#Anı yaşamak

Kendi yaptığı kazayı görüntüledi 01:18

Kendi yaptığı kazayı görüntüledi

Gaziantep'te, seyir halinde olan bir otomobilin önündeki traktöre çarpma anı araç kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi...

Kamyonetin altında kaldı 00:23

Kamyonetin altında kaldı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kamyonet ile şarjlı bisiklet çarpıştı. Kazada gencin bacağı kırılırken, kaza anı saniye saniye kameraya yansıdı...

6 köy Ermenistan işgalinden kurtarıldı 00:38

6 köy Ermenistan işgalinden kurtarıldı

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Fuzuli ve Cebrayıl bölgelerinde 6 köyün Ermenistan işgalinden kurtarıldığını açıkladı. Azerbaycan ordusunun Ermeni birlikleri vurma anı da yayınlandı...

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü 06:27

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü

Beylikdüzü'nde yaşayan 21 yaşındaki Barış Akyıldız , koronavirüs tedbirleri öncesinde başladığı kilo verme mücadelesini, pandemi süresi boyunca da devam ettirerek 117 kilodan, 64 kiloya düşmeyi başardı. Spor salonlarının..

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video) 02:32

Rota & Lalfizu - DİREN (Official Music Video)

Şarkı Sözleri : sen değil miydin bana her gün vazgeçme diyen her biri toplansa çalsa kulaklarında siren diner, biter bi' gün çileler bi' yer var her şeyi gören diren aklımda bariz bi' anı yaşım ondört önümde bi' gezege..

İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu 09:37

İnanılmaz görüntüler! Toz bulutu Ankara'da Polatlı'yı böyle yuttu

Ankara'nın Polatlı ve Haymana ilçelerinde etkili olan kum fırtınası hayatı felç etti. Bir anda gökyüzünü kaplayan toz bulutu nedeniyle vatandaşlar büyük panik yaşadı. Kum fırtınası Ankara merkezde de etkili oldu. Hayman..

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor 03:42

Bulutların üzerindeki yayla, ziyaretçilerini cezbediyor

Doğu Karadeniz'de yılın büyük bölümü bulutların üzerinde kalan Trabzon’un Düzköy ilçesindeki Beypınarı Yaylası, ziyaretçilere görsel şölen sunuyor. Kentin stresi ve kalabalık alanlardaki yüksek koronavirüs riskinden uzak..

Sokak ortasında kavga ettiği engelliyi şah damarından bıçakladı 01:35

Sokak ortasında kavga ettiği engelliyi şah damarından bıçakladı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde sokak ortasında kavga eden iki engelliden birisi, diğerin şah damarından bıçaklayarak ağır yaraladı. Bıçaklama anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı...

Takı törenini resmen şova dönüştürdüler 00:26

Takı törenini resmen şova dönüştürdüler

Sosyal medyada sıkça paylaşılan bu takı töreni izleyenleri şaşırttı. Düğünde takı anı şova dönüştürüldü...

  • PengoTV tarafından
  • 82 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kağıthane'de 'makas' terörü kazası- 4’ü çocuk 6 yaralı 02:17

Kağıthane'de 'makas' terörü kazası- 4’ü çocuk 6 yaralı

Kağıthane’de disleksi hastası çocukları taşıyan minibüse cadde üzerinde sür'atli bir şekilde seyrederek “makas” atan otomobil çarptı. Kaza anı kameralara saniye saniye yansırken, hafif yaralı 4’ü çocuk 6 kişi ambulansla ..

Şişen cep telefonu bataryası bomba gibi patladı 02:27

Şişen cep telefonu bataryası bomba gibi patladı

Van’da şişen cep telefonu bataryası, tamir için getirildiği dükkanda bomba gibi patladı. Patlama anı ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi...

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında 03:03

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında

İzmir’de rampaya park ettiği aracın el freni kopunca şoke olan adam, aracın çocuğa doğru ilerlediğini görünce bir anda araç camından içeriye atladı ve aracı durdurup çocuğu ezilmekten kurtardı. İzmir’in Karabağlar ilçesi..

Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu, o anlar kameralara yansıdı 01:08

Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu, o anlar kameralara yans

Bursa'da yolun karşısına geçerken kamyonetin çarptığı 75 yaşındaki yaşlı adam hayatını kaybetti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, İnönü Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, S.A. idaresindeki 16 ACR 043 plak..

Konya'da bir otomobilin takla attığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı 00:39

Konya'da bir otomobilin takla attığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı

Konya’nın Karapınar ilçesinde kamyonetle çarpışan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Otomobilin takla atması güvenlik kamerasına yansıdı. Edinilen bilgiye göre, Konya Adana K..

İşitme engelli adama cadde ortasında feci dayak 00:57

İşitme engelli adama cadde ortasında feci dayak

Adana’da işitme engelli Cem İncesoy, tatlı alıp evine döndüğü sırada caddede kimliği belirsiz bir kişi tarafından tekme tokat dövüldü. Çevrede bulunan bir iş yerinde çalışanlar tarafından kurtarılan adam hastaneye kaldır..

4 çocukla mucize kurtuluşu anlattı- Onlara şarkılar söyledim 01:20

4 çocukla mucize kurtuluşu anlattı- Onlara şarkılar söyledim

İzmir'deki depremde 4 çocukla enkaz altında kalarak 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan Fatma Aladağ, deprem anı ve sonrasında yaşadıklarını 'mucize' olarak tanımlıyor...

