#Apartmanın İçinden geçen tren

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi 01:40

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi Konya'da görülen FETÖ davasında tanık olarak dinlenen avukat Şenalp, sanıklardan avukat Abidin G.'nin kendisine, Güle..

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti 06:44

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti

Süper Lig'de Beşiktaş sezonun ilk yenilgisini Kasımpaşa'dan aldı!.. Geçen sezon 2 maçta puan kaybettiği rakibine yine diş geçiremeyen Kartal, 3 dakika içinde yediği gollerle zirve yolunda yara aldı. Spor Toto Süper Lig..

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Irma Kasırgasıyla Gençlerin Dalga Geçmesi 00:16

Irma Kasırgasıyla Gençlerin Dalga Geçmesi

Abd'yi etkisi altına alan ve tarihin kayda geçen en büyük Atlas Okyanusu fırtınası Irma kasırgasıyla dalga geçen trolcü gençlerin kameraya yansıyan görüntülerini seyrediyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, 06:58

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden tem

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Türkiye’yi Terör Örgütlerinden temizleyeceğiz, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Her gün terör saldırılarıyla ülkenin önüne bir takım hendekler kazıyorlar bazı prangalar ayakları..

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı 01:08

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı Mısır'da darbeyle göreve gelen Kahire yönetimi, bugün yapılması beklenen gösterilere karşı tüm camilerin namazların hemen ardından kapatılması talimatı verdi. Tahrir Meydanı'ndaki m..

Selami Şahin - Özledim 04:59

Selami Şahin - Özledim

Sen gittin ya yaşantımın bir anlamı kalmadı Sen gittin ya pencereme bir kez güneş doğmadı Sen gittin ya senden sonra mutluluğum olmadı Senle geçen günlerimin kıymetini bilmedim Özledim teninin kokusunu özledim Özle..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! 01:08

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi!

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! FETÖ'den şüpheli işlemle kayda giren bina sayısı 3 bin 400'e yükseldi. FETÖ'nün taşınmaz serveti ne yönelik incelemeler sürerken, hazineye 15 milya..

Bakan Albayrak_ Türkiye İçin Büyük Kazanım 03:11

Bakan Albayrak_ Türkiye İçin Büyük Kazanım

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İran'ın doğalgaz fiyatlarında indirime gitmesiyle ilgili, Türkiye için güzel bir haber oldu. Büyük bir kazanım oldu. Tahkim süreci iyi takip edildi. ifadelerini kullandı..

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch 01:07

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch

ABD Başkanı Donald Trump, Anayasa Mahkemesi yargıçlığı adayının Neil Gorsuch olduğunu açıkladı. Kameralar karşısına Gorsuch ile birlikte geçen Trump, bu seçimle Amerika’da uzun zamandır beklenen bir karara imza atmış ol..

Space  Bilim Adamları Gezegen Avında 08:30

Space Bilim Adamları Gezegen Avında

Ceneve Rasathanesi exoplanet uzmanları için vazgeçilmez bir merkez konumunda. Exoplanet adı güneş sistemi dışında tesbit edilen gezegenlere veriliyor. Bugüne kadar toplam 3559 exoplanet tesbit edildi fakat aslında yalnız..

 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

Kış Testinde Yakalalan BMW X7 05:31

Kış Testinde Yakalalan BMW X7

BMW’nin yeni amiral gemisi ilk kez bu kadar net karşımızda. “Gerçekten mükemmel olacak.” BMW geliştirme ekibinin bu cümleyle tanımladığı X7 projesinde her geçen gün sona yaklaşıyoruz. Geçtiğimiz kasım ayı içerisinde kamu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Real Madrid Kaldığı Yerden 03:28

Real Madrid Kaldığı Yerden

Geçen hafta olumsuz hava şartları nedeniyle Celta Vigo maçı ertelenen Real Madrid, Osasuna önünde hata yaptı. LaLiga'nın 22. haftasında Osasuna'ya konuk olan Real Madrid, maçtan 3-1 galip ayrıldı. 24. dakikada Cristian..

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi! 01:23

Rusya Batı'ya Yüzen Tankla Yanıt Verdi!

Soğuk Savaş'tan bu yana ilk kez ABD askerlerinin Rusya sınırına gelmesiyle başlayan gerilimde, Moskova karada ve denizde ilerleyebilen tanklarıyla gösteri yaptı. Ukrayna sınırına yakın olduğu tahmin edilen sahilde gerçe..

  • JokerS tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ) 05:07

Yedi Karanfil 3 - Gözlerin (FON MÜZİĞİ)

Düşlerin parlayıp söndüğü yerde Buluşmak seninle bir akşam üstü Umarsız şarkılar dudağımda bir yarım ezgi Sığınmak gözlerine sığınmak bir akşam üstü Gözlerin bir çığlık bir yaralı haykırış Gözlerin bu gece çok uzaktan ge..

Rafet El Roman - Senden Sonra 03:27

Rafet El Roman - Senden Sonra

Yaram ne kanar ne kabuk bağlar Giden unutur kalan hep yanar Kaçsam kaçamam her yerde kokun var Sensiz uyandığım kaçıncı günüm Aynada gördüğüm yorgun yüzüm Bana hiç tanıdık gelmiyor inan Ne kadar oldu gideli bilmiy..

