#Arabada dinlenecek yabancı Şarkılar müzik dinle

SERDAR ORTAÇ - YANA DÖNE 03:46

SERDAR ORTAÇ - YANA DÖNE

Bir yağmur olsam göklerde Bir deniz olsam Ele güne sorup anlaşsak Ve ben mesut olsam Yüreğim acılara körebe gibi Yolunu bulamadı göçebe gibi Sen onu acıtanı gençliğine ver Sonra da oku bana talebe gibiAcılarımız bir, yaz..

Ozan Çağlar - Vazgeçtim 03:45

Ozan Çağlar - Vazgeçtim

Tenha köşede yüreğim, yangın ortasında gittiğin günden beri, dokunur yüreğim sana. Şimdi gelsen/dönsen de nafile, Vazgeçtim artık senden. Vazgeçtim ellerinden vazgeçtim yüreğinden sorma beni sorma. Sormasın be..

Rober Hatemo - Saf Sevgilim 03:51

Rober Hatemo - Saf Sevgilim

Üzgünüm üst üste alt alta Balık istifi boğuşup kendimle bazen Seninle... Bir daha bir daha sorduysam Dönüp özür dilediysem Anlamak zorundayım Beni kitap gibi evirip çevirip okumadın mı Ekin ektim hasadımı toplam..

Rober Hatemo - Balım 05:14

Rober Hatemo - Balım

Tutunacak ne bir dalım var Güvenecek ne bir dostum Eşi benzeri yok hiç tarifi Yalnızlığın bu hali Melek olup kanadım açsam Dertten uzak bir alem bulsam Özü sözü bir yarede çatsam Bir daha da hiç ayrılmasam Bir d..

Rober Hatemo - Seni Benden Ayıranlar 03:52

Rober Hatemo - Seni Benden Ayıranlar

Seni benden ayıranlar inan bir gün gülmeyecek Gitmeyi istiyorsan seni kimse tutmayacak Ne kadar çok ağlasan az, yanlışlarla geçti bir yaz Çok beklersin sana dön diyeni sana dön diyen olmayacak Zaten beni bu kara alı..

Rober Hatemo - Ceylan Gözlüm 03:32

Rober Hatemo - Ceylan Gözlüm

Ben ettim yar sen etme Ayrılık sevene çok zor geliyor Sanki gözümden akan yaş değil aman Ceylan gözlüm senin yüzünden ömür bitiyor Hiç mi insafın yok bana Yenildim sevda oyununda Hiç mi insafın yok bana Ya rab un..

Rober Hatemo - Yaramaz Çocuk 03:58

Rober Hatemo - Yaramaz Çocuk

Yaramaz çocuk gibi kapımı çalıp gittin Çektiğime cevap bumu beni kendine oyuncak ettin Biliyorum bu kapıdan bir defa çıkarsan dönemezsin Ölüyorum desen bile vazgeçemezsin Buda böyle olsun aşkım Canım yansın yine G..

Rober Hatemo - Havalanma 04:07

Rober Hatemo - Havalanma

Bir daldın budaklandın da kış geldi çiçek açtın Telef oldum içim yandı sana dokunamadım Havalanma güzelim ya da Havalanırsan buralara konma Gözden düştün eğlendin Ne sevdin ne sevdirdin Gittin kellere düştün dille..

Rober Hatemo - Büyüdüm Uslandım 05:03

Rober Hatemo - Büyüdüm Uslandım

Hiç sebepsizdi ayrılığın Yalanmış sevgin Aşk yarası içimde saklı Öldüm öldüm dirildim Neydi ki zorun neydi derdin Neysem oyum ben değişmedim Günahım boynuna Sen oldun sebebim Yürekli yalansız aşklara Hasret genç..

Ferhat Göçer - Aşkın Mevsimi Olmaz ki 03:35

Ferhat Göçer - Aşkın Mevsimi Olmaz ki

Seni Ben Içime Öyle Beklemişim Ki Ölürüm Nefesine Sarıp Sarmala Beni Güzelim, Gül Tenine Birdaha Düşermiyiz Ki Bilmem Sevdanın Böylesine Seni Hangi Yıldız Gönderdi Hoşgeldin Canım Su Ömrüme Seni Yıllarca Aramıştım Anlam..

Ümit Özdemir feat. Öykü Karadağ - Yine 03:42

Ümit Özdemir feat. Öykü Karadağ - Yine

Ümit Özdemir feat. Öykü Karadağ'ın, Yine isimli tekli çalışması, video klibiyle seyredelim de....

Rober Hatemo - Gidersen Ortada Kalacaksın 04:19

Rober Hatemo - Gidersen Ortada Kalacaksın

Titresem de belli etmem anlayamaz kimse beni Yakıp yıksam ortalığı ne divaneyim nede deli Az koşmadım ben hayaller peşinde Küsmedim yinede çılgınlık hep içimde Korkmuyorum yağacak yağmurdan Yağsa da sönmez bendeki ..

Ödül - Hoşça Kal 03:48

Ödül - Hoşça Kal

Geçmedi zamanla,o çılgın hallerim, Kıpır kıpır kalbim,hala rengarengim. Büyümedi,içimdeki o haylaz çocuk. Solmadı,bende kaldı bütün renklerim. Kırdığın kalbimi “Aşk”la yapıştırdım, Kendimi sensizliğe alıştırdım, Ruhumu ..

Çağdaş Akyüz - Çek Çek 04:06

Çağdaş Akyüz - Çek Çek

Çağdaş Akyüz'ün, Çek Çek isimli şarkısı, video klibiyle seyredelim de.....

