#Arabada dinlenecek yabancı Şarkılar müzik dinle

Gülseren Gül - Kopamam Ayrılamam Senden 04:48

Gülseren Gül - Kopamam Ayrılamam Senden

sevda nedir beilmezdim taa ki senin gözlerine bakana kadar bu dünyada hep yıkıldım perişan oldum seni gördüğüm zaman yar işte o an yeniden doğdum seninle ağlam seninle gülsem kopamam yar ayrılamam başkasına bakamam a..

Nilay Dorsa - Vay Be - Teaser 00:28

Nilay Dorsa - Vay Be - Teaser

Nilay Dorsa'nın, Vay Be isimli tekli çalışması, tanıtım klibiyle seyredelim de.....

Gizem Berk - İkimiz 03:49

Gizem Berk - İkimiz

Gece yıldızlar, insanlar ve biz Aklına gelir miydi ikimiz? Başka bir gecede, başka bir yerde Acaba yine buluşur muyduk ki biz? Çok mu erken oldu bu aşk? Sevdiğimi söylesem sana dinler misin? Korkar mısın aşkımdan şimdi? ..

Ismail YK - 90 60 90 04:42

Ismail YK - 90 60 90

Hmm varmı olan vücudu 90 60 90 hop Www.bombabomba.com Kafam attı bak yine Akıl mi kalır bu yerde Internetteyim çetteyim Yazışıyorum bak biriyle Onu hiç görememiştim Birden webcam'ini açtı Bana bir hareket yaptı ..

iSMAIL YK- KUDUR BABY 04:29

iSMAIL YK- KUDUR BABY

Bar başında duran kız Tek başına oturan kız Bir bana bakar mısınız Oldukça nazlısınız Gel gel çikolatam yanıma Yavaş yavaş sokul bana Rumbada rumbastic durma Fıkırdata fıkırdata fıkır oyna Bir sağ, bir sol, bir ..

İsmail YK - Ben Senin Ananın 04:12

İsmail YK - Ben Senin Ananın

Deli dolu değilim ben aslında Benimde bir kalbim var severim Arada sırada buz gibi olurum Gerekirse eğer acısını ben çekerim Sensiz olmuyor fark ettim Seni bir daha üzmem canım Arada sırada buz gibi olurum Gerekir..

Bekir Ünlüataer - İstanbul'a Veda 04:20

Bekir Ünlüataer - İstanbul'a Veda

Bekir Ünlüataer'in, İstanbul'a Veda isimli şarkısı, video klibiyle seyredelim de.....

Rober Hatemo - Giden Candan Gidiyor 03:40

Rober Hatemo - Giden Candan Gidiyor

Rober Hatemo'nun, Giden Candan Gidiyor isimli tekli çalışması, video klibiyle seyredelim de.....

Anıların Müziği 5.Bölüm İzle 37:14

Anıların Müziği 5.Bölüm İzle

Programın 5. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendiridiği şarkılar yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.164 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tufan - Sevda Hikayesi Teaser 00:26

Tufan - Sevda Hikayesi Teaser

Tufan'ın, Sevda Hikayesi isimli şarkısı, tanıtım klibiyle seyredelim de.....

ZARA ELA GÖZLÜM BEN BU ELDEN GİDERSEM HQ] 03:05

ZARA ELA GÖZLÜM BEN BU ELDEN GİDERSEM HQ]

Ela gözlüm ben bu elden gidersem Zülfü perişanım kal melül melül Kerem et aklından çıkarma beni Ağla gözyaşını sil melül melül Elvan çiçekleri takma başına Kudret kalemini çekme kaşına Beni unutursan doyma yaşına ..

Mehmet Erdem - Sussan olmuyor susmasan olmaz 04:13

Mehmet Erdem - Sussan olmuyor susmasan olmaz

Şikayetim var cümle yasaktan Dillerimi hakim bey bağlasan durmaz Gelsin jandarma polis karakoldan Fikrim firarda mapusa sığmaz eyvah Mapusa sığmaz eyvah Gün olur yerle yeksan olurum Gün olur şahım devri devranda Kanun üs..

İsmail YK  - Doğum Günün Haram Olsun 05:40

İsmail YK - Doğum Günün Haram Olsun

Şiir Bugün senin doğum günün mü değil mi Tüm sevdiklerin de yanında mutlu musun O sahte dostlarınla yeni sevgilinle el ele göz göze Bir zamanlar benim de gözlerim içine bakarak Seni seviyorum demiştin Bir zamanlar benim..

One Minute - İsmail YK (Official Video) 04:21

One Minute - İsmail YK (Official Video)

Hey, baby one minute bekle beni ya Sen istersin de gelmem mi bilirsin ya Benim aşkım bana tatlı yapmış aman Geleceğim yanına az kaldı sıkı dur Seviyorum deli gibi geriye bakmam sensiz olamam Hayatımın anlamı gücüm ..

İlden İle Elazığ 47:17

İlden İle Elazığ

Oya Birgül'ün sunuculuğunu yaptığı programın bu bölümünde; Elazığ ili tanıtılmaktadır. Programda ayrıca sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar yer almaktadır...

