#Arab idol منال موسى روح وروح الحلقات المباشرة müzik dinle

Fabolous - Goyard Bag ft. Lil Uzi Vert 04:10

Fabolous - Goyard Bag ft. Lil Uzi Vert

[Intro] Yeah, oh Yeah, yeah [Hook: Lil Uzi Vert] Copped the drop top Hummer for the summer yeah Goyard bag with a hundred yeah And I know why you mad cause I'm stuntin' yeah Say I know I know why you mad cause I'm stunt..

Nagwan - Salamat Ya Einaya 04:48

Nagwan - Salamat Ya Einaya

Lyrics | كلمات الأغنية : كلمتين أنا جايه اقولهم مش هتسمع تاني غيرهم من النهارده مش عايزه اشوفك ولا عايزه احس في يوم هواك من النهارده خلاص نسيتك ولا ليه أي كلام معاك كلمتين أنا جايه اقولهم مش هتسمع تاني غيرهم لو سألوني ه..

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer 04:26

Pitbull - Give Me Everything ft. Ne-Yo, Afrojack, Nayer

Armando Christian Rafael Pérez Pitbull – Give Me Everything Tonight (Ft. Ne-Yo) Çevirisi [Pitbull – Intro] Me not working hard? Çok çalışmıyor muyum? Yea right picture that with a kodak Kodaktan çekilmiş sağdaki fo..

Jannat - Yalla Nefrah 04:12

Jannat - Yalla Nefrah

كلمات : أحمد على موسى , ألحان : محمد عبد المنعم كلمات الأغنية غنى وافرح يالا يالا........... هيا ولا مستاهلة يالايالا بكرة جاى باحلى........ يالا يالا يالا على قد ماتقدر حب الدنيا كمان وكمان وزع على الناس الفرح تم..

Saber Rebai Ghashshash - Lyrics 04:29

Saber Rebai Ghashshash - Lyrics

كلمات الأغنية بكاش غشاش باين روح يا خاين كذاب لعاب هاين حبي في عينه مجروح بروحً منك لكني عنك ما أبيك ما أبيك خلًه ينفك زينكً إنسان خوان و أنا بقلبي حبيته أشكال و ألوان حب وعاطفة عطيته يا ريًت لو كان يرجع وقت يا ر..

Nagwan - Gozy 04:05

Nagwan - Gozy

Lyrics | كلمات الأغنية : رجلي وشايله اسمه وبدلع على حسه ده حبيبي وهو الغالي جوزي بتمنى الرضا ليه يرضى وصوابعي شموع ليه ايداه علشان ده جوزي حلالي دخلته بالدنيا عليه وهشيلو جوه عنيه واتشرف أني مراته ده جيبلي الحلو كله علش..

Randa Hafez - Yaleily Roh 04:37

Randa Hafez - Yaleily Roh

كلمات الأغنية يا ليلي روح .. لحبيبي .. و سلملي عليه .. قوله إزيه وعامل إيه ولسه فاكر حبنا حبيبي أنا ولو نسيه ونسيني ..أنا هفضل ليه .. ليلي نهارى بفكر فيه لو هيغيب ميت سنة مكانه هنا ذكريات .. مش قليلة ولا حكا..

Ceg - Bu Gece 04:57

Ceg - Bu Gece

Ceg - Bu Gece Müzik Dinle Şarkı Sözleri Piyasanızın kıyametiyim, kafamda ki her fikir alamet Ve bi' senede gidip Adalet Sarayı içinde 2 hakaret duruşmasına girdim Avukat dedi ki; tiki var, affet Rahatlıyorum minik ha..

Echa - Hodri Meydan 03:50

Echa - Hodri Meydan

Hodri Meydan şarkı sözleri ile... Körfesin suyu gibi mevzum derin bu kaleme sadece menzil verin Bu kaleme sadece menzil verin Para pula düşkün bencil herif Cahil biri Delil mi istedin ? yaptığın sadece basit bi flow K..

Sevcan Orhan - Arabım Fellahi 03:21

Sevcan Orhan - Arabım Fellahi

Sevcan Orhan - Arabım Fellahi dinle Öyledir öyle, derdini söyle, Arayıp da bulamazsan, gönlünü eyle :)) Bu şarkının orijinali Arapça olan ve Hatay, Adana ve Mersinde yaşayan Arapların düğünlerinin vazgeçilmez bir parças..

  • PengoTV tarafından
  • 1.896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka 05:36

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka Gönüllerde hasretin var, Yürekler aşkınla çarpar, Sensiz dünya bizlere dar, Selam sana ey kutlu yar, Sensin tüm dertlere deva, Göklerden yükselen seda, Canlar sana olsun feda, Son Pey..

  • Dini Mubin tarafından
  • 2.914 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bloodsport Soundtrack - Paul Hertzog - OST (complete) (1988) 1:06:37

Bloodsport Soundtrack - Paul Hertzog - OST (complete) (1988)

Bloodsport : Original Motion Picture Score 01. Steal The Night (performed by Michael Bishop) (0:00) 02. Kumite (4:28) 03. Captain (6:53) 04. Flashback Montage (Flashback / Martial Science / Father And Son / Training / ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.203 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Young Thug 2 Chainz Wiz Khalifa 03:54

Young Thug 2 Chainz Wiz Khalifa

[Intro: PnB Rock] Oh yeah Yeah, yeah, yeah, yeah [Hook: PnB Rock] I'm with the gang, gang, gang and we 'bout to go up Switching lanes, it's a thang, every time we show up You a lame, lame, lame and you so below us Bet y..