Hasan Yoksulabakan - Countdown 04:41

Hasan Yoksulabakan - Countdown

Hasan Yoksulabakan'ın, Countdown isimli enstrümental tekli çalışması, video klibiyle seyredelim de .....

Mehmet Erdem - Hepsi Benim Yüzümden 03:49

Mehmet Erdem - Hepsi Benim Yüzümden

Hayaller Kurarım Dalarım Uçsuz Bucaksız Bilir Ama Susarım Sanırım Yoktur Imkansız Ve Sonra Bir Gece Vakti Bakarım Uyku Kaçmış Elimden Hepsi Benim Yüzümden Sabırdan Kaleler Kurarım Uçsuz Bucaksız İster Ama Kaçarım Aşkları..

Pinhani - Nehirler Durmaz 03:59

Pinhani - Nehirler Durmaz

Pinhani'nin, Nehirler Durmaz isimli şarkısı, video klibiyle seyredelim de.....

Çelik - Yerlerdeyim Yerlerde - Teaser 04:16

Çelik - Yerlerdeyim Yerlerde - Teaser

Çelik'in, Yerlerdeyim isimli şarkısı, tanıtım klibiyle seyredelim de.....

Harry Anand - Kaliyon Ka Chaman 04:08

Harry Anand - Kaliyon Ka Chaman

kaliyon ka chaman tab banta hai thoda resham lagta hai thoda sheesha lagta hai heere moti jadte hain thoda sona lagta hai payal koi jab banti hai thoda peetal hota hai thode ghungroo hote hain phir ik gauri hoti hai ..

Aydilge - Sorma 04:15

Aydilge - Sorma

Gün ağarınca boynum bükülür Dalarım uzaklara gönlüm sıkılır Sorma ne haldeyim Sorma kederdeyim Sorma yangınlardayım zaman zaman Sorma utanırım Sorma söyleyemem Sorma nöbetlerdeyim başım duman Ah bu yangın beni ..

Aylin Aslım - Ben Kalender Meşrebim 03:23

Aylin Aslım - Ben Kalender Meşrebim

Ben kalender meşrebim Güzel çirkin aramam Gönlüme bir eğlence isterim olsun X2 Saçları samur, gözleri mahmur Biraz da şirin olsun Kaşı gözü kara olursa olsun Yanağında bir beni mutlaka olsun Endamı şanlı sohbeti..

Atiye - Salla 03:30

Atiye - Salla

Hangi aşk yola gelir ki? Acı veren biri mutlu eder mi? Aldatan aldanırmış değer mi? Bahane bol gönül dara düşünce İnsan hata yapar mı sevince? Sınırları çizersin giderse Üzeni yolla İsterse dönsün sonra Salla A..

Atiye - Deli Ya (Farkim Ortada) 03:38

Atiye - Deli Ya (Farkim Ortada)

Farkın varsa başkasından Kazanırsın yorulmadan kalbimde Kapris yoksa aşktan yana Ulaşırsın doğru ona vaktinde Yol alırsın mutlu sona Neye inanırsan bir gün onu yaşarsın Yorulma asla Sonuna kadar aşka yüreğini aça..

Atiye - Abrakadabra 03:34

Atiye - Abrakadabra

Beni böyle kabul et Olduğum gibi Tanımaya çalış bir müddet Çöz, hadi.. Aklım haylaz Farksız çocuktan Kalbim doyumsuz Mevzu aşksa, Sev seveceksen şartsız koşulsuz… Seni severim ama kendimi daha çok Benimle iyi geçin havay..

Gökçe - Reva 04:07

Gökçe - Reva

Dolaştım bütün gece sensiz bomboş sokaklarda Bak Esengül çaldı yine avaz avaz radyolarda Biri geldi yine seni sordu biz ayrıldık diyemedim Üzüldüm, kırıldım Bazı şeyler bitse bile kabul etmek istemedim Dayandım, savaştım..

Sertab Erener - yanarım yanarım 02:20

Sertab Erener - yanarım yanarım

Kadıköy-Beşiktaş vapurunda bugün güzel şeyler oldu. Ünlü şarkıcı Sertab Erener güzel sesi ile müzisyenlere eşlik ederek mini konser verdi...

Artvinli Amcalardan Muheteşem Acapella 00:46

Artvinli Amcalardan Muheteşem Acapella

Anadolu'nun kayıp şarkıları belgeselinde yer alan kısa bir görüntü... Artvinli amcalarımızdan Maçahela - Raşorara parçası...

  • PITIRCIK tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mustafa Ceceli - Maşallah 03:43

Mustafa Ceceli - Maşallah

Ne kadar güzelsin doyamam bakmalara Sen benim her şeyimsin sığdıramam sayfalara Yaz yaz kalemim tükenir Ne kadar narinsin kıyamam dokunmaya Ne güzel gözlerin var güneşte çalar elaya Bak bak nefesim tükenir Hayal değil ..

Çelik - Yerlerdeyim 04:14

Çelik - Yerlerdeyim

Kırılan kalbin bu mudur hali Bu mudur yani ? Böyle olur mu ah Kırdın gittin kalbimi Ya benim halim Canlı cenaze, ölüyüm sanki Senin sayende ah Tek soluksuz tek nefessiz Yerlerdeyim yerlerde Bıraktığın o yerde Verdiğin sö..

Görkem Baharoğlu - Yeni Bir Gün 04:03

Görkem Baharoğlu - Yeni Bir Gün

Görkem Baharoğlu'nın, Yeni Bir Gün isimli şarkısı, video klibiyle seyredelim de....