir banka şubesine gitmiş ve bazı şeyleri yanlış anlaması dan dolayı eğlenceli bir anı yaşamış...

  • JET TV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Virüsü yendikten sonra gündemimiz... 02:01

Virüsü yendikten sonra gündemimiz...

Corona ve gelecekte gelebilecek virus ve diğer problemin tekrar bu anı yaşamamak için ! Tamamen online sipariş olacak... raflar yok, kasiyer yok, alışverişe gidiş yok... Kendimden örnek vereyim 5 yıldır markete gitmedim ..

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Barış Manço - Arkadaşım Eşşek 02:53

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek

Barış Manço - Arkadaşım Eşşek Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli Mevsimler geldi geçti görüşmeyeli Hiç haber göndermedin o günden beri Yoksa bana küstün mü unuttun mu beni Dün yine seni andı..

Söz | 69.Bölüm 2:27:00

Söz | 69.Bölüm

Yavuz (Tolga Sarıtaş) yaptığı büyük hamleyle Dragan’ı (Sarp Akkaya) köşeye sıkıştırır. Yavuz’un gözü karalığı karşısında çaresiz kalan Linda (Melis Birkan), Dragan’ı ona bırakmak zorunda kalır. Kopuk’un (Genco Özak) da y..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 74.Bölüm 2:19:07

Söz | 74.Bölüm

Konsoloslukta ölümle burun buruna gelen Yavuz’un yardımına Kopuk yetişir. Konsoloslukta sıkışıp kalan Kopuk ve Yavuz için bu işin içinden tek çıkış yolu vardır. Başkonsolosu da yanlarında götürmek…nBaşkonsolos ’un kaçırı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 125 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Newyork Polis memuru boynundan bıçaklandı. 00:13

Newyork Polis memuru boynundan bıçaklandı.

New Yorker bir polis memurunu bıçaklanma anı..

  • PengoTV tarafından
  • 171 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Anadolu'nun İlk Türk Camisi 01:16

Anadolu'nun İlk Türk Camisi

Adı Menuçehr camii. Bundan tam 950 yıl önce Türklerin Anadolu’da inşa ettiği ilk camii olarak tarihteki yerini aldı. Yıllar içinde zamana yenik düşen Kars Ani Ören Yeri’ndeki o camiden yeniden ezan sesinin yükselmesi ve ..

Hayko Cepkin - Hayvaaağ1n 06:41

Hayko Cepkin - Hayvaaağ1n

Hayvaaağ1n şarkı sözleri ile Uyaaaaaan Uyansın içindeki hayvaaaağ1n İnsan dünyaya bir kambur Senden değil ise hemen vur İster tüket ister öldür Üreyen nasıl olsa çoktur Alıp götürsünler beni hiç sevmedim bu alem..

Tuğçe Kandemir - Hangimiz Sevmedik 03:54

Tuğçe Kandemir - Hangimiz Sevmedik

Hangimiz Sevmedik şarkı sözleri ile; Hangimiz düşmedik, kara sevdaya Hangimiz sevmedik, çılgınlar gibi Hangimiz bir kuytu, köşe başında Bir vefasız için, yol gözlemedik mi Hangimiz düşmedik, kara sevdaya Hangimiz sevmed..

Önce telefonları incelediler, ardından esnafa saldırdılar 00:56

Önce telefonları incelediler, ardından esnafa saldırdılar

Siirt'te 2 kişi, girdikleri bir iş yeri sahibine sopalarla saldırdı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, esnafı komşuları kurtardı...

Altı kişinin yaralandığı ambulans kazası kamerada 02:47

Altı kişinin yaralandığı ambulans kazası kamerada

Bursa’da içerisinde Covid-19 şüphelisi 6 aylık bebek ve annesini taşıyan ambulans, kavşaktan dönüş yapan otomobille çarpıştı. Kazada 6 kişi yaralandı. Kaza anı kameralara anbean yansıdı...

Panelvandan Düşüp Tekrar Binen Adam 00:42

Panelvandan Düşüp Tekrar Binen Adam

Panelvanın arka kısmında yolculuk yapan adam ani frenle açılan kapıyı kapatmak istemiş. Ancak dengesini kaybedip yola düşüp ama hemen araca tekrar binmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 103 görüntüleme
  • 4 yıl önce
PUBG Oynayan Çocuğuna Saniyesinde Tutan Beddua Okuyan Anne 00:24

PUBG Oynayan Çocuğuna Saniyesinde Tutan Beddua Okuyan Anne

PUBG oynayan çocuğuna Cehennemin dibine git diyen anne ve saniyesinde tutan o beddua anı... Beddua anında tutmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 201 görüntüleme
  • 4 yıl önce
PUBG Oynayan Çocuğuna Saniyesinde Tutan Beddua Okuyan Anne 00:24

PUBG Oynayan Çocuğuna Saniyesinde Tutan Beddua Okuyan Anne

PUBG oynayan çocuğuna Cehennemin dibine git diyen anne ve saniyesinde tutan o beddua anı... Beddua anında tutmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 92 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Afrika Sıcaklarında Belgeselleri Aratmayan Görüntüler 03:36

Afrika Sıcaklarında Belgeselleri Aratmayan Görüntüler

Tokat’ta kavurucu sıcaklarda mandaların suya girerek serinlediği anlar belgesel görüntülerini aratmadı. Tokat’ın Pazar ilçesine bağlı Çiftlik köyünde yetiştirilen mandalar Kazova’da meralarda yayılıyor. Asya bölgesinde ..