Bomba Korkutma Şakaları 03:15

Bomba Korkutma Şakaları

korkutan bomba şakası , istanbulda bomba şakası , türkiyede bomba şakası , bomba şakası türkiye versiyonu , bombacı korkutma şakası, Jalals , Jalalbros , Bomb , Scare,Prank , Bomb scare prank , Jalals Bomb prank , Jalals..

Erdoğan Özbekistan'da Türbe Ziyaretinde Kur'an-ı Kerim Okudu 01:51

Erdoğan Özbekistan'da Türbe Ziyaretinde Kur'an-ı Kerim Okudu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Özbekistan ziyareti sırasında Buhara kentindeki Mir-i Arab Medresesi'ni ziyaret ederek medresenin türbe kısmında İnfitar Suresi'ni okudu...

Okulda Üzerimde Bomba Var Diyen Youtuber 02:14

Okulda Üzerimde Bomba Var Diyen Youtuber

Sosyal medyanın son günlerde etkisinin giderek artmasıyla birlikte çektiği videoları Youtube koyan kişiler bazen sonuçlarını kestiremeden hareket ediyor.. Arab Andy isimli bir Youtuber üniversitesinde üzerimde bomba var..

  • JET TV tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rozz Kalliope & Ece Seçkin - Benjamins 3 03:05

Rozz Kalliope & Ece Seçkin - Benjamins 3

Benjamins 3 şarkı sözleri ile Techno arabesk afrotrap hepsi kanımda Yine çalıyor arabada Stil Acid Arab Albino zencilerim gece gündüz yanımda Ara bul bizi karanlıkta ayışığında Kestim irtibatı bomboş insanlarla rahat..

Brezilyalı Model Denise Bueno Yardımcı Hakem Oldu 01:20

Brezilyalı Model Denise Bueno Yardımcı Hakem Oldu

Ünlü Brezilyalı model Denise Bueno bir futbol maçında yan hakemlik yapınca bir anda gündeme oturdu. Sahadaki futbolcuların dikkatlerini üzerine çeken Bueno iç çamaşırsız ve beyaz ıslak tişörtlü haliyle yürekleri hoplattı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.121 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kendi Tarihimi Yazmak İstiyorum 01:23

Kendi Tarihimi Yazmak İstiyorum

İmza töreninde konuşan Brezilyalı oyuncu, Alex çok büyük bir oyuncuydu. Fenerbahçe'ye gelmeden önce de onunla konuştuk ve bana başarılar diledi. Onun burada bir idol olduğunu biliyorum dedi...

  • OFSAYT tarafından
  • 745 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Derbeder Çocuk Eren 01:00

Derbeder Çocuk Eren

Sosyal medyada fenomen olmaya yol tutmaya çalışan ufaklığın derbeder hallerini izliyoruz efendim. Küçük Emrah'ı idol almış galiba...

  • JET TV tarafından
  • 687 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Katy Perry'nin Ağızları Açık Bıraktıran Yeteneği 01:53

Katy Perry'nin Ağızları Açık Bıraktıran Yeteneği

American Idol'de jüri olan Katy Perry daha önce bilinmeyen bir yeteneğini paylaşmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.101 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragman 02:22

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragman

Renee Barrett kendine güveni düşük bir kadındır. Günlük olarak güvensizlik ve yetersizlik hisleriyle baş etmeye çalışan genç kadın günün birinde bir kaza geçirir ve başına sert bir darbe alır. Aldığı bu darbe sonucu özgü..

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragmanı #2 01:56

Acayip Güzelim Türkçe Altyazılı Fragmanı #2

Renee Barrett kendine güveni düşük bir kadındır. Günlük olarak güvensizlik ve yetersizlik hisleriyle baş etmeye çalışan genç kadın günün birinde bir kaza geçirir ve başına sert bir darbe alır. Aldığı bu darbe sonucu özgü..

Türkiye İdlib'de askeri varlığını artırıyor 01:29

Türkiye İdlib'de askeri varlığını artırıyor

Türk Genelkurmay Başkanlığı arifesinde Astana'da Suriye'deki tırmandışılaştırma bölgelerinde yapılan anlaşmalar çerçevesinde Türk askeri idol gözlem görevlerinde kurulmaya başladığını bildirdi. Donanımlı başka bir konvoy..

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:46

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Sylvester Gardenzio Stallone (Сильвестр Сталлоне) Amerikalı bir oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. 1976'dan 2015'e kadar Rocky serisinin yedi filminin başlığı karakteri olan boksör Rocky Balboa, özellikle de Hollywoo..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal) 04:18

Tarkan Beni Çok Sev Videolu Yeni Klibi İzle (Orjinal)

Tarkan 10 Yeni Albüm - Beni Çok Sev Tarkan Beni Çok Sev Şarkı Sözleri Bir kavga nasılda hoyrat Savaşırken savrulurken büyüttü hayat Ben sensiz yapayalnızdım Suyum oldu, aşım oldu ama aşksızdım Bir vurgundu geçtiğim y..

  • PengoTV tarafından
  • 28.723 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var 03:52

Tolga İnci Feat Ozan Vr Ozan Berat - Duyanlar Var

Duyanlar Var şarkı sözleri ile Yorulduğum bir yerdeyim ben, her bi saat yaşamak için sorunlarım neden üzerinde. Sorgulamak için doğrularım yolumu yarıda bırakmadı, bir sebeple geldim benim hep peşimden. Aklımdaki sorun..

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) 03:50

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik)

Merve Özbey - Vicdanın Affetsin (Akustik) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gitme Beni, üzme Biraz olsun hatırım yokmu Bitme, Duyma, Beni Duyma Ama kalbimin sözü var dinle, dinle Yalvarıp aşkını direnmek Ağlamamak için direnme..