#Anı yaşamak

Arnavutköy'de faciadan dönülen kaza kamerada 00:19

Arnavutköy'de faciadan dönülen kaza kamerada

Arnavutköy'de bir oto yıkama dükkanında çalışan işçiler, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği bir otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Kaza anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi..

Gaziosmanpaşa’da 17 suç kaydı bulunan 17 yaşındaki şüpheli yakalandı 00:36

Gaziosmanpaşa’da 17 suç kaydı bulunan 17 yaşındaki şüpheli yakalandı

İstanbul Gaziosmanpaşa'da 17 suç kaydı bulunan 17 yaşındaki şüpheli, bir kadının cep telefonunu çaldıktan kısa süre sonra yakalandı. Kapkaç anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı...

Kuzey Marmara Otoyolu'nda lüks otomobil alev alev yandı 01:30

Kuzey Marmara Otoyolu'nda lüks otomobil alev alev yandı

Kuzey Marmara Otoyolu'nda seyir halinde olan bir lüks otomobil, nedeni bilinmeyen bir şekilde alev aldı. Aracın alev alev yanma anı ise kameraya yansıdı..

İstanbul’daki uyuşturucu operasyonunda 15 şüpheli yakalandı 00:55

İstanbul’daki uyuşturucu operasyonunda 15 şüpheli yakalandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘torbacı' diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda 15 şüpheliyi gözaltına aldı. Operasyon anı polis kamerasına ya..

Tunceli'de otomobil park halindeki araçları biçti 00:13

Tunceli'de otomobil park halindeki araçları biçti

Tunceli'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği aracın park halindeki araçlara çarpma anı Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıdı...

Büyükçekmece’de hızını alamayan İETT otobüsü yoldan çıktı 01:41

Büyükçekmece’de hızını alamayan İETT otobüsü yoldan çıktı

Büyükçekmece'de yol çalışmasını son anda fark eden ve hızla gelen İETT otobüsünün şoförü, direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Kazada bir kişi hafif yaralanırken yaşanan kaza anı ise otobüsün araç kamerası ta..

SONGÜL ZAR - BUL BENİ 02:32

SONGÜL ZAR - BUL BENİ

BUL BENİ şarkı sözleri ile Bul beni dön geri affet Kimseyi sevme sakın Benden daha fazla Dert bizi sarıyor yoruyor Sen beni duy ve hisset Farkımız yok aslında Çözüm bulunur elbet Yaşadığımız her anı Durup durup seyr..

Sanayide oksijen tüpü patladı, o anlar kameraya yansıdı 01:18

Sanayide oksijen tüpü patladı, o anlar kameraya yansıdı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesindeki eski sanayi sitesinde kaynak yapıldığı sırada oksijen tüpünün patlaması sonucu 1 kişi yaralanırken patlama anı güvenlik kamerasına yansıdı...

Silivri’de bir kadının çocuklarına iş yerinden kedi çaldırdığı anlar kamerada 04:46

Silivri’de bir kadının çocuklarına iş yerinden kedi çaldırdığı anlar k

Silivri'de bir kadın, çocuklarına bir işyerinde bakımı yapılan Scottish fold blue point cinsi kedi yavrusunu çaldırdı. Yavru kedinin çalınma anı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı...

Çalınan yüz yıllık halı bulunup sahibine teslim edildi 04:18

Çalınan yüz yıllık halı bulunup sahibine teslim edildi

Küçükçekmece'de havalandırmak için balkon demirine asıldıktan sonra rüzgarda düşen 10 bin dolar değerindeki yüz yıllık halıyı çalan hırsız yakalandı. Antika halı sahibine teslim edilirken, nalının çalınma anı kameraya ya..

26:36

"GEÇTİĞİMİZ İKİ YILDA KOLLARA VURULAN 'SIVI'LARDAN SONRA HANGİ HASTALI

1. SON DÖNEMDE HIV POZİTİF HASTALIĞI NEDEN SİNSİCE ARTIŞ GÖSTERİYOR?. 2. EGZAMA, ÜRTİKER, ZONA, ÇIBANLAR, SEDEF, UYUZ ŞİKAYETLERİ NEDEN ARTTI? 3. ŞEKER DENGESİZLİĞİ, KALP YETERSİZLİĞİ, TANSİYON DENGESİZLİĞİ, KABIZLIK NED..

  • STUDIO AS tarafından
  • 11 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Bahar 13. Bölüm 2. Fragmanı Beni Evren'le Aldatıyorsun! 01:11

Bahar 13. Bölüm 2. Fragmanı Beni Evren'le Aldatıyorsun!

Bahar, ölümle karşı karşıya geldiğinde dışarıdan ‘kusursuz' görünen ailesinin özellikle de eşi Timur’un başka bir yüzüyle karşılaşacak. Bahar’ın ani hastalığı ile ailedeki tüm dinamikler değişecek. Bu süreçte Evren, her ..

Ruh Üç Yerden Teslim Edilir! Göbek Deliği Kalp & İki Kaşın Arası! Bölgeyi Sen Belirliyorsun 41:39

Ruh Üç Yerden Teslim Edilir! Göbek Deliği Kalp & İki Kaşın Arası! Bölg

???? Bunca spiritualite arasında Allah nerede! Ben yarattım tezahür ettirdim, var ettim, yok ettim ! 6:40 ???? Misal alemi neresidir ? ???? Nasıl yaşarsan öyle canlı verirsin ! Ona göre bir melek gelir ! ???? Ölüm anın..

  • STUDIO AS tarafından
  • 13 görüntüleme
  • 1 hafta önce