#Arabada dinlenecek yabancı Şarkılar müzik dinle

 Kadırgalı Coştu 03:11

Kadırgalı Coştu

Aşk acısını çok çabuk unutan Seda Sayan sokak ortasında arkadaşlarıyla şarkılar söyledi...

  • ANKA tarafından
  • 630 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ziynet Sali & Enbe Orkestrası - Bir Melekten Hediye 04:10

Ziynet Sali & Enbe Orkestrası - Bir Melekten Hediye

Bir Melekten Hediye ft. Enbe Orkestrası Önceden hoyrat sevdalar gezmişim Bilmeden meğer yalanlar sevmişim Gönlümde gün batmadan geldin Hoşgeldin gözleri cennet sevgilim Bu sevda bir melekten hediye Aşktan yaralı kalbime..

Ukte Askerim ( Sözleriyle ) 02:26

Ukte Askerim ( Sözleriyle )

Seviyorum lan seni kalbimin sahibi Sen yeter ki benim ol uğruna kul köleyim İnan beklicem seni bırakırmıyım deli Bi gel göster kendini vallahi çok özledim Askerim askerim uğruna can vereyim Pencere kenarında yollarını gö..

Ukte Son sigaram YENİ 03:41

Ukte Son sigaram YENİ

Güzel Gözlüm Benim Dönsün Artık Bana Koklarım Son Defa , Çık Gel Canımın İçi Bir Gün Gelip Sorsan Ki Bana , Sigaran Mı Ben Mi ? Diye Sigara Derim Sonra Alınır Gidersin. Ama Sen Bilmezsin Ki O Sigarada Sen Varsın Tütünün ..

Bizden Size 4.Bölüm 42:26

Bizden Size 4.Bölüm

Programının 4. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar ve çeşitli skeçler yer almaktadır...

Hoş Sada 1.Bölüm 49:30

Hoş Sada 1.Bölüm

Gülgün Feyman'ın sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hoş Sada 4.Bölüm 52:00

Hoş Sada 4.Bölüm

Gülgün Feyman’ın sunuculuğunu yaptığı programının 4. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar yer almaktadır...

Hoş Sada 5.Bölüm 48:40

Hoş Sada 5.Bölüm

Gülgün Feyman’nın sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar yer almaktadır. Programda ayrıca Emin Ongan ile yapılan röportaja yer verilmektedir...

Kırkbeşlik (2003) 1.Bölüm 33:07

Kırkbeşlik (2003) 1.Bölüm

Alper Fidaner ve Murat Meriç'in sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar yer almaktadır. Programda ayrıca Alper Fidaner ve Murat Meriç'in plak dükkanlarına yaptığı geziye y..

Sarmaşık 3.Bölüm İzle 44:05

Sarmaşık 3.Bölüm İzle

Halit Kıvanç'ın sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; mehtap konulu sohbetler, sevilen sanatçıların seslendiriği şarkılar ve çeşitli skeçler yer almaktadır...

Irem - Git 03:21

Irem - Git

Yeni verdiğin sözler yalanların Her yeni gülümseyis göz yaşinin Her yeni küçük adim uzak diyarların sebebi değil mi? Beni böyle bırakıp gecelerce ağlatıp Esir etmek karanlığa suç değil miii ? Nasıl dayanır yüreğim ..

Murat Dalkılıç - Kasaba 04:02

Murat Dalkılıç - Kasaba

Zaman zaman seni o saran düşünceler bitti aman aman Durup durup sonra yine yanan Ateş yerinde duman duman Senle yaşadığıma sözüm yok, Yaşanan kısmet... Sonrasını da ben konuşmam, Sevmem nisbet... Senle yaşadığıma ..

İsmail YK - Son Defa 05:04

İsmail YK - Son Defa

Doluyor gözlerim unutur mu dersin Soluyor bu canım daha ne beklersin İçimdeki umudu (ışığı) silemedim atamadım Şunu ben anladım sensiz yatamadım Son defa bebeğim yanına varayım Son defa bir tanem kollarıma alayım (..

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun 05:00

İsmail YK - Duydum ki Çok Mutsuzsun

Sevemedin çekip gittin Ardında yaralı bir can Söylediğin sözler nerde Kan kusturdun bana kan Seni attım dilimden Ama kalbimden atamadım Seni attım dilimden Onun için sana son sözüm Gittin de neler buldun Onlar..

Sarmaşık 4.Bölüm İzle 41:04

Sarmaşık 4.Bölüm İzle

Halit kıvanç’ın sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; düğün konulu şarkılar ve skeçler yer almaktadır...

Katy Perry - Dark Horse Parodi 04:06

Katy Perry - Dark Horse Parodi

Katy Perry - Dark Horse Parodi İzle..

  • JET TV tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğün Dernek 2 Sünnet - Şamama Klip 02:43

Düğün Dernek 2 Sünnet - Şamama Klip

İzleyici rekorları kıran Düğün Dernek macerası son sürat devam ediyor. İlk filmde oğlunu evlendiren İsmail, ikinci filmde torununu sünnet ettirme telaşına giriyor. Eski takım bir araya geliyor, başını olmadık belalara so..

