#Apartmanın İçinden geçen tren

Teknoloji Sayesinde Hırsızlar Yakalandı 02:02

Teknoloji Sayesinde Hırsızlar Yakalandı

İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ'NDE, HIRSIZLAR BİR OTOMOBİLİN İÇİNDEN 20 BİN LİRALIK ELEKTRONİK EŞYA ÇALDI.. O EŞYALARDAN BİRİ DE, KABLOSUZ KULAKLIKTI.. HIRSIZLARIN YAKALANMASINI, O KULAKLIK SAĞLADI.. İŞTE, FİLM GİBİ OLAYIN AYRINTIL..

Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler ! 05:39

Gizemli Şeytan İncili Hakkında Anlatılmamış Gerçekler !

1448 yılında bir isveç askeri savaş sırasında büyük bir çukura düşer . Düştüğü çukurun yüzyıllardır açılmamış olan eski bir kiliseye ait gizli bir oda olduğunu anlayan asker odanın içerisinde dolaştığında acımasız bir şe..

  • ZULMA tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım 02:19

Sizi Allah Affetsin Canım Evlatlarım

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle 13:00

Rafadan Tayfa 13.Bölüm İzle

Kahramanlarımız Mert, Hayri ve Kamil oynayacak bir oyun bulamadıkları için mahallede canları sıkkın bir şekilde oturmaktadır. Rüstem ağabey elinde kocaman, ağır bir bavul ile yanlarına gelip, sizin neyiniz var, neden öyl..

Feride Hilal Akın - Yalnızlığın Ezgisi 01:50

Feride Hilal Akın - Yalnızlığın Ezgisi

Bir sen, bir sigaram var üstüme sinen İkiniz de birbirinizden beter Kalabalık,uzun bir caddede tutumuşum yalnızlığın elinden Bilen varsa konuşsun şu ayrılığın dilinden Kurutsun kökünden elinden gelen Ki sen gittin ezgis..

Mısır'da Kilisede Patlama 00:52

Mısır'da Kilisede Patlama

Mısır'ın başkenti Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde yer alan St. George kilisesinde patlama meydana geldi Mısır'ın Nil deltası üzerinde yer alan başkent Kahire'nin kuzeyindeki Tanta kentinde bir kilisede patlama mey..

Vergini Verme Rüşvetini Ver 01:06

Vergini Verme Rüşvetini Ver

Meral (Ahu Tuğba) ünlü bir şov kızıdır; genç, güzel, zengin ama uyuşturucu bağımlısı. Yılmaz (Tarık Akan); çıkarları için gençleri zehirlemekten kaçınmayan kirli düzene ve uyuşturucu trafiğine karşı savaşan genç, gözüpek..

Grup Hepsi - Harikalar Diyarı 03:01

Grup Hepsi - Harikalar Diyarı

Döndük bir dinleyin Anlatacaklarım var Bağla kemerleri Gideceğimiz bir yer var Ama yol yakın Geldik bir bakın Söyle gördüklerini rüya değilde gerçekse Artık duramazsın görüyorum gözlerinde Bizdensin sende yazıyo..

Vatanım Sensin 30.Bölüm - Çanakkale Türküsü 02:10

Vatanım Sensin 30.Bölüm - Çanakkale Türküsü

Savaş soğuk nefesini, hiç olmadığı kadar Cevdet ve ailesinin yüzünde hissettirir. Büyük bir çaresizlik yaşayan aile, yapacakları hiçbir şey olmadan infaz zamanını beklemektedir. Cevdet, ailesini ve vatanını korumak aynı ..

  • ANKA tarafından
  • 685 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sabotaj Film İzle 1:49:40

Sabotaj Film İzle

Arnold Schwarzenegger boşrolünde oynadığı 108 dakikalık bol aksiyon dolu bir amerikan polisiye filmi. Narkotik Suçlar biriminde çalışan özel hareket polislerinin yaptıkları operasyonlar anlatılmakta. Büyük bir uyuşturucu..

