#Arabada dinlenecek yabancı Şarkılar müzik dinle

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma 03:35

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma

Sen yağmuru çok seven küçücük şey Ben kendine geç kalan bir kadın Beni sevmesen de görmesen de hayat sürerdi yine Ama kendimi sevmezdim şimdiki kadar Beni seçmesen de yok desen de ateş yanardı yine Ama gülmeyi bil..

Dodan Özer - Ötme Bülbül (O Ses Türkiye Düello) 02:01

Dodan Özer - Ötme Bülbül (O Ses Türkiye Düello)

Ötme bülbül ötme şen değil bağım Dost senin derdinden ben yana yana Tükendi fitilim eridi yağım Dost senin derdinden ben yana yana Deryaya yönelmiş sellere döndüm Vakitsiz açılan güllere döndüm Ateşi kararmış küll..

İntizar  Beni Mektupsuz Koyma 05:03

İntizar Beni Mektupsuz Koyma

GITTIGIN YOLDAKI TASLAR GÜL OLSUN DAGLAR SANA OMUZ VERSIN CAN OLSUN GÜZEL GÖZLÜM GURBET BIZE YAR OLSUN BENI MEKTUPSUZ KOYMA BENI HASRETE BOGMA ARADA BIR ARARSAM SENI NEOLUR KÖTÜ KONUSMA GÜCÜM YETMEZ SENI ALIRLAR BENDE..

Linet  Yalan 05:13

Linet Yalan

Yalan değil pek kolay Olmayacak unutmak Öyle zor öyle zor ki Seni içimden atmak İstemem o günahkar Ellerini bir daha Ellerime alıpta Ne öpmek ne okşamak Yalan değil pek kolay Olmayacak unutmak Öyle zor öyle zor ki Seni i..

Mine Koşan  Akşam Olur Gizli Gizli Ağlarım 03:33

Mine Koşan Akşam Olur Gizli Gizli Ağlarım

Akşam olur gizli gizli ağlarım Kaderin dilinden az çok anlarım Keder öğütmekle geçti yıllarım Beni değirmende taşa döndürdün Yesem de içsem de ölü gibiyim Aklım başımda yok deli gibiyim Suya düşmüş söğüt dalı gibiyim Ye..

Jolly Joker İstanbul - Haluk Levent (Elfida) 04:54

Jolly Joker İstanbul - Haluk Levent (Elfida)

Yüzün geçmişten kalan Aşka tarif yazdıran Bir alaturka hüzün Yüzün kıyıma vuran Anne karnı huzur Çocukluğumun sesi Senden bana Şimdi zamanı sızdıran Şımartılmamış aşkın Sessizliğe yakın Kimbilir kaç yüzyıldır ..

Ahmet kaya - günaydın anneciğim 05:09

Ahmet kaya - günaydın anneciğim

Dardayım yalanım yok Baskın yedim gün gece, gün gece, gün gece Örselendi aşklarım üstelik Bir uzak diyardayım, diyardayım diyardayım. Günaydın anneciğim, günaydın babacığım Yine sabah oluyor Evde sabah olmaz deme Orda g..

Yıldız Tilbe - Çat Kapı 04:31

Yıldız Tilbe - Çat Kapı

Ben vazgeçmemişken düşün, olmaz olmaz bitanem Düşün bizi ne olur, yalvarırım terketme Başkalarındaki o aşk, bizi mutlu eder mi Bizi ayırmaya yetermi, aşkımız böyle kolay biter mi Geceyi güneş siler, beni senin hasre..

Yıldız Tilbe - Ama Evlisin 04:52

Yıldız Tilbe - Ama Evlisin

Aşktan utandın konuşamadın . Yüzüme bakamadın yan yana iken . Oysa her gece düşündüm . Ağladım zaman zaman neler söyledim duymadın . Yıldızlar gece ay ve ben . Kulaklarımda çınladın gülüşünle gel . Bu kadar yeter ..

Mine Koşan  Sevda Yüklü Kervanlar 03:44

Mine Koşan Sevda Yüklü Kervanlar

Sevda yüklü kervanlar Senin kapından geçer Aşk şarabını içenler Yârin derdine düşer Bu han garip yatağı Bülbül derdimin ortağı Aşkın söyletir beni feryat feryat Dilin söyletir beni feryat feryat Aşkın ne zor şeymiş Düşme..