  • PengoTV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bağımlılık Yapan Şarkı ! 10:20

Bağımlılık Yapan Şarkı !

Bağımlılık yapan şarkılar ve ağzımızdan düşmeyen nakaratları..

  • JET TV tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yazın Sıkılınca Yapılabilecek Şeyler? 10:08

Yazın Sıkılınca Yapılabilecek Şeyler?

Şarkılar: Carla Bruni- Quelqu’un m’a dit Damien Rice- Cheers Darling The Chainsmokers ft. Daya- Don’t Let Me Down Son Feci Bisiklet- Bu Kız Alex&Sierra- Little Do You Know Coldplay- The Scientist Yüksek Sadakat-Aşk Durd..

  • JET TV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eski Şarkı Söyle ! - Scorp 10:36

Eski Şarkı Söyle ! - Scorp

Eski şarkıları tekrardan dile getiren fenomenler derlemesi seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sila - Sevişmeden Uyumayalım 03:26

Sila - Sevişmeden Uyumayalım

Hiç çaresi yokmuş gibi Mecbur kalanlardan mısın ? Gitmek zor mu senin için Mevcut duruma alışanlardan mısın ? Aşk yok mu sence ? Sevişmek herkesle aynı mı sence ? Kalp yok mu sence ? Hayata üşenenlerden misin send..

Pera - Vazgeçtim 04:49

Pera - Vazgeçtim

Vazgeçtim gözlerinden Vazgeçtim sözlerinden Bir ah de yeter Sessisce kimsesizce Gönderdim dudaklarımı Öpme al yeter Hiç tanımaz tenim ellerini Bilmez yüreğim bilmez yüreğini Ah bu koku, bu ten, bu dokunuş Ah bu delilik..

Gülay - Beni Verme Ellere 04:24

Gülay - Beni Verme Ellere

Gülay Beni Verme Ellere Şarkı Sözü Beni verme ellere al götür yüreğine Sakla gösterme kimseye Beni verme ellere al götür yüreğine Sakla gönderme bir yere Sarıl bana kal biraz öyle Dur biraz öyle sus biraz öyle Sarıl ..

Flört - Ağlamak Yok 03:42

Flört - Ağlamak Yok

Gizledim Umutları, Bıraktım Başka Bir Bahara Durgun, Telaşsız Yüzdüm Serin Sularda Bekledim, Çok Özledim, Aradım Gözlerim Ufukta Bilirsin Nasıl Da Mutluydum Senin Koynunda Bazen Kaybolurum Bazen Seni Bulurum Yanımda Baze..

Hayko Cepkin - Yuh Yuh 02:50

Hayko Cepkin - Yuh Yuh

Yuh ancak memleketine, Ailesine, kendine olana aittir. Yuh memleket çocuğuna değil. Memleket düşmanına aittir. Uzaktan yakından yuh çekme bana Sana senin gibi baktım ise yuh Efendi görünüp bütün insana Hak'kın k..

Koray Avcı - Benim Özel Bir Tarzım Olmadığı İçin 05:39

Koray Avcı - Benim Özel Bir Tarzım Olmadığı İçin

Son yılların popüler sanatçılarından Koray Avcı konser için geldiği Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde özel açıklamalarda bulundu. Sokaklarda şarkılar söyleyerek, bu söylediği şarkıları çektiği videolarla sosyal paylaşım si..

  • ANKA tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıladan Yeni Şarkı Muhbir 10:31

Sıladan Yeni Şarkı Muhbir

Sıla'nın Heybeden Şarkılar adını verdiği konser serisinin ilk ayağı 22 Temmuz Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde gerçekleşti. Konserin en büyük sürprizi ise Mabel Matiz ile birlikte yaptığı ve yeni albümünde yer alacak şa..

  • ANKA tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Sıla Konserinde Sinekler Yüzünden Zor Anlar Yaşadı 00:59

Sıla Konserinde Sinekler Yüzünden Zor Anlar Yaşadı

Sıla, Heybeden Şarkılar adlı turnesi kapsamında önceki akşam Bodrum'da konser verdi. Bodrum Antik Tiyatro'da verdiği konser büyük ilgi gören şarkıcı, yaklaşık 3 bin kişiye şarkılarını söyledi. Sıla, konser sırasında sine..

  • ANKA tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Redd - İtiraf 03:22

Redd - İtiraf

Ben Hep Koparttım Hep Ama Hep Kanattım Kalbe Düşman Yaşadım Bazen Kendimi, Bazen De Başka Birini Benzin Döküp Yaktım Ama Şimdi Bu Sürtük Bedende Patlayacak Gibi Vuruyor Kalbim Kendi Kendime Kaldığımda Kimse Görmüyorken A..

Gizem Berk - Dönemem 04:26

Gizem Berk - Dönemem

Çok Zaman Oldu, Yalnızlığı Özledim Yanındayken Sen Hiç Anlamadın Nasıl Mutsuz Oldum Ben Geç De Olsa Anladım Hatalarını Cevap Verme Sorulara; Yanıtsız Kalsın, Bırak Durup Baktığımız, Bazen Şaştığımız Tüm Arzularla Sen Ne ..