Şeytanın Peşinden Giden Cinler  Cuhenna Cin Kabilesi 15:02

Şeytanın Peşinden Giden Cinler Cuhenna Cin Kabilesi

Cuhenna Cinleri.. işte bu ayetlerde geçen insanların taşkınlığını arttıran ve Allah hakkında yalanlar uyduran Cin Kabilesi. Onlar en kinci ve gaddar olan Cinnilerdir. Öyle tehlikelidirler ki diğer cin kabileleri bile onl..

  • ZULMA tarafından
  • 6.539 görüntüleme
  • 8 yıl önce
O Ormana Gittik İlginç Ölümlerin Yaşandığı Orman 30:27

O Ormana Gittik İlginç Ölümlerin Yaşandığı Orman

Bu bahsi geçen ormanda ne olup bitti . Bu ormanda ilk olarak şöyle ilginç bir olay oldu 3 arkadaş kamp yapmaya gider ve gece çöktüğünde kamp yaptıkları yerde çalıların arasından ses gelir , insan merak edip bakar tabiki ..

  • ZULMA tarafından
  • 982 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gir Kanıma Harun Kolçak 03:51

Gir Kanıma Harun Kolçak

uçardım gönlümce seni görmeden önce, yazılmış inan kaderime saçların dağılır aklımın yellerinde, hiçbir rüzgar esmese bile vazgeçmem geçemem seni ne zor buldum ben, düşlerim çıkmasada yine gir kanıma hani bekarlı..

Bülent Ersoy - Yemin 05:55

Bülent Ersoy - Yemin

Geçmeden ömrümün en güzel çağı Seninle beraber olmak isterim Sensizlik gönlümün en zalim anı Ben seni yanımda bulmak isterim Yıllar var düşmüşüm ben bu yolları Hayatım benziyor kırık dallara Sitemler yetmiyor geçe..

Koray Avcı - Aşk Sana Benzer 04:01

Koray Avcı - Aşk Sana Benzer

Söz - Müzik: Nurettin Rençber Düzenleme: Alper Atakan Mix: Tarık Ceran Mastering: Tarık Ceran Yönetmen: Hasan Kuyucu Bir gün çıkıp gel uzak yollardan Benim can yaramı sarmak için Çünkü bir nefes ki aşk sana benzer Beni..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 2.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayahan - Nar Tanem İzle 04:19

Kayahan - Nar Tanem İzle

Nar tanem türküsü Kayahan - Nar Tanem Albüm Adı : Ne Oldu Can Gönderen : hasankefeli Düzelten : wholkom Bir geçen yazın sonrası Sonbahar sancısı, nar tanem İçimde bilinmeyen aşkların Yarım kalan şarkısı, nar tanem..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.241 görüntüleme
  • 7 yıl önce
RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor 03:09

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor

CHP'nin On Yıllar Boyunca Üstünü Örmeye Çalıştığı Olay !!! Mutlaka İzle PAYLAŞ Ruslara teslim edilen 146 Azeri sığınmacının Boraltan Köprüsü'nden geçerken yükselen feryatlarına birçok Karslının tanıklık ettiğini anlatan..

Yudum - Bu Başka Türlü 04:12

Yudum - Bu Başka Türlü

Her akşam aynı hüzün, yol gözler iki gözüm Dış kapıda beklerim, avucum içinde yüzün vayy Her akşam aynı hüzün, yol gözler iki gözüm Çöktüm duvar dibine, avucum içinde yüzün vayy.. Sen gelmezsin bir türlü, dertlerim türl..

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar 02:00

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar

Beşiktaş 2-1 Lyon (Geniş Özet & Penaltılar 6-7) Beşiktaş, 120 dakikası 2-1 biten maçın ardından Lyon'a seri penaltı atışlarında 7-6 mağlup olarak Avrupa Ligi'ne veda etti. Quaresma geri döndü! Beşiktaş'ın Avrupa Ligi ç..

Demir Demirkan - Ask Var Ya 04:01

Demir Demirkan - Ask Var Ya

Seni ilk günü gördüğüm varya İçimi içimden duyan varya Gel gibi kal gibi gün gibi bugün gibi Gözümü gözümden bilen varya Elimi elimden tutan varya Gel gibi kal gibi gün gibi bugün gibi Geçen yılların ardından değ..

Lav Gölünün Yanında Fotoğraf Çeken Adam 00:31

Lav Gölünün Yanında Fotoğraf Çeken Adam

ABD'nin Hawaii eyaletinde geçen hafta faaliyete geçen Kilauea Yanardağı bölgeyi alarma geçirdi. Yanardağ nedeniyle 2000'ni aşkın kişinin güvenli yerlere taşınmasına rağmen lav gölünün kenarında fotoğraf çekmek için çaba ..

  • JET TV tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hande Yener - Bunun Adı Ayrılık 04:41

Hande Yener - Bunun Adı Ayrılık

Sensiz geçen bu onuncu gün Vakit oldu sonuncu gün O saf aşık değilim artık Bekler sandığın Sensiz geçen bu onuncu gün Vakit oldu sonuncu gün O saf aşık değilim artık Duygularım darmadağın Yalnız değilim, sıkılmıyorum A..