İlden İle Çanakkale İzle 46:23

İlden İle Çanakkale İzle

Oya Birgül'ün sunuculuğunu yaptığı programın bu bölümünde; Çanakkale ili tanıtılmaktadır. Programda ayrıca sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar yer almaktadır...

 Fenomen Gelin Songül'den Süper Canlı Performanslar! 02:51

Fenomen Gelin Songül'den Süper Canlı Performanslar!

Evlilik programlarında fenomenleşen Songül sonunda muradına erdi. Hüseyin Bey'le hayatını birleştiren Songül Renkli Sayfalar'ın konuğu oldu. Songül ve eşi Hüseyin Bey, Lerzan Mutlu ve Şule Zeybek'i kırmayarak canlı yayın..

  • ANKA tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlden İle Trabzon İzle 51:59

İlden İle Trabzon İzle

Ayşe Egesoy'un sunuculuğunu yaptığı programın bu bölümünde; Trabzon ili tanıtılmaktadır. Programda ayrıca sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.212 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayahan Ve Nilüfer'in Tanışmaları İzle 03:15

Kayahan Ve Nilüfer'in Tanışmaları İzle

Kayahan'ın, Nilüfer ile tanışması ve birlikte yaptıkları çalışmalar hakkındaki röportajı. Kayahan ve Nilüfer'in seslendirdikleri şarkılar...

Şanslı Magazin Muhabiri 01:22

Şanslı Magazin Muhabiri

Şahin (Fikret Hakan) sert, güçlü ve acımasız bir kumarhane sahibidir. Songül (Sibel Egemen) sokaklarda ve meyhanelerde şarkılar söyleyerek yaşamını sürdüren yoksul bir sokak şarkıcısıdır. Düşlerinde kendisini sürekli büy..

Sıla Günaydın Sevgilim 00:23

Sıla Günaydın Sevgilim

Aşk tutamicaksan, bana söz verme tanırım kendimi zor başeder aramızda kalsın çok vakit saydım Eğitilmiyor bu kalp, gitti mi gider Gönül niyette, bana acil şifalar Günaydın sevgilim nasıldı rüyalar Beni de gördün mü? Yo..

İsmail YK - Haydi Bastır 04:42

İsmail YK - Haydi Bastır

Bir kız geçmiş deli gibi oynar Kıvır aman kıvır aman amanın aman Kafayı bulmuş herkes ona bakar Kıvır aman kıvır aman amanın aman Kıyafeti özel oynaması profesyonel Kıvır aman kıvır aman amanın aman Olağanüstü sall..

Mustafa Ceceli - Bırakma 04:08

Mustafa Ceceli - Bırakma

Mustafa Ceceli Bırakma Şarkı Sözleri Hala şansımız var hala çok geç sayılmaz Ben hala olur diyorum hala, inatla Çekip gitmek en kolayı kalmak zor olduğundan dolayı Çıkmaz ki insanın aklından belkiler ihtimaller alayı Gi..

3 Hür-El - Sevenler Ağlarmış (1974, High Quality) 05:56

3 Hür-El - Sevenler Ağlarmış (1974, High Quality)

Üç Hürel Bir Sevmek Bin Defa Ölmek Demekmiş wmv Ölmeyen şarkı Bir yârim olsun isterdim gözleri yeşil, Bir yârim olsun isterdim gül yüzü gülen, Onu çok sevmek isterdim delice sevmek, Peşinden koşup koşup sonunda almak..

Melodiden Komediye 1.Bölüm İzle 42:03

Melodiden Komediye 1.Bölüm İzle

Sema Özgülüş'ün sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar, skeçler ve Dilek Bale Topluluğu'nun gösterileri yer almaktadır...

Melodiden Komediye 7.Bölüm İzle 49:56

Melodiden Komediye 7.Bölüm İzle

Sema Özgülüş'ün sunuculuğunu yaptığı programın 7. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar, skeçler, Dilek Bale Topluluğu ve Levent Köksal Dans Topluluğu'nun gösterileri yer almaktadır...

Melodiden Komediye 2.Bölüm İzle 47:22

Melodiden Komediye 2.Bölüm İzle

Sema Özgülüş'ün sunuculuğunu yaptığı programın 2. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar, skeçler ve Dilek Bale Topluluğu ile İspanyol Dans Grubu'nun gösterileri yer almaktadır...

Melodiden Komediye 4.Bölüm İzle 44:44

Melodiden Komediye 4.Bölüm İzle

Sema Özgülüş'ün sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar ve skeçler yer almaktadır...

Melodiden Komediye 5.Bölüm İzle 42:55

Melodiden Komediye 5.Bölüm İzle

Sema Özgülüş'ün sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar, skeçler ve Dilek Bale Topluluğu'nun gösterileri yer almaktadır...

Bir Cumartesi Gecesi 8.Bölüm 46:43

Bir Cumartesi Gecesi 8.Bölüm

Ayşe Egesoy’un sunuculuğunu yaptığı programın 8. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar yer almaktadır...