Yunus Emre Kayaoğlu - Kelam 03:10

Yunus Emre Kayaoğlu - Kelam

Kelam şarkı sözleri ile... Prangalar koptu zindandan kelebek uçtu Simsiyah dumanlara karıştı hayaller Mızrakla vuruldu her bir anı hücresi Aşıklar şaşkın hüzne boğdu elini yüzünü Sen gittin Soluk bitti Veda etti..

Alkollü sürücünün aracıyla takla atması kameralara yansıdı 02:08

Alkollü sürücünün aracıyla takla atması kameralara yansıdı

Bursa'da dün akşam saatlerinde alkollü olduğu belirlenen sürücü, kullandığı otomobille park halindeki araca çarptıktan sonra yan yattı. Sürücü araçtan yara almadan çıkarılırken, kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı...

İstanbul’da kendisine çarpan sürücüye kurşun yağdıran maganda kamerada 01:35

İstanbul’da kendisine çarpan sürücüye kurşun yağdıran maganda kamerada

Kağıthane’de motosikletli bir maganda geri manevra yaptığı esnada kendisine çarpan kapalı kasa minibüs sürücüsüyle birbirine girdi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavga sonrası hızını alamayan şahıs, minibüsün arka..

Berfin Mis & Enfo - Hepimizi Tanır İstanbul 02:50

Berfin Mis & Enfo - Hepimizi Tanır İstanbul

Hepimizi Tanır İstanbul şarkı sözleri ile... Kim tanık? Kim zanlı? Kim mağdur? Önemli mi kim suçlu? Kim masum? Hepimizi tanıyor İstanbul Hepimize kanar İstanbul Yalnızlık yakışıyor yanıma Gece karışıyor kanıma Kendiml..

Yükünü çekemeyen ata böyle işkence etti 00:59

Yükünü çekemeyen ata böyle işkence etti

Bursa’da, arkasındaki yükü çekmekte zorlanan bir ata yapılan eziyet, yoldan geçen vatandaşlar tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Olay, merkez Nilüfer ilçesi Üçevler Mahallesi'nde, meydana geldi. Edinilen bilgiye gö..

Ezel - Ezel 4.Bölüm | En Zoru Eve Dönmektir - HD 1:30:14

Ezel - Ezel 4.Bölüm | En Zoru Eve Dönmektir - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → https://www.youtube.com/user/ezel?annotation_id=annotation_1835773625&feature=iv&src_vid=ZDqChRDPnZc&sub_confirmation=1nnEzel 4. Bölüm ÖzetnnBahar'ın ani hastalığı Ezel'in planını yeni bir şehr..

  • Dizi TV tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Esenyurt'ta Feci Kaza! 7 Arabayı Biçti, Hurdacıya Girdi! 01:02

Esenyurt'ta Feci Kaza! 7 Arabayı Biçti, Hurdacıya Girdi!

Esenyurt'ta sürücüsünün kontrolünü kaybettiği TIR 7 otomobile çarpıp hurdacının konteynerlerine daldı. 2 kişinin yaralandığı kaza anı hurdacının güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi...

Kaçak Doğumhane Dehşeti Bebekleri Satıyorlar! 03:28

Kaçak Doğumhane Dehşeti Bebekleri Satıyorlar!

Esenyurt’ta sözde doktor ve yardımcısının açtığı muayenehanede kaçak doğum yapıldığı ihbarını alan ekipler baskın düzenledi. Kendini doktor olarak tanıtan kişinin, durumu olmayan ailelere “siz bakamıyorsanız bize satın” ..

Bursa'daki feci kaza güvenlik kamerasında 00:47

Bursa'daki feci kaza güvenlik kamerasında

Bursa'da ana yolda ilerleyen motosiklet ara yoldan aniden çıkan otomobile çarptı. Motosiklet sürücüsü havaya uçarken, kaza anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı...

İstanbul’da kısıtlamada internet kafeye baskın kamerada 00:53

İstanbul’da kısıtlamada internet kafeye baskın kamerada

Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen faaliyet gösteren bir internet kafeye baskın düzenledi. Baskında mühürlenen kafenin içerisinde oyun oynayan 25 kişiye 79 bin 500 lira idari par..

Ezel - Ezel 10.Bölüm | Kime Sadıksın - HD 1:40:40

Ezel - Ezel 10.Bölüm | Kime Sadıksın - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → https://www.youtube.com/user/ezel?annotation_id=annotation_1835773625&feature=iv&src_vid=ZDqChRDPnZc&sub_confirmation=1nnEzel 10. Bölüm ÖzetnnŞimdi harekete geçme zamanı. Ezel oyununda yeteri k..

  • Dizi TV tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ezel - Ezel 10.Bölüm | Kime Sadıksın - HD 1:40:40

Ezel - Ezel 10.Bölüm | Kime Sadıksın - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → https://www.youtube.com/user/ezel?annotation_id=annotation_1835773625&feature=iv&src_vid=ZDqChRDPnZc&sub_confirmation=1nnEzel 10. Bölüm ÖzetnnŞimdi harekete geçme zamanı. Ezel oyununda yeteri k..

  • Dizi TV tarafından
  • 40 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ezel - Ezel 10.Bölüm | Kime Sadıksın - HD 1:40:40

Ezel - Ezel 10.Bölüm | Kime Sadıksın - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → https://www.youtube.com/user/ezel?annotation_id=annotation_1835773625&feature=iv&src_vid=ZDqChRDPnZc&sub_confirmation=1nnEzel 10. Bölüm ÖzetnnŞimdi harekete geçme zamanı. Ezel oyununda yeteri k..

  • Dizi TV tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 4 yıl önce