Muazzez Ersoy  Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında 02:26

Muazzez Ersoy Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında

Gezdiğim dikenli aşk yollarında Elimden bir kırık saz geldi geçti Kara talihimden yine bu yılda Baharı görmeden yaz geldi geçti Adını andıkça titrerim hala Var mı benim gibi aşka müptela Kara talihimden yine bu yıl..

Nevzat Soydan Yaşamaksa Bu 04:35

Nevzat Soydan Yaşamaksa Bu

Sen gideli sevdiğim derdim öyle çok Şu garip halimi bi r bilenim yok Öldüm desem su verenim yok Yaşıyorum işte yaşamaksa bu Nefeslerime zehir karıştı Gözyaşlarıma nehir karıştı Sanmaki gönlüm sensiz alıştı Yaşıyo..

Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha 04:01

Yıldız Tilbe - Aşk Bir Kahkaha

Koca bir yaz geçti beni dinlendirmedi Ne güneş ne deniz ne de aşk Tadını almadım sevdiğim bir çok şeyin Bir perde vardı göremediğim Bazen öyle dalgalandım ki kabıma sığamadım Bazen de öyle sakindim ki kıpırdamadım ..

Bülent Serttaş - Güldalım Kızım 03:07

Bülent Serttaş - Güldalım Kızım

Serin Sessiz Eser Şimal Rüzgarı Ne O Bugün Yoksa Esmiyormusun Gözümün Nuru Canımsın Benim Büyüdün De Şimdi Gidiyormusun Mutluluğa Doğru Üç Güzel Kızım Dallarıma Defne Ol Güzel Kızım Allah’ a Emanet Git Güle Güle Gül Dalı..

Nurettin Rencber -  Eski Yara 05:04

Nurettin Rencber - Eski Yara

Eski yar eski yara Sızlıyor eski yara Yenisinden fayda yok Varıp gidem eski yara Eski yardan eski yardan Geçilmez eski yardan Yenisiyle gönül eyle Yare kalsın eski yardan Eski yara eski yara Kapanmaz eski yara..

Nurettin Rençber - Ezo 05:03

Nurettin Rençber - Ezo

EZO Sordum seni yıldızlara, ay ışığına. Dediler tam bin yıldır görmedik onu. Sordum kadin kitaplara, tozlu raflara. Dediler o bizden önce buralardaydı. Mağrur bir uçurum oldu kalbim. Sen gittin gideli buralardan...

Nuray Hafiftaş  Aklı Yok 06:16

Nuray Hafiftaş Aklı Yok

Gönlüm bir sevdalı peşine düşmüş Aklı yok fikri yok deli mi zalim Benliğimse hayat seninle düşmüş Hep böyle yıllardır ömrümün hali..

Ömer Danış  Köyümün Yağmurları 04:19

Ömer Danış Köyümün Yağmurları

Eğer ölürsem buralarda Eğer benim için ağlayan biri varsa baş ucumda Eğer ölürsem buralarda Vasiyetimdir beni götürsünler doğduğum topraklara Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar Baş ucumda biten yediverenleri ah ..

Safiye Soyman  Unutamam Seni 04:26

Safiye Soyman Unutamam Seni

Gün gelir de beni unutursun demiştim Kalbimdeki bu derdi uyutursun demiştim Ne ben seni unutabildim Ne bu gönlümü avutabildim Ne bu derdimi uyutabildim Unutamam seni, unutamam seni Unutamam seni, unutamam Aşkını..

Serkan Kaya  Zor Bela 04:33

Serkan Kaya Zor Bela

Her ihtimali düşündüm bulamadım çaresini Ya seni terk etmeliydim ya vurmalıydım kendimi Körmüşüm, cahilmişim Sen kimmişsin seni sevmişim ben (neyse boş ver) Zor bela unutabildim her şeyi Zor bela avutabildim ken..

Sinan Özen Sigaramın Dumanı Sen 04:27

Sinan Özen Sigaramın Dumanı Sen

Öyle bir inandim Masum çocuk gibi Herseyimle senindim Nereden bagkandim Ah nasil inandim Masum çocuk gibi Herseyimle senindim Neden hep ben agladim Sensiz bir dakika Hata saniyeler bile zor Gittin Bitirdin b..

Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın 03:00

Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın

Başındaki Yazmayı Da Sarıya Mı Boyadın Tokat/Reşadiye-Mihrican Bahar-Yücel Paşmakçı Başındaki Yazmayı Da Sarıya Mı Boyadın Neden Sararıp Soldun Da Sevdaya Mı Uğradın Tokat’tan Mı Geliyon Da Yar Sen Almus’lu ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.438 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suavi - Çökertme (Bitez Yalısı) 05:24

Suavi - Çökertme (Bitez Yalısı)

Çökertme'den Çıktım Halil'im Muğla/Bodrum-Rüştü Gür-Muzaffer Sarısözen Çökertme'den Çıktım (Da Halil'im Aman) Başım Selâmet, Bitez De Yalısına Varmadan (Halil'im Aman) Koptu Kıyamet. Arkadaşım İbram Çavuş Al..

  • PengoTV tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sibel Asaduryan - Çalın Davullar -Selanik Şarkı Sözleri 04:24

Sibel Asaduryan - Çalın Davullar -Selanik Şarkı Sözleri

Sibel Asaduryan - Selanik Gönderen : deli sevda Çalın Davulları Çaydan Aşağıya Aman Aman Mezarımı Kazın Bre Dostlar Belden Aşağıya Koyun Sularımı Kazan Dolunca Aman Aman Aman Ölüm, Zalım Ölüm Üç Gün Ara Ver Al B..

  • PengoTV tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Beyaz Giyme Toz Olur - Seda Bingöl İzle 03:27

Beyaz Giyme Toz Olur - Seda Bingöl İzle

Beyaz giyme söz olur Siyah giyme toz olur Gel beraber kaçalım Muradımız tez olur Salına da salına da gel Haydi yavrum dön dolaş yine bana gel Beyaz giyme tanırlar Seni yolcu sanırlar Zaten bende talih yok Seni benden a..

  • PengoTV tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Oğlan Oğlan Kalk Gidelim -Gülseven Medar 03:11

Oğlan Oğlan Kalk Gidelim -Gülseven Medar

Oğlan oğlan kalk gidelim İdareyi feneri yak gidelim Ne güzel oğlan Boynuma dolan Oğlanın elinde şapkası var Öpülecek sevilecek ablası var Ne güzel oğlan Boynuma dolan Oğlan oğlan ne güzel oğlan Kolum sana yastık saçl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.083 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Şahin  Ağla Yürekli Çocuk 05:16

Şahin Ağla Yürekli Çocuk

Yok hic kimsem yok biliyordun Biliyordun sen son umudumdun Hic birakamam gitmem diyende sen En zor günde birakip gindende sen Simdi bir kenarda hickira hickira Agliyorum cicegim sana degil bana Simdi bir kenarda h..

Çocuk Şarkıları Sayılar Şarkısı ve Fazlası 24:18

Çocuk Şarkıları Sayılar Şarkısı ve Fazlası

Birinci şarkımız: Sayılar ve arkasından diğer çocuk şarkıları... 00:00 Sayılar 03:31 Renkler 06:43 Şekiller 10:35 Kedi Miyav Dedi 12:30 Canım Annem 14:59 Tertemiz Dünya 16:34 Hopla Topla 18:09 Güçlen Geride Kalma 20:10 Y..

  • ÇocukTV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüksel Özkasap  Almanyaya Mecbur Ettin 04:06

Yüksel Özkasap Almanyaya Mecbur Ettin

ayrı düştüm vatanimdan Yurdumdan sermayem yok servetim yok elimden bilinmiyor yoksulların dilinden almanyaya mecbur ettin yoksulluk beni beni fakirlik beni beni yoksulluk beni beni bir garibim kimse bilmez halimden ağlıy..

Özge Doğru - Mutlu Son 03:56

Özge Doğru - Mutlu Son

Aşk bu günah değil yakmaz Hiç bir kitapta da yazmaz Tene can verir gözle durmaz Aşk emir kalp kaçamaz Suskun yalanları öttüm Yemin ettim tövbe bir daha İnan ilk bakışmada gördüm Seninle dünya bir yana Yıldızlara söyledim..