#Araba devriyesi orman yangını

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım 03:40

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım

Cenk Suyabatmaz - Alıştırman Lazım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sensiz güne uyandım, her yanım sen kokarak Zevksiz her şey sensiz, dile gelmiyor ki aşk Kapımda birikmiş gazeteler, hepsi senden bahseder gibi Alıp okumaya..

Ev Yanarken Direk Dansı Yapan Kadın 00:45

Ev Yanarken Direk Dansı Yapan Kadın

Odanın ortasındaki direk ile dansını gerçekleştiren kadın kameranın kadrajından yavaş yavaş çıkmaya çalışırken mutfaktaki yangını fark etti ve koşmaya başladı...

  • PengoTV tarafından
  • 277 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Balyozla Duvarı Kıran İtfaiye Alevler Karşısında Zor Anlar Yaşadı 05:11

Balyozla Duvarı Kıran İtfaiye Alevler Karşısında Zor Anlar Yaşadı

Antalya’da tadilatı yapılan bir iş yerinin odun talaşı deposunda çıkan yangını, itfaiye güçlükle söndürdü. Balyozla duvarı kıran itfaiye alevler karşısında zor anlar yaşadı...

Kahramanmaraş’ta tekstil fabrikasında yangın 01:36

Kahramanmaraş’ta tekstil fabrikasında yangın

Kahramanmaraş’ta bir tekstil fabrikasında çıkan yangın 6 saatte kontrol altına alındı. Yangını soğutma çalışmaları devam ediyor...

Berk - Senin Ağzın Ne Söylüyor- 02:31

Berk - Senin Ağzın Ne Söylüyor-

Senin Ağzın Ne Söylüyor? şarkı sözleri ile Senin ağzın ne söylüyor Kafan mı iyi neler duydum Senin ağzın ne söylüyor Beni yalnızlığımda boğdun Senin ağzın ne söylüyor Bela çiçeğim hepten soldun Ağır kan kaybındayım ölü..

Artvin'de korkutan yangın 00:45

Artvin'de korkutan yangın

Artvin'de bir evde henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın diğer evlere de sıçradı. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları sürüyor...

Faciayı benzin istasyonu çalışanları önledi 00:29

Faciayı benzin istasyonu çalışanları önledi

Mardin’de hareket halinde yanmaya başlayan araç, akaryakıt istasyonuna girdi. Yangını çalışanlar müdahale ederek söndürdü...

Antalya’daki moloz yangınında gökyüzü bulutla kaplandı, güneş kızıla döndü 02:53

Antalya’daki moloz yangınında gökyüzü bulutla kaplandı, güneş kızıla d

Antalya’da dağlık alandaki moloz yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında çıkan dumanlar gökyüzünü kaplarken, bölgeden güneş kızılımsı bir görüntü aldı...

Halk alevlere karşı tek yürek! 03:01

Halk alevlere karşı tek yürek!

Muğla'da yangın evlere kadar yaklaştı, vatandaşlar da alarma geçti. Genci yaşlısı kadını erkeği yüzlerce kişi yangını söndürmek için canla başla mücadele etti...

144 saat geçti sönmedi... 02:24

144 saat geçti sönmedi...

6 GÜN, 144 SAAT OLDU, ANTALYA'DA BAŞLAYAN YANGINLAR YURDU KASIP KAVURMAYA DEVAM EDİYOR. ONCA MÜCADELEYE RAĞMEN TÜRKİYE'NİN CİĞERLERİ BUGÜN DE ALEV ALEVDİ. FELAKETİN MERKEZİNDE MANAVGAT VE GÜNDOĞMUŞ İLÇELERİ VARDI... KÜL..

Kötü ev sahibi yakarak öldürebilir! 01:32

Kötü ev sahibi yakarak öldürebilir!

Antalya'da bir binanın giriş katında yangın paniği yaşandı. Bina boşaltılırken içeride mahsur kalan Caner Tutar, vatandaşlar tarafından demir korkuluklar sökülerek kurtarıldı. Olay sonrası kiracı Caner Tutar, ev sahibini..

İtfaiye ekiplerine saldırdılar! 01:35

İtfaiye ekiplerine saldırdılar!

Bir hafta önce Sakarya'nın Arifiye ilçesinde plastik geri dönüşüm fabrikasında çıkan ve palet üretim tesisine de sıçrayan yangını söndürmek isteyen itfaiye erlerine çevredeki vatandaşların saldırı da bulunduğu anlar an b..

Bayrampaşa’da iş yerinin çatısı alev alev yandı 02:18

Bayrampaşa’da iş yerinin çatısı alev alev yandı

Bayrampaşa’da üç katlı bir iş yerinin çatısında yangın çıktı. Alevlerin yükseldiği yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi havadan görüntülendi. Yangın, saat 11.00 sıralarında Bayrampaşa Muratpaşa Mahallesi Sarı Dökümcüle..

Kartal’da Evindeki Yangından Ev Sakinini İtfaiye Kurtardı 03:20

Kartal’da Evindeki Yangından Ev Sakinini İtfaiye Kurtardı

Kartal'da 8 katlı binanın 7. katındaki dairede yangın çıktı. Yanan evde uyuyan ev sakini ise evden yükselen dumanlara ve alevlere rağmen uykusundan uyanmadı. Yangını fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üniversite Öğrencisinin Hayalini Gerçekleştirdi 03:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan Üniversite Öğrencisinin Hayalini Gerçekleştirdi

Programda Seda Nur isimli genç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile şiir okumak istediğini söyledi. Erdoğan, Seda Nur'u kırmayarak, Nurullah Genç'in Beni Yakışına şiirini Seda Nur ile okudu. O ZAMAN KASETTİ CD'LER YOKTU Erd..