  • Tv Series tarafından
  • 4.160 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Çay Simit 04:14

Tarkan Çay Simit

Biz bir küsüp bir barışırız Bir gülüp bir ağlaşırız Eseriz ama yağmayız www.sozlerisozu.com Ben alırım gönlünü hemen Kıyamazsın bana da sen Öyle kesip atmayız İçinden geliyorsam Kalbinden geçiyorsam Erit buzlarını hadi ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon 06:15

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Ekipleri, Ramazan Ayını fırsat bilip insanların manevi duygularını i istismar etmek isteyen dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlar sırasında sa..

Tarkan Çay Simit 04:14

Tarkan Çay Simit

Biz bir küsüp bir barışırız Bir gülüp bir ağlaşırız Eseriz ama yağmayız Ben alırım gönlünü hemen Kıyamazsın bana da sen Öyle kesip atmayız İçinden geliyorsam Kalbinden geçiyorsam Erit buzlarını hadi Sokak kedisi gibi ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Ukrayna'da Güzellik Kraliçesi Ölümünü Canlı Yayında Kaydetti 00:51

Ukrayna'da Güzellik Kraliçesi Ölümünü Canlı Yayında Kaydetti

Ukrayna'da düzenlenen yarışmada güzellik kraliçesi seçilen Sofia Magerko, geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi. Magerko'nun ölmeden önce aracın içinden canlı yayın yaptığı ortaya çıktı. Ukrayna'da iki genç kız yaptıkla..

  • ANKA tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var 00:43

Londra Metrosunda Patlama : Yaralılar Var

İngiliz basını, başkent Londra'nın batısındaki bir metro istasyonunda patlama olduğunu yazdı. Patlama sonucu yaralananlar var. Metro gazetesi Parsons Green metro istasyonundaki patlamanın kaynağının trendeki bir çantanın..

Antalya’da 4 Otobüs Alev Alev Yandı 00:47

Antalya’da 4 Otobüs Alev Alev Yandı

Antalya'da bir turizm firmasının park yerindeki kullanılmayan 4 otobüsü yandı. Edinilen bilgiye göre, Aksu ilçesi Kemerağzı Mahallesi'nde bir turizm firmasının kullanmadığı otobüslerini park ettiği alandaki otobüsün biri..

Gaziantep'te Feci Kaza Kamerada 01:41

Gaziantep'te Feci Kaza Kamerada

Gaziantep'te içinde ilkokul öğrencilerinin bulunduğu hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada üçü öğrenci dört kişi yaralandı.Şehitkamil ilçesine bağlı Güvenevler Mahallesi'nde içinde 7 öğrencinin bulunduğu Mus..

Antalyaspor  Göztepe  1-3 Maç Özeti 03:49

Antalyaspor Göztepe 1-3 Maç Özeti

Süper Lig'in 8. haftasında Göztepe deplasmanda Antalyaspor'u 3-1 yendi. Göztepe, 8. dakikada Antalyaspor deplasmanında Adis Jahovic'in golüyle 1-0 öne geçti. Antalyaspor'da Jeremey Menez'in orta sahadan savunmasına attı..

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine 04:00

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine

Bilgisayarlı tomografi (CT) tıbbi görüntülemede elde edilen en önemli gelişmelerden biriydi. Ancak, hastalar için bu tekniğin bir bedeli var: kullanılan yüksek dozda x ışını sağlığa zarar veriyor. Daha güvenli bir altern..

Paralarını Eziyoruz Babacım Sadri Alişık Replikler 01:24

Paralarını Eziyoruz Babacım Sadri Alişık Replikler

Baş Belası, 1977 yapımı macera-komedi filmi. Bir Baba (Sadri Alışık), çetesiyle bazı yerleri haraca bağlamıştır. Günün birinde sorun çıkar. Piç Rıza (Robert Widmark) adlı bir adam onun haraç alacağı yerleri ve parolayı..

  • PengoTV tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması 05:07

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması

Reklam çalışmaları bazı firmalar arasında rekabetten ötürü farklı boyutlarda olabiliyor. Genelde ülkemizde markalar arası reklam savaşlarını pek göremiyoruz ama yurt dışında bunun pek çok örneği var. Aslında bu reklam ça..

  • PengoTV tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli 09:05

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli

Malzemeler Bu tarifle iki fırın tepsisi çıkıyor. Aylarca bayatlamadan durur. Tabi iyi muhafaza ederseniz. Gelelim tarife ilk önce kömbe baharatının tarifini yazacağım evde de kendiniz yapabilirsiniz. Kömbe baharatının..

Trt Sanatçıları - Ayva Çiçek Açmış 02:32

Trt Sanatçıları - Ayva Çiçek Açmış

Ayva çiçek açmış yaz mı gelecek Gönül bu sevdadan vaz mı geçecek Bana ettiklerin az mı gelecek Yandım allah yandım yandırma beni Derin uykulardan kaldırma beni Seviyorum diyerek kandırma beni Ayaş yollarından aşt..

Like Share Follow 2017 Türkçe Dublaj Film İzle 1:30:01

Like Share Follow 2017 Türkçe Dublaj Film İzle

Konusu : Garrett, yükselen bir youtube yıldızıdır. Shell ise derin ve duygusal bir bağ ile ona hayranlık duymaktadır. Bir süre sonra çiftin arasında romantik bir ilişki başlar. Ancak genç kızın takıntıları ortaya çıktık..

Galatasaray 3-0 Antalyaspor Maç Özeti 04:45

Galatasaray 3-0 Antalyaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de 21. haftanın kapanış maçında Galatasaray, Antalyaspor'u 3-0 yenerek 6 hafta sonra tekrar liderli koltuğuna oturdu. Sarı-kırmızılı ekipte teknik direktör Fatih Terim, Ziraat Türkiye Kupası'nda Atike..

  • OFSAYT tarafından
  • 769 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düdüklü Tencerede 10 Dakikada  Kolay Mercimek Çorbası Tarifi 03:44

Düdüklü Tencerede 10 Dakikada Kolay Mercimek Çorbası Tarifi

Malzemeler kisi sayisina göre malzemeyi azaltabilirsiniz.bu ölcüden gördügünüz kadar cikiyor.. 2 su bardagi kirmizi mercimek 1 tane kuru sogan 1 tane patates 1 tane havuc 1 yemek kasigi tereyagi Tuz kimyon pulbiber kurun..

Ceset - El Cuerpo Türkçe Dublaj İzle 1:51:00

Ceset - El Cuerpo Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Terör Mevzileri Böyle Vuruldu 04:09

Terör Mevzileri Böyle Vuruldu

Suriye'nin Mera kasabasında halı sahada top oynayan sivillere saldıran YPG'lilerin bulunduğu bölge, fırtına obüsleri ve Çok Namlulu Roketatarlar (ÇNRA) ile vuruldu. Suriye'nin Halep kentine bağlı Mera kasabasında halı sa..

Arınma Gecesi 1 Türkçe Dublaj Hd İzle 1:25:17

Arınma Gecesi 1 Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Amerikan hükümetinin başı suçlular ve hapishanelerle derttedir. Cezaya çarptırılan suçluların sayısı kontrol altına alınamamakta, bu nedenle de hapishaneler kapasitelerinin bir hayli üzerinde sayıda suçluyu barı..

Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek 07:36

Kaşarı Fezaya Kadar Uzanan Sucuklu Ekmek

500 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik. 1 çorba kaşığı instant maya 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı şeker 15 ince dilim sucuk- 100 gr 250 gr kaşar 1 çorba kaşığı tereyağı 1 diş sarımsak ma..