Barakada çıkan yangın apartmana sıçradı, mahalleli sokağa döküldü 04:20

Barakada çıkan yangın apartmana sıçradı, mahalleli sokağa döküldü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan barakada çıkan yangın apartmana sıçradı. Yangını gören mahalle sakinleri sokağa döküldü...

Ahır alevlere teslim oldu, itfaiye ekipleri güçlükle söndürdü 00:24

Ahır alevlere teslim oldu, itfaiye ekipleri güçlükle söndürdü

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan ahır alevlere teslim olurken, itfaiye ekipleri yangını güçlükle söndürdü...

Maşa ile Koca Ayı 29. Bölüm - Mawa Kawa 06:54

Maşa ile Koca Ayı 29. Bölüm - Mawa Kawa

Bu bölümde Mawa Kawa sevimli ayıcığa dişi ayıcığın kalbini almasında yardımcı olmaya çalışır. Ayıcık ve küçük kız düşünür taşınırlar. Maşa planını uygulamaya koyulur. Küçük kız kendi rock grubunu kurar ve bir video çeker..

  • ÇocukTV tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kırgızistan’ın dünyaca ünlü ceviz ağaçları 00:52

Kırgızistan’ın dünyaca ünlü ceviz ağaçları

Dünyada en fazla ceviz ihracatı yapan ülkelerin başında Çin, İran, ABD ve Türkiye geliyor. Kırgızistan ise dünyanın en büyük ceviz ormanına sahip. Ancak ağaçların kaçak kesimi ve hayvancılık nedeni ile orman içinde büyük..

Sezen Aksu-Bir Kedim Bile Yok-Gülümse 05:00

Sezen Aksu-Bir Kedim Bile Yok-Gülümse

Hadi gülümse bulutlar gitsin İşçiler iyi çalışsın, gülümse Yoksa ben nasıl yenilenirim Belki şehre bir film gelir Bir güzel orman olur yazılarda İklim değişir, Akdeniz olur, gülümse. Sazlarım vardı, ırmaklarım vardı çok ..

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi 08:13

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi

Anne- Baba Anlaşamadı Berkay'a Mezarlığı Savcı Belirledi Adana'nın Aladağ İlçesi'nde yangın söndürme havuzuna düşüp boğularak can veren 11 yaşındaki Berkay Duysak'ın 8 yıl önce boşanan anne ve babası, mezarlık yeri konu..

Canim Kardeşi̇m 64.Bölüm Dağdaki Kulübe 10:43

Canim Kardeşi̇m 64.Bölüm Dağdaki Kulübe

Galip ve Lale çocuklarına doğa sevgisini aşılamak için bir dağ evinde haftasonu tatili yapmaya giderler. Galip ve Lale çocuklara doğanın güzelliklerinden, yaşamdan örnekler vermeyi sürdürürler. Dağın tepesindeki bu dağ e..

  • ÇocukTV tarafından
  • 695 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 86.Bölüm Canim Kardeşi̇m Gazetesi̇ 10:29

Canim Kardeşi̇m 86.Bölüm Canim Kardeşi̇m Gazetesi̇

Galip beyin önerisiyle Mine ve Müge gazetecilik yapmak için harekete geçerler. Ama gazetecilik hakkında hiç bilgileri yoktur. Önce babaları, daha sonra anneleri ile ilgili haberler yaparlar. Daha çok haber toplamak ve ya..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.593 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kew Gardens Yeni Yıla Hazır 02:07

Kew Gardens Yeni Yıla Hazır

Londra’da bulunan Kraliyet Botanik Bahçesi Kew Gardens Noel dekorasyonuyla göz dolduruyor. Büyülü bir orman görüntüsü verilen süslemeler için 60 bin ışık kullanıldı. 4. kez yeni yılı özel süslemeleriyle karşılayacak olan..

Joel'ın Ayı Çiftliği 07:07

Joel'ın Ayı Çiftliği

ESKİ biyolog Joel Rosenthal bir ömür boyu hayalini elde etti - düzenli çölde onun hayvan ayılar ile yürüyüş yoluyla. Batı Virginia'daki View Farm Noktasında, 74 yaşındaki Joel beş siyah ayılar birlikte yaşayan ve başka b..

  • PengoTV tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yaban Hayatından İlginç Görüntüler 03:07

Yaban Hayatından İlginç Görüntüler

Artvin'de çeşitli noktalara konulan 80 fotokapanla 2014'ten günümüze kadar boz ayı, vaşak, çakal, yaban keçisi, porsuk, sansar, orman kartalı, öter ardıç, alakarga gibi çeşitli hayvanların görüntüleri kayıt altına alındı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 580 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ayakta Uyuyan Avcılar 00:59

Ayakta Uyuyan Avcılar

Av için ormanlık alana giden bir grup avcı. Avlanacakları alanı paylaşmış av için hepsi bir yer tutmuş anca yanlarından gelip geçen av hayvanlarının haddi hesabı yok...

  • PITIRCIK tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Her Şeyden Vazgeçti 01:16

Her Şeyden Vazgeçti

Rus avukat Yuri Alekseyev beş yıl önce tüm modern yaşamı geride bırakarak kendine ormanda küçük bir kulübe inşa etti. Tavşanı Petruşka ile huzur içinde yaşadığını söyleyen Alekseyev, aynı zamanda kitap değişim hareketiyl..

  • PengoTV tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

SLASHER.COM Trailer (2017) Horror Movie 02:10

SLASHER.COM Trailer (2017) Horror Movie

Online tanıştıktan sonra, Jack ve Kristy bir gitmek kırsal Missouri ormanlık için bir hafta sonu kaçış. Birbirlerini keşfederken, yakında orman deposunda terörize dehşet öğrenirler...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 8 yıl önce